I TENKEBOKSEN...

Jeg liker diskusjoner, og jeg liker når dere engasjerer dere og vi får opp temperaturen i kommentarfeltet... Nå ble jeg skikkelig engasjert og må bare få en del tanker ned på papiret.

Nakne sannhet, ja. Jeg håper ikke dere misforstår meg, for det jeg mener med nakne sannhet, er at jeg synes det er viktig å få frem akkurat det jeg holder på med og mine holdninger til ting. Det betyr IKKE at jeg disser rosabloggerer, at jeg ikke har evnen til å beundre mange toppbloggeres pågangsmot når det gjelder trening, deres interesser for matlaging o.l. Jeg synes det er mektig imponerende, bare ikke akkurat noe for meg. Ikke akkurat nå... 

Jeg er vel det man kan kalle en skikkelig partyjente som er litt smågal innimellom, noe jeg egentlig trives godt med. Selvfølgelig har den skumle tanken streifet meg, som går ut på en aldri så liten panikk for å aldri bli sånn skikkelig voksen, men samtidig panikken for å nettopp bli skikkelig voksen. Det bekymrer meg faktisk litt... Skal jeg aldri få interesse for roliglørdager og småbarn? Skal jeg få interessen for det og miste interessen for galskapen? Kan det kombineres? Hva skjer med meg? Æææ!

Jeg kom akkurat til å teke på en scene i Sex & The City, hvor hun avdankede partyprinsessen skal ta seg en sigg ved vinduet, som faktisk resulterer i dødsfall etter at hun har skjelt ut hele festen for å være kjedelig. Nå sier jeg på ingen som helst måte at jeg kommer til å ende opp i samme situasjon, men ingenting er jo egentlig mer trist enn eldre frøkner som tviholder på ungdommen. Jenter i femtårene f.eks som oppfører seg som de er tyve, er jo noe av det mest nitrise man kan være vitne til, men det verste av alt er at jeg kan føle en viss forståelse. En viss forståelse for panikken rundt det å se tilbake på livet sitt og angre på alt det man aldri fikk gjort. Det er derfor jeg lever, og lever livet til det fulle. Det er derfor jeg ikke har noen hemninger, at jeg gir bånn gass, og gir bittelitt faen. Bare sånn for å være helt sikker på at jeg ikke gikk glipp av noe som helst, slik at jeg ikke kommer til å ende opp som disse jentene i femtiårene som tror de er tyve... Som så sårt vil gjenoppleve ungdommen og leve slik de aldri gjorde... 

Når jeg er femti, skal jeg være nettopp femti, bare med en bitteliten tvist. Det høres egentlig helt greit ut, spør du meg, så kanskje det ikke skal bli så ille å bli skikkelig voksen allikevel.. Eller? Livet mitt begynte dessverre litt i feil ende... Jeg begynte med "midten" på mange måter. Jeg fant en gutt jeg trodde var drømmemannen. Vi flyttet sammen, vi forlovet oss og kjøpte leilighet. Vi kjøpte to biler, vi kjøpte hund. Vi hadde felles økonomi, vi snakket om barn, vi snakket om evigheten, om bryllup, om fremtiden vi skulle tilbringe sammen. EVIGHETEN, og jeg var ikke engang fylt tyve.

Jeg ble liksom voksen så altfor tidlig. Jeg fikk tidlig ansvar i jobbforbindelse, og hadde fult personalansvar i en alder av nitten. De fleste vennene mine på et tidspunkt var eldre enn meg. Jeg testet ut visse grenser i altfor ung alder, og var liksom ferdig med å prøve ut det meste før jeg fylte atten. Jeg likte rollen som ung voksen. Jeg kledde meg deretter, og blazer, skjorte, spisse pumps og perler i ørene var standard. Jeg var jo tross alt huseier, samboer og på grensen til mor, så jeg måtte jo kle meg opp i det som liksom stod i stil.

Nå derimot er stilen min 110% forandret, og en stil som gjenspeilier meg og min personlighet. Den gang hadde jeg ikke en personlighet en gang. Jeg var bare Kristin. Hun som var samboer, som var blid og glad, men ikke noe mer. Jeg var liksom bare "damen til"... Som elsket å stelle i stand, som elsket blomster, husarbeid, familieselskaper og kaffebesøk. Hun som fikk rollen som "husmor"... Mammaen i gjengen, som ikke festet mer enn to ganger i måneden. Først og fremst fordi jeg ikke fikk lov, men også fordi jeg satt pris på sofakos med kjæresten. KJÆRESTEN... Det ordet der er så fjernt for meg. Kjærestekos, liksom...

Hvem skulle trodd dette om meg? Jeg som i dag tar igjen alt det tapte, og bestemmer meg for at livet bare SKAL være bra. Jeg har nemlig bestemt meg for nettopp det, så selvom jeg har det helt forferdelig, er det ingenting som heter forferdelig...

Jeg tror jeg har blitt flinkere til å skru av følesene mine. Til å bare bestemme meg for at, "nei! du er ikke leil deg. DU er glad", og så blir det sånn... Evig livsnyter og evig optimist er to ord som beskriver meg best, og med god grunn! Det er sånn jeg er som person, og sånn jeg alltid skal være. Så nå velger jeg å nyte øyeblikkene... Livet her og nå! Ikke i går, ikke i morgen, men i dag. Nå!

Om det betyr galskap, fyll og fanteri får bare være helt greit. Jeg blir voksen når tiden er inne for det, og ikke ett minutt før, og da skal jeg ta voksenrollen med storm!

 

53 kommentarer

Mia Tønder Pettersen

10.05.2013 kl.14:25

Jeg er helt enig med deg! Jeg mener ikke at vi skal sjermes fra det som er ekte og det som er sannheten! Det er det jeg liker med din blogg, det er ekte og det naked truen:)

Stå på videre nydelige deg og ha en fin helg i Bergen :D

Karoline

10.05.2013 kl.14:29

takk for at du er du, for du er rå! Tenk hvor du hadde vært i livet om du ikke hadde konfrontert med ditt gamle jeg, og virkelig dratt frem den du egetlig er. Det er så mye kulere å lese om øl, fyll, street art, kule klær og ei dame med en helt fantastisk personlighet - enn en oppsnasen frognerfrue. Du er kul som du er, og jeg tror at som den livsnyteren du er - så kommer du nok til å finne din rolle i voksenlivet også :-)

Dina

10.05.2013 kl.14:35

Er så glad for at du snakker rett fra hjerte! Det gir så mye til oss lesere og derfor du og bloggen din er så unik! Du er fantastisk, gir meg så mye inspirasjon og motivasjon til å gjøre det JEG vil :D Du er så modig, at du i det hele tatt lar oss komme så nært hjertet ditt er rørende, at du forteller oss om hva som skjer i livet ditt er stort. Hvor mange åpner seg på en sånn måte for så mange, du har et så stort hjerte! Jeg vet at alle leserne dine leser bloggen din fordi den er såpass unik og har så utrolig bra lesestoff og ikke er en overfladisk rosablogg. Din blogg tar opp alt mellom himmel og jord og vi leser ikke bare om ditt fantastiske liv i solen med en prada bag og mørk sjokolade, fortjent etter dagens 10km løpeøkt. Jeg kommer ikke til å slutte å lese bloggen din med det første, gla i deg selvom jeg ikke kjenner deg <3 Tror på deg!

Helene

10.05.2013 kl.14:35

Fy søren, du er fantastisk! Helt rått!

Beste innlegget jeg har lest på denne bloggen! :)

Marthe N.

10.05.2013 kl.14:35

Din ærlighet og åpenhet i dette innlegget får meg til å innse kor MODIG du er!

Nå har eg fulgt deg ei stund, og eg er ikkje i tvil om at du er ei dame med bein i nasa og masse stå-på-vilje! :D Det er deilig å lese det du skriver, og som eg har sagt før: EG HEIA PÅ DEG!!

Oda

10.05.2013 kl.14:53

Digger deg bare enda mer nå!

malin øksnebø

10.05.2013 kl.14:54

fantastisk skrevet kristin! ser utrolig mye opp til deg !

Liza

10.05.2013 kl.15:00

I totally agree with you. You're so damn right.

This is your life girl, and you should live it the way YOU want. It's not anyone else's life, so why don't live the way you want? I wish I could be like you in this way. I think too much about others, I always care so much and giving love to people, and most of the time I get nothing in return. So why am I doing it? I really wish I could be fearless like you, to live totally for yourself and nobody else.

I respect you Kristin.

Lene

10.05.2013 kl.15:02

Amen!

Mia :)

10.05.2013 kl.15:05

Du er bare helt syk! Og det på en god måte :D Jeg elsker bare deg som person. Altså alt, stilen din og den måten du lever på! Jeg plukker opp så mye tips fra deg, enten om det er kles tips eller reiste tips. Du er bare helt rå! Og det går nesten ikke en dag uten at jeg titter innom bloggen din og koser meg med dine gøyale påfunn! Forsett, for det er en del personer her i landet som digger deg 110%!

Hilden Mia :D

Marte Røstad

10.05.2013 kl.15:07

Jeg beundrer virkelig den optmisten og "stå på" dama du er! Jeg blir så glad av å lese bloggen din, da du klarer å snu alt til noe posivit hele tiden! Det står ingen sted når man må bli voksen, så det kan vi styre og bestemme selv;) Stå på videre!!

Ha en fin helg i Bergen!

Klem Marte Røstad

Ingelin Rystad

10.05.2013 kl.15:42

Så sykt bra skrevet Kristin, er så enig med deg <3<3

Digger super mye, og vet du hvorfor? JO fordi du tørr å være 110 % deg selv <3<3

Stå på videre du er hærlig du <3<3

Ha en fortsatt fin dag <3<3

siljepia

10.05.2013 kl.15:43

Utrolig bra skrevet kjære deg :) Ja velg og lev livet nå og ha mye å se tilbake på:) Samme tanken har jeg til meg selv, at jeg skal prøve å leve livet med å reise og oppleve ting+++mye annet :)

Man kan angre for å ikke levd livet fult ut ,hvis man tar på seg voksenrollen for tidlig .<3 Håper du får en fin helg i Bergen med dine venner og kanskje familien :)

Karoline

10.05.2013 kl.15:46

Følte bære æ måtte kommenter idag !

Læs bloggen din kvær dag, førr æ syns det e heilt supert at du faktisk skriv den "nakne sannhet". Det e ikkje forutsigbart ka du faktisk skriv og dela me oss i motsetning tell visse bloggera som bære skriv om træning og antrekk. Du dela ca alt, og lægg ikje skjul på ting som nok mange hadde droppa å delt. Digga det!

Du verka som ei super jenta, og beundra at du e så gla og sprudlanes.

Knock`em out :) Kos dæ ! -

Hege

10.05.2013 kl.15:54

Keep up the good work Kristin<3

*YOLO*

Super viktig å leve livet og være deg selv, digger det:-)

Klems

Maira

10.05.2013 kl.16:19

Så fint å se at du klarer å sette ord på de følelsene jeg tror MANGE går å kjenner på!

Ingen skal ha noe å si på at du lever livet og koser deg til det fulle :)

Stå på, jeg beundrer deg :)

Klem

Sandra

10.05.2013 kl.16:30

Det er nettopp dette som er så fint med deg! Du tørr å si sannheten og du inspirerer meg med realiteten! Du gir meg lyst til å leve livet mtt fullt ut og ikke gå rundt og tenke på det triste og sure. Jeg digger deg, Kristin :-)

Ida Poppe

10.05.2013 kl.16:38

jeg digger deg..

digger pågangsmotet, styrken, stilen og innstillingen din!

du lever livet ditt og det er akkurat det du skal gjøre!!

jeg er 17, fyller snart 18 og gleder meg som en gal til å endelig kunne leve livet mitt som jeg vill! Skal reise, feste, få nye venner og kose meg :D

Før har jeg ikke tenkt så mye over det men etter jeg begynte å lese bloggen din blir jeg bare mer og mer gira på livet som ung voksen!!

DU ER RÅÅÅÅÅ!

hilsen en nesten myndig sunnmøring!

Maja Romstad

10.05.2013 kl.16:42

Du er særriøst en av de råeste damene jeg vet om! Du sier alt som det er, og er ærlig i alt du sier på bloggen! Det er mye bedre enn å sitte og lese om alle disse bloggerne som får klær til mange tusen og en hel drøss med sminke, nei, blogg som du alltid har gjort du:)

Suss og klem!

Christine

10.05.2013 kl.17:12

ble sykt overrasket av å lese dette, men det er litt artig å se at du har en slik historie :) sykt artig å lese en så ærlig blogg :)

Oda Ulrikke

10.05.2013 kl.17:19

WOW! utrolig bra skrevet! Jeg visste ikke at du har vært forlovet, helt ærlig, det hadde jeg aldri trodd om deg. Men så enig jeg er med deg, NYT øyeblikket, NYT livet, LEV i nuet!

<3

anne sa

10.05.2013 kl.17:41

Eg elske deg! Håper jeg har livet og utstrålingen din når jeg kommer opp i din alder!!:)

Kristine K. Bårdsen

10.05.2013 kl.17:56

Jeg forstår deg så utrolig godt, og jeg er så utrolig enig med deg! Livet er til for å nytes, og vi er alle forskjellige mennesker som har vår egen fasit på hvordan det er å nettopp nyte livet. Du har din måte, mens andre har andre. Dette er din blogg, og den handler om deg. Hvis folk ikke liker måten du er på - så er det vel strengt tatt lov å velge å ikke klikke seg inn her? Jo flott, da sier vi det.

Jeg digger deg mer enn noe annet, Kristin. Du er en helt fantastisk jente, som det bare oser glede av. Jeg elsker måten du skriver på, og jeg elsker bloggen din. Jeg er på mange måter ganske så ulik deg, og det er vel også en av grunnene til at jeg klikker meg inn her flere ganger til dagen.. Jeg prøver å "lære" litt av deg, og å utfordre meg selv litt. Jeg vil si at bloggen din har hjulpet meg med å se annerledes på ting, og å rett å slett gi litt faen i små bagateller som jeg før hadde hengt meg veldig opp i. Og jeg setter så utrolig stor pris på det. Jeg vet nesten ikke hva jeg skulle ha gjort uten bloggen din :-)

Håper du får en fantastisk dag, Kristin <3 Du er best! Klem fra meg

Tina Bolstad

10.05.2013 kl.18:10

Jeg er kjempeglad for at du har funnet ut av hvem DU egentlig er. Det er er helt utrolig hvordan fortiden din har vært og hvor annerledes den er nå. Men for meg så virker det som om alt det du har opplevd bare slår positivt tilbake for deg. Bare tenk det at om du ikke hadde møtt ex-kjæresten din og forlovet dere, hadde alt vært annerledes. For om du aldri hadde møtt han hadde dere aldri kunne gjort det slutt, du hadde (kanskje) ikke flyttet til Oslo, du hadde aldri møtt de gode vennene du har fått der, Stine ville aldri kunne meld deg på paradise hotel OG jeg hadde kanskje aldri funnet bloggen din. Både de små og de store tingene i livet ditt har gjort at du har havnet der du er nå. Jeg kan ikke se for meg det som noe negativt i det hele tatt!

Når det kommer til "the naked truth", så skjønner jeg egentlig ikke hva som er så galt med det. Flesteparten har sagt at det er det de vil ha og at de ikke har noe imot å lese om det o.s.v. Men når du da skriver at du da igår hadde drukket deg drita og at det kommer noen banneord litt her og der, så blir alle sånn "du kan ikke skrive sånt", "du er et dårlig forbilde", "du er/kommer til å bli alkoholiker", da skjønner jeg plutselig ingenting. De ber om the naked truth, de får det, så blir de sinte/skuffet. Javel!

Jeg syntes du bare skal fortsette med å skrive akkurat det du føler for, Gjøre hva faen du vil og leve livet DITT slik DU vil leve det. Det ser ihvertfall ut som du har klart deg veldig bra etter de valgene du alt har tatt ;)

Du er en herlig jente, Kristin, ikke la noen forandre på hvordan du er <3 masse kjærlighet fra meg

Julie

10.05.2013 kl.18:21

Jeg digger bloggen din, og jeg synes du skriver kjempebra! Fortsett som du gjør nå, jeg liker hvertfall mye bedre når folk skriver om ting som er ekte enn når alt liksom er så fantastisk og egentlig bare virker uekte. Fortsett som du gjør nå! Du virker som en herlig jente, og jeg synes det er digg å lese bloggen din sånn som du skriver nå!

Anna Lillejordet Rønningen

10.05.2013 kl.18:40

Digger deg! Du trenger ikke å vokse opp enda vel? Jeg mener at man ikke er voksen før man er 40, hahah. Stå på, og kos deg! Forbilde <3

Sigrid Moen

10.05.2013 kl.18:56

Du er helt fantastisk, Kristin! Jeg elsker det at du er helt 100% ærlig. Du har en helt fantastisk klesstil, og virker som en person med mye energi og glede i livet. Jeg har fulgt bloggen din i over ett år nå, og blir aldri lei av innleggene dine. Du har inspirert meg til å være meg selv, og å gjøre det jeg føler er best for meg. Det at du er en sånn fantastisk person er en av mange grunner til at jeg MÅ sjekke bloggen din vær dag for å se om du har kommet med ett nytt innlegg, vente en hel uke på Snikk Snakk, og gå igjennom outfittene dine for å få ideer selv. Det er en grunn til at jeg velger å sjekke din blogg flere ganger om dagen, enn å bruke tid på andre blogger som bare skriver om sofakos og matlaging. Din nakne sannheter treffer meg midt i blinken om hva som er spennende og morsomt å lese. Selv om jeg ikke alltid kommenterer innleggene dine, så er jeg er innom vær dag!

Du må aldri slutte å blogge på din må!

Navn

10.05.2013 kl.19:21

det var fantastisk skrevet! det er få ganger jeg kommenterer på blogger, men akkurat nå traff dette meg midt i hjertet. jeg visste ikke at DU har vært en sånn "husmor" som du snakket om, og nå har jeg sett deg på en annen måte enn jeg ellers tenker du er. du har helt rett i alt du skriver, og jeg føler meg så lik! du er fantastisk, og jeg føler virkelig at du har det sånn som meg: er redd for å bli voksen, men er redd for å ikke bli det også! du har så rett! stå på, og uansett hva du velger så vet jeg at du vil ta det med et smil! :)

Marianne

10.05.2013 kl.19:28

Hei Kristin!

Jeg synes bloggen din er veldig inspirerende og fargerik! Jeg synes ikke det er noe dumt å oppføre seg ung, når man faktisk er ung. Jeg er 23 år, har samboer, kjøpt hus, har hund, fast jobb.. føler at jeg har på en måte alt jeg kan ønske meg..men savnet er litt på det å være og oppføre seg ung. Som du nevnte i et innlegg, jeg føler at jeg begynte i feil ende. Skulle ønske "livspakka" kom litt senere i livet, og ikke som 17 åring. På en annen side, er jeg veldig lykkelig på hvordan livet er akkurat nå, og føler meg heldig!

Forsett å blogge! :)

Stine

10.05.2013 kl.19:33

Veldig flott av deg at du forteller litt om bakgrunnen din, ja, livet ditt slik du speiler tilbake og reflekterer. Nå kan jeg til og med forstå deg, og hvorfor du 'slår ut vingene' dine som du gjør, selv om jeg fortsatt mener at du muligens kan være litt 'snillere' med deg selv i det å forsøke å ta litt mer kontroll når du kjører partymodus. Forstå meg rett, at du rett og slett ikke ødelegger for deg selv, skjønner? :)

Jeg liker seriøse Kristin... du 'vokser' som menneske, det må jeg virkelig si.

Mette Mari

10.05.2013 kl.19:38

Du er virkelig bare helt genial! Vet du det? Det der var vilt bra skrevet. Jeg digger deg, spesielt på grunn av den "ville" og "rebelske" siden din. Det er så sinnsjukt bra at det finnes sånne som deg, du utgjør virkelig en forskjell<3

Marit Parit

10.05.2013 kl.19:38

Oh looooord, så utrolig bra skrevet!!!!!! Digger deg Kristin! U rock! :)

Linda

10.05.2013 kl.19:40

Liker DIN blogg jeg, Kristin! Fortsett som du har gjort :-D

Mariell Apeland

10.05.2013 kl.19:46

Kjære Kristin. Har lest bloggen din siden før Paradise Hotel-tiden din føles det som og gud for en dame du er! Du gir meg håp i at det finnes kvinnfolk der ute som faen ikke rynker på nesa for en liten dritt, som kler seg faen så kult og som gir meg mer lykke i hele verden innen fashion. Dine blogginnlegg kan få en mørk dag til å skinne like mye som sola gjør i nord-Norge akkurat nå (faen skjer med det egentlig?). Takk for at du er brutalt ærlig i ALT du foretar deg, Takk!

Martine bf

10.05.2013 kl.19:55

Amen to that, sister! Amen! Jeg får SÅ MYE inspirasjon av deg og din blogg! Du er et sant forbilde og det mener jeg! Du er virkleig et av mine forbilder, både når det kommer til klesstil, personlighet, og meninger! Og dette menet jeg, virkelig! Du må IKKE gi slipp på ungdommen før DU er klar, og når den tid kommer, er jeg helt sikker på at du ER klar :-) Du er en rå dame og det vil du alltid være <3 Takk for the naked truth, sier jeg bare! The naked truth, is the best truth! Tusen takk <3

Jeanette

10.05.2013 kl.20:08

Utrolig bra skrevet, og jeg er veldig enig med de over her. Synes det er bra at du åpner deg og skriver rett fra hjertet. Jeg liker at du er ærlig :)

''I got one life and I'm gonna live it'', det er bare deg selv som bestemmer hvordan livet ditt skal være og hvordan du skal leve det. Ingen andre :) Synes sangen ''One life'' med James Morrison passer veldig godt ti dette temaet her! Vet ikke om det er din musikksmak, men jeg digger sangen ihvertfall. :)

Navn

10.05.2013 kl.20:26

"Det er lov å leve" -bjarte tjøstheim(2012)

EsRH

10.05.2013 kl.20:37

Godt skrevet. Og jeg er veldig enig med deg. Jeg elsker åpenheten din! Ha en strålende helg i Bergen, neste helg er det min tur ;)

Cecilia Catharina

10.05.2013 kl.20:47

Er så utrolig glad for at du er den du er! Jeg elsker bloggen din, og hvordan du fremstiller deg på den! Elsker alle de fantastiske fargene, antrekkene dine, ja hele stilen din, street arten du legger ut og alt annet!

Trenger jeg inspirasjon til innleggene på bloggen min tar jeg meg en tur innom bloggen din, og inspirasjonen og motivasjonen til å skrive kommer som lyn fra klar himmel omtrent :)

Jeg kan vel si at jeg lever en helt annen livsstil enn det du gjør. Men skulle vel egentlig ønske at jeg kunne være litt mer spontan og gi litt mer faen enn det jeg gjør. Men vet ikke helt hvordan jeg skal endre på det, har nemlig ikke den beste selvtilliten, og er vel ganske redd for hva folk vil si. Det er også en av grunnene til at jeg leser bloggen din, at jeg kan unnslippe min egen hverdag litt, og lese om at det sprøe og morsomme du opplever! :) Ha en fantastisk fredagskveld! :D

Iman

10.05.2013 kl.21:02

Heii, så bra at du tenker så positivt, og fortsett å tenke på den måten!! elsker å lese bloggen din og du er en super person, du får kose deg videre! <3

Imann98@hotmail.com

Amalie Dahl

10.05.2013 kl.21:05

Du har mange fine og gode tanker, som du har puttet inn i kategorien "rett fra hjertet" noe som jeg setter pris på at du deler. Og jeg har sagt såå mange ganger hvor mye jeg ser opp til innstillingen din, og hvordan du ser på livet. Men når det er sagt, så synest jeg at det kommer til å bli interessant og følge deg inn i "voksenlivet" når du er klar for det. Og det må du selvfølgelig forsette å dele med oss. Din blogg er ett fast gjøremål jeg har, og du inspirerer meg såå mye. Seinest idag når jeg var ute på shopping, og så en rosa knallkul topp, tenkte jeg faktsik; denne hadde Kristin likt, og det gjør jo jeg og. Og er det noen antrekk kristin går med som jeg ikke liker? NEI <3 Ha en super helg!

GWOE

10.05.2013 kl.21:24

Damn straight! Ah, det er godt noen sier det som det er! Bloggen din er fab!:D Stå på, endelig noen som snakker rett fra levra!:D

Birthe

10.05.2013 kl.21:32

Henger meg på de andre, setter stor pris på at du kommer med litt dypere innlegg :) liker at du bare gjør det du vil og lever livet fullt ut, skulle ønske jeg var like flink og hadde muligheten.. jeg kommer nok til å bli en sånn 50åring som du beskriver *grøss* men who cares, YOLO varer livet ut vell? hehe ;P

Charly

10.05.2013 kl.22:36

Jeg digger deg! Vi trenger flere slike som deg i dette landet. Stå på Kristin :-)

Cecilie Lien

10.05.2013 kl.22:52

Herlig skrevet, Kristin! Du er fantastisk, og det er en fornøyelse å lese bloggen din. Du har opplevd mye i ung alder, og alle disse hendelsene har vel kanskje hjulpet deg med å finne ut hvem du egentlig er. Selvom hvor naturlig og godt det føles nå, er det litt rart å tenke på at folk flest ikke finner ut hvem de egentlig er før i 20årene. Rart folk kritiserer deg for drikking og festing, når 26år overhode ikke er for gammelt for ville eventyr. Hvorfor skal man liksom begynne å oppføre seg som en voksen når man enda ikke er det? hahah, live while we´re young ;)

Anita Hundseid

10.05.2013 kl.23:14

Jeg ELSKER disse tekstene!!!!<3 gode tanker du har, har tenkt mye over dette selv også, og jeg må passe på å gjøre noe ut av hver dag! Har en tendens til å sløse bort dager, og det føles ikke bra! Du er så erlig, og det verdens beste forbilde<3

Arctic Girlie

11.05.2013 kl.00:01

Som å lese om mitt eget liv! Godt å vite at det er flere der ute som har innsett at livet ikke er over selv om man gjorde noen spesifikke valg i ung alder ;) Fortsett med å være fabulous - det er så mye bedre enn å være A4!!

MarteAnita

11.05.2013 kl.02:01

Veldig bra skrevet Kristin! Selv fikk jeg samboer i en alder av 16, og ble rask mye mer "voksen" enn resten av vennegjengen.. Pannelappen min ble liksom ferdig utviklet mye før. Da blir man jo automatisk "mamma" i vennegjengen når du er den eneste med et lite snev av ansvar. I dag er jeg 21 og har hele livet foran meg. Heldigvis kan jeg feste fredag-søndag hver eneste helg om jeg vil så jeg lever livet selvom jeg har type og er nesten godt gift i følge mange av de andre venninnene mine som ikke har hatt et forhold siden barneskolen (hvis man kan kalle det forhold).. Jeg leste en plakat på et lokalt kjøpesenter før i dag som passer veldig bra til dette innlegget - "Panikk for å bli gammel? Alle blir gamle, men man bestemmer selv hvor voksen man skal være." Og det er jammen helt sant! Det er viktig å leve mens man kan! Stå på, digger deg!!

karoline

11.05.2013 kl.14:49

Jeg kan så kjenne meg igjen i det du skriver. Først nå, flere år etter mine jevnaldrende venner, har jeg fått muligheten til å gi litt faen og leve livet! Gud så godt det er. Er ikke klar for bli "voksen" riktig enda.

lise

11.05.2013 kl.16:33

kan du ikke legge ut bilder av deg selv i den "husmor" tiden? av deg å eksforloveden?eller? blir så nysjerrig å vill gjæærne se det helt skikkelig!får det kan jeg ikke tro:P hvor gammel var du da du gikk ut av forholdet? hadde sotte utrolig stor pris om du kunne vist med bilder!! stå på videre å nyt hver dag som går på DIN måte:-)

Karoline

11.05.2013 kl.19:22

Jeg er så mektig imponert over deg, Kristin! Du var i en situasjon du ikke trivdes i, og du brøt ut av den.. Det krever en enorm styrke å gjøre det, å gå sin egen vei - men du har klart det! Jeg leser bloggen din daglig, og tar meg stadig i å beundre viljestyrken, selvstendigheten og "lettheten" din - du har en unik evne til å gjøre det beste ut av det meste, og til å ikke ta så tungt på ting! Du er sterk, ekte og akkurat slik et perfekt forbilde er! Nå er jeg selv 23, og har "funnet min plass" her i verden, men det er sikkert nok av unge jenter som leser bloggen din - og til forskjell fra alle rosabloggerne så viser du disse jentene den virkelige verden!

Jeg digger deg :)

Kristina

12.05.2013 kl.03:14

Jeg liker deg!<3

Karoline

15.05.2013 kl.23:57

Syns du er helt fantastisk som viser deg som den personen du er! :-) Bloggen din er den jeg leser fremfor alle de andre, det er noe med at du gir hele deg! Det liker jeg! :-D

Fortsett sånn du alltid har gjort!

Skriv en ny kommentar

hits