DAY 1 - DITT DRØMMEBRYLLUP

Heisann skjønninger ♥

Da kjører jeg på med dag 1 av denne challengen. Gøy å se at så mange ble begeistret, så da er det vel bare til å sette i gang. 

Dag 1 er altså en aldri så liten beskrivelse av mitt drømmebryllup, og her tror jeg flere av dere kommer til å bli rimelig forundret og sjokkert. Jeg ønsker meg nemlig et skikkelig tradisjonelt bryllup med kirke og det hele, noe som egentlig ikke samsvarer med personlighet og stil, men er det én ting jeg er skikkelig opptatt av, så er det faktisk gode og gamle tradisjoner. 

Det er selvfølgelig en del av meg som kunne tenke meg å gifte meg barbeint på en strand på Hawaii med blomster i håret, men et realt kirkebryllup er det jeg virkelig ser for meg, og det er min aller kjæreste mamma som skal føre meg opp kirkegulvet. Åh, jeg blir faktisk helt rørt av tanken, og bryllup generelt får alltid en liten tåre til å trille. Det er jo så sinnsykt fint og vakkert, og jeg satt faktisk å sippet skikkelig da jeg leitet etter bilder til denne kollasjen. SOM jeg gleder meg til denne dagen, som forhåpentligvis vil bli en realitet en eller annen gang i fremtiden. Hehe! 

Blir det noe giftemål på meg noen gang, skal dere ikke se bort i fra at det vil være noen knall rosa elementer her og der som i blomsterbuketten og diverse, men det viktigste er at begge parter er enige og at man velger omgivelser som står i stil brudeparet. 

Innimellom får jeg dødslyst til å gifte meg i et sånt kapell i Vegas, men da tror jeg enkelte familiemedlemmer hadde satt foten ned, og på en såpass happy dag som dette, ønsker jeg at alle skal ha det helt vidunderlig, og jeg vil i tillegg samle så mange som overhode mulig, til tidenes beste bryllupsfest... Åh, *drømme, drømme*..

Æsj, nå ble jeg litt for girly her, men da vet dere ihvertfall noe nytt om meg, så da er det bare til å vente på denne store dagen. Jeg skal søren meg invitere dere alle sammen. Heheh ♥

Hva tenker dere om denne dagen da? Har dere sett for dere hvordan drømmebryllupet skal være? 

SMASK ♥

31 kommentarer

siljepia

26.05.2013 kl.13:44

Å så gøy å se :) Ja det kommer nok en dag der , du får oppnådd drømmen om ¨å få ditt drømmebryllup :)

Hehe. hadde vært gøy å hadde vært gjest i ditt bryllup :) hehe :) håper du har hatt en fin helg så langt :)

Marita malmgren

26.05.2013 kl.13:46

Hei skjønne deg :)

Høres ut som et fantastisk bryllup du har forestilt deg! :) håper bryllupet ditt blir akkurat som du ser for deg om ikke bedre! :) du er fantastisk og du fortjener det beste på alle områder!

Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på hvordan jeg vil ja bryllupet mitt, men jeg tror jeg vil ha det på en sommerdag ute. Jeg tror jeg kommer til å er takknemlig for at jeg i det hele tatt for lov til å gifte meg med den jeg elsker. Det tror jeg er nok i seg selv :) men jeg håper og tror at både mitt og ditt bryllup skal bli fantastisk!

Jeg er så takknemlig for deg, du er så fantastisk og jeg ser på deg som et av mine topp tre forbilder! Du har hjulpet meg på så mange områder og jeg er så takknemlig for det! :) husk at du er fantastisk!

Ønsker deg en super søndag, må den bli like super som deg! <3

Stor klem fra Marita! :) en alltid trofast leser. Jeg leser alle innleggene dine hver dag og titter innom flere ganger daglig men er ikke alltid jeg har tid til å kommentere men må som jeg har tid ville jeg bruke denne muligheten til å fortelle deg hvor fantastisk du er! :)

Oda Ulrikke

26.05.2013 kl.14:01

jeg ble veldig overrasket, men samtidig ikke! hadde sett for meg da gifte deg på en strand i et eksotisk land, men så vet jeg også hvor mye du elsker tradisjoner :D

gleder meg til bryllupet ditt, JEG KOMMER! <3 *smile*

jeg er bare 14, så jeg har ikke kommet så langt i tankene, heh, men bryllupet mitt skal bli PERFEKT. Det er det jeg vet foreløbig :D

ha en fin søndag, snuppa <3<3

Cecilie Lien

26.05.2013 kl.14:17

Fantastisk bryllup du forestiller deg! Hadde ikke vært feil barbeint på en strand, men som du sier er det noe spesielt med det tradisjonelle kirke-bryllupet. Håper du en gang får oppfylt drømmen din ❤

Bryllup virker så fantastisk, men dessverre har jeg faktisk aldri (!!!) vært i et.. Åhr, er så trist at søsken og søskenbarn ikke har giftet seg enda, og siden jeg er yngst i hele slekten fikk jeg ikke med meg tantene mine sine bryllup heller. Pokker ass! Jaja, en dag forhåpentligvis :D hahah

Maria Mathiassen

26.05.2013 kl.14:48

Ser for meg dette her, høres ut som tidens bryllup. Jeg er litt på det samme som deg, gifte meg i kirka og invitere hele familien og venner, ja alle jeg er glad i. Det skal være planlagt til punkt og prikke, alt skal stå på stell og det skal bli den beste dagen i mitt liv :D:D

Jeg kommer gjerne i bryllupet ditt, gleder meg allerede!!! *kremt kremt*

Og husk jeg digger deg fra topp til tå. Du er en stor inspirasjonskilde for meg og et forbilde om jeg kan si det sånn. Jeg digger måten du er på, oppfører deg og er. Du er virkelig bra på alle måter, reamber that !!!

Håper du får en super duper bra søndag, nyt den, søndager er herlige, en fridag hvor du ikke trenger å gjøre en dritt, kan bare ligge og slække på sofaen eller i parken med venner. Kos deg <3

Love fra Maria

Ingelin Rystad

26.05.2013 kl.15:21

Åh så gøy :D <3<3 Mitt drømme bryllup er å gifte meg på Hawaii, men spørrs om det skjer :P

Og gifte seg i kirka er ikke så dumt nei :-) <3<3 Hadde vært gøy å komet i ditt bryllup hehe :D

Ha en fin dag søta <3<3

Ida Celine

26.05.2013 kl.15:23

Herlig bryllup! :)

Ingvild

26.05.2013 kl.15:23

Hiv drømmebryllupskjolen på lista og a :D !

Kristine K. Bårdsen

26.05.2013 kl.15:24

Jeg ser for meg noen lunde det samme som deg når det kommer til bryllup. Ahh bryllup er en fin ting, og jeg er sikker på at du får oppleve det en gang iløpet av livet ;-)

Håper du har en fin søndag, snuppa! Her er det sol, så nå er det ut igjen. Måtte bare innom her å skikke litt først. Hehe. Smask

Tina Bolstad

26.05.2013 kl.15:25

Høres helt fantastisk ut! Må ærlig innrømme at er det et bryllup jeg er veldig spent på og har lyst til å komme i, så er det ditt. Selvom du sier at det kommer til å bli en vanlig og tradisjonelt bryllup, så har jeg utrolig lyst til å være der og oppleve det med deg :) for jeg tror det kommer til å bli ganske unikt.

Når det kommer til mitt bryllup (om jeg kommer til å gifte meg), så er jeg ikke helt sikker på hvordan det kommer til å bli. Jeg er jo enda litt ung, så det er ikke akkurat noe som står på listen av ting å planlegge. Men selvfølgelig så har jeg jo vært borti tanken..

Etter at jeg begynte å lese bloggen din f.eks. Så har jeg jo blitt veldig (mer enn vanlig) glad i spreke farger og slikt, så det er nok noe jeg håper kommer til å være i bryllupet mitt. Ellers så høres jo det å gifte seg på stranden ut som en herlig ting å gjøre. Men innerst inne tror jeg at det kommer til å bli et tradisjonelt bryllup. Men på bryllupsreisen skal jeg ikke se bort ifra at vi reiser til stranden og koser oss :) herlig!

Ha en fin dag videre, Kristin <3 Suss og klem

Cathrine Nilsen

26.05.2013 kl.15:33

Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på dette med 'mitt fremtidige bryllup', men det skal i allefall være sånt tradisjonelt bryllup i kirke, også har jeg lyst på en sånn ordentlig fluffy prinsessekjole. hahah :)

Jeg tror ditt bryllup kommer til å bli helt fantastisk! Det høres hvertfall sånn ut. Jeg gleder meg faktisk til den dagen du gifter deg, og kommer gjerne i bryllupet! Haha, Håper i hvertfall at du fortsatt blogger den dagen, sånn at du kan dele alt med oss :)

Klemmer til deg ♥

Karoline E.N

26.05.2013 kl.15:48

Heii :) Fantastisk bryllup du har forestilt deg, og jeg tenker det kommer til å bli perfekt da den dag kommer! Du kommer til å se strålende vakker ut.

Jeg har også veldig lyst på tradisjonelt bryllup da jeg skal gifte meg, har alltid syntes at det har sett kosligst ut! hihi. Håper du har hatt en herlig helg. <3 SMASK

Maja Romstad

26.05.2013 kl.16:08

Du er herlig Kristin! Dette bryllupet( om du blogger når du gifter deg) er noe jeg gleder meg til og lese om! Faktisk er ditt bryllup et jeg har litt lyst til å være med på! Du kommer til å ha tidenes mest fantastiske kjole, ser for meg at du har krøller og tidenes mann! Bryllupet ditt kommer til og ha et herlig tema og du blir nok litt mer girly i den tiden, men det snur vel fort etter at du er nygift og ferdig!

Mitt bryllup ja, jeg er bare 14 år enda da, men har noen planer ja! Selfølgelig i en kirke og helst i en kirke her i byen. Tema ser jeg for meg at blir noe ekstremt girly med masse rosa og hvitt som farger, og masse roser!

Bryllupsreisen ønsker jeg til thailand! Med masse varme og strand og koos❤

Du er en fantastisk herlig dame kristin og jeg ser for meg at du kommer til å bli gift før du fyller 30 :) da med en mann som virkelig fortjener deg! Du er en person som er lett og bli glad i og har utstråling som en prinsesse! Jeg er så glad for at jeg kikket paradise i fjord og fant bloggen din! Du betyr sinnsykt mye!

Ha en herlig og forhåpentligvis solfylt søndag! Masse klemmer fra meg❤

Emma

26.05.2013 kl.16:50

Åååh! Nydelig! :-)

Eg helt enig med deg, selv om det å gifte seg barbeint på Hawaii virker himmelsk, så er et tradisjonelt kirkebryllup drømmen!

Jeg har hatt en drøm siden jeg var rundt 10 år gammel, og det er å gifte meg en flott sommersdag i Domkirken i Stavanger. Helt siden jeg var liten har jeg sett flotte brudepar komme ut av kirken med en helt flokk av folk stående å ser på dem og tar bilder mens brudeparet kjører avgårde i en gammel klassiker av en bil med taket nede. Og jeg har alltid sagt at EN dag skal det være meg! Å det er en ting jeg SKAL holde meg til, om jeg så må inngå kompremisser angående de andre tingene, så skal jeg stå fast på det aspektet. hehe!

Rosa detaljer er fantastisk, men ettersom både meg og samboeren min er veeeldig glad i blå, så tenker jeg at vår farge vil være midnattsblå, både i buketten, som pynt i lokalet og i klærne til de som deltar i selve bryllupet.

Ååååh, som jeg gleder meg! hihi!

Sigrid Moen

26.05.2013 kl.17:08

Bryllupet ditt kommer sikkert til å bli fantastisk. Akkurat nå har jeg ingen anelse om hvordan mitt skal bli, men jeg tror at alt blir fantastisk uansett på en sånn dag<3

Vibe Amundsen

26.05.2013 kl.17:19

Jeg har lyst på et strandbryllup med mine närmeste, med blomster i håret og en enkel brudekjole!

Marte

26.05.2013 kl.17:45

Jeg har faktisk aldri vært i bryllup.. Har selv også lyst på et tradisjonellt bryllup.

Sjekk gjerne ut SALGSBLOGGEN min om du har lyst --> martess.weebly.com

Sara

26.05.2013 kl.18:16

Jeg har lyst på masse gult i bryllupet mitt!!!:) gult er kult! Pluss at det er en farge som funker til begge kjønn!

linnsway

26.05.2013 kl.18:35

Høres koselig ut Kristin:) Forskjellige mennesker forskjellige interresser, jeg selv er mest opptatt av kaken i bryllupet enn alt annet:) Hehe. Om jeg fikk viljen min, så er det selveste cake boss buddy som står for den:)

Javiera

26.05.2013 kl.18:50

jeg har ikke tenkt mye på , jeg er jo ikke så girly .. men hvis jeg starter å tenkte på det så må det nesten bli på stranda på påskeøyene eller hawaii .. og selvfølgelig er det mamma som skal føre meg frem.. :)

Jeg digger deg Kristin !

Navn

26.05.2013 kl.18:55

"mamma som skal føre meg opp kirkegulvet" ja, det var fryktelig tradisjonelt. wow.

StineMilana

26.05.2013 kl.18:55

UH, jeg gleder meg til den dagen jeg kommer til å gifte meg, har sett det for meg på mange forskjellige måter.. :)

zhiman

26.05.2013 kl.19:16

det blir nokk en fantastiks bryllup du får, hvis du får det som du vill da. Men å feire det sånn gjør du på din måte og du føler at det er din stil, det liker jeg ved deg, at du er deg selv. og håper på at du får den drømmenmannen din også, og det kommer nokk ikke du til å slite med, du som er såå pen vetuu <3

jeg vet ikke om jeg skal feire det som deg, fordi vi har en sånn egen tradisjon, men det skal bli en dag jeg ikke glemmer og det håper jeg du også får, en dag du aldri glemmer!! men sørg for at alt du vill skal skje og ikke du tenker at denne dagen var helt dum.... og tenk igjennom godt på hvem det er du skal gifte deg med ;) håper du får et drømmebryllup snart, kanskje det er på tide Kristin ? :D

men du får ha en fin dag videre Kristin <33

imann98@hotmil.com

Kari-Anne

26.05.2013 kl.19:32

Jeg SKAL gifte meg en gang. Hadde noen sagt til meg at jeg skulle dø i morgen, hadde jeg funnet en kjekkas og giftet meg i dag! :D

Bryllup er det fineste jeg vet om, og jeg kan sitte i flere timer å se på brudekjoler...*drømmermegvekk*

Håper du gir en lyd når du skal gifte deg, og at vi får følge hvert eneste steg av bryllupet ditt! :D

klem i fleng!<3

Cecilia Catharina

26.05.2013 kl.19:41

Så utrolig herlig innlegg, lærer jo alltid noe nytt om deg :)

Jeg skal også gifte meg en gang, og har vel allerede begynt å tenke litt på hvordan jeg vil ha det, og drømme meg bort i altfor fine bilder, så det nesten ikke skulle vært lov! Hehe... Men, jeg er vel ikke den eneste som er slik eller? Kunne veldig gjerne giftet meg på en strand på Hawaii jeg :D *drømmermegvekk* :)

Ha en helt fantastisk søndag videre og nyt de siste solstrålene til det fulle :D

Nora K.

26.05.2013 kl.20:33

Åhh, herlig!! Jeg håper virkelig at du for et bryllup som tilsvarer srømmene dine, med en mann som er like herlig og full av liv som deg!

Jeg har ikke tenkt så veldig mye på hvordan mitt bryllup vil være, men det skal nok være noen skikkelig friske og fine omgivelser, masse hvitt og blomster, om mange fantastiske mennesker :D

Martine bf

26.05.2013 kl.21:33

Vet du hva? Jeg er helt enig! Det er akkurat et sånt hvitt, tradisjonelt bryllup jeg vil ha!

Jeg må si at jeg ble litt overrasket, og det hadde ikke forundret meg om du hadde hatt en neonrosa brudekjole, med leopardprints, men jeg tenkte også mest at du var en litt tradisjonell jente som vil ha det helt hvite bryllupet! Jeg håper virkelig du får et sånt bryllup en dag, som lever helt opp til dine forventninger <3

Det er så gøy at jeg lærer nye ting om deg hele tiden! <3

Jeanette

26.05.2013 kl.22:31

Høres bra ut :)

Renate Kjellevold

27.05.2013 kl.14:08

har igrunn akkuratt dei samme tankane, haha! :)

Mette Mari

27.05.2013 kl.21:51

Åh, så deilig:O Det bryllupet blir jo bare knall, høres det ut som! Du får kose deg videre med denne challengen, gleder meg til å se mer♥

Kos&klem, fantastiske Kristin

Emilie

28.05.2013 kl.21:58

Hei fine deg. Jeg har lest bloggen din lenge, men ikke lagt inn noe før nå. Jeg er akkurat sånn som deg når det gjelder bryllup, og sitter faktisk og planlegger mitt eget per dags dato, for i mai om 2 år gifter jeg med verdens fineste mann <3 En annen ting er at jeg digger jeg, Kristin, du er RÅ!

Skriv en ny kommentar

hits