BIEBER BONANZA

Jeeeez, hva skjer med verden egentlig? Jeg skjønner at han derre Justin er flink til å synge og en tenårings-kjekkas uten sidestykke, men altså det får da være grenser. Jeg har liksom aldri helt forstått meg på dette her med å begynne å hylgrine når man ser en person man er superfan av, men nå har jo ikke jeg akkurat fått føle på det der med å i det hele tatt være über fææææn av noen spesielle personer heller. Det blir liksom venner, familie og dere lesere jeg er sånn ihugga fan av, og det ville jo være nitrist hvis jeg skulle ty til tårene ved hvert eneste møte. 

Beliebers? Ikke ta liv av meg nå, men hvem i helvette gidder å legge seg i sovepose, slå opp teltet, og fyre i gang primusen utenfor Grand hotel, fordi det er 25% sjanse for at Justin skal sjekke inn, og for at det er en bitteliten sjanse for at man skal få synet av superstjernen?

Jeg begynner jo å bli en gammal røy, og har vel kanskje strengt talt ikke lov til å uttale meg... Spesielt siden jeg først de siste par månedene har fått med meg at Justin heter Bieber til etternavn, og ikke Beiber, og jeg skal love dere at jeg fikk litt hets i innboksen da jeg på et tidspunkt skrev feil i et blogginnlegg. TENK at jeg kunne skrive FEIL. Krise! Beiber klinger mye bedre, så jeg velger faktisk å kalle han for det, jeg. Justin BEIBER! BEEEEEEIIIIIIIIIBEEEEER... De eneste overskriftene man har sett de siste dagene lyder som følger; "Her er Biebers manager på Stordalens Hotell", "VG følger besøket! Få siste nytt LIVE", "Lina 17 ble trukket opp på scenen", "Dette er Beliebers drøm", "Slik var konserten låt for låt", "Stoppet med falske billetter", "Polititet stengte utested i frykt for Bieber-kaos", "Justin fintet ut av pressen", "Her ankommer Justin Telenor Arena", "Bieber-kaoset fra luften", "Venter du på Bieber?", "Se bildeserie fra Bieber-hysteri", og når du til og med kan kjøpe en føkkings "Alt om Bieber-APP", nei da har det faktisk gått for langt. En BIEBER APP??? Jeg har ikke ord! I tillegg hørte jeg fra en supersøt bloggleser som ikke var så keen på å stikke konsert, at de hadde fått fri fra skolen i TRE HELE DAGER grunnet konserten. Er det mulig? Fri fra skolen? Sykt digg egentlig, men allikevel fullstendig galskap. Hva med de som faktisk vil sitte på skolebenken å lære noe? Eller vent litt.. Finnes det noen av dem i det hele tatt? Anyone? 

På en annen side synes jeg det er magisk at folk kan være så engasjerte, og ha evnen til å vise en så vanvittig stor glede og begeistring... Bare det er fint i seg selv, men jeg blir bare litt skremt av hvor langt enkelte faktisk er villig til å gå for et eventuelt møte med superstjernen. Jeg er så nysgjerrig... Kan noen være så snill å fortelle meg hvorfor det er så himla stort? 

SMASK ♥

86 kommentarer

Amalie

17.04.2013 kl.09:38

Er så enig med deg. Blir nok av han derre Beiber :P

Cecilia Catharina

17.04.2013 kl.09:39

Nei, kan virkelig ikke fatte at dette har blitt så himla stort, at hele saken om at han kommer til Norge får mer oppmerksomhet enn Boston-bombene. Da begynner det å gå litt altfor langt, mener nå jeg. Fant til og med ut at P4 har laget en egen kanal som heter P4 Bieber, hvor de spiller sangene hans. Helt sykt etter min mening.

Videre vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din, og at du er en stor inspirasjon for meg! Ha en kjempefin dag videre! :D

Tiril

17.04.2013 kl.09:42

Heilt enig med deg! Mislike beliebersane lika mykje som han (syns da e for gale). Blir så vilt hysteri. Og twittertrendene #cutforbieber og #baldforbieber sei egentlig kor vilt og gale da e blitt!

Jeanette Austad

17.04.2013 kl.09:52

HELT ENIG med deg. Skjønner virkelig ikke hva som er så stort ved han utenom at han har en sangstemme, men hvem har ikke det med all den nye teknologien?.. forstår heller ikke at det går ann å grine og skrike etter en fyr liksom. Virker ganske skummelt med den type fan, de raserte nesten hele Oslo ifjor gjorde de ikke? drøyt.

Malinshjerte

17.04.2013 kl.09:52

Helt enig, greit nok og være fan, men det her tar jo helt av!

MarleneHL

17.04.2013 kl.09:53

Selv er jeg en belieber. Men jeg er ikke sånn som de andre. Jeg løper ikke rundt i Oslo og er helt vill. Jeg er ikke i Oslo engang. Noen klarer ikke å oppføre seg, men det er mange beliebere som blir slengt dritt til som faktisk bare vil dra på konsertene hans og bare se han der.

Å møte eller se noen man forguder er den mes fantastiske følelsen man kan ha. Det kan ikke beskrives. Du bare føler deg så jævlig heldig og lykkelig. Som om ingenting er galt og alt er bra. Sånn har jeg det hvertfall.

Jeg tror mange føler seg igjen i tekstene og liker han så godt fordi han er en generøs fyr. Det tror jeg hvertfall.

Jeg venter meg en STOR diskusjon her nå.

Enten hater man han eller så elsker man han. Sånn har det blitt. Og det er jo mange som sier; har du ikke noe fint å si, ikke si noe. Det tror jeg kan være lurt å tenke på når man skal kommentere her. Å si at man hater beliebere, DET blir for dumt. For du kjenner veldig få av dem og vet ikke noe om dem. Ikke ta alle beliebersene under samme kam!

Liza

17.04.2013 kl.09:57

Oke, let's talk about Justin Bieber. I went to his concert last week. The show was amazing, but he was too late. I arrived at 19:00 at the concert, but there were kids who arrived in the morning at 8 (!!!) o clock. Yes, they have lost their mind. I didn't like Bieber a year ago, it started a half year ago I think. I get the fact that people are really really fan of him, sometimes he got something magical around him, I don't know what that is. Sometimes I find myself checking out videos about him, and than after a half hour I'm like 'WHAT AM I DOING'. But it's not normal to be such a big fan. I heard about two girls from London who travel the whole world just for him. They have been to 16 concerst of him and spend more than 6000 euros (I don't now how much it is in your country). And they saw him in person like 10 times but he never recognizes them. So why are they doing it? It's crazy, to live your life envy someone sooo much who is never going to even know your name! And we only see him on the outside, the good parts etc, I don't know what is is with this boy, but yes, people are going insane, just for him. People losing theirselfs over a boy who is never going to know their names.. I think it's a waste of their time, I'm a fan too, yes, but I am not a 'belieber'. But like I said, I cought myself checking out videos of him, for more than a half hour. It's not normal, no. You got your own life, and not that 'Justin Bieber-life'. But it looks like everywhere I go I hear and see Bieber.. It's too much!!

Kimberly

17.04.2013 kl.10:07

hahah, er så enig med deg!

So true

17.04.2013 kl.10:26

Kristin ♥ Kunne ikke sagt det bedre selv.

Martine

17.04.2013 kl.10:33

Word!:-)

Renate Kjellevold

17.04.2013 kl.10:34

HAHAHAH KRISTIN DU EIGE ♥

Selfølgelig er det veldig stort at idolet/helten din er i samme land/by - men det fins grense. Håpa virkelig vi(directioners) klara å oppføre oss bedre når One Direction kjem:)

Ingelin Rystad

17.04.2013 kl.10:40

Er ikke sånn super fan av han, men hadde vært artig å dratt på konsert å sett han live da :-) <3<3 Synes det er galskap når alle jentene hyler og griner og springer over alt bare for å få sett han før konserten. men de får nå bare styre.

Ha en strålende dag søte deg :-) <3<3

Monica S

17.04.2013 kl.10:43

Hvem er Jostein Bever? :P Har du ikke sett bilde på facebook av han?! Nei det skal bli godt når han er ute av landet igjen og man slipper skrikende fjortiser overalt!

Navn

17.04.2013 kl.10:51

Hele Bieber fenomenet er latterlig. Her på skolen min flyttet de tentamen bare pga konserten. Herre....

siljepia

17.04.2013 kl.10:56

Helt enig i alt det du skriver :) Hysteri som har tatt helt av.. Herlighet så teit å gi noen hets bare for å ha skrevet feil navn.. Haha ja , la oss kalle han JUSTIN BEIBER :)

Kari-Anne

17.04.2013 kl.10:56

100% enig med deg, Kristin!

Dette har gått AAAAAALT for langt, og jeg er helt ærlig drit lei av alt "Beiber"-hysteriet (likte det navnet bedre jeg også).

Og tenk at folk får FRI fordi en gutt på 18-19 år kommer til Norge og skal ha noen konserter her? Jævla tulling.

Klem i fleng!<3

Jurliette98

17.04.2013 kl.11:06

Enig der !! Han er et helt vanlig menneske. Ha trenger ikke bli behandla som et annet fantastisk vesen. haha <3

Emily Refsnes

17.04.2013 kl.11:07

kunne ikje ver mer enig... det begynne å gå litt over streken..

Sarah

17.04.2013 kl.11:15

Ikkje ver så forbanna små i håvene dåkkers!! La nå de få den gleden då! Herregud for någen idoiter dåkker e så gidde å skriva ei heila sia om kor tragisk det.. så gje faen i å skriv i d heila tatt?? syns det e veldig facinerande og se kossen ungene e nå! La de nå få ha gleder i livet de og!!!! HEKKAN ASSÅ, få dåkk ett liv.

Amanda Iren

17.04.2013 kl.11:28

Jeg var det igår, tok Bieberbusen til Telenor Arena, den reise fra Harebakken halv 2.. og vi fikk høre at folk ble forvist derfra også, mange møtte opp kl halv 5 - 5 tiden, bare får å komme inn først til Arenaen. jeg syns selv han er en god sanger osv. Men får være grenser for hvor lenge jeg gidder å vente i kø, ingen kom inn på Arenaen før nærmere 8 halv 9 uansett. Ialle fall den køen jeg stod i fra halv 7 da dørene skulle åpne.. Under selve konserten var det mange som ble henta av vakter, røde kors og sikurien.. Hørte også at det var hele 7 anbulangser som måtte trå til, om jeg ikke bare har missforstått litt. Konserten tok rett og slett helt av, var til og med noen kjendiser der denne dagen. eller hørte i alle fall om noen som hadde sett Erik og Kriss.

T.o.m Thomas fra PH2013 var der å vandra blant folk på DC området, jeg personlig så Bård fra Ylvis møter veggen, om du har hørt om det? :)

Men det var en kjempeopplevelse og det er jo det som teller, at man syns deter morro!! :D

Men nok om konserten, jeg bare digger deg Kristin, du er rett og slett helt råå!! <3

Klem

Tina Bolstad

17.04.2013 kl.11:29

YES, KRISTIN! Du har skjønt det! Jeg er ikke alene!

Jeg har ingenting imot justin i det hele tatt, jeg har noe imot fansene hans. De er jo helt gale! Blir virkelig lei av den oppdateringen om han, grunnen er fordi at alle sammen skal snakke med MEG om det! Av alle mennesker så skal de snakke med meg. Gir liksom litt faen i hva han spiser..

Jeg fikk vite at en av venninnen mine hadde begynt å skrike og gråte bare det at hun viste at han var i Norge... Seriøst!? Neste gang jeg ser deg, Kristin, skal jeg begynne å gråte, okei? Det er vist normalt virker det som. For du er jo den jeg er mest "fan" av så...

Hvordan ville du egentlig reagert om jeg hadde begynt å gråte om jeg møtte deg? Hahah! Det skulle jeg likt å sett :p men slapp av, skal ikke gjøre det. Skal heller smile og klemme deg til du sprekker :)

Ha en fin dag videre, Kristin <3 Du er kul! SMASK

MF

17.04.2013 kl.11:38

Haha, godt skrevet K!! Og helt enig i at det har gått litt langt når de flytter tentamener...

Jeg klarer likevel å se humoren i det, for jeg var jo selv en stor fan av Aqua den gangen hun holdt på (dro kanskje ikke inn til Oslo for å skrike og hyle i gatene men..). Det er jo heldigvis en stjerne som vinner frem fordi han faktisk kan synge, noe jeg synes er bra!

Jeg har egentlig et nøytralt syn på det hele, men mener at hylene i gata kan droppes!!

Ha en strålende dag videre, klem M

Line

17.04.2013 kl.11:57

ARG! jeg er så enig i det du skriver! Jeg tror jeg får noia! Jeg liker ikke bieber i det heletatt, men når jeg så alt oppstyret igår fikk jeg uheldigvis gnagd den der jævla "Baby, baby babY!" sangen hans på hjernen! Beste er der at jeg har sett en video på youtube der det er en geit som sier"OOOOOOOOH" som er lagt inn i den sangen!

sjekke adressa.no! der er det to jenter som ble skuffa! JESS! endelig noen som er skuffa over tenåringsidolet som ser ut som ei dame! -.-' Jeg er lei hysteriet og det at det er SÅ ille som dette kan jeg ikke tenke meg var da jeg/vi var unge med Backstreet Boys og Spice Girls.... -.-'

Karine

17.04.2013 kl.12:19

JUSTIN BIEBER EIGER ALT Å ALLE!! Love him!

steffen

17.04.2013 kl.12:19

folk trur at han kommer til å bli kjæresten deres men det skjer ikke haha. han vil sikkert ha en kjendis men jeg er ikke sån bieber hater då men eg e jaffal ikke en hylskrikene jente :D

amaliech

17.04.2013 kl.12:19

alltså, folk kan jo bestemme selv hvem de liker, om de vil grine osv, eller om de vil såve i ett telt selv om de ikke får se bieber. Jeg er selv Belieber og jeg synes faktisk att det har vert litt for mye snakk om han i aviser osv. men ja vi alle har forskjellige meninger ;)

MarleneHL

17.04.2013 kl.12:25

Jeg er enig med AmalieCH i denne sammenhengen. Folk må få gjøre som de vil. Og jeg syntes det er noen få usaklige kommentarer her. GREIT. Noen tar helt av, men ikke si at alle beliebere gjør det, for det er ikke sant.

Caroline Maria

17.04.2013 kl.12:28

JUSTIN BIEBER <3 <3 <3 <3 <3 haha

Camilla

17.04.2013 kl.12:30

Haha, jo, noe av det kan bli litt voldsomt kanskje, men jeg syns det mest er gøy. De får styre på som de vil. Selv husker jeg når Mary Kate var i Norge, jeg har jo vært tidenes fan av de twinsa.. Da stelte jeg meg nede ved veien (bor midt mellom oslo og bergen, så hvis de kjørte bil, måtte de ha kjørt forbi meg) i et stort håp om å kanskje se hu i en bil som kjørte forbi. (WTF?) Haha. Det skjedde ikke for å si det sånn. Og hvis jeg hadde hatt hjerne nok hadde jeg vel skjønt at den sjansen var lik 0. Haha, så poenget mitt er at jeg skjønner jo, at belieberne finner på mye rart i håp om å se idolet. De får bare styre på. ;)

Hanna Lærum <3

17.04.2013 kl.12:43

Jeg er helt enig med deg. Det er så mye styr rundt dette og så mye kaos at jeg blir gal av å lese om det. Justin er over alt! Jeg blir rett og slett lei av all snakkingen om han. Jeg syns mediene går litt for langt, blir lei av å lese om han i alle avisene. Det var faktisk bare 6 stykker i klassen i dag på grunn av konserten. Det er mye smartere å sitte på skolebenken og forberede seg til tentamen ;)

Magnhild <3

17.04.2013 kl.12:54

Fyfaen du er rå! Du får sakt det, loveyou! <3

Jeanette

17.04.2013 kl.13:00

Jeg er selvfan av Justin, og hadde lyst å dra på konserten hans.. Så jeg liker han og musikken veldig godt ;) men enig i at det er litt vel hysterisk rundt hele opplegget, og rundt han.. Jeg hadde aldri begynt å hyle eller grine for noen kjendiser :) nå går jo dette litt på alder og.. Jenter fra 10-17 blir nok veldig mye mer engasjert en de som er litt eldre.. Er jo egentlig litt kjipt for Bieber og, siden han har jo veldig lite muligheter for å komme seg ut å se tting i byene han besøker.. I så fall er det stor sjangse for at både han og fansen kan komme en en skummel/farlig situasjon :/ Er nok ikke alltid like lett å være han heller, og jeg syntest fakisk haterene er mye verre... Så utolig teit å hate en person man overhode ikke kjenner... Må bare si til slutt at på første big brother finalen for mange år siden, var det en hel haug med skrikende /grinene fans , når de kom ut av huset... Grine, fori noen hadde vert i et hus 100, dager?? Noen folk er bare hysterisk!!

Marlene Angelica Sjonsti Björnsen

17.04.2013 kl.13:32

Jeg har aldri vært fan av Bieber, men jeg har en god venninne som er ganske glad i han. Hun er forøvrig i Oslo nå for å se konserten, og har gledet seg i ett helt år. For min del skjønner jeg det hele med å være fan av noen, jeg har feks hørt på Kings of Leon og Mumford & Sons helt siden de startet opp, og har siden da vært veldig glade i musikken deres, og har gjennom denne lange tiden blitt "kjent" med menneskene bak. Da jeg i forrige uke var i Oslo for å se Mumford & Sons hadde jeg ventet på konserten i 6 måneder, og jeg gledet meg som en liten unge på julaften, fordi det var utrolig spennende å oppleve musikken og menneskene live. Konserten var helt fantastisk, og jeg kunne ikke byttet den bort for noe :)

Så på en måte skjønner jeg jentene som blir glade i Bieber, mange har kanskje vært fan av han helt siden starten, og da er det ekstra stort å se han på en live scene :) Men de som hyler og griner skjønner jeg virkelig ikke, det å campe utenfor hotellet.. hvorfor? Jeg skjønner det virkelig ikke. For min del var det konserten som var mitt høydepunkt, det å høre yndlingssangene mine, og bare oppleve det hele rett foran meg og ikke bare på ipoden.

Det jeg synes er helt utrolig at den norske pressen setter Bieber foran mange andre mye mer meningsfylte saker, de er her for å informere oss om hva som skjer i verden - vi trenger ikke live updates fra Oslo og Telenor Arena fordi han er der. Han er ikke en Gud....... Helt sykt. Seriøst.

LOL

17.04.2013 kl.13:43

belivers eller ak det hette e galne i håve rett og slett enige me deg :D

Geriatriks

17.04.2013 kl.14:14

Jeg foretrekker å lese innholdsfortegnelsen på maling og dens tørketid kontra alle disse "superviktige" artiklene om Bieber...

amaliekd - kommenterer tilbake

17.04.2013 kl.14:20

Kunne ikke sagt det bedre selv, jeg har ingenting imot han, men er ikke innen kategorien fan! Som du sier så er jeg jo fan av folk, men på ett mindre nivå, og ikke minst mindre "gal" haha! Du er vel det nærmest ejeg kommer til å være fan av noen! <3 HA en fin dag vakre deg!

Kristine K. Bårdsen

17.04.2013 kl.14:22

Er helt enig med deg.. litt for mye oppstyr bare fordi et tenåringsidol er i landet. Og nå snakker jeg ikke bare om belibersene, men medier og pressefolk også.. Jeg skjønner godt at det er mange fans der ute, for gutten synger jo fantastisk og pen er han også.. men å campe med sovepose og telt 12 timer før konserten begynner.. ja det syns jeg er litt drøyt. Men samtidig er det deres valg, og de som bestemmer hva de vil gjøre. Selvfølgelig er det stor stas å se idolet sitt live - det kan jeg godt forstå, selv om jeg aldri har hatt følelsen av å være skikkelig fan av en kjendis før (bortsett fra deg da Kristin ;-)) Jeg synes egentlig bare alt oppstyret har begynt å bli litt komisk jeg :-) Dette var da mine meninger. Klem

Trine

17.04.2013 kl.14:23

Så jævla enig! Dagbladet hadde en nyhet om en 8 år gammel gutt som er drept på forsiden, VG har Bieber.. Hva skjer med verden? Jeg hadde nok blitt glad om jeg hadde møtt helten min (Vin Diesel) jeg også, men å ta så sykt av? Hallo..

Jeanett

17.04.2013 kl.14:25

Syns det er litt sykt av noen folk her og legge det ut over Justin Bieber. Han har ikke gjort dere noe, han var ikke den som sa at VG skulle skrive 20 artikkler om han daglig, skrikende og besatte fans. Jeg er selv en stor fan av han og skjønner det folk gjør for å se han. Det er sånn det er. Men det er forsatt ikke hans feil, så når jeg ser kommentarer av folk som kaller han ting å skylder på han. Sorry, men voks opp. Ikke alle fans er "fjortiser"

Stine H.

17.04.2013 kl.14:44

Alle er enig med deg i kommentarene, for en bombe ;)

Finnes jo de som også ligger ute i flere døgn på vinteren utenfor en kino for å skaffe seg billetter til LOTR/Harry Potter osv. Vil man noe sterkt nok gjør man alt :)

Jeg selv har aldri vært superfan av noe/noen, men klarer å sette meg inn i hvordan det er for dem :)

Martine

17.04.2013 kl.14:47

Fuuuuuck justin bieber a, kan du vær så snill legge ut link til der du kjøpte crusierboardet i sånn neon grønn? Det var drit kult:D

StyleConnection

17.04.2013 kl.14:50

Martine: Når man snakker om solen så skinner den :) Innlegg om cruiserboards er på vei ut as we speak :)

Maja Romstad

17.04.2013 kl.15:03

HHAAH,så enig med Tina der oppe! Jeg er en fan og skulle gjerne vært på konserten, men jeg bryr meg virkelig ikke om hva han spiser om dagen assa! Og hvis folk begynner og grine for at han er i samme land, eller at du puser ''samme'' luft som ''selveste'' Bieber, ja da blir det litt drøy. Men jeg orker ikke folk som skal begynne å ha et hate på justin, han er en flink sanger og aldri så kjekk, men da blir jeg irritert assa! Som guttene i min klasse kaller han jostein bæver og justine osv.. jeg synes det er veldig teit og ha kalle navn på han annet en jb eller justin bieber.

Haha, nok en gang enig med Tina! Skulle jeg begynne å gråte om jeg fikk møtt deg? Jeg hadde nok blitt litt skjelven ja, fordi jeg digger deg, men jeg hadde ikke begynnt å gråte, sorry! Jeg hadde nok spurt om en klem, et bilde og snakket litt med deg :)

Nei, du får ha en super dag og prøv og ikke bli most i oslogatene da ;) SMASK <3

Maria Mathiassen

17.04.2013 kl.15:04

Jeg kunne ikke vært mer enig i det du sier! Jeg selv er fan av Justin Bieber, digger sangene, digger han, men hellau stå utenfor hotellet, følge etter han, skal han ikke få litt fred!!!! Jeg skal på konsert imorgen, men er ikke helt der de verste beliebersene er :-)

Ha ei fin uke i Oslo i all kaoset!

Yesyesss

17.04.2013 kl.15:15

De e bare jævlig usaklig og begynne og forsvare folk med att '' HERRE GUUUUD DEI MÅ NO FÅ GJER KA DEI VIL, SKAFF DOKKE ET LIV DRITONGAAA EEE'' .. Blir bare beskrivlig domt ..

Linn Terese, linnsway.

17.04.2013 kl.15:18

Nå man kommer med ett sånt innlegg må leserne bare forvente at noen snakker med måte, mens andre snakker med leveren:)) Sånn er det bare. Enig om å være uenige er det ikke det du sier?

Jeg holder på å klikke på fyren. Til tross for at det ikke er fyren sin feil en gang. Men er det så rart du begynner å bli mentalt i ubalanse når du ser navnet/bildet hans overalt?? Jeg blåser blankt i hva folk gjør, hysteriet og bladibladi, men det er så ufattelig kjipt å bli dradd inn i det så mye uten å ville det en gang? Jeg kunne kankje vært en fan av gutten, for jeg har sett 2 av showene på youtube og tenkt, "huh, han er jo ganske god da?" Problemet er at han er stappet sånn opp i trynet mitt at jeg er lei allerede. Thats life I guess:) Selv velger jeg å ta med meg hysteriet mitt på Hove, med både telt og sovepose. Har ett lite ønske til bieber fansen da. For jeg hadde den søteste tanten som bodde på samme hotell som han, ved en tilfeldighet da. Og hun fkk søren meg ikke slappet av og sovet når hun var der:P Hensyn til med mennesker <3

Oda

17.04.2013 kl.15:19

gleder meg til konsert i morgen, men gruer meg også. folk er jo helt gale, og det er egentlig ganske pinlig

Cecilie Lien

17.04.2013 kl.15:30

Haha, såå enig med deg! Har ingenting mot gutten, men fansene tar litt av. Komme til telenor Arena klokken halv 6 på morningen, når konserten ikke begynner før klokken halv 9 (?) på kvelden. Synes det rett og slett er litt flaut, når man i tillegg kunne se live fra gardermoen på dagbladet, bare for å følge med på når flyet hans kom.. "Kristin, hvor har du kjøpt den snapbacken din?? Justin Bieber har lik, og da mååååå jeg også ha den!!!" haha, jeg dør. Jaja, la de kose seg ;)

EstefaniaRH

17.04.2013 kl.15:34

Haha, du kunne ikke sagt det på noe bedre måte. Jeg er så sykt enig i det du skriver. Over halve vg.no og dagbladet.no, for den salgs skyld handler om JB. Har alle helt glemt at han er en helt normal tenåringsgutt fra Canada.. Ja, altså.. Han har gjort det bra, å skutt i været på kort tid. Han har stemme og utseendet, men det blir liksom så alt for mye. Forfølge ham, stå uten for hoteller, "rive ned" Telenor Arena. Nei, huff.. Det skal sies at jeg ikke har noe imot JB eller fansen hans. Men hva med litt bakkekontakt da folkens? Nyt musikken, lik artisten, men bruk hode litt, ikke spring i gatene som tullinger, oppfør dere som ordentlige tenåringer.

Og takk til deg Kristin, som skriver ett slikt super bra innlegg, som får satt ord på ting, og ikke minst det at når du først skriver om dette, så har vi andre liksom også "lov" til å kommentre og si hva vi mener.. Det har liksom blitt slik at hvis man twittrer eller FB'er om JB på noen negativ måte, så hagler det med kritikk fra disse beliebersene...
Holdt på og skrive et innlegg om det selv, men jeg var langt ifra så 'mild' i meningene mine om den guttungen der som du har i dette innlegget, så da lot jeg være. Han har ikke jobbet for og stå der han er, han har et team rundt seg som så at de kunne tjene penger på en liten gutt i stemmeskifte. Han har ingen livserfaring til og formidle tekstene slik som eminem gjør, som et eksempel. De er en historie og fortelle, det har ikke han. 14 år og synger om kjærlighet som skal vare livet ut, hva vet en liten drittunge om EKTE kjærlighet? Hvem var denne jenten egentlig han sang om, det var bare for og ha noe å synge om. Michael Jackson gjorde alt til selv, justin får alt tilrettelagt for seg. Blir rett og slett dårlig av alt oppstyret, kan ikke gå innpå noen nettsider, høre på radioen eller noen uten alt oppstyret med han.

Lise..

17.04.2013 kl.15:47

så klart skjønner jeg de, er jo stort og få se helten sin for første gang. Husker godt første gang jeg møtte min helg :) Terje Sporesm. Klart var det stort for min del, men tok ikke helt av slik som Bieber fans :) hehe

ha en fin dag kristin :)

Kristine

17.04.2013 kl.15:49

Utenforstående har en tendens til å ikke forstå;)

Cathrine Nilsen

17.04.2013 kl.15:54

Haahahaha!! Forstår deg så godt, og til og meg jeg, som faktisk er belieber og elsker han av hele mitt hjerte osvsosv, syns at dette her er helt syykt!! Stille seg i kø utenfor Telenor arena over 12 timer før dørene åpnes, kaster seg foran biler, og står flere timer utenfor et hotel og hyler selv om de ikke engang vet om Justin er der.. Jeg mener, HALLO? Men samtidig føler jeg egentlig ikke at jeg skal uttale meg om dette, for jeg skulle egentlig vært i Oslo akkurat nå og dratt på konserten i kveld, og jeg ville sikkert vært like ille.. Men men, får vel holde å se nyhetene om han og lese på nettet.. Hahah. Også får jeg jo selvfølgelig mer tid til å lese bloggen din, og det er jo positivt :-) Selv om jeg kanskje kunne vært så heldig og faktisk møtt deg om jeg var i Oslo. wohoo...

Uansett, ha en fin dag nydelige ♥

Benedicte

17.04.2013 kl.15:58

hehe, morsomt innlegg! Skjønner hva du mener, kan fort bli litt i overkant av hysteri rundt en person..

Henriette

17.04.2013 kl.16:07

Er overrasket over hvor mange som lar seg provosere av noen 15 år gamle jenter som gleder seg over et par-tre konserter, og at deres store idol er i Norge. Det er lenge siden vi har opplevd slikt hysteri, men det er faktisk normalt om man ser tilbake i historien. Og jeg må nesten tørre å påstå at jeg unner alle tweenagers denne intense begeistringen de har for en relativt uskyldig popstjernegutt, og at de som aldri har kjent følelsen faktisk går glipp av noe - om det så er Bieber, Michael Jackson, Backstreet Boys eller Kaizers det står om. Gærne fans har vi sett i snart hundre år, og det vil ikke ta slutt med det første.

Anonym

17.04.2013 kl.16:13

Norske har alltid vært veldig begeistret og "misunnelig" på USA og spesielt Hollywood. Alt det store i verden skjer der og alle de virkelig store arrangementene skjer der, så vi misunner de kanskje litt. Derfor blir det slik at når verdens største superstjerne; altså en person som har tilhengere over hele kloden - kommer til Norge, så kan det virke veldig stort.

Poenget er at mennesker generelt er opptatt av å være med på noe stort på samme måte som det ligger i naturen for mennesker å følge folkemengden og samfunnet i stedet for å ta egne valg i mange situasjoner. Og det er derfor det også er mange som sier at de "hater" Bieber, rett og slett fordi det er populært å hate han. Men det er også mange som sier at de "elsker" han, noe fordi de har fått et feilfritt propaganda-bilde av hvordan han er og hvordan han lever, som gjør han til perfekt i deres øyne. Derfor vil ikke de som ikke følger med på alt han gjør skjønne hvorfor alt dette hysteriet rundt han kommer fra.

Dette er min teori i hvert fall.

Hilsen en som har et nøytralt forhold til Justin.

Anonym

17.04.2013 kl.16:19

Synes ikke Justin Bieber-app er noe verre enn paradise hotel-app !

Oda Ulrikke

17.04.2013 kl.17:28

JB er kjekk, han er flink til å synge og rekka fortsetter, men jeg skjønner heller ikke greia, altså, folk står opp klokken FIRE om natten for å komme til Telenor Arena så fort som overhode mulig! Og der skal de sitte og ikke gjøre en dritt de neste 12 timene. ? Tror aldri jeg kommer til å forstå meg på såkalte Beliebers.

supermarie

17.04.2013 kl.18:56

Har lurt på det selv, og tenkte egentlig å lage et lignende innlegg for å få SVAR, men nå tror jeg jeg bare skal stalke stalkerne dine, for å se om de har noe fornuftig å si i kommentarfeltet ditt. Jeg gikk gjennom Karl Johan i dag - og helt ærlig, jeg var REDD for alle småjentene. De er jo ingenting annet enn galskap på to bein!

Benedicte S.H.

17.04.2013 kl.19:32

Idioti om de faktisk får fri fra skolene nå når han er her! De burde heller tatt konsekvensene av det, og fått anmerkning på fravær.

En annen ting er jo at Bieber blir dekket over av livvaktene i bilen han sitter i slik at fotografer fra avisene ikke får tatt bilde engang. Hvorfor i alle dager skal de gidde å vente på flyplassen og lignende da?

Benedikte

17.04.2013 kl.19:47

Ka faen feile seg då? Koffor i hælvætte tror du dei begynner å hylgrine?! Fordi dei for se verdens største popstjerne i virkeligheten og dei får høre han synge i virkeligheten. Eg fekk ikkje billetter i år, men hvist eg hadde, hadde eg skreke og hylgrene!

Benedikte

17.04.2013 kl.19:54

Du er den største kjøtthua i verden ass! Kan ikkje folk være glad for å se Justin i virkeligheten? Det syntes tydelighvis ikkje du.

Jeanett

17.04.2013 kl.20:02

Helt enig med deg! Endelig er det noe som faktisk tør å si meninga si! Og denne støtter jeg deg fult i! Det er bra de kan ha noe å være glade for her i verden osv, men det er jo ikke måte på! Er så lei av navnet hans nå så jeg holder på å sprekke!

Hele gutten er bare en stor klyse, han er helt sikkert ikke sånn som alle de fansa tror han er! Han styres av pengegale folk.. Er det ingen som skjønner det?

17.04.2013 kl.20:26

Liker Justin Bieber selv, liker musikken hans, men er enig med deg. Det som irriterer meg mest er den norske fansen.. De kan jo ikke oppføre seg og tar ikke hensyn! De tar jo helt av, han er jo bare en vanlig person? Må si jeg er glad for at jeg skal på konsert i Danmark, så slipper jeg den galne, norske fansen. Må også si at jeg holdt på å le meg i hjel når jeg leste det var flere skoler som flyttet tentamen, sånn at mangen av elevene fikk gå på konserten.. Hahah!

Marion Einarsen

17.04.2013 kl.21:15

Er helt sinnsykt at noen faktisk kan være så himla opphengt i en gutt på denne måten! Den norske fansen er totalt gærne og helt syke. Det er noe som ikke stemmer når du blir så ekstrem som det her. Jeg synes faktisk synd på denne stakkars gutten, han kommer til å bli utbrent og bli gal av det kjøret her!

klem fra meg

Anita Hundseid

17.04.2013 kl.22:53

Hahahaha! Du setter ord på tankene mine! Herrigud, folk er jo heeelt GALE! :O og jeg begynner å bli dritt lei av at det ikke går abn å ha en samtale med vennene mine uten at Justin blir nevnt minst 10 ganger... Holder på å klikke, en sånn blodfan kommer jeg bok aldri til å bli :) det nærmeste jeg komer fan er vel av deg Kristin! :*

Luna

17.04.2013 kl.22:58

Skjønner deg så altfor godt, det værste er at nettavisen prioriteren mer viktigere saker enn tenåringer som hyler lungene ut av seg.. Har hatt mine fan perioder, men jeg blir fan av ting som får meg til å le! Selvsagt musikken teller mest, men når det også får meg til å le daaaaa...;) Men har en tendens til å falle for band... McFly og kpop verdenen er jo eksempler. Men også der må fans lære seg å behærske seg... Sykt.

Miriam Emilie Stensland Donovan

17.04.2013 kl.23:11

Digger bloggen din Kristin og er veldig enig med deg! Jeg vil først og fremst si at jeg er en veldig stor belieber som elsker Justin så utrolig høyt (jeg tror ihvertfall at jeg gjør det), men jeg skulle ønske jeg ikke gjorde det. Jeg føler han på en måte har tatt over den lille, teite pubertale hjernen min og det skremmer meg! Det er jo ikke bare musikken vi elsker, vi elsker han, drømmen om å møte ham og alt det der. Ååå det hadde vært så mye bedre om jeg bare likte han og ikke var avhengig av ham! Dette er veldig ironisk, men hver gang noen begynner å snakke om ham, synker hjertet mitt og jeg blir i sånn skikkelig deppe modus. Jeg tenker bare på at jeg aldri noen gang kommer til å møte han og uansett om jeg gjør det, blir vi jo ikke bestevenner heller! Det er bare så dritt irriterende at han skal bety så himla mye for meg at jeg sitter og er en liten sippe unge hele dagen! Har blitt en skikkelig teit tenåring, haha! Håper virkelig at andre beliebers forstår at det å overdrive så siiinnssykt verken er kult, positivt eller gjør deg til en større beliber! Man trenger ikke å bli helt "overkill" gal heller!

Susann

18.04.2013 kl.00:38

Vess e fikk velg imellom å fær på konserten å vær på skola, så hadd e valg å vær på skole, lett! Men hadde e fått velg mellom å få fri i 3 daga å vær på skola, så hadde dæ såklart blitt fri, men mæ tanke på utdanninga så ville nok ikkje dæ vært så lurt :) Skola e nu mykje meire vektig enn ka en konsert meina nu e :)

Stine

18.04.2013 kl.00:44

Men kjære dere. La nå småjentene få ta litt av da. Er jo ikke ofte det er en så stor stjerne i Norge. Om noen dager er det da over allikevel:)

Marie

18.04.2013 kl.01:26

Justin er utrolig flink til å synge, var på konserten og det var altså heelt magiskt

Mari

18.04.2013 kl.02:12

Stine: Altså, er ikke ofte det er så store stjerner her? Det er kanskje ikke ofte, men det er en del verdenskjente, forholdsvis store stjerner i Norge i løpet av et år. Som f.eks Muse, Metallica, Black Sabbath, Bon Jovi, Rihanna etc..? De er STØRRE en Justin Bieber. De har bare ikke like crazy fans og dermed blir det ikke så mye media rundt det hele.

Har ikke noe i mot Justin Bieber. Men musikken fenger meg ikke, fansen(ikke alle, men en stor del) er crazy. OG han er ikke halvparten så stor som de jeg nevnte over. Bare vent noen år, så har han enten havna på kjøret eller så har han sluppet opp for sang/melodi ideer.

Men de skal ha lov å kose seg å nyte en konsert. Men hvis man hyler og skriker til øra detter av, er det vel ganske umulig å nyte sangene? Men jaja. Do whatever u like.

Maria

18.04.2013 kl.07:27

Heisann. Jeg skjønner at du ikke forstår følelsen av og elske en kjendis. Jeg har vært belieber i 3 år og elsker alt med ham. Bare det at han er så positiv er fantastisk. Jeg ville gjort alt for å møte ham. Det er bare noe med ham som er så fantastisk. Også har en et utrolig talent og utrolig utseende. Han er også utrolig grei og gir meg masse selvtillit. Og det er derfor vi er så gale, for vi vil møte vårt store idol eller se et glimt av ham.

SJ

18.04.2013 kl.09:40

Helt enig!!!

Hvorfor skal det vær så innmari stort å få se en helt vanlig gutt/mann... Hvis det er det at man vil snakke med han eller noe sånt, så er ikke dette måten å gjøre det på... De skremmer han jo bort, og når noen endelig har klart å bryte seg inn på hotellrommet hans mens han ligger i senga og ser på tv... Tenk litt, ville du ha dratt tilbake til det merkelige Norge? Ro ned!

Og en annen ting! Jeg skjønner at du ikke liker han, og det gjør ikke jeg heller :p Men vi klarer å holde det på et rolig nivå. Når det går så langt at enkelte står på gata og brenner bilder av han fordi at de hater han så intenst. Hvorfor? Hvordan går det an å hate en person så mye at man ønsker han død, bare fordi at han gjør det han elsker?

Jeg tror alle, ikke bare i Norge, trenger å stoppe opp litt og tenke over hvor idiotisk alt dette begynner å bli.

Helt utrolig...

Frida

18.04.2013 kl.09:48

Eg kan ikkje gjere noko anna enn å takke deg for å ha skrive dette innlegget. Kunne verkleg ikkje ha sagt det betre sjølv! Eg trur alle beliebers trenger å slappe av litt, og roe den litt ned. Justin sine fan har jo fått rykte på seg til å vere dei "galnaste" i verda, og politiet i Norge har uttalt seg om at det er lettare å halde styr på 20 000 fulle mannfolk, enn det er å halde styr på alle beliebersane. Det seier vel litt? Nei, personleg er eg lei av alt maset om han no, og ser igrunn fram til den dagen han reiser heim og alt kan roe seg ned litt. Er sjølvsagt stat for alle dei som er fan av han, men no har det gått litt over streken, etter mi meining!

Kunne i alle fall ikkje sagt meg meir einig i det du skriver, og var litt gøy å lese eit innlegg om Justin som ikkje berre inneheld "I <3 JUSTIN" eller noko i den dur haha!

Monica

18.04.2013 kl.14:30

Hepp hepp Kristin!

Fikk bare lyst til å sene en kompliment i din retning.

Bloggen din - den blir rett og slett bare bedre og bedre!!!! Seiler opp som favoritten min nå - og det enda jeg ikke (direkte) er i målgruppen...ha ha... ler eller får skikkelig feelgood av deg.

La oss forresten vurdere å gjøre noe sammen igjen, etterhvert...

Klem Monica

www.kashmina.no

Jenny Koløen

18.04.2013 kl.15:39

Kunne ikke vært mer enig! :)

justin bever har blitt et galskap, haha.. uff.

Andrea

18.04.2013 kl.15:50

HAHAHA, det burde gått ann å like innleggene dine via Facebook. Men fysøren, det er dette jeg elsker deg for! For en herlig måte å uttrykke deg på, endelig noen som sier det ut som det er..

Hilsen din crazy-super-nuber-one-biggest-fan

sara

18.04.2013 kl.20:22

Jeg skjønner veldig godt at du som ikke er fan av han, ikke skjønner hvordan han kan bety så mye for jenter som ikke engang kjenner han. Jeg har selv aldri møtt han, og kan ikke uttale meg om hvordan han er i virkeligheten, men gjennom sangene sine og intervjuer han gir, virker han som en veldig god og snill gutt, noe vi jenter elsker. For jenter som ikke har det så lett med seg selv, eller sliter veldig med selvbilde, er det godt å kunne "støtte" seg på en gutt som JB. Han oppmuntrer til å følge drømmene sine, og elsker fansene sine mer enn noe annet. For fansen betyr dette alt. En på skolen min er helt alene, hun har ingen. Hun opplever dette med One Direction. De blir som vennen hennes, de eneste hun kan få ut følelsene sine til. Jeg veit at tusenvis av jenter verden rundt har det akkurat slik om Justin Bieber, så når de endelig får sjansen til å se han, er det rart de går helt fra vettet? Disse jentene ser opp til han mer enn noen andre. De elsker han av hele sitt hjerte, fordi han får de til å tro på seg selv og at de kan oppnå AKKURAT hva de vil. Justin Bieber elsker fansene sine, og fansene hans elsker ham. Er det ikke akkurat slik det skal være?

Elisabet Braseth

18.04.2013 kl.22:13

WORD!

amanda markovic

19.04.2013 kl.15:56

Jeg er selv en belieber og jeg må si meg flau over alt oppstyret rundt bieber disse siste dagene. Det er jo så klart stort at en så stor kjendis kommer til Norge. Så jeg forstår at det har vært mye oppslag om han. Samtidig mener jeg at det har tatt litt av. Det å møte opp halv 6 på morgenen utenfor arenaen for så å vente til halv sju er galskap. De gale belieberne setter Norge i et dårlig lys. Stakkars Justin selv, måtte gjemme seg på The Theif og måtte snike seg ut bakveien for å ikke bli oppdaget. Slik burde det ikke være. Jeg må selv innrømme at jeg felte et par tårer under konsertet fordi jeg er så stolt over alt han har oppnådd og hvilken flott gutt han er. Det er jo en rørende historie; om en fattig gutt som så vidt hadde tak over hodet som nå er en av verdens største stjerner. Alt i alt forstår jeg hvordan de gale beliebersene føler det, men å gjøre så mye ut av det er galskap. Justin <3

bergenserenEmilie

19.04.2013 kl.19:03

Det innlegget der irriterte meg skikkelig, Han e en fantastisk person som faktisk gjør mye rett, du har INGEN grund til å skrive dette innlegget, og kalle han noe helt annet enn det han heter!

Han er idolet til EVIG mange beliebere som han en stor drøm om å få treffe han! Jeg var en av de som stod lenge å ventet på han og hylgren som du sa, men og det var verdt det, jeg fikk sett ham og oppfylt drømmen min! Han har ikke gjordt noe gale, han følgte drømmen sin og klarte det!

Tragisk hele innlegget. Vi griner om vi vill grine!

Lillian

19.04.2013 kl.23:44

Digger både deg og bloggen din, og bra du kommer med dine meninger, men likte ikke måten du formidlet deg igjenom dette innlegget - desverre. Men ellers så er jeg superfan av både deg, bloggen din og justin bieber;)

En god grunn for at vi er så hysteriske er vanskelig å si.. Mulig det er fordi han treffer mange småjenter med sangene hans + at han har et utseende som de fleste syns ser bra ut. Min grunn for at jeg er fan er fordi jeg fant klippene av han på youtube før han ble kjent, og vi beliebers føler vi "eiger" han på en måte siden vi oppdaget han først hvis du forstår. Vanskelig å formulere men det er min grunn! I tillegg syns jeg han er super-kjekk!:)

Mina Wøien

20.04.2013 kl.22:04

Jeg elsker at du er så selvstendig! Jeg skjønner heller ikke hva som er så spesielt med han... Han er jo ikke spesielt kjekk heller... Noen av sangene er bra, men hva er så spesielt med akkurat han??

Camilla

22.04.2013 kl.20:44

HAN ER PERFEKT DET ER DET SOM ER TINGEN <3 <3

Eg tok fri i 3 dager grunnet justin bieber konsert og de dagene er det beste som har hendt meg!!

LEEENGGEEE LEEVEEE JUSTIN BIEBER

tara

27.04.2013 kl.15:27

hahahah digger deg for det innlegget her BEEEEIIIIBEEER

Skriv en ny kommentar

hits