DAY 2 - DITT SJERNETEGN OG OM DU FØLER DET BESKRIVER DEG GODT

Hei godtfolk ♥

Siden vi har kommet oss til mandag og den kjipeste dagen i uken, foreslår jeg rett og slett at vi bare hopper direkte til challenge, siden det ikke er så spesielt mye å si om denne dumme dagen. 

Vi går altså over til dag 2, og her er det snakk om stjernetegn, og om jeg føler stjernetegnet mitt beskriver meg godt. Det synes jeg vel egentlig at det gjør... Jeg er nemlig en Løve, og i følge en sånn astrologi side på nett, symboliserer Løven glede og lek, stolthet og generøsitet. Dette er jo spot on, for jeg er alltid veldig glad, jeg er leken og har et lekent humør, og er i tillegg opptatt av å ta vare på- og gi til de rundt meg.

 I tillegg står det: Stjernetegnet kombinerer ildens kreativitet, den faste egenskapens utholdenhet og den maskuline pågåenhet, med solens utstråling og egosentrisitet. Løven elsker oppmerksomhet og vil gjerne være verdensmester. Når en Løve er i sentrum for alles oppmerksomhet, har en Løve det bra. 

Løven lever og ånder for oppmerksomhet. Den symboliserer det lekne, generøse og spontane. Stjernetegnet er kreativt, barnlig og oppfinnsomt. Latteren ligger alltid på lur, øynene glitrer og smilet er aldri langt unna. Løven er en solstråle som blomstrer når alles øyne er rettet mot den. 

Oppmerksomhet sa du? Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker oppmerksomhet. Det å være midtpunkt kan være kjekt, men det skal alltid være plass til alle andre. Som bergenser har jeg også opplevd at jeg kanskje kan ta litt vel stor plass til tider, men dette kan man unngå, så lenge man selv er klar over det. Jeg liker spesielt godt at stjernetegnet mitt symboliserer glede, kreativitet og pågangsmot, og det er vel kanskje her jeg virkelig kjenner meg selv godt igjen. Enig eller uenig?

Jeg lurer selvfølgelig også på hvilket stjernetegn dere har, og hva som er det mest typiske for nettopp ditt stjernetegn? 

Løøøv ♥

 

32 kommentarer

Anja

27.05.2013 kl.14:00

HALLO, KRISTIN DAA!!

Det er jo MAAANDAAG og alle livets og ukens høydepunkt!

Maria Mathiassen

27.05.2013 kl.14:00

HERLIG! Passer deg jo braa, alt stjernet ditt sier passer deg. Så jeg er så absolutt enig!

Mitt stjerneteg er skorpionen. I følge en nettside er tiden for å forelske seg og ta romantiske initiativ. En sterk person i nærheten vil gjerne ha kontakt.

Skorpionen beskrived med nøkkelord som fryktløs, temperamentsfull, leder og motivator. Beskriver ikke meg, jeg er mer glad, aktiv, ikke temreramentsfull ....

Haha, har aldri trodd på slik horoskop opplegg, men avogtid stemmer det så det er helt skremlig, mens avogtil er det motsettning av det du selv er!!

Ha en forsatt fin mandag, selv om dagen er litt kjip :D

- Husk jeg digger deg!

Anja

27.05.2013 kl.14:00

Glemte å si det. men du er nyyydelig, samme stjerneting og du spriter opp en kjedelig hverdag!

Oda Ulrikke

27.05.2013 kl.14:04

nå kjenner ikke jeg deg i virkeligheten, og vet ikke hvordan du er 100% i hverdagen, men sånn som du fremstiller deg selv på bloggen kan jeg si meg ganske enig :D

jeg har ikke lest veldig mye om mitt eget stjernetegn, men jeg er i hvertfall en tyr.

Ha en fin mandag, Kristin! den blir så bra som du gjør den til <3

Renate Kjellevold

27.05.2013 kl.14:11

sånn som eg "kjenne deg" gjennom bloggen, virka det som det stemme jaa:)

eg har skorpion, men veit ingenting om ka som er typisk.. hahah

Marte

27.05.2013 kl.14:22

Halla!

Eg Steinbukken og eg føle d beskrive meg ganske bra! Eg e ansvarlig og forsiktig. Jobber hardt! Har utrog mye gøy og morsomt.

God mandag videre!!

*Kathrine S*

27.05.2013 kl.14:40

Jeg har bursdag på verdens internasjonale orgasmedag(8august)haha og jeg er Løve <3 hurra for det ! Klem *Kathrine S*

Nina

27.05.2013 kl.14:47

Jeg er også løve og føler den beskrivelsen passer bra :-) bare uten om det med oppmerksomhet... Ikke så glad i mye oppmerksomhet men litt er jo alltid gøy :-)

Digger bloggen din Kristin :-)

Trine Ottosen

27.05.2013 kl.14:51

Jeg er også løven! Det er veldig spennende å sjekke ut hvilket månetegn du er også. Månetegn blir regnet ut i fra når på døynet du er født. Jeg trodde ingenting på det, men da jeg sjekket kombinasjonen av stjernetegnet og månetegnet mitt ble jeg veldig overrasket!! Jeg er tyren i månetegn :) Sjekk ut her hvis du er interessert i å vite månetegnet ditt: http://www.lunarium.co.uk/moonsign/calculator.jsp

Marie Jøntvedt

27.05.2013 kl.15:09

Er løve jeg å og det er jo kjekt det! Føler det som du har skrevet beskriver meg godt på både godt og vondt. Morsomt å lese litt om felles trekk blant forskjellige stjernetegn og se at flere kjenner seg igjen!

Tina Bolstad

27.05.2013 kl.15:13

Dette høres jo veldig likt deg da. Nå kan det jo hende at du er litt annerledes utenfor bloggen din, men etter hva du har delt med oss syntes jeg at "løve" passer deg veldig bra :) spesielt den delen hvor du er omsorgsfull og glad, for det er jo veldig sant!

Jeg er "steinbukken". Om steinbukken sto det:

"Ettersom de er tradisjonelle av natur, så liker Steinbukker å ha kontroll over sin natur og sine omgivelser generelt, og de misliker plutselige endringer. De har en rett fram holdning til livet og konfronterer gjerne situasjoner direkte. Selv om de iblant er tilbakeholdne og noen ganger på grensen til å være stumme, når de ofte sine mål senere i livet og blir svært vellykkede og selvsikre mennesker.

To viktige sider ved Steinbukken er ambisjoner og selvforsvar, noe som for fornuftige og balanserte Steinbukken tilsammen kan bli en mektig kraft. En overraskende spesiell form for humor gjør seg gjeldende ved de mest usannsynlige anledninger."

Hmm... Jeg vet ikke helt om jeg er enig eller ikke. Noe av det er litt sant, f.eks. Den delen hvor jeg plutselig kan "komme i en overraskende form for glede". Det er faktisk sant! Noen ganger kan det skje, som regel når det er litt stille eller kjedelig, så prøver jeg å få humøret litt opp. Ellers, den delen hvor jeg kan være tilbakeholdene/stumm føler jeg bare er halvveis sant, for om du kjenner meg, er jeg langt ifra tilbakeholdene/stumm. Men jeg kan bli litt stille når jeg er med folk jeg ikke kjenner eller møte for første gang..

Resten av det er faktisk ganske sant, men jeg har faktisk sett meg selv igjen i mange av de andre tegnene også.

Håper du har en fin dag så langt, skjønning <3 love love

Liza

27.05.2013 kl.15:18

I'm a Capricorn, and I found this on the internet when I searched for qualities of a Capricorn:

A Capricorn is a big fan of one blogger, named Kristin. A capricon likes to visit the blog of this girl and is always jealous of her clothes, especially the tiger sweater. She likes Kristin's tattoos and way of living.

Oh and a Capricorn always think she's funny ;) haha. Enjoy your day Kristin!

X from Holland

zhiman

27.05.2013 kl.15:41

Hehe der traff den blinken, du har helt rett den passer deg veldig og du ser ganske hyggelig ut og du serut som en kkjempe positivt jente som ser såå glad ut, hele tiden og det er det som tilltrekker flere lesere!!! Du er en herlig person du Kristn <333 oppmerksomhet er kanskje det alle vill ha så det er ikke noe dumt i det vettu!! Du får ha en fin dag videre og gleder meg til å høre om de 38 dagene du har igjen;)) imann 98hotmail.com

Cecilie Lien

27.05.2013 kl.15:44

Ettersom det du har delt på bloggen din, føler jeg at dette stemmer ganske bra! Du sprer jo mye glede, og virker jo ganske "leken", om man kan si det sånn. haha!

Jeg er fisk, og når jeg søket det opp kom det "De ser verden gjennom rosa briller, og har dermed lett for å flykte fra realitetene. Fisken har lett for å drikke for mye alkohol eller misbruke narkotika. Mange har store humørsvingninger" ahhaha oida. Fisken er visst også kjent for å følelsene sine, og ikke er like engasjert i andres følelser og sorger som sine egne. Haha, håper virkelig ikke dette stemmer.

Ha en fin dag videre ♥

Marita Malmgren

27.05.2013 kl.15:49

Hei kjære du :)

jeg kan si meg ganske enig ut i fra hvordan jeg kjenner deg :) du er fantastisk! Håper denne mandagen har startet og vil fortsette bedre enn du hadde/har forestilt deg :)

jeg er et februar barn så det betyr at jeg har fiskene som stjernetegn. Fiskene representerer drømmer, sensitivitet og kunst. Fiskene er følsomme, ydmyke, romantiske og ofte kaotiske. En Fisk har det bra når livet ikke er for organisert, og det er tid og rom for drømmer og flukt. Fiskene symboliserer flukt, drømmer, oppofrelse og betingelsesløs kjærlighet. Symbiose og enhet preger stjernetegnet.

Jeg kan egentlig føle meg ganske enig i hva som står i fiskene som jeg er som person :) men ikke alt er jeg enig i.

Ha en super fantastisk ny uke nydelige deg <3 gleder meg masse til snikk snakk ikveld! :) du og Belinda er helt fantastiske!

Stor klem fra Marita :)

Cathrine Nilsen

27.05.2013 kl.16:17

Jeg følte ihvertfall at det der beskrev deg :)

Jeg er fiskene, og i følge ditthoroskop.no kan en person med fisken som stjernetegn være; Medlidende, empatisk, fantasifull, sjarmerende, sensitiv, mystisk, spirituell, drømmer, tenkende, aksepterende, udiskriminerende, barmhjertig, selvoffrende og artistisk. ++ De kan også noen ganger bli distrahert, fraværende, skuffende, upraktiske, letttroende, likegyldig, eksapist og late.

Jeg syns mange av de beskriver meg, spesielt sistnevnte! hahah...

Hele ukens og livets og hjertets store høydepunkt i dag! Fins da ikke noe dumt med det :)

StineMilana

27.05.2013 kl.16:25

Ikke verst :)

ingvild

27.05.2013 kl.16:25

fisken ftw!

Christine

27.05.2013 kl.16:41

Ifølge bildet med hele challengen skulle day 2 være din favoritt nettbutikk? Eller kjører du tilfeldig valg av dager kanskje? hehe :) Synes uansett at løven og dens beskrivelse passer bra til deg etter bloggen og dømme. Jeg digger din avslappa stil og ditt morsomme vesen :)

Christina hetland

27.05.2013 kl.17:18

Sykt kult jeg er også løven! Beste stjerne tegnet!!

siljepia

27.05.2013 kl.17:21

Heia :) ja Mandager er ofte en kjedelig dag :)

jeg er født i april og mitt stjernetegn er væren og

Væren står for pågangsmot, initiativ og impulsivitet.

jeg skjenner meg godt igjen spesielt når det gjelder initiativ, elsker å sette i gang ting,spesielt fester eller annet slikt sosiale sammenkomster og annet lignende gøy :) Andre ting som står er at væren tar sjanser , er modig og Liker å prøve nye ting..

Maja Romstad

27.05.2013 kl.17:30

Day 2 skulle jo være fav.nettbutikk? Jaja, tar du random? :)

Stjernetegn ja.. Jeg er da løven, samme som deg( sykt kult og bli "beskrevet" akkurat som DEG)! Men jeg synes løven passer myee bedre til deg enn til meg! Du er mye mer vill og gal, sprudlende og mer aktiv tenker jeg :). Bergenser du vettu, finner på ting hele tiden dere!❤ Jeg synes det er en veldig fin beskrivelse av deg Kristin! Du har nesten ikke tid til deg selv du fordi du finner på noe hele tiden! Hehe :)

Personlig tror jeg ikke noe særlig på dette, men noen ganger stemmer det helt sykt! En gang leste jeg horroskopet mitt etter skolen, jeg skulle på fotballkamp den dagen. Det sto at lykken var på min side og den kampen vant vi?! Hahah, da ble jeg skikkelig sjokkert! :) litt gøy når det stemmer også da! Eller?:)

Ha en fortsatt strålende dag gjelle! Husk jeg digger deg!

Smask og dask til skjønneste bergenseren❤

Ann Helen :)

27.05.2013 kl.17:41

Er også løven! :) føler den passer bra for meg også!

elsker bloggen og stilen din, stå på videre!<3

Rebekka Brennhaug

27.05.2013 kl.18:27

Hei Kristin! <3 Håper du får en fin mandag selv om det er en en sinsykt kjipt dag!

Jeg er Steinbukken siden jeg har bursdag 25. Desember. Jeg har lest lite om stjerneteinet Steinbukken, og det jeg har lest har jeg dessverre glemt.. :(

Har dere spilt inn "snikk snakk" denne uken? <3 Jeg personlig synes det er et lite lys i min triste mandag! <3 Så jeg håper dere vil legge det ut viss dere har filmet! ;)

ELSKER deg og stilen din og bloggen din og din utstråling, positivitet! <3 Det er bare utrolig hvor mye godt som kan komme ut av en person på samme tid! <3 Og det bare gjennom noe du skriver! <3 DU er helt Fantastisk! <3 < 3 :* :)

Klemmer fra meg <3 <3

Ingelin Rystad

27.05.2013 kl.19:33

Hehe kult, jeg er åsså Løven :D <3<3 Da har vi noe til felles ^^ <3<3

Martine bf

27.05.2013 kl.20:41

Hei igjen søte kristin!

Jeg synes det hørtes ut som en perfect match når det kommer til deg og ditt stjernetegn! Du er jo alltid så glad, og litt oppmerksomhet er vel egentlig bare bra :) Jeg selv er steinbukk :)

Masse klemmer fra meg <3

Mette Mari

27.05.2013 kl.21:58

Stjernetegn har alltid fascinert meg♥ Jeg er selv skorpionen, og det beskriver meg helt ned til minste detalj! Leder, motivator, temperamentsfull, og gledesspreder. En person som ser personer for den de er, og ikke hva fleste andre ser fra utsiden. Liker å ta ansvar og hjelper alltid til. Skremmende, eller hva?

Kos&klem

Linda Salvesen

28.05.2013 kl.12:12

Jeg er også skorpion,og kjenner meg igjen i deler av det den beskrives som...Men horoskop er litt forskjellige i måten de beskriver folk synes jeg da.. Vel,Skorpionen blir enten elsket eller hatet har jeg hørt....og det stemmer nok for min del.:) :) Og vi er kjent for å være mystiske eller hemmelighetsfulle..tror nok også jeg kan være det hvis ikke jeg kjenner folk godt nok. Ellers er jeg vel en av verdens mest åpne person :) :) Litt FOR mye av det gode av og til...:)

Karoline E.N

28.05.2013 kl.13:58

Heii :) Beskrivelsen passer deg perfekt! Jeg er vær, og vet ikke så mye om det. Men skal virkelig sette meg ned en gang j har tid og lese om den! Skjer så mye nå fortiden, rekker jo aldri å sitte stille! hehe. Du er super søt Kristin <3

Belieber!!

28.05.2013 kl.20:28

Jeg er LØØVE jeg pg! SMASK

Karoline

29.05.2013 kl.00:10

Er det samme, LØVEN! elsker det stjernetegnet!

Syns den beskriver meg ganske så bra!

anonym

31.05.2013 kl.22:42

Jeg er løve selv og kjenner meg utrolig godt igjen! Lever veldig for "du kan hvis du vil", noe som har endel med pågangsmot å gjøre. Er ikke glad i negativ oppmerksomhet da... men det er vel ingen?... Ellers sier utrolig mange til meg at jeg er en gledesspreder og smiler hele tiden. Har også fått høre av folk at jeg har stilt opp for dem og at de føler det er trygt å snakke med meg/ at jeg er veldig empatisk. HATER å såre andre mennesker eller å se at de har det vondt.

Ettersom sånn du fremstiller deg selv på bloggen og sånn man så deg på paradise i forrgie sesong, vil jeg si at du passer godt til beskrivelsen av en løve også!<3

Skriv en ny kommentar

hits