DAY 13 - NOE DU VIRKELIG KUNNE ØNSKE DU VAR FLINK TIL

Hei igjen, fine lesere ♥

Siden det er fredag, passer dagens challenge egentlig ganske så bra, og i dag går den ut på å finne ut hva du virkelig kunne ønske du var flink til. Er det én ting jeg virkelig kunne ønske jeg var sånn skikkelig flink til, så er det å spille gitar. Ingenting er bedre enn stemningen rundt en gitar og en flink gitarist, og det er vel heller ingen hemmelighet at gitaren har en festlig tendens til å slå rimelig godt an på nach! Bare tenk så gøy om jeg kunne invitere hele køen på kebabsjappen i natt hjem til meg på nach, for så å spille for harde livet i håp om å kanksje få meg en date til uken.. Hhahaa, neida.. Joda.. Neida! Bare tuller, men dere skjønner tegningen sant? 

Ååååå jeg VIL være verdensmester på gitar! Kan noen lære meg?

Det verste av alt er jo at jeg faktisk kunne spille gitar en gang i tiden, men nå er alle grep glemt ut for lengst. Til og med "Tom Dooley" er visket bort fra hukommelsen, og da sier det seg selv at gitarkarrieren er lagt på hyllen for lengst. Jaja... Sånn går no dagan! Gitarkurs next. 

Nyt kvelden, finn på noe sprell og fortell meg om det i morgen. 

Whoop Whoop ♥

14 kommentarer

Cecilie Lien

07.06.2013 kl.20:20

Enig, stemningen rundt gitar og allsang er magisk :D På ungdomsskolen sang og spilte vi Tom Dooley og let it be (som forøvrig er like lett som Tom Dooley) forran hele klassen, for å så få karrakter. Vi var en gruppe på 3, og det endte med at de andre freaket ut, og jeg var den eneste som sang, samtidig som vi spilte helt feil.. Hahhaha, herregud, må ha hørtes helt forferdelig ut.. Mens vi snakker om musikkfremføringer, så endte det en annen gang med at de freaket ut IGJEN, og jeg danset klassisk dans til morgenstemning (den med Grieg) forran hele klassen alene!! HAHAHA, jeg dør bare av tanken. Kan ingenting om hverken gitar eller dans, så det må nok være noe av det kleineste ever. Håper alle som var til stede har glemt det ut. Så ja, tror vi legger både dansingen og gitaren på hyllen jeg! Ha en fantastisk kveld ♥

Tina Bolstad

07.06.2013 kl.21:16

Mitt forhold til gitar er veldig dårlig, men det har alltid vært en ting jeg skulle ønske jeg kunne. Skjønner ingenting av det, klarer aldri å flytte på fingrene riktig eller i det hele tatt huske hvor jeg skulle plassere de.. Så har lagt den drømmer på hyllen jeg også.

Jeg har nok ikke bare èn ting jeg skulle ønske jeg kunne, for det er så utrolig mye! Jeg har selvfølgelig lyst til å være skikkelig flink på skateboard/snowboard, danse, tegne grafitti, lekser (I wish!) osv.. Det er så mye jeg skulle ønske at jeg var flink til. Alt jeg ser som jeg syntes ser gøy ut skulle jeg ønske jeg var flink i, så det sier vel at listen er ganske lang. Hehe!

Har som sagt ingen planer for idag, så jeg vil heller høre om hva slags sprell du har gjort i morgen :) ha en kjempefin kveld, skjønning <3 SMASK

Kristiane

07.06.2013 kl.21:39

Jeg digger gutter som spiller gitar jeg. Kanskje du kan finne deg en sjarmør med gitargrep i fingrene ;) Jeg kunne ønske jeg var flinkere til å ta bilder og ta meg tid til det. Da kunne bildene mine prydet veggene i leiligheten. Pappa er hobbyfotograf og skikkelig dyktig, jeg skal fotfølge han i sommer for å lære mest mulig!

ulrikkeeskjold

07.06.2013 kl.21:41

Gitar er utrolig enkelt når du først kan det, og det er allitid koselig å kunne spille gitar <3

Maja Romstad

07.06.2013 kl.22:25

Gitar er noe som alltid slår bra til på sene sommerkvelder! Loveit! Hadde en drøm om og kunne spille gitar jeg også men så begynte jeg i åttende klasse og musikk ble plutselig et jævlig viktig og komplisert fag såå.. Der gikk den drømmen!

Ønsker også å være god til lekser, fotball, handball osvosv...

Ha en herlig kveld Kristin! I love u❤

Ingelin Rystad

07.06.2013 kl.22:40

Kult <3<3 Gitar gir god stemning ja ^^ <3<3 Skjønner godt du vil være flink i å spille gitar ^^ <3<3

Vet ikke hva jeg vil være flink i hehe

Ha en fortsatt fin kveld ^^ <3<3

Mia Tønder Pettersen

07.06.2013 kl.23:10

Ja, jeg er helt enig med deg Kristin! Gitar er så harmoniskt liksom ;) Jeg har aldri kunne spilt gitar men vurderer å lære meg det :)

Håper du koser deg masse i kveld <3Klem!

Markus Bergem

08.06.2013 kl.01:22

Jeg kan lære deg!

Karoline E.N

08.06.2013 kl.11:24

Heii :) åh, ingenting er bedre en gitaspill og allsang! HERLIGHERLIG :D juhu.. Ha en knakanes fin hælj, for det skal jeg. SKÅL! SMASK

ingvild

08.06.2013 kl.12:48

jeg lærte meg å spille gitar av å google grepene. nå er jeg faktisk ganske flink, og har fått til fingerspill og hele pakka :)) tror litt av grunnen til det er at jeg har veldig bra gehør, så jeg merker om det er noe som ikke stemmer med tonene og sånt da. men jeg tror du kan klare det hvis du legger ned litt innsats i det - og det trenger ikke koste deg en krone!

Noora Eilertsen

08.06.2013 kl.13:23

Jeg hadde en periode hvor jeg også hadde veldig lyst til å spille gitar, og lærte meg noen grep. Men jeg klarte liksom aldri helt å flytte fra et grep til et annet raskt nok., så jeg ga opp. Syntes det er kjempe gøy at du kunne spille før!

ha en fin helg videre! klem <3

Liza

08.06.2013 kl.20:23

Yesss playing guitar was always one of my dreams but I never made that dream real.. But it's never too late right? Enjoy your weekend.

X from Holland

Maria Mathiassen

08.06.2013 kl.23:49

Haha, du er herlig! Digger deg til 1000 :):)

Oda Ulrikke

13.06.2013 kl.20:05

jeg vil også spille gitar. Jeg husker skikkelig godt i 4.klasse hvor vi overnatta i klasserommet, og en som Bendik tok opp gitaren hvert 10.minuttt og begynte å spille I'm Yours mens resten sang. aah, minner :D <3

Skriv en ny kommentar

hits