JOBBEN BAK STYLECONNECTION

Hei igjen fininger ♥
 
Jeg vet at veldig mange av dere lurer veldig på hvordan det egentlig er å være en blogger. Hvordan man i det hele tatt kan legge ned så mye tid i det, og om det faktisk er mulig å kunne blogge på fulltid.

Mye av dette snakket jeg om da jeg holdt foredrag på et event forrige fredag, og jeg føler for å dele mesteparten av dette foredraget med dere...


Grunnen til at jeg står her i dag, er i hovedsak fordi jeg regnes som en toppblogger i Norge, som forøvrig er rimelig stort for meg. En annen grunn er nok at jeg kanskje ikke er den typiske toppbloggeren, som kanskje går litt mer mot strømmen.

Jeg er nemlig en veldig laidback jente, som er lett å se når man klikker seg inn på bloggen. For meg er det viktig å sende ut et budskap til mine lesere om at det faktisk er ok å være iført rimelige klær, og at man rett og slett ikke MÅ være eier av den dyreste vesken på markedet, for å i det hele tatt "få lov" til å kunne kalle seg en blogger? For det var nemlig slik jeg følte det, for noen år tilbake. På den tiden jeg startet opp bloggen min, hvor det første jeg viste på bloggen var noen nye pistols fra Acne. Bare sånn for å vise at jeg også hadde råd til noen slike sko, og for å vise at jeg også var som de andre bloggerne på topplisten. 

Mye har forandret seg siden den gang, og det er nok grunnen til at bloggen min i det hele tatt ligger på topplisten i Norge. Rett og slett fordi jeg forandret synspunk og mening, og valgte å satse på min egen greie. Å finne meg selv tok riktignok ganske lang tid, og dette med stil og selvsikkerhet var noe jeg synes var skikkelig vanskelig i mange år. Nå har jeg funnet ut hvem jeg er, og hvilken stil jeg føler meg komfortabel i. Noen vil gjerne kalle stilen min litt for barnslig og kanksje litt fjortiss, men det får bare være. Når man nærmer seg 30 er det faktisk bittelitt hyggelig å bli spurt om legg, når du skal kjøpe øl på Coop'en.

Jeg er en av de bloggerne i Norge som faktisk driver business av det å, ja.. Nettopp blogge! Jeg driver mitt eget foretak, og veien dit jeg er i dag har vært svært krevende. Veldig mange forstår seg rett og slett ikke på blogging, den enorme markedskanalen en blogg faktisk er, og hvor mye jobb som faktisk ligger bak en gjennomført blogg. Jeg legger ned mange timer i selve bloggingen, men også rammene rundt. De tingene som faktisk er så uhyre viktig å følge opp på, slik at jeg kan leve av dette, og leve godt. Det krever konsentrasjon, et døgn som består av mer enn 24 timer, struktur (et ord jeg ikke har forstått betydningen av før nå), tolmodighet, svette og tårer. For det er faktisk sånn at man møter veggen litt innimellom. Når tusen ting står på agendaen, du har en uforutsigbar økonimi, og tiden din kun går til bloggen, ja da merker man at man ikke strekker til på det mer personlige plan. Det er det som er den tøffeste delen. Å føle at du ikke strekker til! Jeg vet at jeg med mitt fokus på blogg har såret mange rundt meg. Rett og slett fordi jeg ikke har vært tilgjengelig, fordi jeg ikke har prioritert de nærmeste nok, og fordi jeg rett og slett ikke har vært tilstede for mine nære og kjære. På den andre siden, er jeg en karrierekvinne, og det har jeg alltid vært. Jeg var tidlig ute med å få meg jobb, og fikk min første jobb da jeg var 13 år. Det har alltid vært viktig for meg å tjene mine egne penger, å gjøre en god innsats på jobben, og alltid prestere. Det fører jo til at man til tider har vanskeligheter for å etablere seg, gjerne i et forhold, og dette er noe som kan føles svært vanskelig og tøft. 

BloggNorge er et pussig lite samfunn. Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg liker det typiske bloggsamfunnet eller ikke, men jeg heller mer mot at jeg ikke er så fan. Det er så mye falskhet, og det liker jeg svært dårlig. Det er så få ærlige bloggere her til lands, eller det vil si? De er nok ærlige, men alt er så staget! Alt er så perfekt, så støvfritt og så rent og korrekt, og akkurat den falskheten kan jeg ikke fordra. Vi opplever alle noen bumper i veien, og livet er ikke 110% perfekt, hele forbanna tiden. Selv ikke for en blogger, og derfor synes jeg det er så trist at mange tusener av blogglesere i alle aldre der ute, føler seg mindre "interessant" når de stikker innom favorittbloggen.
Bloggerne i Norge er nemlig eksperter på å få "the girl next door" til å føle seg mindre viktig og ja.. Rett og slett litt uinteressant. Men altså, kanskje man ikke har akkurat DEN kroppen, DET treningstøyet, DEN personlige treneren, DET huset, DE skoene, DE veskene, DEN økonomien, eller hva pokker hva? Det er jo ikke de tingene som avgjør om en person er spennende eller ikke, og jeg håper virkelig at flere blogglesere kan ta det bloggerne skriver, med en liten klype salt. Det er mye mellom linjene som aldri kommer på trykk, men det er her jeg har valgt å være litt annerledes. Har jeg en drittdag, ja da velger jeg å skrive om nettopp denne dagen. Hater jeg å trene, ja da skriver jeg nettopp det, og melder meg ut av treningsstudiioet i samme slengen. Jeg vil at det skal være ekte, og det hadde vært en fryd å se et litt mer ekte og mindre staget bloggNorge?

Det følger naturligvis en del fordeler med det å være en profilert blogger, men også en del ulemper. Fordeler som det at en del bedrifter har sett verdien i oss bloggere, og blogg som markedskanal, som gir oss den fantastiske muligheten til å promotere produkter i ulike og spennende kategorier. Det kan være alt fra nye kolleksjoner og reiser, til flotte hotellrom, og skjønnhetsprodukter. 

Dessverre kan det komme en del misunnelse rundt dette, og vi har jo sett klart den siste tide, hvordan meninger åpent kommer frem, og at alle kan ytre sin mening. Misunnelse og sjalusi er en stygg ting, og det er her ulempene kommer inn. Misunnelige lesere som ønsker å trykke deg ned i driten, for å få seg selv til å føle seg bedre. Ganske utrolig hva folk faktisk kan være i stand til å skrive, men her gjelder det jo bare å fokusere på det positive. Andre ulemper kan også være presset. Presset rundt det å levere et inspirerende produkt, presset ovenfor samarbeidspartnere som ønsker en viss standard, presset rundt det å faktisk være god nok. I tillegg har vi disse såkalte luksusproblemene som veldig mange streber etter å ha, men som egentlig ikke er så hyggelig allikevel. Det er mulig det høres fryktelig dumt ut, men jeg savner følelsen av å sette pris på ting. Sette pris på gjenstander. Som blogger får man en del gratis, og er det noen du har lyst på, er produktet ikke lenger enn en mail unna. Jeg klager ikke, for all del, men jeg glemmer ikke hvor vanskelig det var å skulle ønske seg noe til jul. Jeg hadde jo alt, og det jeg ikke hadde kunne jeg muligens få på null komma niks.. De to tingene som var oppført på ønskelisten var 1. Mer tid, og 2. En almanakk. En almanakk for å faktisk få en oversikt over de travle dagene, og mer tid til andre ting enn blogg. Mer tid fikk jeg ikke, men almanakken er min beste venn, selvom jeg til tider blir mobbet for å være mindre digital. 

Som en ivrig blogger er det ikke mye tid til overs, det er dessverre ikke mye tid til å prioritere de rundt deg, men lever man av å blogge, slik som meg, ja da må priorieringen ligge der man faktisk får endene til å møtes. Du er selv ansvarlig for å tjene penger til livets opphold, og man vil aldri få en ok konto, hvis ikke man gir jernet og jobber som pokker. Det gjelder i alle bransjer, og en god arbeidsmoral er viktig. Enda viktiger er det at du, spesielt som blogger, er omringet av mennesker som kan takle deg. Som kan takle å måtte bidra med å ta outfitbilder, som kan takle og til tider bli nedprioritert, som kan takle å være rundt en stresset person, rett og slett fordi de vet hvor mye det betyr. Jeg er heldigvis kun omringet av slike mennesker. Mennesker som beriker livet mitt, som ønsker at jeg skal lykkes, som inspirerer meg, som motiverer meg, og som er der, selvom jeg ikke alltid er tilgjengelig. 

Jeg kunne ikke bedt om en bedre jobb, som gir meg sjansen til å møte vanvittig mange spennende mennesker, som gir meg sjansen til å kunne gjøre akkurat det jeg har lyst til, som gir meg sjansen til å være kreativ, og som gir meg sjansen til å faktisk kunne være et forbilde og en inspirasjon for enkelte. Det er stort, og noe jeg er svært stolt over...
♥ 

82 kommentarer

ienh

14.03.2013 kl.16:10

Du er en fantastisk blogger, det skal du ha <3

Izzy

14.03.2013 kl.16:12

Vil bare si at dette var et flott og inspirerende innlegg. Har selv den oppfatning at mange unge jenter ser opp til bloggere og tror at de lever i en verden av perfeksjonisme, designerklær, ferier og flott interiør. Dessverre ser man ikke baksiden av det hele. Jeg er helt sikker på at de fleste bloggere har møtt veggen en eller annen gang, men jeg har også en full forståelse for at ikke alle vil dele dette, da det er kjekt å ha en plattform hvor man kan være sitt beste jeg.

Grunnen til at jeg titter innom denne bloggen i ny og ne er at du virker utrolig laidback, og at du tørr å leve i din egen lille boble med din egen festlige og fargerike stil. Aldri slutt med det! :)

ung4ever

14.03.2013 kl.16:17

utrolig bra skrevet! Du er utrolig flink til å formulerer deg, og ikke minst en god blogger :)

Susanne Lavine

14.03.2013 kl.16:18

Du er herlig du! Utrolig bra skrevet. Stå på <3

johansenpia24

14.03.2013 kl.16:20

som sagt, digger bloggen din og stilen din. :) keeep it up girl ;)

siljepia

14.03.2013 kl.16:28

Fantastisk fint skrevet ;) Du ei ei fantastisk jente :) stå på :) <3

Peder

14.03.2013 kl.16:41

Fint skrevet, Kristin! :)

oda

14.03.2013 kl.16:43

Utrolig deilig å se at noen er enige i hvor dust store deler av bloggsamfunnet er.

Heldigvis er det også noen få lyspunkter, og ordentlig gode bloggere.

Takk for at du er en av de!

Anetteou

14.03.2013 kl.16:48

Helt utrolig skrevet, kjempebra! Du er fantastisk, Kristin. Du skriver en av mine absolutte favorittblogger, og én av grunnene til det er at du er deg selv.. Og det digger jeg. Stå på videre! :)

14.03.2013 kl.16:49

Utrolig bra skrevet og utrolig godt å lese. Er enig med utrolig mye av det du har skrevet og sitter nå igjen med et smil om munnen. Jeg digger at du er ærlig. Lar oss komme bak deler av fasaden og se at livet ikke er helt perfekt for deg heller. Men det er det vel ikke for noen selv om det kan virke sånn noen ganger. Jeg elsker at du skriver slik at vi kan kjenne oss igjen i det og se at du også har vært der vi lesere er nå. Jeg har mange ganger opplevd å føle meg dritt når jeg har gått inn på andre blogger. Hvorfor skal de ha det fint hele tiden? Hvorfor skal de ha det fineste huset? Hvorfor skal de ha råd til å gå med et nytt plagg hver dag? Ha råd til å kjøpe nesten akkurat det de vil! Men jeg skal si deg en ting. Jeg har ALDRI opplevd dette på din blogg og det er så fantastisk deilig. Selfølgelig har jeg vært misunnelig på alle reisene du har vært på, men jeg vet at du jobber for det og du fortjener så utrolig mye de feriene og reisene du er på. Når jeg leser bloggen din får jeg inspirasjon og ser en fantastisk flott jente som har et stort hjerte og ikke er alt for opptatt av penger. Jeg har aldri følt meg mindre verdt slik som jeg føler i andre tilfeller. Det virker som om du blogger fordi du elsker å inspirere andre. Du kler å være et forbilde utrolig godt! Stå på Kristin! Jeg kommer til å følge deg helt til den dagen du slutter å blogge. Håper virkelig det blir lenge til for en blogg som dette skal man lete lenge etter! <3

Veslemøy

14.03.2013 kl.16:55

Yay, Way to go Kristin! :D Utrolig bra skrevet innlegg! Elsker at du alltid er deg selv og viser oss den siden, og ikke streber etter å prøve å vise hvor perfekt du er som endel andre bloggere gjør, hvor det virker som de ikke bare har airbrushet ansiktet på bildene sine men også hele livet sitt. En av grunnene til at jeg klikker innom her hver dag :D Stå på videre <3

Ingelin Rystad

14.03.2013 kl.16:56

Så utrolig bra skrevet <3<3 Du er skikkelig flink med å komme med dine egene meninger å det liker jeg :-) <3<3 Håper du får en fin dag videre <3<3 Digger deg kjempe masse <3<3

Malene Wilhelmsen

14.03.2013 kl.16:57

Utrolig bra skrevet, Kristin! Du er ei av de flotteste jentene jeg vet om, og du er en stor inspirasjonskilde både for meg, og mange andre! :-)

Cathrine Nilsen

14.03.2013 kl.17:02

Har aldri helt egentlig skjønt hvor mye tid du faktisk bruker på bloggen og hvor mye du må ofre for oss. Det at du gjør dette for oss betyr ubeskrivelig mye for meg. Jeg har aldri vært fast leser hos en blogg før, og har alltid syntes at disse "toppbloggerne" bare har virket veldig overlegne, fjortisse osv. Det kan jo selvfølgelig hende de ikke er det, men jeg har alltid hatt et litt dårlig inntrykk av de fleste av dem, og aldri helt skjønt hvordan noen kan bli så opphengt i en blogg og en blogger. Dette var jo da selvfølgelig før jeg fant bloggen din.

Jeg tror du er den mest fantastiske personen jeg vet om. Du er så ekte, så godhjertet, sprudlende og inspirerende. Også har du jo det perfekte utseende i tillegg. Og for ikke å snakke om stilen din? Du inspirerer meg hver dag. Du gjør hverdagen min mye bedre og du får meg alltid i bedre humør, uansett hva det måtte være. Jeg er vel på en måte blitt glad i deg, og du er blitt en stor del av livet mitt!

Og disse som kommenterer dritt til deg? Har egentlig ikke så mye å si om dem, men jeg skjønner jo ganske godt at de er sjalu på deg. Er vel kanskje bittelitt sjalu på deg jeg og, men er vel kanskje ikke så rart? Heheh? Kunne allikevel aldri tenkt tanken på å skrive et eneste stygt ord om deg, og skjønner ikke hvordan noen kan. Kommer jo dessuten ingenting godt ut av det uansett, så syns alle kan tenke seg om neste gang de skriver noe stygt til noen som helst. Men nok om det?

Takk for at du er verdens beste forbilde, Kristin! Takk for at du «alltid er her for meg», takk for at du er deg, og ikke minst takk for at du faktisk laget denne bloggen! Jeg er takknemlig til månen og tilbake ♥

Solveig

14.03.2013 kl.17:02

Du har en kjempefin blogg som jeg digger og stikker innom hver dag, men i utgangspunktet begynte jeg å lese den fordi du var med på paradise hotel i fjor. Jeg tror det er der du har fått en god del av leserne dine fra, og du burde kanskje ha nevnt dette i foredraget eller innlegget her? Du har nok jobbet en del og slikt for å være der du er i dag, men det at du var med i et realityprogram på tv, har nok løftet bloggen din opp der den er i dag. Så det blir litt feil å si at du har fått masse lesere kun ved å blogge og jobbe hardt for det. Ikke for å ødelegge eller noe sånt, men jeg tipper nok at litt under 50 % av leserne dine er folk som har sett deg på Paradise Hotel.

Ellers digger jeg deg og bloggen din, men synes du burde ha nevnt dette, for før du var med på paradise hadde du jo et betydelig mindre lesertall, og du kom jo på topp 20 da du var med i paradise.. Skjønner du hvorfor det blir litt rart å skrive at du har kommet opp hit helt av deg selv og ved hard jobbing? Du har nok hatt en liten fordel der..

Tina Bolstad

14.03.2013 kl.17:03

Utrolig bra skrevet, Kristin. Du er en helt fantastisk blogger og jeg setter så stor pris på at du setter av så mye tid til oss. Det er helt utrolig hvor mye tid en blogger faktisk trenger.. Jeg er glad for at du bare er omringet av folk som støtter deg og vil at du skal lykkes, for det vil selvfølgelig jeg også at du skal. Du kommer til å nå veldig langt, Kristin, det er jeg sikker på ;) Det er ikke bare pga. din fantastiske stil jeg digger deg, men du har også verdens herligste personlighet. Det virker som du har arvet veldig mye fra mammaen din, og det kan du være veldig stolt over! Du er deg selv og du prøver ikke å være som alle andre. Så selvfølgelig vil du komme deg topp, det er der du hører hjemme, Kristin.

Jeg er kjempe stolt av deg! Stå på videre, snuppa <3

Cecilia Catharina

14.03.2013 kl.17:03

Så utrolig bra og inspirerende innlegg! Selv om jeg har en utrolig liten blogg i forhold til deg, er det så utrolig mange som tror det bare er å starte å blogge, også får man mange lesere med engang, uten å nesten gjøre noen ting. Det er så herlig å lese at ting tar tid, for alle, og at det tar tid med bloggingen :) Stå på masse videre Kristin! :D

Navn

14.03.2013 kl.17:14

Hei:) Bra skrevet, men jeg lurte på hva var den store tingen som alle bloggleserene skulle glede seg til? Det du skrev du ikke kunne si på bloggen rundt nyttår... Eller var det at du fikk ny leilighet? Kan du svare i et innlegg?

Oda

14.03.2013 kl.17:14

Utrolig bra skrevet, Kristin!

Diggerdeg!

MarleneHL

14.03.2013 kl.17:30

Den "talen" skulle jeg likt å høre selv. Det var helt fantastisk skrevet. Og jeg kunne ikke vært mer enig. Det som gjør meg litt trist er at du føler at du ikke alltid strekker til personlig. JEG mener at du burde stille opp for de rundt deg og la bloggen være om det er det som trengs. Du er så fantastisk at du ikke mister oss lesere uansett.

Som en offentlig person får man jo alltid dritt, men jeg har et intrykk av at du takler det bra. I tillegg har du helt fantastiske mennesker i livet ditt som alltid er der, samt dine faste lesere og "kommentarjentene". Jeg kalte oss det, jeg.

Du er fantastisk. Og jeg kommer alltid til å være din ærlige leser. Jeg kjenner deg ikke, men jeg blir stolt av at du har nådd så langt og kommer til å nå enda lengre. Du motiverer meg.

Brita

14.03.2013 kl.17:38

Kjempe bra skreve!! Eg er heilt enig i at ein burde vere ærlig og ikkje lyge om at ein har eit perfekt liv... :) Du er en super blogger og eg håper du kommer til og forsette ei god stond til :P

<3<3<3LOVE<3<3<3

Maja Romstad

14.03.2013 kl.17:55

Utrolig bra skrevet Kristin! Du er en fantastisk dame med stooor personlighet og et nydelig utseende!

Du er et utrolig godt forbilde for mange og det tror jeg du vet, iallefall bør vite.

Jeg skjønner utrolig godt at det kan være vanskelig og være toppblogger, men jeg synes du klarer deg helt supert!

Det er jo et stort press og ha de fineste kjolene, de kuleste skoene, dyreste klærne og tilbehøret osv.. Men du er ikke en sånn blogger, du har din egen stil, som ikke trenger og være det dyreste på butikken!

Stå på, du er en rå dame!

Suss og klem!

Therese

14.03.2013 kl.17:56

Kristin! Det er så supert skrevet! Du er ei jeg ser opp til, utsende messig og personlighetsmessig. Jeg kjenner deg ikke, vi kjenner deg som Paradise Hotel deltageren og Blogge livet! Med første øyenkast på deg på PH, du var og ER bare fantasisk! De nydelige øynene, fantastiske fjesten, den fine kroppen! Jeg digger deg fult å helt :D Utnom PH og Blogglivet, virker du som ei fantastisk hærlig jente! Jeg unner de som kjenner deg. Du virker så hærlig <3

Alle de menneskene som faktisk skjønner at bloggen betyr mye, at de skjønner at du/bloggere ikke alltid har tid til dem osv! Det er fantastisk! Personligheten din er bare nydelig! Smiler og ler somregel alltid (vet ikke om jeg har sett deg ikke smile/le ^^) Du og Belinda er så nydelige sammen! Dere smile og ler hele tiden. Man ser dere er ekte bestevenner! <3

Jeg unner utsende ditt. Jeg bare syntes det er så nydelig! Du har en så rååå kult stil!

Jeg unner deg, Kristin! <3 Du skal vite at du er nydelig, fantastisk og hælig! Du er sterk! Stå på, Kristin! :D Jeg digger deg <3 Love yoou ♥

Vilde G.

14.03.2013 kl.18:01

Veldig bra skrevet, du er en utrolig flink blogger! Ser alt for mange som blogger om kun sitt ''perfekte'' liv. Et ''perfekt'' hus, med alle de nyeste møblene, interiøret.. De ''perfekte'' klærne og skoene, til en hver tid alt det nyeste og dyreste!

Du er et skikkelig godt forbilde! :) Håper du kommer til å blogge i mange år til!!

btw, sykt fint bilde av deg! <3

Rebecca

14.03.2013 kl.18:31

Du er en sykt flink blogger, og for en fin tekst du vet å fortelle :) Stå på videre

Liza

14.03.2013 kl.18:39

I just read everything with Google Translate (haha with Google Translate the sentences are so wrong) But it was definitely worth it. You inspire me and I have so much respect for you. Keep up your work, I love checking out your blog.

Love, Liza.

Tone

14.03.2013 kl.18:46

Åååå !! Du er så RÅ ! Først å fremst vil jeg bare si at du er en av mine favoritt bloggere! nettopp fordi når man leser bloggen din, er man aldri i tvil om at det du skriver er sant ! :)

Du er så flink, og du burde være veldig stolt over alt du har fått til ! Keep up the GOOD work :)

Mari

14.03.2013 kl.18:50

Unskyld meg, men hovedgrunnen til du fikk så mange lesere er pga du var med på paradise. Du skulle kanskje vurdert å tatt de med i innlegget ;) Jeg er daglig inne på bloggen din og digger stilen din. Du valgte å være med på paradise og da syns jeg du burde stå for det og fortelle at du fikk mange lesere på grunn av det og folk forsatte å lese bloggen din pga folk fanget opp ditt strudlende vesen på tv.

Ps. Keep up te good work, but not forget what brought you there ;)

Juliane Hodnemyr

14.03.2013 kl.18:56

Du er helt fantastisk! Leser bloggen din hver dag nettopp pga dette. De fleste andre bloggere er pene, "feilfrie", fulle av botox, redtylane, extensions alt for å få drømmelooken. Man blir så lei av å stadig føle at man sammenlikner seg selv ned disse selv om man ikke vil det i det heele tatt!! Jeg kommer inn på din blogg og føler du er nabojenta! Du inspirer meg, får meg til å respektere meg selv samtidig som du har inspirert meg til å finne min stil, endelig!! Du er såå bra kristin, aldri gi opp for blogg Norge trenger deg! Uten deg er det ikke mye bra stoff å hente! Håper du har det bra, og at du får en fin kveld!!

Klem!!!!

Marie

14.03.2013 kl.18:58

Jeg har vært fast leser lenge nå, men har ikke skjønt hvor lang tid du bruker på bloggen før nå. Du er helt fantastisk og kjempe nydelig. Jeg blir alltid så glad når jeg klikker inn på bloggen din. Jeg er så takknemlig for at jeg slipper å få farlig samvittighet hvis jeg uker har trent eller hvis jeg unnet meg litt mye godteri. Håper du føler deg litt bedre snart. Du er utrolig flink og har all grunn til å være stolt!

Carina Berg

14.03.2013 kl.19:02

Jeg ELSKER deg! Du er et fantastisk stilikon og bloggen din er super!

Jeg leste nettopp at det er slutt mellom deg og Dennis? :( Hvorfor? Dere var jo så utrolig søte sammen! Håper det går bra med deg!

Sofie

14.03.2013 kl.19:13

For et inspirerende innlegg, og kjempe bra skrevet! Jeg syns det er kjempe flott at du ikke er som de andre bloggerene, som du skriver så følger du ikke strømmen og du er ikke fake. Du er ærlig og når man leser bloggen din så er ikke alt perfekt, og det er bra! Det er så fint å kunne lese en blogg der du ikke sitter igjen å tenke at "herregud jeg er ikke bra nok, jeg vil også ha det sånn, jeg vil å være sånn og herregud for et perfekt liv hun har..". Ikke at jeg ikke misunner deg til tusen og ikke vil ha de tingene du har, det er ikke det! Men man får en god følelse av å lese bloggen din. Du inspirerer så mange og du får folk til å føle seg bra nok. Jeg håper du fortsetter å blogge for du er en så bra person! :)

sandra Thon

14.03.2013 kl.19:18

ENESTE grunnen til at bloggen din er på topplisten er fordi du var med i PARADISE HOTELL! Tro det eller ei, men det er eneste grunnen.

Ida

14.03.2013 kl.19:27

Hei Kristin.

Jeg vil bare si at det var et fantastisk innlegg, du er så utrolig flink til å uttrykke deg selv, og det jeg digger med deg er at du er så dønn ærlig uansett. Jeg skal helt ærlig si at bloggen din er den første jeg begynte å lese (først og fremst fordi jeg digget deg på paradise og følte for å bli bedre "kjent" med deg gjennom bloggen), men bare fortsatte og lese og nå er jeg innom og sjekker hver dag. Skikkelig stalker xD

Liker at du er så åpen og 100% ærlig.

stine

14.03.2013 kl.19:47

Utrolig bra innlegg. Jeg elsker måten du er på. Jeg skulle ønske flere kunne vært litt mere som deg. Av det jeg har sett av deg, gjennom bloggen er at du er en fantastisk person, som ikke vil noen andre vondt. Du gir meg så mye inspirasjon, både når det gjelder det du blogger om, og måten du er på. Jeg digger deg, og jeg blir så glad hver gang jeg leser et innlegg som er skrevet av deg.

Stå på, du er herlig !

LISA M

14.03.2013 kl.19:57

Dette her var helt UTROLIG bra skreve. Håper alle leser dette. Beste jeg har lest på lenge. Du er knall tøtt, du står på og du er fantastisk bra. Håper dette fikk opp øynene til folkene der ute. STÅ PÅ, Kristin. :-D

- Du fortjener virkelig all lykken du kan få der ute. Eg heier på deg, absolutt. Har ikke ord, for dette var så sant, og så meget bra skreve.

Klem i fleng til deg, søta!

Mia Karoline

14.03.2013 kl.19:58

Utrolig deilig å lese dette! Jeg liker at du er ærlig og du virker så utrolig real og jordnær. Jeg heier på deg :D

Charlotte Schei

14.03.2013 kl.19:59

Og det er derfor du er min favorittblogger! Du er så ærlig og du gir virkelig av deg selv. Du går kledd akkurat slik du selv vil, og jeg har blitt inspirert så til de grader. Både når det kommer til klær, men også til holdningen min. Hvordan jeg oppfører meg og hvordan jeg har greid å skjøvet folk som rett og slett ikke ønsker meg noe godt vekk. Det er ikke alltid like lett å måtte gi slipp på noen som du kanskje har vært venn med lenge. Men når den personen alltid skal ta men aldri gi, da skjønner jeg ikke vitsen med det. Jeg har blitt mye blidere på et vis og jeg har fått mer lyst til å gjøre det som interesserer MEG og ikke andre. Jeg ha også fått mer overskudd til å arbeide mer med lekser på grunn av at jeg ikke er så stressa, trist og lei lengre. Så tusen takk for det! :-) Du er herlig, Kristin! Stå på, og for all del fortsett slik du har gjort :-)

Henriette

14.03.2013 kl.20:05

Dette var et flott og etterlengtet innlegg. Veldig interessant å slippe inn bak bloggdørene, og få et innblikk i livet bak "fasaden". Til tross for at du har en veldig åpen og lett måte å dele av livet ditt med oss på, så brøt du skillet mellom deg og oss lesere gjennom dette innlegget. Tusen takk! Og et lite tips til hvordan du kan lære deg å sette pris på tingene i livet ditt igjen er å reise. Hiv deg på første fly og opplev nye destinasjoner som kan gi deg et perspektiv på livet. Gjennom møter med nye kulturer, levemåter og mennesker lærer man mer om både seg selv og livet generelt. Jeg snakker av erfaring, og jeg garanterer at takknemligheten sakte, men sikkert vil komme. Takk for at du skriver en så fin og flott blogg, og jeg håper du fortsetter i lang tid fremover.

Cecilie Lien

14.03.2013 kl.20:05

For et herlig og fantastisk innlegg, Kristin! Man innser nå hvor mye tid og arbeid du legger i bloggingen din, og det setter vi lesere selvsagt utrolig stor pris på. Jeg har så utrolig stor respekt for deg! Selvom jeg ikke kjenner deg, er jeg likevell utrolig stolt over deg, og hva har oppnådd med bloggen din. Du står alltid på, og det virker som om du aldri gir opp når det kommer til jobb-sammenheng, og det er jo en utrolig fin egenskap! Synes det er synd at du føler du ikke strekker helt til på "privaten", men det er godt du har venner rundt deg som forstår situasjonen. Du inspirerer meg noe ekstremt, og jeg blir helt fasinert over ærligheten og positiviteten din. Du sprer utrolig mye glede ♥

krist.in

14.03.2013 kl.20:18

Så gøy at du legger ut! Kjekt å lese :)

ivyon

14.03.2013 kl.20:20

Bra skrevet! :)

Karoline Vevle

14.03.2013 kl.20:23

Du er en utrolig flink blogger! Du har en utrolig kul stil, elsker den! Du skriver så utrolig bra, og jeg kan se at du legger ned masse arbeid i innleggene dine! Du rocker!!!!

kristine

14.03.2013 kl.20:25

utrolig bra skrevet <3

Jeg elsker denne bloggen, og en bedre blogg enn dette skal du lengte lenge etter <3

ILU <3

Linn Terese, linnsway.

14.03.2013 kl.20:33

Jeg må le litt når jeg ser at det er folk som skriver at eneste grunnen til at du er på topplistene, er på grunn av paradise. Det kan være grunnen til at noen av leserne dine var nysgjerrig på deg først, men det er jo ikke slik man beholder dem. Da må du jo faktisk være dyktig. Og det er du Kristin. Som mange skriver er du en insperasjon og det faktum at du legger så mye arbeid i bloggen din, i tillegg til at du skriver veldig godt, det er det som holder meg på bloggen. Og jeg er heldig som har funnet en som har så lik min smak, og som har klart å inspirere meg til å finne nye stiler jeg liker. Jeg har til og med funnet meg selv i å skrive samme type meldinger til deg, som jeg har skrevet til folk jeg kjenner, OG faktisk har møtt. Og det er sjelden det. Tommel opp for dette innlegget her! Jeg er ikke særlig fan av å be bloggere eller kjendiser om å dele ting fra privatlivet, for det er tross alt ikke det som er produktet dere selger, til tross for at sladder er gøy. Men det var ett veldig fint innlegg som ga lesere en fair sjanse til å forstå bare. Det likte jeg. Ha en ellers strålende dag Kristin! Håper jeg kan stalke deg en stund til:))

Erle

14.03.2013 kl.20:34

Utrolig bra skrevet!! Elsker at du tar opp dette. Er så mange blogger som viser sitt "perfekte" liv!! Er så enig med hva du skriver! Jeg er en jente på 13/14 som titter innom sånne blogger og føler jeg ikke passer inn noen sted! Føller ikke moten, har ikke foreldre som vil bruke penger på merkeklær og jeg føler det er det eneste jenter bryr seg om fortiden! Sminke, mote, dyre merkeklær, trening og gutter! Når jeg leser din blogg blir jeg inspirert!! Du betyr mye for selvbildet mitt og har hjulpet meg mye i hverdagen! Jeg har en del. utfordringer der! Tusen takk for alt du har gjort for meg!!

Navn

14.03.2013 kl.20:58

Super flink til å skrive! Er helt sjokket! Elsker bloggen din fortiden og har alltid elsket den!!❤ Stå på!! Loveyou

Eirin

14.03.2013 kl.20:58

fantastisk bra skrevet, synets det er topp at du hadde lyst til å dele dette med oss. å være en fast leser på bloggen din er fantastisk, du er så utrolig fin. inspirerende og jeg kan med hånden på hjerte si at du er mitt stilikon. jeg syntes det er så bra at du tør og bruke stilen din, være deg selv og føle seg komfortabel. det er jo så viktig. du er faktisk den enste bloggeren jeg vet som er så ærlig så ekte! det er så gøy, du er så fantastisk. det å føle seg komfortabel og ha en godt selvbilde er utrolig vanskelig, selv sliter jeg med dette daglig, men du får meg til å føle meg bedre. så jeg vil bare si Tusen Tusen takk for at du er den du er og at du har laget denne bloggen! :)<3!

Oda Ulrikke Helgesen

14.03.2013 kl.21:08

jeg har fulgt bloggen din siden jeg så deg på PH, dvs 1 år. Dette er det beste du har skrevet! og jeg liker at du er så ærlig. Sier ting sånn som det er, istedenfor å pynte på sannheten som mange andre bloggere gjør! jeg blogger selv, ikke på et så høyt nivå som du selvfølgelig, men allikevel, det tar mye tid. Hver gang jeg skal noe, MÅ ha med kamera. Og det er greit nok det, å ha bilder så man kan mimre litt tilbake når man blir eldre. Men når jeg kommer hjem, så står redigering for tur, også må jeg logge meg inn på blogsoft, skrive noen linjer, og legge til alle disse bildene. Jeg må rette opp i skrivefeil, osv. Det er ikke bare bare og være en blogger.

Kristin! Du skal vite at du er min største inspirasjonskilde, du gir meg motivasjon til diverse saker og ting, og du har lært meg til å si det sånn som det er. Tusen takk! You go girl! <3

Linnea

14.03.2013 kl.21:12

Bra skrevet, Kristin! Du er et flott, ekte og inspirerende menneske :)

Tonje

14.03.2013 kl.21:14

Du er en fantastisk blogger Kristin!! <3 Jeg digger bloggen din, og synes du er drit kul! <3:) Forbildet mitt! :D<3<3

myruin

14.03.2013 kl.21:15

kanskje du ikke kjøper de dyreste klærne, men du kjøper jo utrolige mengder av klær og stæsj da!!

Og selv om du er 'uperfekt' så er du ganske uoppnålig for den vanlige jenta..

CAROLINE MARIA

14.03.2013 kl.21:22

<3

Kristine K. Bårdsen

14.03.2013 kl.21:31

Og det er nettopp derfor du er et forbilde for så utrolig mange! Du har så mange gode poeng, og du er så utrolig flink til å utrykke deg på den riktige måten. Jeg elsker virkelig alt du står for, og at du tør å gå i mot de aller fleste andre toppbloggerne. Du er bare helt fantastisk, og du inspirerer på så mange forskjellige måter. Du må vite at vi setter utrolig stor pris på alt du gjør og for at du bruker all tiden din på dette :-) You go girl <3

Thea

14.03.2013 kl.21:39

Du er virkelig et flott menneske!! Eg ser opp til deg og digger deg!

Frisk pust i hverdagen! Du er liksom som oss, og det elsker eg:) Mennesklig og tvers igjennom GOD :)

Dagene blir liksom litt lysere med en gang eg klikker inn på bloggen din!

Keep up the good work!

Susanne

14.03.2013 kl.21:44

Jeg er vel innom bloggen din ca 1-2 ganger i uken, er blitt ganske så inspirert av deg, og har lurt litt på dette om du hadde noen jobb utenom bloggen og slikt, og hvordan du eventuelt fikk tid til å skrive så mye, fikk svar på alt dette nå, og må si det at jeg sier ikke helt hundre prosent av det jeg skriver på min blogg, men noen ting er det jo ikke alle som liker å skrive/lese om da :) Men prøver å skrive mest mulig slik det er uten å avsløre sensitive ting, og viss jeg skriver noe som kan virke litt krenkende mot enkelt personer, så skjermer jeg dem med å ikke nevne navn, på tross av at jeg sjelden krenker folk...

Liker spesielt klesstilen din, har alltid villet hatt en lignende stil, men har ikke helt tørt, rett og slett fordi at det er så mange som dømmer etter utseende og hva du skriver, og alt det du nevnte i dette innlegget.. Uansett, stilen din og at du legger ut bilder av den, gjør at jeg også tørr å gå kledd noen i nærheten av likt :)

Men fortsett å skrive, du inspirerer sikkert mange andre en meg :)

Mali

14.03.2013 kl.22:19

Hei Kristin:) hadde satt stor pris på om du kunne lagt ut oppskrift på hvordan du sydde den prangende kjolen din:)

Vilde ab

14.03.2013 kl.22:29

Gøy og lese! Du er den perfekte blogger. Du er en person jeg vil lese om og en blogg jeg vil lese, du kan ha dårlige dager, men da fremstiller du ikke dagen som perfekt heller. Dette er noe som er veldig bra hos en blogger! Du er en så urolig bra stilsans der du kjøper ting som faktisk er mulig for oss unge og kjøpe, istedet for å bruke 10.000 kr på en veske. Kg digger deg rett og slett, og du er en kjempe stor inspirasjon for meg:-)))

kiiieu

14.03.2013 kl.22:49

Dette her er noe av det beste innlegg jeg har lest!

Du har hjulpet så mange lesere av dette foredrag her.

Mange av dine lesere ser opp til deg.

Jeg har også alltid følt at alle andre blogger som er perfekte,

har gjort sånn at jeg har fått dårlig selvtillit, men helt siden jeg leste på din blogg,

så har du gjort sånn at jeg blir mere stolt og takknemlig for den jeg er.

Jeg er enig med alt du har skrevet og er glad for at du tørr og være den du er.

Jeanette

14.03.2013 kl.22:51

Har ikke ord, utrolig bra innlegg Kristin!!

Det er grunn til at jeg har lest bloggen din hver dag i et helt år nå. Som regel pleier jeg å gi meg etter noen måneder fordi det blir for ''falskt''. Det virker som om folk har det så himla perfekt 24/7 og det er egentlig irriterende å sitte å lese. Du er rett frem og ærlig, og det er derfor jeg fortsatt er en av dine lesere :)

Stå på videre!! :D

Anita Hundseid

14.03.2013 kl.23:04

Du er bare helt utrolig Kristin! Det du skriver er vare såå sant! Herrigud, høres rart ut men jeg er faktisk glad i deg og bloggen, selvom jeg aldri har møtt deg(håper det skjer en gang da) stå på jente, du inspirerer så mye at du aner ikke!<3

Marit Lier

14.03.2013 kl.23:18

Må bare få si at du er fantastisk, Kristin! Leser bloggen din opptil flere ganger om dagen, og smiler hver eneste gang :) DU er inspirasjon!! :)

Klem fra meg <3

Line

14.03.2013 kl.23:19

Digger deg!

Frida

14.03.2013 kl.23:40

Kristin, du er helt rå:D har lest blogge din fast nå i 3/4 år, og digger deg bare mer og mer ettersom tiden går, og jeg føler jeg bare blir mer og mer kjent med deg:))) tusen takk for all inspirasjon og glede du har delt med meg og så mange mange andre:) og som om det ikke er nok å være solstråle, så tørr du imponerende nok å dele blod og tårer. jeg vil bare takke deg for dette, og si at du er jammen ei tøff ei;) mange har spurt meg: ' leser du bloggen hennes nå igjen?! Blir du ikke lei?!' Og jeg bare smiler og sier 'neiiii, hvorfor i all verden skulle jeg gå lei?!' Takk igjen, stir klem fra en av dine mange fans:)))

anne sa

14.03.2013 kl.23:48

Herlighet så flink du er! Er ikke ofte du få høre hvordan det virkelig er å blogge og faktisk leve av å blogge. Du er virkelig en inspirasjon og et friskt pust i blogg verden. Du forteller leserne dine din virkelige verden istedenfor å legge på et "blogg ansikt" å dette vises jo igjen med alle de fantastiske og faste leserne dine. Din blogg er den eneste på bloggtoppen som er vert å lese for neg akkurat fordi du foteller sannheten, det liker jeg veldig godt! Folk vil vel ikke lese en blogg som er bare "perfekt"? Håper nå iallefall ikke folk gjør dette og tror at livet blir slikt av å bli blogger..

Tusen takk for at du er her og at du setter så stor pris på oss lesere. DU ER BEST!:)

Navn

14.03.2013 kl.23:48

Take a challenge:

Slå "fotballfrue" , du er så mye bedre! MYE BEDRE!

Kamilla Nyland

15.03.2013 kl.00:18

Blir helt fasinert av måten du skriver ting på. For alt gir så veldig mening, og alt stemmer det du sier. Syns det er så bra det budskapet du fikk frem ved dette innlegget.

Du er rett og slett min inspirasjonskilde nummer 1. Ikke bare med tanke på stilen din som jeg er så fan av, men personligheten din og måten du er deg selv på. Du er en skikkelig person som har nye mål og meninger med livet hele tiden, og får ting gjort. Jeg vil bli like suksessfull (vil jeg kalle det) og full av glede som deg.

Ja det ble veldig dypt, jeg vet det, men det er vanskelig å formidle hvor utrolig stor pris jeg setter på den tiden du vil bruke på oss stakkarslige som trenger et skikkelig forbilde. Inspirasjonen fra deg hjelper meg faktisk masse.

Renate Kjellevold

15.03.2013 kl.00:27

Kristin - du er heilt sjuk! positivt altså! du er så fantastisk. eg har faktisk ikkje ord! eg elska at du er deg sjøl, eg elska at du 'skille' deg litt ut i fra dei fleste andre bloggera! du virka så fantastisk snill og så god. du skrive så utrulig bra! det er to blogga eg MÅ innom kvar einaste dag - og en av dei er din. om eg ikkje får tid, blir eg nesten trist - for eg blir så glad av å lese bloggen din. eg digga at du kan innrømme at du har det vanskelig noken ganga, og at du ikkje har en bra dag. og det er sikkert fint for deg på en måte, siden du har så mange fantastiske blogglesera som er her for deg, som vil lese det du skrive, som vil lese korsen du har det!

du har inspirert meg sjukt mykje - både stil, men og.. personligheten din virka så bra! eg veit egentlig ikkje heilt ka eg skal skrive - eg finne liksom ikkje ord. men som sagt: du er heilt fantastisk, Kristin! stå på vidare, finaste deg!

Jenny Moen

15.03.2013 kl.06:53

Det er så utrolig fint bilde av deg! Og bra skreve

Marie

15.03.2013 kl.11:35

Kristin, du er rå! Du må love meg å aldri slutte å være deg selv, for bare det inspirerer så utrolig mange flere enn du aner! U go girl <3

Malin

15.03.2013 kl.11:53

Du er super og helt rå Kristin. Elsker at du er så ærlig og at du ikke er "perfekt." Ingen er perfekte alle sammen har nedturer og det at du ikke legger skjul på det og ikke " faker" et innlegg en dag når du har en dårlig dag, er en av grunnene til at du er min favoritt blogger. Digger også stilen din drit mye :D! du inspirerer meg til å være meg selv!

Stå på videre og lykke til med både blogg, familie og jobb <3

Maria Mathiassen

15.03.2013 kl.16:49

Elsker måten du skriver på, og dette innlegget traff meg virkelig og var utrolig bra. Jeg digger at du er en litt anderledes blogger som ikke er som alle andre rosabloggere. Det er derfor jeg leser bloggen din hver dag. Du skriver lett, intressant og skal ikke bare få fram dine gode sider og gode dager. Jeg liker også at du er litt anderledes i stilen, det inspirerer meg kjempe til å finne min egen stil. Du er virkelig et forbilde for meg, jeg digger hele deg og bloggen din :)

Masse lyykke til videre, stå på og stay strong! Du kan klare hva du vil du Kristin!

Rikke

15.03.2013 kl.19:11

wow, flott skrevet så sant det du utgir deg for stå på videre :)

Kristina Underhaug

15.03.2013 kl.21:27

Utroligutrolig bra skrevet! Du har virkelig opparbeidet noe bra og stå på videre! Er ikke vanskelig å skjønne at du har lagt myyye tid inn i dette. Du er best, stå på :)

serina

16.03.2013 kl.01:25

Jeg må bare si at nå til dags er du den eneste bloggen jeg tar meg tid til å lese. jeg elsker ekteheten i bloggen! den kommer du langt med:) å dele både gode å mindre gode dager! jeg blir fullstendig stressa av eks fotballfrue sin blogg. aalt for "perfekt".

du er herlig, digger deg å din fantastisk fargerike og ekte blogg! du er god!

stå på videre din sjønne dame

klem stavanger jente 22 :-))

Katrine

17.03.2013 kl.13:04

Kjempe bra skrevet! Liker at du er deg selv og blogger om de temaene du gjør, det er derfor jeg er fast leser av bloggen din :D Har blitt veldig inspirert av ting du skriver om og hvordan du lever livet ditt, som får meg litt til å tenke hva jeg vil gjøre i livet :)

Mia Tønder Pettersen

17.03.2013 kl.16:50

For et inspirerende innlegg Kristin! Det er ikke bare innlegget som er inspirerende, nemmelig hele deg er inspirerende. Du er bare skjønn, fantastisk, vakker og alt! Digger deg <3 Stå på videre!

Stoooor klem fra meg <3

Sunniva

17.03.2013 kl.21:40

Dette var utrolig fint skrevet, og utrolig sant! Så på videre! Du er god på det du holder på med!!

21.03.2013 kl.00:42

Kommenterer aldri blogginnlegg selv om jeg leser mange blogger til vanlig. Men det her: Fyfaen, rett og slett. Dritbra skrevet og masse respekt til deg. Har alltid likt deg som blogger, men nå har du feid all motstand av banen óg! Keep it going, herlige jente!

Sara Eleanor

23.03.2013 kl.02:46

Har du kjøpt capsen fra Vida Mansa???

Lisaaa

02.07.2013 kl.18:04

Sykt fint skrevet og så sant! Har ikke ord, det var helt fantastisk!

Navn

16.07.2013 kl.23:43

Du er helt fantastisk !

Skriv en ny kommentar

hits