DAY 4 - DIN DRØMMEDATE

Eh ja... 

Challengen i dag er egentlig litt tricky, for det er jo så mye hyggelig man kan gjøre for å få den perfekte daten. Allikevel er det noen ting jeg liker skikkelig godt, og det er alt som er spontant. En planlagt date med bord for to med hvit duk og havutsikt, kan kanskje minne litt mer om en klisjé, selvom det på ingen måte er feil å stirre inn i øynene til hverandre mens de speiler seg i solnedgangen som forsvinner ned i havet. *Kremt, kremt*

En perfekt date for meg er chill, laidback, impulsiv, og med en person jeg har en god kjemi med. En person jeg kan snakke med i flere timer uten å vite at klokken tikker, mens man utveksler gode historier, ler, drikker noen iskalde øl, og bare glemmer alt annet. Ingenting er jo verre en en klein date med pinlig stillhet, og øl som går ned på høykant for å unngå enda flere pinlige øyeblikk, og en slik date var jeg faktisk på en gang.

Det var vel egentlig en blind date, og nervøs som jeg var troppet jeg opp på avtalt sted med godt mot og et åpent sinn. Den første ølen kunne ikke forsvunnet fortere, mens spørsmål som "ja, hva jobber du som da?", "og hvor bor du da?", "du trives i jobben ja?", "har du noen planer for sommeren?" ble utvekslet over bordet... Det sier seg selv at man ikke har en spesielt god kjemi når du må spørre daten din i november, om hva han skal i sommer. Når du i tillegg er dritings etter de første 30 minuttene, og han ikke forstår hva du sier fordi du snøvler så jævlig, nei da er det faktisk bare én ting å gjøre; Komme seg til helvete hjem!

Drømmedaten er rett og slett to personer, en chill uteservering, en varm sommerdag med deilig bakrunnsmusikk, solnedgang, en sexy mann, noen kalde øl, mye latter, og en kveld som avsluttes altfor sent... Gjerne etter å ha gått videre for å danse og skåle, for så å tusle småtipsy hjemover, hvor du på veien stopper ved hvert gatehjørne for å snike til deg et flørtende og lekent kyss. Åh, nå fikk jeg faktisk skikkelig lyst til å gå på date. Ingenting slår jo en perfekt date med en perfekt mann! Eller hva?

Fortell meg om deres drømmedate, da? Sharing is caring, hehe!

Kyss og Klem ♥

22 kommentarer

Silje

29.05.2013 kl.19:48

Min er vel ved sjøen, solnedgang, han spiller gitar og synger..! NÅ DRØMMER JEG MEG HELT BORT!

Oda Ulrikke

29.05.2013 kl.20:00

haha, beskrivelsen av den kleine daten din...kan ikke tenke meg noe verre :P

<3

Cathrine Nilsen

29.05.2013 kl.20:05

Dette var gøy å lese :) Var fint med en pause fra eksamens forberedelser, og da er jo flere nye innlegg her helt perfekt :)

Jeg har vel egentlig ikke noen drømmedate, dating er vel ikke helt min greie for å si det sånn, men den ville vel sett sånn ca ut som din. Hvor man kan bare være sammen og snakke om alt mellom himmel og jord, og ha det gøy sammen selv om man egentlig ikke gjør noe spesielt.

Ha en fin kveld videre, vakre ♥ Du er rå!

Kristine K. Bårdsen

29.05.2013 kl.20:34

Blir helt stresset bare jeg leser beskrivelsen av den dårlige daten, hvor en virkelig sliter med å finne noe å snakke om. Nei.. fy fader så ubehagelig ;-) Jeg er ganske enig med deg, drømmedaten måtte vært å bare kose seg gløgg sammen, snakke og le og leve skikkelig i nuet :-)

Håper du har en fin kveld, snuppa <3 Klem

Renate Kjellevold

29.05.2013 kl.20:49

er vel ganske enig i at en må ha god kjemi, og klare å snakke ilag. hahah:) har egentlig aldri tenkt over det der. einaste eg tenke når eg tenke på en eventuell drømmedate for meg er middag og film med Harry Styles, hahaha.

Maja romstad

29.05.2013 kl.21:03

Hater hater HATER å være sammen med gutter og ikke ha en dritt og snakke om! Har opplevd dette med samme gutt to ganger nå og det er virkelig ikke gøy!

Denne kleine daten din var noe jeg kjenner meg igjen i etter de to gangene! Fy så kjipt og kleint!

Den andre daten du beskriver derimot, nå er det kjipt å være singel, sant?

Drømmedaten er vel en kveldstur, solnedgang og bare snakke og le om alt og ingenting! Ingen klein stemming, ingen stillhet! Kun latter og morro! Og såklart et fint kyss etter at han har fulgt deg hjem!

Ha en fantastisk kveld mens du drømmer deg bort! Husk at kun den beste fortjener deg❤ lovelove!

Maria Mathiassen

29.05.2013 kl.21:19

Elsker denne challangen din! Så gøy å lese om sånn her synes jeg.

Og jeg kunne ikke vært mer enig i din, drømmedaten din. En senkveld på stranda med god mat og noe godt i glasset. Og selvfølgelig en digg mann som jeg kan bable med igjennom natten, hvis ikke tar jeg meg av det, men det beste er når det er gjensidig. Det verste jeg vet er kleine moment!

Ha en fantastisk kleld :) Digger deg!

Cecilie Lien

29.05.2013 kl.21:24

Ingenting er vel værre enn en date med skikkelig klein stemning og ingenting å prate om. Ikke bare på date, men sånn samtaler generelt. off, hater det mer enn noe annet!

Den perfekte daten er vel som du har nevnt her. Skal være litt romantisk, men mest hyggelig og koselig! åhh, hvor er drømmemannen? jeg vil på date!!! ahahahah!

Ha en herlig kveld videre, fineste ♥

Martine bf

29.05.2013 kl.21:25

Det høres jo bare helt herlig ut, jeg kunne ikke beskrevet det bedre selv! Håper du får deg en drømmedate snart da, fine deg! <3

Ainah Silva Galvero

29.05.2013 kl.21:28

Hallo! Nå har jeg spørsmålrunde på bloggen min da, hvis du vil så bare spør meg. Hva som helst!

<3

Navn

29.05.2013 kl.21:33

Hehe du har virkelig din egen fanatsi du Kristin, men du har rett, det er lettere om man skjenner hverandre på daten, og det er viktig å like verandre og føle at dere har kjemien mellom dere, eller vill daten bare bli kjedelig. men en drømmedate hadde jo vært i utlandet, på en strand, og at det ikke var noen andre der, spist mat, snakket ut om alt som er mulig å snakke om. og finne ut mer om hverandre og bare snakke hele kvelden, eller gå på en resturant som man kan være på en to mans bord og bare snakke og spise og kose seg sammen.

Du får ha en fin kveld Kristin, klem <3

imann98@hotmail.com

Ainah Silva Galvero

29.05.2013 kl.21:42

Hallo! Nå har jeg spørsmålrunde på bloggen min da, hvis du vil så bare spør meg. Hva som helst!

<3

Tina Bolstad

29.05.2013 kl.21:46

Åååå så kleint det høres ut! Er så kjedelig å snakke med folk som ikke klarer å åpne seg litt, og det eneste man kan snakke om er hva slags hobbyer han har eller hva han skal i ferien. Uff, så kjedelig da!

Min drømmedate er også ganske lik din. Legger fort merke til at de fleste gutter klarer å være mer seg selv når man er med de alene, noe som da gir meg en god mulighet til å snakke med personen. Nå er det ikke snakk om slike kleint spørsmål og sånt da! Hehe.

Noe jeg er fan av må nok være å gjøre noe morsomt sammen :) liker det å være med på nye ting og være med en person jeg liker godt. Jeg liker jo selvfølgelig å bare kunne chille sammen og se på en film, men er du med feil person kan det fort bli veldig kleint..

Du får bare drømme videre, jeg er sikker på at du får vært med på mangeee dater fremover ;) så får du ha en fin kveld videre, Kristin <3 Suss og klem

Ingelin Rystad

29.05.2013 kl.21:47

haha så enig der :D ^^ Men virket litt kleint :P men men

Ha en fin kveld <3<3

Sara

29.05.2013 kl.22:16

Kristin dahhh...😊

Tror du har byttet om litt på rekkefølgen her😉

Mette Mari

29.05.2013 kl.22:46

Drømmedate, hmm... Tror nok det må være en date med en person det er enkelt å snakke med, som du sier. Hadde blitt litt pinlig å drukket seg driiita på første date liksom.. Noe kaldt i glasset, gode historier og en "laid-back" stemning er tingen, ja♥

Kos&klem

Anita Hundseid

30.05.2013 kl.00:02

Ååå herlig😍😍😍 det hørtes fint ut! Jeg kunne tenkt meg noe av det samme, høres fantastisk ut! :)

Mia Tønder Pettersen

30.05.2013 kl.00:34

Jeg er helt enig med deg! Drømmedate.no liksom :D hahah!

Ida

30.05.2013 kl.10:45

Hei Kristin! Helt enig med deg i drømmedaten - høres jo nesten uvirkelig ut :P Men har trua på at en dag vil den gå i oppfyllelse :D

Noe annet som jeg har hatt lyst til å si en stund, og merka, er at du blogger så sjeldent! :-( Du sier det jo selv og at du har så mye og gjøre, men synd det går utover bloggen :( Savner flere innlegg jeg!

Men når du først skriver, skriver du så J****G BRA!! Digger deg <3 Stor klem :)

Karoline E.N

30.05.2013 kl.11:15

HaLLo :) ah, får frysninger av og lese om den dårlige daten! Har hvert på en sånn date 1 gang, å det skal jeg fortelle deg at er en gang for mye! haha. På sånne dårlige date ser man for mye på klokka, og leter etter unnskyldninger for og dra så langt unna som mulig. Herregud! Kattastrofe.. Men drømme daten du skrev om, er akuratt en sånn date j liker. Der kjemien går så bra, at du har fortalt både det ene og det andre og klokka går så fort at man sitter igjen med spørsmålet: Hvor ble det av tiden? var ikke klokka nettopp 20.00? Hva er vel bedre når kjemien går bra, og at det er litt flørt inn i bilde? HERLIG. Nå har jeg samboer jeg da, kjøpt oss hus og hvert sammen i 2 år. Men husker den tiden vi datet, snakket i tlf i timesvis og trøtt som dupper morran etter. Det var en herlig tid, og det er virklig godt og føle forelskelsen! hihi.

Du har en HERLIG BLOGG Kristn <3 Klemklem

Johanne

30.05.2013 kl.15:18

merkelig nok er min utrolig lik din drømmedate. Jeg liker det spontant!

kaziwa poya

30.05.2013 kl.21:29

hahah søtt

Skriv en ny kommentar

hits