"DRØMMEKROPP"?

God torsdag, fininger ♥

Dere kjenner til mitt syn på trening. Hvor sinnsykt mye jeg hater det, og at jeg har utviklet en allergi mot fysisk aktivitet. Jeg hater å trene! Jeg hater det så inntenst at ingen ord kan beskrive mitt hat ovenfor begrepet å komme seg i form. Jeg hater treningsklær, jeg hater treningsstudio, jeg hater styrketrening, kondisjonstrening, og trening i sal med en bunch andre damer i tights, er vel det jeg hater aller mest. SIkkert fordi jeg ikke eier koordinasjon, og fordi jeg ser ut som en komplett idiot når jeg prøver å bevege meg i takt med musikken. 

I går gjorde jeg derfor meg selv en tjeneste... Meldte meg ut av SATS rett borti gaten, og det føles helt fantastisk å aldri mer skulle gå tilbake igjen, som det tåpelige støttemedlemmet jeg er. I tillegg skal jeg aldri mer betale en eneste faktura, som på toppen av det hele alltid går til inkasso, hvor beløpet blir det dobbelte, bare fordi jeg boikotter alt som har med trening å gjøre. Jeg føler meg faktisk ganske fri, og det er vel egentlig ulikt en "toppblogger" å ikke ha sin egen PT, sitt eget supersunne kosthold, sin egen treningsdagbok, sitt eget treningsprogram, sin egen favoritt-time, sitt eget favoritt treningstøy og sine egne forbanna irriterende favoritt løpesko. Jeg er ikke en sånn en, og ja... Jeg skjønner at man bør trene for å holde seg i form og for å holde sykdommer eller hva pokker man kan få av å ikke trene i sjakk, men jeg nekter. Orker ikke. Vil ikke! Aldri mer.

Til dere som har spurt meg hvordan jeg kan se så bra ut, uten å trene... For det første, tusen takk, hyggelig å høre. For det andre... Dere skulle bare sett meg naken! Ikke så jævlig mye å skryte av det altså, og det sier jeg ikke bare for å være en sånn idiot som fisker etter komplimenter... Jeg sier det fordi jeg faktisk ikke ser ut som noe glansbilde uten klær. Sånn som veldig mange andre her til lands. Den nakne sannhet sa dere? En vakker dag skal jeg faen meg legge ut et bilde av meg selv... Splitter naken! Eller vent litt.... Kanskje... Og dere? Jeg blir forbanna hvis noen av dere skriver noe sånt som, "neida, du er så fin, så". Bare finn dere i at jeg faktisk ser rar ut naken... Puppene mine har to forskjellige størrelser, og er på toppen av det hele plassert litt sånt langt ute på hver sin side av kroppen, sånn som bidrar til noe som er helt flatt når jeg ligger. Men vet dere hva? Jeg bryr meg ikke. Jeg er så likegyldig til akkurat det der, og joda... "Perfekte" pupper som er kjøpt og betalt, er fint det altså, det er bare ikke noe for meg. To forskjellige størrelser på puppene er det mest vanlige i hele verden, bare så dere vet det, så ingen grunn til panikk hvis dere ikke klarer å fylle opp den ene BH-cupen. Bær brystene dine med stolthet! Ingenting er mer nitrist enn å høre på at kvinnfolk er misfornøyd med puppene sine. Svære mugger eller små rosiner? Det spiller ingen rolle, det finnes alltid et marked som er åpent for akkurat ditt brystparti, og skulle det vise seg på en eller annen merkelig måte at fyren du f.eks. holder på med, ikke er fornøyd med puppene dine eller kroppen din? Ja da er han rett og slett ikke noe å samle på uansett.

Tilbake til dette med fysisk aktivitet... Jeg skal selvfølgelig ikke legge skjul på at jeg kunne ønske jeg hadde masser av treningsglede. En ekte kjærlighet for å holde meg i bevegelse, for å kunne få "drømmekroppen". Men hva er egentlig drømmekroppen? Er det en sånn syltynn, spinkel kropp med markerte linjer? Er det fyldige former? Er det masse muskler? Altså hva er egentlig den "perfekte" kroppen sånn i følge fasiten?. Finnes der en fasit i det hele tatt? Jeg har aldri hatt noen "drømmekropp" og har gått opp og ned i vekt siden ungdomsskolen. Størrelsene på puppene har også levd sitt eget liv. Noen ganger D-cup, andre ganger B-cup, og slik har de visst tenkt å fortsette. Det er liksom ikke noe stabilt over det hele. Jeg har heller ikke skyhøy forbrenning, jeg kan IKKE spise ALT jeg vil i hele verden og samtidig holde meg noen lunde fit, men jeg bryr meg liksom ikke. Plutselig en dag veier jeg 63kg, javel. Andre dager veier jeg 56kg, javel... Jeg vet heller ikke hva jeg synes er den perfekte kroppen. Jeg synes absolutt ikke at det er fint med en mage som tyter ut mellom toppen og bukselinningen som en ferdighevet bolledeig på vill flukt. Jeg synes heller ikke det er fint med lår som ser ut som en surret svinesteik i nyinnkjøpte nettingstrømper. Man får faktisk ikke automatisk en fin kropp av å pakke inn kroppen i altfor tettsittende klær, på lik linje med at du ikke automatisk får en karamell dersom du pakker en hundedrit inn i cellofan.

Jeg har sett store kvinner (enormt store, faktisk) være fantastisk flott og sexy. Rett og slett fordi de vet hvordan de skal vise frem kroppen sin på en riktig å flott måte. Derfor trenger man ikke være en spinkel stankelbein av en supermodell for å være HOT... Det gjelder bare å gå for riktig fremtoning, og riktige valg av klær og sminke. Overdreven bruk av sminke f.eks... Selvom man ser ut som nettopp en slik supermodell, blir man ikke automatisk sexy når den hvite jakken er brunere enn ansiktet, etter en real runde i skuffen med brunkrem. I tillegg har vi personligheten. Det er klisjé til tusen, men det indre har faktisk en del å si. Ser du ut som en gresk gudinne men er pill råtten innvendig, ja da spiller ikke utseende ditt noen rolle. Jeg sier heller ikke at det er så jævla alright å være sammen med en dødshyggelig person du absolutt ikke tenner på, men la oss bare si det sånn at det finnes en gylden middelvei...

Alright, det er vel på tide å avslutte denne lange stilen før jeg kommer inn på altfor mange ulike temaer, jeg har en mening om. 

Hva mener egentlig dere at er den typiske "drømmekroppen"? Merker at jeg er skikkelig nysgjerrig på å høre hva dere har å si, og skjønninger? Del gjerne innlegget videre.

Kjærlighet fra meg ♥

184 kommentarer

amandaxo

24.01.2013 kl.09:38

Digger deg og bloggen din, love you Kristin! <3

M-i

24.01.2013 kl.09:48

Drømmekroppen er den kroppen som du selv føler deg komfortabel i vil jeg si :) Uansett størrelse!

amandaxo

24.01.2013 kl.09:50

Veldig bra skrevet foresten! Jeg syns i allefall den som klarer å være fornøyd med kroppen sin, og ikke pynter på den så mye, har drømmekropp!
for meg er det slank og stram :) heh

kathrine

24.01.2013 kl.10:17

Enig i mye du skriver.Det har blitt et hysteri å skulle trene mest mulig, hvor man trener, hva man trener, hva man har på seg når man trener osv.. Dette er trist for trening burde være en glede over å holde seg i form eller nå sitt eget mål, det finnes ingen idealkropp. Alle er ulike og vi må alle ha ulike mål når det gjelder trening. For meg feks er det herlig å føle at jeg har trent 2-3 ganger i uken, og jeg trener kun utendørs dvs fjellturer, korte joggeturer og litt styrketrening hjemme. Men synes det er deilig å holde seg litt i form og føle man får brukt kroppen sin, også for å forebygge sykdommer. "Tillat deg selv å være lykkelig" er det noe som heter, og jeg tror hvis vi alle akseptererat det ikke finnes noen idealkropp og alle gjør så godt de kan, kan vi nå langt :)

birgitte

24.01.2013 kl.10:20

Herregud hvor forfriskende det er å lese bloggen din!!

Dette innlegget var midt i blinken:D

Jeg er så enig i alt du sier. Er så lei av å lese blogger som kun fokuserer på trening,kosthold,dyr mote osv! Disse menneskene er så kvalmende positive hele tiden og at ingenting slår en "fantastisk morgenøkt på treningssenteret"!! Nei det er rett og slett ikke sånn det funker! I dagens samfunn er det så mye oppmerksomhet på utseende og hva man skal spise og ikke spise! Nå kan man nesten ikke kose seg med godteri i helgene engang uten å få dårlig samvittighet eller trene det av seg i flere timer etterpå!!

Jeg elsker jenter som kan drite litt i hva de putter i kjeften!

Har ingen spesiell drømmekropp, for er ikke noe som heter idealkropp!

Det finnes mange vakre jenter i alle størrelser!

Takk for et fantastisk innlegg på morgenen<3

Renate Kjellevold

24.01.2013 kl.10:32

eg har ikkje noke tru på noke jævla drømmekropp, eg meina det ikkje finnes. så lenge en godtar seg sjøl - så må no vel det vere bra nok?

kjempe bra skreve, Kristin! eg digga deg :* du er fantastisk!

MarleneHL

24.01.2013 kl.10:44

For det første må jeg bare si at jeg elsker at du er så ærlig med oss.

For det andre så har jeg også lyst til å fortelle litt, for du liker tilbakemeldinger, gjør du ikke?

Trening har alltid vært noe av det verste jeg vet. Helt til jeg begynte på håndball. Da var gleden så utrolig stor, men det varte selvsagt ikke så lenge. Igjen mistet jeg motivasjon og ga rett og slett faen i trening. Jeg har alltid syns det har vært så slitsomt å skulle ha et perfekt liv med trening og det å se på "perfekt" ut.

Men nå har jeg lagt på meg 7 kilo, fordi jeg måtte. Jeg måtte, virkelig. Jeg har nå fått LOV til å begynne å trene igjen og 1. februar da begynner jeg. HJEMME. Det å trene med andre mennesker er helt forferdelig. Jeg har masse motivasjon nå, fordi jeg skal få den kroppen jeg alltid har drømt om. Som er det JEG vil ha. Jeg har hofter og man kan si jeg ser normal ut. Jeg vil ikke gå ned i vekt, men jeg vil få en trent mage og kropp. Jeg håper virkelig jeg klarer det denne gangen. Selvtilliten min ville blitt så mye bedre om jeg nådde målet mitt.

Det er mange helt nydelige jenter der ute, uansett hvilken størrelse de har.

Greit, Kristin. Du ser jo helt fantastisk ut. Jeg tror ikke det er så mange som ser bra ut nakne egentlig, jeg.

Personlighet er det viktigste man har, men det er mange som er veldig usikre på seg selv og da er det veldig vanskelig å føle at man ser bra ut og at personligheten faktisk er viktig.

Jeg er bare så takknemlig for at du skriver sånn som dette. Du er helt fantastisk!

Tusen takk for et helt nydelig innlegg på morgenen. You made my day!

Ha en fin dag videre, søte deg. :-D

Jeg er forresten utrolig spent på hvem som skal være med deg å spise pizza. :-)

Cecilia Catharina

24.01.2013 kl.10:48

Du har en helt fantastisk blogg! :)

Jeg mener at i forhold til "drømmekroppen" så skaper man vel på en måte sin egen drømmekropp, ut i fra hva man liker best, og hva man er fornøyd med. Jeg synes det blir helt feil slik mediene rett og slett sier at: "Slik skal alle jenter se ut, og slik skal alle gutter se ut". Vel nesten da. Jeg tenker at så lenge man er fornøyd med seg selv og slik man ser ut uavhengig av hva samfunnet mener, så er det det som er "drømmekroppen" tror nå jeg :)

Renate

24.01.2013 kl.11:05

Definitivt det aller beste blogginnlegget jeg noensinne har lest! Det er ekte, ærlig og utrolig humoristisk - akkurat som du er Kristin! Åh, har så inderlig lyst til å møte deg i virkeligheten!

Mari

24.01.2013 kl.11:07

Veldig bra skrevet, liker at du ikke er som alle andre toppbloggere. Nå skal jeg ikke være en av de du ikke ville høre på som sier at du er fin osv, men vi så deg jo på Paradise og kroppen din er jo det!? (Fin altså).

Jeg må finne tid til litt trening, men noe overdriving det gidder jeg ikke, har jeg ikke lyst så har jeg ikke lyst. Jeg har sagt til kjæresten at "i dag har jeg bollemage", noe han syns er helt greit, og godt er det! Store pupper har jeg heller ikke og ikke vil jeg ha det heller! ;)

Leviathana

24.01.2013 kl.11:10

det viktige er jo å være fornøyd med seg selv, den perfekte kropper den kropp DU føler deg komfortabel med og stolt over ;) so be it om det er en trent kropp med 0,2% fett og tydelige markerte hofte bein og krage bein, eller om det er litt valpefett rundt magen og søte bollekinn. ingen dømmer deg for å like deg selv så det perfekte er deg selv så lenge du selv ser det ;))

Nina

24.01.2013 kl.11:25

Er det noe jeg er drittlei er alt fokuset på den såkalte drømmekroppen, og hysteriet rundt å måtte kvitte seg med de ekstra kiloene. Jeg har brukt halvparten av livet mitt på å slanke meg, men spurte aldri meg selv om jeg gjorde det for meg, eller andre. Det siste året har jeg funnet ut at jeg ville ned i vekt fordi andre mente jeg måtte. Derfor ga jeg fingern til alle som mente jeg er for stor, og har blitt glad i kroppen jeg faktisk har, noe som igjen utstråler selvsikkerhet, og det kler meg!

.Jeg er 178, bruker strl XL-XXL, har en D-cup og en C-cup, kan bruke bilringen som koppholder, har strekkmerker og DRITFIN!!

Åse

24.01.2013 kl.11:34

Dette innlegget likte jeg kjempegodt. Er deilig å lese en blogg uten å høre altfor mye om trening, trening, trening... Det er så mye prat om trening og kropp alle andre steder også. Det er altfor mye fokus på å se sånn og sånn ut, og jeg er helt enig med deg... Kler man seg riktig og føler seg bra med seg selv, er så mye gjort. Jeg er ikke noe glad i å trene selv, har ganske likt syn på det som deg... Men er veldig glad i å komme meg ut å gå turer med hundene og lignende, men det er ikke for å trene... Stopp kroppshysteriet. FØL DEG VEL MED DEG SELV!:-)

Asle Bøe

24.01.2013 kl.11:39

Hehe, herlig innlegg.

Susanne

24.01.2013 kl.11:40

Må si at jeg er eni i mye av det du skriver :) Dette var et av de beste innleggene jeg har lest noen gang!

Jeg vil si at det ikke finnes noen fasitt på den perfekte "drømmekroppen". Jeg vil si at der er opp til hver engelt person hva de synes eg finest. Mange trener jo for å bygge muskler, og da vil jo jeg si at å få muskler vil være deres drømmekropp.. Skjønner du hva jeg mener? Alle har liksom sinn egen mening på hvordan "drømmekroppen" skal være!

Jeg har selv ikke noe fasit svar på hvordan jeg mener at "drømmekroppen" skal være, men jeg vet selv hva jeg synes er fint, og hva som er mindre fint. Men det er bare min mening :)

Jeg må si det, når jeg leser din blogg kjenner jeg at jeg blir mer og mer fornyd med hvordan jeg ser ut. Du skriver sannheten og legger ikke skul på noe, og det synes jeg er utrolig bra :) Andre bloggere skriver ikke like ærlig som du, noe jeg synes er dumt..

Så jeg må jo si det, du er noe for degselv (på en positi måte selvfølgelig), og du virker som en super awesome person! Dennis, og alle de andre vennene dine er heldige som har deg, det må jeg si :) Du er et lyspunkt i alles liv!

Trine

24.01.2013 kl.11:42

Endelig, endelig sier jeg bare! Husker jeg ble så glad da "fotballfrue" skulle lage en collage av kvinnekroppen. Og hvor skuffet jeg ble da jeg fikk se den, det var jo ikke ei jente med litt for mye fett der.. Altså, hvor blir det av jenter med former liksom? Det er drømmekroppen for meg :-) Ta en titt på hedda.blogg.no, der snakker vi fantastisk kropp!

maria

24.01.2013 kl.11:44

Hei. Jeg tror hver enkelt har en bilde i hode fot hvordan drødmmekroppen skal se ut. på mitt bilde skal man (helst meg selv) ha muskler og en velltrent kropp. ikke for mye muskler, men litt :) men det er mitt bilde, og andre mennesker kan ha et helt annet :D det er det som er så fint med at vi har forskjellige visjoner :)

krist.in

24.01.2013 kl.11:44

Elsker at du er så ærlig:) Jeg gidder heller ikke trene, legge ut masse bilder av hvor flink jeg er med lilla joggesko og grønne treningsmanualer i nye treningstights og blablabla. Det er bra at folk liker å være sunne, men synes det er blitt så altfor mye press! Jeg liker å føle meg frisk, ta på joggesko og gå en tur på fjellet eller bare på en tursti. Deilig å komme seg ut, men orker ikke å presse meg sykt hver eneste dag for å prøve å se perfekt ut.

Marthe

24.01.2013 kl.11:57

Kjempebra innlegg, Kristin! Endelig en toppblogger som ikke følger strømmen :)

Stå på! Digger bloggen din :)

Ingelin Rystad

24.01.2013 kl.11:58

Drømme Kroppen for meg er og være slank :-) Jeg bruker og trene for å holde meg i form, men folk er jo forskjellige noen elsker og trene og andre ikke :-) Synes du er fin jeg Kristin :-) <3 Er jo ikke vits og ha medlemskap når man ikke bruker det og få ekstra kostnader. er jo bare irriterende :P Syns du gjore det rette med å melde deg ut når du ikke bruker det :-)Klem

Emma

24.01.2013 kl.11:58

Kjempe bra skreve!! Elsker måten du skriver ting på! :D

Marthe Jacobsen

24.01.2013 kl.12:00

Du er helt fantastisk Kristin, enten du ser sånn eller sånn ut naken :)

Margrethe

24.01.2013 kl.12:05

Jeg synes du skriver veldig bra! Men noe du bør tenke over som kanskje kan få deg til å se bedre på deg selv er at du er slank, du har slanke ben, armer, mage osv. Du har en jevn og fin hud! Selv om man kanskje ikke er så klart "fit" så har du en fin kropp du bør være fornøyd med.

Jeg derimot, jeg er tynn, har en slank kropp. Men jeg har massevis av appelsinhud som driver meg til vanvidd. Jeg prøver så godt jeg kan å trene det bort, men det er ikke så enkelt det heller :/

men men, stå på! Du har en fin kropp og det fineste av alt er at du er fornøyd med den akkurat som den er!

Hildur Grann

24.01.2013 kl.12:16

Beste innlegget noensinne!! Så ekte og ærlig og så digger jeg de syke beskrivelsene dine! :D

beverly

24.01.2013 kl.12:21

håpe og ønske at du alltid har den kroppen du har nå eg Gjellå mi. stolt øve deg

Mathilde

24.01.2013 kl.12:28

Åå så utrolig bra innlegg!! Jeg har skrevet et litt likt innlegg på bloggen min, om det å være "hjernevasket av media" at man vil være perfekt. Det er her: http://mmathilde.blogg.no/1357727115_hjernevasket_av_media.html og det ville betydd veldig mye om du ville lese det:):) Drømmekroppen for min del er å være veltrent, verken tykk eller sykelig tynn, og ha god selvtillit med "afro rompe" :-)

Mari Johannessen

24.01.2013 kl.12:35

Fy fader.. Jeg tror jeg er forelsket i deg. Dette innlegget var bare episk. Surret svinestek? HAHA! Men jeg er så enig, alle er så opptatt av den perfekte kroppen, hvorfor det? Det finnes ingen svar på det fordi alle liker forskjellige fasonger og former. Noen elsker frodige kvinner, andre elsker tynne kvinner. Andre bryr seg ikke så lenge det finnes utstråling på dama. Det er gjort undersøkelse på at menn vil heller ha en middels pen dame med utstråling enn en skikkelig pen dame uten utstråling. Faktisk. Jeg har ting jeg ikke et fornøyd med men kjæresten min elsker alt av meg, hvorfor klage da? Det er kun en selv som finner feil, ofte. Digger deg Kristin, du er forresten ikke den eneste med vestlandslefser på brystet.

Anika karen

24.01.2013 kl.12:41

Digga deg Kristin! Elska at du ikkje er som alle andre toppbloggara! Forfriskende og gøy å lese :)

misforstaaelsen

24.01.2013 kl.12:46

Enig med deg! :)

Frida Helen

24.01.2013 kl.12:48

Så sinnsykt fra skrevet! Fy fader. Jeg digger deg av mange grunner, Kristin, og dette er virkelig en av dem. Trening er noe alle har forskjellige forhold til, og det må man bare godta. Selv har jeg et helt greit forhold til det, men jeg er ikke av den typen som elsker det. Jeg trener ca 4 ganger i uken, og trives med det. Det er ikke akkurat verdens hardeste treningsøkter, hvor jeg pusher meg selv til jeg ligger langflat på bakken, men det er det som fungerer for meg. Skulle ønske, akkurat som deg, at jeg hadde masse motivasjon og guts til å trene, men nei... Tror heller ikke det kommer til å skje, men det er helt greit. Tusen takk for at du skrev dette innlegget! Det hjelper både meg og sikkert mange andre til å godta sitt eget forhold til både kropp og trening. Du er herlig, Kristin!

Madelen

24.01.2013 kl.13:05

for et fantastisk innlegg! wooow! enedlig en som kan innrømme at hun ikke trener og samtidig gi f i det :D respekt. Det finnes ikke noe fasitsvar, men det virker som absolutt alle jenter/kvinner føler dem må strekke seg etter det perfekte. Jeg er selv en av de mange som har komplekser. jeg la på meg 3 kg i jula og det er krise! tenkTE jeg, fram til nå. Formen er elnding i dag og jeg bude nok trent, men nå tar jeg helg med god samvittighet og fokuserer på å bli frisk, så skal jeg ta vare på den kroppen jeg har. noen ekstra kg her eller der er ikke verdens undergang! jeg bør være glad jeg i det heletatt har ben å stå på, en kropp som fungerer opptimalit, innholdsrike dager og rett og slett et bra liv :) det er det som er viktig! tuuusen takk for et innlegg som virkelig made my day! :D du er best :)

24.01.2013 kl.13:09

Jeg synes den perfekte kroppen har litt former og gjerne litt muskler, i hvert fall ikke syltynn :) Personlig trener jeg en del og er ganske greit fornøyd med kroppen min, men det virker som alt guttene på min alder (16år) bryr seg om er pupper! Puppene mine er ganske små, men ikke utrolig små. Jeg skulle selvfølgelig gjerne hatt større pupper, men synes det er helt greit med de jeg har :) Det er bare det at når det virker som alle guttene bare bryr seg om pupper er det ikke så veldig lett å holde selvtilliten oppe... Mange venniner av meg har mye større pupper enn meg, men de har også større mage enn meg! Min mage er en del muskler og er sånn halvveis markert med streker som hinter til sixpack. Jeg vil heller ha den kroppen jeg har enn den venninene mine med stor pupper og mage har :) Men sånn er det tydeligvis ikke for guttene... Venninene mine med store pupper får mye mer oppmerksomhet enn meg fra gutta, jeg er så utrolig lei av alt det fokuset på pupper! Kroppen min er absolutt ikke perfekt, men hvorfor skal det være så stort fokus på pupper?! Store pupper betyr ikke at personen har bra personlighet, mange av venninene mine blir kontaktet av gutter som aldri har snakket med dem før. De kontakter dem fordi det de har sett er puppene.

Christine Hindenes

24.01.2013 kl.13:10

Den ideelle drømmekroppen for meg er hvordan jeg ser meg selv. Jeg mener at alle mennesker er fin på hver sin måte. Om du oser av personlighet og sjarm, så har utsiden ingenting å si, om du så er stor eller liten. :-)

hannawhovland

24.01.2013 kl.13:17

dette var sykt bra skrevet! Jeg er skikkelig missfornøyd med kroppen min jeg har former mens veninene mine er sånn spinkle. jeg klarer liksom ikke og si til meg selv du er perfekt! jeg trener hver dag for og bli litt tynnere..

Maylen

24.01.2013 kl.13:46

Drit bra du ikke tenker på trening! Er faktisk mange andre ting i livet som er viktigere enn å se ut som en brukt tannpirker! You rock!

Trine Cook Espedal

24.01.2013 kl.13:48

Kroppsidealet har forandret seg gjennom årene. Twiggy...syltynn....og alle vill være tynn. Så hadde vi Anna Nicole Smith som frontet H & M sin undertøyskampanje en eller annen gang på 90-tallet. Kroppen kommer i foskjellige størrelser...skjønnheten kommer i forskjellige størrelser.. Vi er perfekt som vi er, men noe må kanskje lære seg å akseptere seg selv som de er. Jeg har skrevet et innlegg om dette for en tid tilbake Ta gjerne en titt på det, Kristin :-) http://trinemors.blogg.no/1349434561_hva_er_perfekt.html Du er flott som du er, og det høres ut som du aksepterer det ;-))

Silje

24.01.2013 kl.13:52

ENDELIG noen som er dønn ærlig, endelig noen som faktisk hater trening. Er så enig med deg, Kristin. Jeg vet faktisk ikke hva som er drømmekroppen, tror heller folk må være stolte av hvordan de ser ut, om de så er tynne, "normale", eller feite. Det viktigste er tross alt hva som befinner seg mellom ørene.

Så må jeg få sagt at bloggen din er virkelig verdt å lese nettopp av en grunn st du er ærlig og ikke fremstiller livet ditt som at alt er perfekt og i skjønneste orden som enkelte andre bloggere gjør uten å nevne navn.... Du fokuserer på det virkelige livet med opp og nedturer, og ikke som en "drømme"verden!

Åse Karlsen

24.01.2013 kl.13:59

En sunn sjel i et sunt legeme er det noe som heter. Det betyr ikke at man må være tynn for å være sunn, og alle tynne har absolutt ikke en sunn sjel, hvis du skjønner hva jeg mener?

Er så enig i det du skriver..det viktigste er at man er førnøyd med seg selv. Alle kan være sexy på sin egen måte, bare man greier å få fram det som er sexy med seg selv, som du skriver. Du er herlig, Kristin! :D

Jeanette

24.01.2013 kl.14:13

Er så enig med deg... veldig bra skrevet Kristin, digger at du er så ærlig!!

Jeg er ikke så glad i å trene selv, det føles bare ut som et ork, selv om det er veldig deilig når du er ferdig. Jeg skulle egentlig på fotballtrening i går, men fant på flere grunner for å slippe. Jeg går en tur på ca 45 minutter hver dag (bare for å høre på musikk og slappe av, går ikke akkurat veldig fort) , også har jeg gym på skolen ellers blir det lite trening. Noen ganger, spesielt på sommeren, får jeg et sånn treningskick og da kan jeg jogge flere turer i løpet av noen uker, også gir det seg igjen.

Drømmekroppen? Hmm, det er nok ingen fasit på det. Bare man er fornøyd selv, så er vel det bra nok synes jeg ;)

Thea

24.01.2013 kl.14:30

Drømmekroppen finnes det ingen fasit på, jeg personlig foretrekker det å se "fit" ut foran både former og det å se syltynn ut. Det å kutte ut trening derimot, er et utrolig dårlig valg dere Om dere har fulgt med på skolen, tv osv, så burde dere ha såpass kunnskap om hva slags konsekvenser det har! Hjerte- og karsykdommer, kreft, fedme ++ er utrolig vanlig blant dagens ungdom, og det er trist! Trening øker motivasjon, lyst, man overskudd og mye annet (dette er dokumentert). I tillegg forebygger det skader og sykdom! Man kan faktisk ikke kutte ut trening om man vil leve lenge, man MÅ leve sunt. Det er selvfølgelig opp til hver enkelt, men seriøst, hva er ille med trening? Mennesker er preget av vaner, om du legger deg til en VANE om at det er bedre å spise sjokolade og se på tv så er det hva kroppen venner seg til. Om du derimot venner deg til å jogge en tur, gå en tur eller ta deg en tur ned på treningssenteret vil du få mye mer overskudd! Det er ingen som ikke har godt av trening, virkelig INGEN ;)

Julia Matleena

24.01.2013 kl.14:32

Drømmekroppen er vell en kropp som du selv er fornøyd med, og som du er stolt over, mener jeg :)

Astri

24.01.2013 kl.14:47

Ingen er perfekte, men alle er perfekte på sin egen måte!<3

Navn

24.01.2013 kl.14:49

hahaa, heerlig! DIGGER DEG! du er virkelig et forbildet!

MATHILDE

24.01.2013 kl.14:54

Åå så fantastisk utrolig bra innlegg du har krevet! Digger både det og deg :) Drømmekroppen for meg er når man verken er tykk eller sykelig tynn, men man må ha litt muskler, og gjerne litt "afro rompe" og være brun, DA hadde jeg vært veldig fornøyd. Jeg har forresten skrevet et innlegg på bloggen min om iallefall litt av det samme, og det handler om det presset om å være perfekt osv, det hadde betydd alt om du hadde lest det her: http://mmathilde.blogg.no/1357727115_hjernevasket_av_media.html

Victoria Michelsen

24.01.2013 kl.14:56

Du er helt rå! Liker IKKE å trene i det hele tatt, så støtter deg på denne! :-)

synne

24.01.2013 kl.15:13

Du er et supert forbilde:)

Jeg er glad i å trene, men har slitt mye med motivasjon osv osv. Elker treningsklærne mine, en thights og en baggy t-shirt.

Drømmekroppen er noe som er individuelt .. min mening er en trent kropp, samma om du er tynn eller ''rund'' så lenge man er trent og har styrke, både fysisk og psykisk:)

Julie

24.01.2013 kl.15:14

HAAHAH, du er rå!

Drømmekroppen etter min mening er formfull, slik en kvinne skal se ut :)

Bergen

24.01.2013 kl.15:17

Må bare kommentere her. For et DEILIG innlegg.

Katrine

24.01.2013 kl.15:29

Flott innlegg! etter min mening er drømmekroppen det som er i selve ordet. nemlig hvordan DU drømmer om at kroppen din skal være og hva du syntes er fint. men som du sier burde man ikke ha for mye fokus på drømmekroppen man skal heller tenkte på helsa og trene av den grunn. men det er sefølgelig vikitg og være fornøyd med seg selv og kroppen sin.

Navn

24.01.2013 kl.15:29

Latterlig dette her, det står på nyheten at fedme blir et problem, og du starter et innlegg med at trening er bullshit, tragisk. Jeg mener virkelig ikke at man skal være supertynn og alt dette her, trening er så mangt, og det å holde seg i form er et must for å ha en grei fremtid. Tenk å begynne på boldtrykk medesiner når du er fylt 50 og får problemer med å gå opp en trapp fordi du har så mye vekt å dra på. Synes virkelig at en person som deg burde tenke seg om før du skriver et slikt innlegg.

Kristine K. Bårdsen

24.01.2013 kl.15:40

Elsker at du sier det akkurat som du mener det! Det er rett og slett herlig å lese slike innlegg av deg, Kristin. Herlig å lese et innlegg som faktisk sier det stikk motsatte om trening i forhold til alle de andre innleggene med samme tema. Du får meg faktisk til å tenke på en helt annen måte :-)

Jeg mener at det ikke finnes noen fasit på drømmekroppen. Er du fornøyd med deg selv og hvordan du ser ut så er det supert! Vi er alle forskjellige, å vi må rett og slett bare være fornøyd med hvilken kropp vi har fått utdelt. Så får man selv velge om man er fornøyd med hvordan en ser ut, eller om man vil trene for å bli mer fornøyd med seg selv.

Du er et supert forbilde, Kristin! Nettopp fordi du sier det du mener. Jeg elsker det! Stå på <3 Håper du har en super dag - det har jeg! Stor og god klem

Cecilie L.

24.01.2013 kl.15:54

Er det rart jeg digger deg?! Kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg elsker at du ikke er så opptatt av trening, kropp og alt det der! Det er slik man er et godt forbilde :) Du er så ærlig, og elsker at du ikke er redd for å si dine meninger! Er så utrolig irriterende at alt dreier seg om kropp og utseende, når det indre faktisk teller mer.

Og mitt syn på drømmekropp må vel være det en føler seg fornøyd og komfortabel med selv. Jeg er overhode ikke fornøyd med min kropp, men hater alikevel trening mer enn alt annet. Jeg har den laveste selvtilliten ever, men dette innlegget hjalp virkelig på altså! Prøver å ta meg en løpetur på mølla nedi kjellerstuen i ny og ne, og litt styrke trening før jeg legger meg. Ellers er det vel ridning som er det jeg kommer nærmest trening, men som alikevel er noe av det kjekkeste jeg vet! Én god måte for å holde meg litt i form, hvertfall ;)

Vilde

24.01.2013 kl.15:55

Helt enig med de over at du skal selv bestemme hva som er drømmekroppen! Hvis du føler at du ikke vil trene og du gidder ikke bry deg så mye om at ting ikke er helt fit så er det jo et eget valg:) det er bra du ike føler deg pressa, Kristin.

Jeg elsker trening, og jeg elsker muskler... Men jeg driver med idrett hver dag og har et mål, så det blir noe annet enn å trene for utseendet:-)

Trening trenger heller ikke være å trene i et treningsstudio, det kan værende f.eks gå en tur, noe jeg tror alle har godt av av og til:-) mn jeg er bare 16 år, så det er sikkert andre som har forskjellige meninger....

Tina Bolstad

24.01.2013 kl.15:56

Kunne ikke vært mer enig med deg. Fantastisk bra innlegg, Kristin! Liker så godt at du er så ærlig om slike ting. Og kristin, jeg tror ikke det er så mange som ser bra ut naken. personligheten din er helt fantastisk, så uansett om du hadde vært stygg og feit så hadde jeg digget deg <3

Er heller ikke noe fan av å trene, men gjør det noen ganger da. Jeg prøver heller det å spise litt sunt, det er det som funker best for meg. Jeg har egentlig aldri brydd meg så veldig mye om høyde og vekt. Jeg syntes egentlig veldig synd på folk som er så opptatt av å være så sunne, trene masse og ha den "perfekte kroppen". Jeg selv har jo langt ifra den perfekte kroppen, men jeg bryr meg liksom ikke :) Selvfølgelig så er det jo slik at noen er veldig overvektige og jeg skjønner godt at dem vil gjøre noe med det. Men det er et valg dem tar fordi dem VIL det, ikke fordi dem føler seg presset av andre til å gjøre det. Om du vil trene så gjør det fordi du vil det, ikke fordi du er redd for hva andre mener om deg. Pungtum.

Håper du har en fin dag så langt, snuppa <3 Stor god klem fra meg

Tina J :)

24.01.2013 kl.16:03

Du er rett og slett fantastisk, Kristin. Jeg ELSKER at du skriver rett fra hjertet og ikke pynter på som de aller fleste bloggere gjør. Du er best!!

johansenpia24

24.01.2013 kl.16:04

jeg er en frodig jente, og familien min er heller ikke så tynne. ligger nok i genet det der.

å jeg har alltid tenkt at de tynne har det bedre en oss jenter som er frodige. For de tynne er penere, bedre å se på og de får kjekke gutter og ikke minst lettere kjærester en oss jenter som er fordige. Men det var det jeg tenkte helt frem til i fjor. For da fant jeg den kjekke og snille gutten som likte meg for den jeg er og for den personligheten jeg har. Og jeg tenker enda( hmm hvorfor valgte han meg når det finnes mange flotte og enda mere sexye jenter der ute en meg?? ) Og det har jeg spurt han også om. Og han svarer meg alltid: fordi jeg liker deg for de du er og fordi du er en vakker jente i mine øyne. så plis, ikke tenk mere på det vennen <3

Og det er i slike stunder jeg bare smelter.

Men til poenget mitt: det har ikke så mye å si hvordan du ser ut, så lenge du har en god personlighet og er stolt over den personen du er. Og viser at du er den du er. ;)

ps: ikke vær redd for å ta en titt på blohhen min ;)

klemz..

Fredrikke R. Lous

24.01.2013 kl.16:07

Tusen takk Kristin for at du tar opp dette temaet. Det finnes utrolig mange jenter som sliter med selvtillit og som rett og slett trenger å lese denne teksten. Det er bloggere som deg som er virkelig gode forbilder, som faktisk tør å stirre sannheten i øynene. Mange bloggere skriver mye om at de skal på trening og det er viktig med en fin kropp. Hvis man ikke vil trene så bør ikke andre legge seg opp i det! Det bestemmer man selv. Blir lei av alle som skal klage på hvordan kroppen deres ser ut. Hvis de er så missfornøyde, så får de holde det inni seg. For det kan være andre som synes den kroppen personen har er utrolig fin. Mange jenter skal måle seg med å bli like tynne som modeller, og det er rett og slett ikke sunt for oss som bor i et kaldt land. Vi trenger litt fett på kroppen. Tusen takk for at du er et supert forbilde Kristin! det er sånne personer som deg, som rett og slett ikke bryr seg så mye om hva andre mener, Norge og Verden trenger!

Håper du har hatt en fin dag :) Hilsen fra en som ser opp til deg :)

Frida

24.01.2013 kl.16:15

Du får virkelig sagt det! Jeg er så jævli enig. Digger deg!

Victoria Caroline

24.01.2013 kl.16:20

Flott innlegg!! For meg, er "drømmekroppen" slank og fast, vekt har absolutt ingenting å si

Karoline

24.01.2013 kl.16:25

Godt å høre at det ikke bare er meg! Jeg vurderer faktisk å kjøpe to bher, og sy de sammen så de passer meg. Er litt forvirrende med en C-cup og en B. Jeg er en av de som lurer meg selv til å trene, spise sunt, og hele den smørja der. Hvorfor gidder jeg, egentlig? Herregud, jeg er ikke den guttene kommer til å snu seg etter på stranden til sommeren, men hvem pokker bryr seg? Jeg skal stråle uansett :-) Må bare ha meg et par nye bikinier først...

Karoline

24.01.2013 kl.16:29

Glemte en ting! Skrev dette innlegget rett før sommeren i fjor... handler om å drite litt mer i hvordan man ser ut og gi blanke i hva folk mener. If you got the time, here it is http://kalsy.blogg.no/1358626307_our_war_against_the_m.html#comment

Thea Nyborg

24.01.2013 kl.16:29

Du skriver så bra og ærlig, Kristin! Du er en blogger utenom det vanlige, følger ikke strømmen, og det synes jeg er bra! Du er topp! Fortsett med det du gjør!

Klart det er bra å trene hvis man vil holde seg sunn, og ikke få noen sykdommer, men det kan bli for mye av det gode. Drømmekroppen er jo den kroppen man selv ønsker, og kan føle seg komfortabel i.

Man trenger jo ikke gå på et treningssenter for å trene, eller trene ren styrke eller ren kondisjon. Det går jo også an å trene med å danse når man er på fest, eller spille wii spill hvor man skal bevege seg.

Monica

24.01.2013 kl.16:30

Haha aaaaah du er så hærlig ærlig Kristin. Du er så rå! Skulle ønske du var min BFF ^^

Hanne

24.01.2013 kl.16:32

Hva som er drømmekroppen er vel opp til hver enkelt person. Selv mener jeg drømmekroppen er en rimelig flat mage, smal midje, men flotte former. Mitt kroppsideal er Marilyn Monroe. Andre derimot mener at hun var feit, de ønsker selv å veie 45 kilo og se ut som pinnedyr. Dem om det, drømmekroppen er den kroppen du selv føler deg komfortabel i.

Cathrine Nilsen

24.01.2013 kl.16:44

Kunne ikke vært mer enig! Satt og smilte hele tiden mens jeg leste dette innlegget, og syns det var så bra og at jeg måtte lese det til noen av venninnene mine. Å jeg bare digger at vi har helt likt syn på trening! Hater det, værste som finnes, kommer nok til å dø av feithet.... hahah, neida. Selvfølgelig skal jeg prøve å ta vare på kroppen min så godt jeg kan, men kommer nok aaaldri til å ende opp som en sportsfreak eller noe. Jeg skulle faktisk ønske at jeg var det da, med den fine kroppen osv, men det er ikke meg. Jeg hater og trene, og det kommer jeg nok alltid til å gjøre.

Kjempebra skrevet Kristin! Bra du tar opp sånne her ting :) Mange som trenger å vite at man ikke trenger å være tynn som ei flis med gigantiske bryster for å ha en fin kropp! Du er så inspirerende Kristin! Ikke uten grunn at du er forbilde mitt :)

Emma :*

24.01.2013 kl.16:46

Super-bra innlegg ! <3

Eirin

24.01.2013 kl.17:05

For et simpelten deilig innlegg!

Kamile

24.01.2013 kl.17:05

Ohh, du er så god ! Man ser hvor stor pris du setter på leserne dine, og du er utrolig flink til og blogge :) Digger deg og bloggen din !!!

sabinehalvorsen

24.01.2013 kl.17:12

Bra skrever! :) elsker bloggen din forresten!

Rikke

24.01.2013 kl.17:16

Helt sant det du skriver ingen har en perfekt drømme kropp folk bare trur di er mye finere tynn og dømme folk etter utsende

ingvild

24.01.2013 kl.17:24

jeg synes drømmekroppen er en med lår som har muskler, litt hofter, en liten "klump" nederst på magen og en ikke så alt for markert midje :))

Amanda

24.01.2013 kl.17:26

døds bra skrevet! Dette fikk meg til å tenke, og synet på meg selv ble heller ikke så værst! godt å se at faktisk ikke alle bloggere KUN er opptatt av trening og den perfekte "skinny" kroppen! Sykt bra, likte veldig godt dette innlegget ditt!
Personlig elsker jeg å trene! Er oppvokst med å være kjempe aktiv og det er en del av meg. Drømmekroppen kan diskuteres. Personlig vil jeg bare ha en kropp som jeg trives med og som fungerer optimalt. Jeg har såklart tanker og ideer om hvordan den skal se ut, og jobber mot å nå de målene jeg setter meg - ikke noe fanatisk men er en person som liker å ha noe konkret å jobbe mot, det er motivasjon :)

Lise

24.01.2013 kl.17:39

D I G G E R ærligheten din! Haha, er som å høre meg selv ... Så jævlig lei av alle de overpositive bloggerne som elsker å trene, gjør meg på grensen til kvalm av og til. Men du derimot - du er normal. Haha, takk gud for bloggen din! Du er nødvendig i bloggverden, nettopp fordi du er så ærlig! Tommelopp :)

Karoline

24.01.2013 kl.17:49

For et skikkelig feel-good innlegg! Jeg digger at du er så deg selv, og ikke henger deg på trenden bare fordi du som "toppblogger liksom burde".. Det er sånne jenter som deg unge tenåringsjenter burde se opp til :)

Bloggen din er så personlig; du skriver om det du har lyst til, og er dønn ærlig - det er en grunn til at jeg daglig er innom og sjekker bloggen din :)

Pia Garshol

24.01.2013 kl.17:49

Jeg synest det er Jævla bra at du i det hele tatt tør å skrive om sanne ting!! Du sier det rett ut! Du har rett, hva er egentlig drømmekroppen? Jeg har sjølv min oppfatning om hva jeg synest er drømmekroppen, har ikke alle sin egen oppfatning av det? Men det er mange som berre tror at vist du er syltynn, aldri spiser osv... so er du perfekt! Min drømmekroppen er med litt muskla, det må jo være kjøtt på beina!! Men hva er min og hva er din kan jo være like forskjelli som natt og dag. Jeg synest det viktigeste er at du er fornøgd med deg selv! Jeg er ikke fornøgd med meg selv og prøver å trene en del å spise sunt. Men det er mitt valg, jeg gjør det ikke for noen andre men for meg selv! Jeg vet hva jeg må gjøre for å være det, og hvet du hva? Jeg synest det er grett! Det er grett at jeg ikke er perfekt og at ikke andre er det, men jeg vil være det beste jeg kan være og vil være! Ja dette ble litt langt men jeg følte det er grett å få sanne ting ut av og til😘 Det er en av grunnene jeg elsker bloggen din Kristin, du er dønn ærlig! Masse credz til deg!❤❤❤❤😘

Benedicte S.H.

24.01.2013 kl.17:59

Veldig flott innlegg, Kristin! Supert at en så kjent blogger tør å gå i mot strømmen i forhold til et emne som er veldig hot i media, særlig nå i januar! Selv betalte jeg min siste regning ever til SATS i desember som var, og det føles godt! Det var bare ikke meg, selv om jeg skulle ønske at det var det. Jeg liker ærligheten din. Du virker veldig jordnær, og det er flott! Jeg følger med på bloggen din hver dag! :D

Ingrid

24.01.2013 kl.18:13

Kristin!!! Jeg sitter her å gapskratter som aldri før, du vet så godt å sette ord på ting og etter dette innlegget er jeg bare enda mer fan av en leser av bloggen din. Ikke bare setter du humor på ting men du sier også sannheten, du aner ikke hvor mange ganger om dagen jeg leser disse andre bloggerene som alle skryter av sin løpeinnsats eller med sine mattips og jeg er så forbanna lei for dette gir meg så dårlig samvittighet fordi jeg, akkurat som deg, hater trening og alt som følger med det!! Jeg kan gjerne spise sunt men ikke pokker om jeg skal melde meg inn på noe treningsstudio! Og du er faktisk den eneste bloggeren jeg har sett hittil som tørr å sette ord på det sikkert mange av oss har til felles: at vi hater trening. Så takk for dette innlegget Kristin!

Diz made my day! Skal lese det hver gang jeg ser på slankerinner eller fitness folk sprade rundt. Ha en fin torsdag, klem♥

Siri Gjefsen

24.01.2013 kl.18:13

Alle har forskjellige syn på den perfekte kroppen, og det er sånn det skal være ;)

Jeg personlig syntes det er drit kult når en till kraftig dame eller mann ikke er redd for å vise seg frem og hvem han/hun er!

trening er allikevell en viktig del av min hverdag. både på grunn av at jeg føler emg bedre da, og jeg får masse energi av det. dette synet er også forskjellig fra person til person.

det er jo også bra, for hvis alle hadde hatt samme mening hadde denne verden vært et himla kjedelig sted å leve på :P

men snakt ;)

Willy

24.01.2013 kl.18:16

Åå, du skriver så sykt bra! Det presset er jeg selv ikke noe glad i. Jeg trener selv, men skulle ønske jeg kunne ha frihet til å bare klippe i stykker kortet og si "Fuck ya'll!" Du er tøff, modig og selvstendig, og jeg er helt enig i det du sier! Man må lære å elske seg selv, og må ikke nødvendigvis trene seg selv og presse seg selv om ikke det er noe man liker. Du er rå!

Ida Kristine

24.01.2013 kl.18:34

Så sykt bra skrevet!!! :) Du virker helt rå!

Kristine Pedersen

24.01.2013 kl.18:43

Så bra skrevet! Kjempebra at en TOPP blogger ikke er så opptatt av trening, kropp og alt det der. Jeg er helt lik selv, hater å trene, går opp og ned i vekt. Men nå skal jeg prøve å huske på at det ikke har så veldig mye å si.

Du og bloggen din er en utrolig stor inspirasjon for meg! Forsett å skrive det som er akkurat sant, istede for det de fleste andre toppbloggere gjør, nemlig å pynte på sannheten.

jeg digger deg! :)

anonym

24.01.2013 kl.18:43

Så sykt forbilde! Digger deg!

riikkeeb

24.01.2013 kl.18:43

Elsker at du er av de toppbloggerne som faktisk tør å fortelle "the ugly truth"!

Jeg har akkurat det samme problemet, jeg hater å trene, synes aboslutt ikke det er gøy, selv om jeg kunne tenkt meg å stramme litt her og føle at jeg selv er fornøyd mded kroppen min, noe jeg ikke er... Men får liksom ikke gjort noe serlig med det siden jeg IKKE klarer å trene.. Hater å se på alle med nydelige klær, fine kropper osv, når jeg føler meg helt crappy og grusom selv. Enkelte ville nok sett på meg og sagt: hva klagrer du over? Blablabla... men at andre synes at jeg ikke har noe å klage over driter jeg faktisk i, fordi at selv om de mener at jeg ikke har noe å klage over, er jeg fortsatt like usikker på meg selv, og har dårlig selvbilde...

Hadde jeg hatt råd hadde jeg også ønsket å bytte ut innholdet i klesskapet mitt, fordi jeg hater alle klærne mine, og hater å se meg selv i de. Selvtillitt på bunn! Så det er min største drøm akkurat nå! Makeover!,!!!

S

24.01.2013 kl.18:44

Thank you so, so, SO much for that post Kristin! I followed your blog for some time now (awesome btw!!), but never commented. But now I really feel like I need to cause I just love the honesty and realness you spread.

I like reading blogs where a real person is behind, but I am so damn fed up with getting stuffed up by bloggers with low-fat recipes, training schemes and pictures of their behinds in yoga pants every single day... it's getting to the point where you feel like you are the only slob around who's not able to run a marathon and feel bad about it. I guess I am also the "looking good in clothes, not so perfect without them" type but that's fine with me. And it should be! And therefore it's nice to just read somebody saying it out loud. Even I don't know you in person :)

Your post really hit the nail straight on the head! You stand for yourself, who you are and that you don't let others push you to become or act different. And that makes you a much better role model both as a woman and as a blogger. Keep it up ;)

sunnivahr

24.01.2013 kl.18:46

AMEN!

Dette er virkelig det beste blogginnlegget jeg noen gang har lest. Faktisk det eneste blogginnlegget om kosthold og kropp som jeg IKKE har sittet igjen med dårlig selvtillit og følelse. Endelig noen som snakker opp for de som ikke synes det er så "superenkelt å sprette opp av senga og ut på joggetur"! Go, Kristin! :-)

siljepia

24.01.2013 kl.18:48

Veldig bra skrevet :) Liker bloggen din :) klem :)

Linda

24.01.2013 kl.18:52

FANTASTISK!!!! herremin så syykt deilig å lese det du skriver. Så befirende! du gjorde virkelig dagen min. Jeg leser ingen blogger men etter jeg ble tipset om at du hadde bestemt deg for å skrive en ærlig blogg som reflekterer hvordan en normal tjue-og-noe jente har det er bloggen din det første jeg går inn på når jeg skrur på internett. Du er et ekte sant forbilde. Det er så deilig å se en blogger med masse lesere som ikke skaper et falskt ideal som unge jenter svelger og streber mot.. for livet er ikke sånn. Du er fantastisk og inspirerende og akuratt nå mener jeg du er etn av de viktigste forbilde for unge jenter i Norge og burde få masse mere plass i Norsk media. Takk for at du er du<3

karo98

24.01.2013 kl.18:54

Bra skrevet!:)

Ingen er like og alle kan være perfekte på sin egen måte!

cornelia

24.01.2013 kl.18:57

inspirasjon<3

Anne Sofie

24.01.2013 kl.19:01

Så morsomt innlegg! Drømmekroppen for meg selv er egentlig kroppen til ei jente som jeg vet om som er noen år eldre enn meg og danser. Hun er veldig slank, har trent kropp, rumpe og pupper og som jeg misunner henne. Men jeg syns også at Victoria Secret modellene har fine kropper, og jenter som er litt overvektige.

Navn

24.01.2013 kl.19:07

Utrolig bra skrevet Kristin! Digger deg og bloggen din! Jeg har ikke den drømmekroppen verden vil at jeg skal ha, men jeg har drømmekroppen JEG vil ha :)

Stine

24.01.2013 kl.19:07

Jeg merker at jeg er veldig for nakenbilde! ;)

anonym

24.01.2013 kl.19:09

Utrolig bra skrevet!:) Men det finnes også jenter som rett og slett bare er født som en "stankelbein". Som meg for eksempel. Har ingen spiseforstyrrelser eller andre forbier som gjør slik at jeg er så tynn som jeg er, men jeg har bare en syk høy forbrenning. Jeg legger ikke på meg et gram uansett hvor mye jeg spiser, og det er utrolig frustrerende. Fordi jeg vil ikke være så tynn. Jeg hater å gå i bikini eller shorts og t-shorte om sommeren, fordi jeg er så utrolig tynn at folk sikkert syntes det er ekkelt. jeg syntes det er ekkelt. Så det er ikke bare de som er litt overvektige som kan være litt missfornøyde med kroppen sin.

T

24.01.2013 kl.19:10

Du er fantastisk herlig.

Erica!<3

24.01.2013 kl.19:11

Det var utrolig bra skrevet! Skal bare si at du er den eneste bloggen jeg leser fra topplisten. Elsker bloggen din! Stå på<3

Jeg synes alle er nydelig på hver sin måte!

lenacnilsen.blogg.no

24.01.2013 kl.19:11

AMEN

Juliane

24.01.2013 kl.19:20

Du er så fantastisk RÅ! Nå skal jeg nyte en kalorifyllt pommes frites med ost, men det skal være lov å kose seg...!! Ha en fin kveld videre, og ja enig, vi er alle forskjellihe med forskjellig syn på vakkert. Dagens preken ja :-)

Vilde Johansen

24.01.2013 kl.19:31

Det å være fornøyd med seg selv har alt å si om drømmekroppen. Hvorfor trene og kun spise sunn mat og vente med å være fornøyd, når du kan være fornøyd med deg selv akkurat nå?

Johanne

24.01.2013 kl.19:34

Så utrolig deilig at du sier sånn. At du sier din mening. Jeg kunne faktisk tenkt meg å sett et bilde av deg i bikini nå per dags dato. Uff, nå hørtes jeg ut som en gris..men det er fordi jeg føler jeg er ganske lik deg på kropp, og jeg klarer bare ikke være 100% fornøyd med deg, men synes bare du ser så bra ut!

Eirunn

24.01.2013 kl.19:37

Fy søren, jeg elsker bloggen din. Damn girl! Er så utrolig enig i dette!! Jeg er ikke verdens best trente person, jeg er etter min (og andre gutter i klassen min) mening feit, men jeg har muskler og danser flere timer i uka samt at jeg holder på med yoga. Jeg er likevel komfortabel i kroppen min fordi jeg holdt på å komme inn i en spiseforstyrrelse, men klarte å komme meg ut av det. Siden da har jeg akseptert meg selv :) Du er utrolig, stå på!

shannongrace

24.01.2013 kl.19:40

Er enig i alt du skrev i dette innlegget! Eg i 8.klasse, trener aldri, bryr meg veldig lite i kva eg spiser og alt det der! Har veldig lyst til å trene, men eg og ser ut som ein komplett idiot når eg jogger, danser og alt som handler om fysisk ting. Har veldig lyst til å jogge ute, men er så redd for at nokon skal sjå meg! Hahha

Ha ein fin torsdags kveld videre:))

Lina

24.01.2013 kl.19:41

Høres ut som om vi har ganske like pupper..

Maria

24.01.2013 kl.19:41

I think I love you

Ann Kristin

24.01.2013 kl.19:50

Jeg ble oppriktig glad av å lese de her!!!! FANTASTISK !!!!!!!!!!!!

Julie

24.01.2013 kl.19:58

vet du hva? Dette innlegget var helt genialt! Jeg er AKKURAT sånn som deg. Jeg hater å trene, bare hater det så intenst. Puppene mine er også litt sånn utover på siden, og jeg blir ganske flat på brystpartiet hvis jeg ligger på ryggen. Jeg har litt mage, men ikke så mye at det er ekkelt eller stygt. Men vet du hva? Jeg liker faktisk formene mine. Jeg er glad i den kroppen jeg har, selv om jeg ikke er syltynn og veltrent. Jeg har former, jeg har fine pupper selv om de ikke ser ut som de er lagd av silikon, jeg har en grei mage og jeg elsker rumpa mi fordi den er fyldig med sprett i. Selvfølgelig kunne jeg ønsket meg en litt strammere kropp, med et lite løft på puppene og en liten innstramming av mage og rumpe, men jeg har lært meg å leve med den kroppen jeg har og være stolt av den. Til slutt så må jeg bare si at dette innlegget fikk meg til å føle meg så mye bedre med meg selv, og jeg føler at det også er andre her i verden som ikke er "perfekte."

Tina

24.01.2013 kl.20:05

Åh! Da jeg leste dette ble jeg 100 kilo lettere! Var akkurat det jeg trengte å lese! :) Det var utrolig bra skrevet! :)

June

24.01.2013 kl.20:06

hei Kristin! jeg driver å sliter rævva av meg for å gå ned i vekt. jeg gjør det for min egen del fordi jeg føler meg bedre av å være tynn (har gått opp i vekt det siste året da jeg ikke har trent) jeg lurer egentlig på hvordan du greier å holde å ikke gå opp i vekt (det synes iallefall ikke på deg hvis du har det) uten å trene! kosthold er jo nesten viktigere enn trening, og jeg er såå matlei! kan du ikke gi noen gode mattips eller fortelle hva du spiser til middag på en vanlig uke? :)

stine

24.01.2013 kl.20:15

Utrolig bra skrevet! Jeg er veldig enig i det du skriver. Jeg er 17 år og går på videregående i 2.klasse. Hver dag på skolen hører jeg folk snakke om "det å bli sunn" og at man skal spise sånn og sånn og ikke sånn. Det irriterer ræva av meg! Jeg blir så irritert og sier ifra hver gang at det er så idiotisk. Jeg har siden 9.klasse vært veldig opptatt av vekt og mat. Har har spiseforstyrrelse i 3 og et halvt år. Jeg er ikke anorexia tynn, men kaster opp maten de dagene jeg ikke trener. Og da er det veldig slitsomt at alle skal være så utrolig flinke med å spise riktig og trene nok!

Guttene på skolen har en ragering liste over jentene om hvordan dem ser ut. Jeg har hørt masse om denne listen. Og de som faktisk har en helt utrolig kropp, altså flat mage, "the gap" under rumpa, og pupper... de ligger laangt nede fordi rumpa ikke er nok trent! Altså hvorfor skal folk bli rangert pga hvordan rumpe de har? Hvorfor ikke se på personligheten? Mennesker med indre skjønnhet, en ordentlig utstråling er de peneste menneskene som fins !

Navn

24.01.2013 kl.20:15

det er derfor du er så FEIT, STYGG OG INNIHÆLVÆTTE ÆKKEL!!!!

Annie

24.01.2013 kl.20:19

Drømmekroppen er kroppen du selv er fornøyd med!

Frida Hagen

24.01.2013 kl.20:20

DU ER DØDSRÅ! much love

Anita Hundseid

24.01.2013 kl.20:21

Orker ikke skrive en hel masse, fordi er det noe jeg ikke liker så er det å skrive.... Alle andre har uansett mye bedre ordforråd og argumenter enn meg. Men selvom jeg ikke er så flink til å gi fine tilbakemeldinger, vil jeg bare at du skal vite at jeg synes du er fantastisk Kristin, rett og slett, du er best!<3

Nora Erdal

24.01.2013 kl.20:33

Først og fremst Kristin, så er du den råeste dama jeg vet om! Du er ett helt fantastisk forbilde for mange, inkludert meg som jeg har sagt tidligere. Når bloggere blogger om treningen sin og viser kroppen sin, får de mange lesere til å se ned på seg selv! Du går imot det, og det er DA man er ett skikkelig forbilde! Er så glad og lettet for at det endelig er en blogger som IKKE snakker om trening. TAKK GUD FOR SÅNNE SOM DEG! ♥

Anna S

24.01.2013 kl.20:36

Utrolig bra skrevet!

Karoline

24.01.2013 kl.20:38

Drømmekroppen er den kroppen du føler deg vell i! Jeg har måttet begynne å legge på meg igjen, hele 7kg skal jeg opp, fordi jeg ikke har tatt vare på meg selv på rett måte. Jeg har alltid vært tynn, men akkurat nå er jeg syltynn og fæl! Har mistet livsgnisten kjenner eg. Men sånn personlig mener jeg at syltynne kropper er absolutt ikke fint. Litt for stor kropp? hva gjør vell det?

Christine

24.01.2013 kl.20:41

For meg personlig så er drømmekroppen den kroppen som ser trent ut, må ikke være tynn, må ikke være masse store muskler, men bare fit. Det har jeg drømt om i lange tider og stadig prøvd å nå som et mål, men jeg detter av på veien hver gang he he :)

Johanne

24.01.2013 kl.20:43

Jævlig bra innlegg, Kristin!!! Sykt deilig å se at noen bloggere har et litt annet syn enn "trening er livet" og "en dag uten trening, er en dag uten mening". Jeg syns det har blitt et helt ufattelig hysteri rundt dette med å trene og spise sunt. Når har litt sjokolade drept noen? Dette er grunnen til at jeg leser din blogg, jeg får ikke dårlig samvittighet av å ikke være treningsnarkis som trener uansett hvor syk jeg er, hvor kaldt det er ute eller hvor i verden jeg er, i stedet får jeg litt bedre selvtillit noe som pokker meg ikke er lett nå for tiden med alle krav om drømmekropp og idealkropp... Takk, du er rå!

L

24.01.2013 kl.20:48

Jeg er fornøyd så lenge min kropp er frisk og jeg kan se meg selv i speilet og være fornøyd. jeg er sykepleiestudent og ser hvor mange mennesker som sliter med helsen sin hver dag, så føler jeg ikke har noe å klage over:

eline

24.01.2013 kl.20:53

Må bare si at jeg er enig i mye av det både du og andre her skriver. Men jeg mener at folk kan trene uten at man skal gjøre det for noen drømmekropp, men fordi man vil ha god helse. Det er utrolig viktig, man får masse ut av det, spesielt som eldre. Synes det er utrolig viktig å ha en aktiv livsstil, som alle burde ha. Det er utrolig mange som ikke trener i Norge idag, og vi sliter også med fedme og masse sykdommer som kunne vært unngått.

men et bra og ærlig innlegg, digger deg!

Rébecca

24.01.2013 kl.20:55

Haha, dette innlegget var jaggu meg et friskt pust i en verden full av kropskomplekser! :) Det er godt å høre at noen tør å fremstå så ærlig offentlig og ikke tar seg selv eller andre så høytidelig! Synes også du virker som et bedre forbilde enn mange andre. Når det gjelder trening har jeg masse treningsglede og liker å utfordre meg selv fysisk! Når det er sagt har det aldri vært snakk om å miste vekt, om noe heller gå opp litt. Å være sunn er viktig for meg, men det er veldig sunt å være usunn i blandt også :)

Vilde

24.01.2013 kl.21:07

Fantastisk skrevet! Så herlig:)

Silje

24.01.2013 kl.21:21

Du Kristin? Det er ikke mye jeg kommenterer, og jeg er nesten aldri på blogg.no, men må virkelig få si at du er den råeste dama jeg vet om (som jeg faktisk IKKE har møtt). Keep going

Vilde

24.01.2013 kl.21:21

Jeg liker at du tørr å være ærlig:) Så derfor skal jeg også være det. Trening og aktivitet er ikke bare for å få drømmekroppen (for som du sier, hva er vel det?), men for å holde kroppen frisk og en god helse. Å være overvektig er ikke greit, uansett om de er fornøyd med seg selv og mener selv de ser flott ut. Overvekt er skadelig for hele kroppen og sykdom følger med senere i livet (om ikke allerede). Og det å ha former er ikke det samme som å være overvektig, bare for å ha sagt det. Jeg ser overvektige hver dag, og det er skummelt hvordan antallet bare øker. Ingen har skade av å være i aktivitet.

siljee

24.01.2013 kl.21:36

En sunn, frisk og fornøyd kropp er en vakker kropp.

Marita V

24.01.2013 kl.21:40

Jeg er veldig enig med det mange her skriver, at du finner din egen "drømmekropp", selv om mediene i dag har fokus på det syltynne og "vakre". Vær stolt over den du er og ikke minst tørr å vise HVEM du er og vær stolt over det. Allerede der er du godt på vei mot drømmekroppen. I tillegg har vi alle godt av å være i daglig aktivitet, enkelt og greit gjøre noe annet enn å sitte på sofaen hele dagen, dag inn og dag ut mens vi glor på TVen. Men ærlig talt, hvilket liv er det da? Et kjedlig et.

Livsfilosofien min er rett og slett "vær deg selv. Alle andre er opptatt."

PS: Digger at du er så ærlig! TAKK!

Malin

24.01.2013 kl.21:52

Jeg er enig i det meste av det du skriver. Vi er forskjellige, vi er skrudd sammen på helt forskjellige måter, på det ytre og drt indre. Men jeg prsonlig liker å trene, ikke fordi jer er på jakt etter den perfekte kroppen ( eller hva enn det er) men nettopp fordi jeg trives med det. Jeg liker å trene rett å slett fordi jeg føler meg fri, jeg elsker å kjenne at jeg faktisk mestrer en ting, nettopp å trene. Men det var en gang for bare et par år siden at jeg hatet kroppen min, jeg var ikke fornøyd i det hele tatt. Jeg syntes alle hadde en mye finere kropp en meg, tenkte hvorfor ser ikke jeg sånn ut, hvorfor har ikke jeg en sånn rompe?? Osv.. Men nå kunne jeg faktisk ikke brydd meg mindre om hvordan jeg ser ut. Noen sier at jeg er utrolig heldig st jeg kan spise akkurat hva jeg vill, uten å legge på meg. A uansett hva jeg gjør og hva jeg putter i meg ser ut som en modell. Men keg blir faktisk sykt irriter over sånne som sier dette, de er kankje san at jeg kan spise akkuratt hva jeg vill uten å legge på meg, men jeg bryr meg ikke. Det mye jeg kunne ha forandret på også, men jeg er fornød med akkuratt den jeg er!

Det syns jeg du også skal være! Og keg syns du er utrolig selvstendig og sterk som faktisk sier at vettu hva jeg gidder ikke å trene mer, det er det værste jeg hater!!! Jeg syns deter så utrolig bra at du faktisk tørr det. Det er akkuratt sånne som deg bloggverdenen trenger, stå på du er en rollemodell for mange deriblant meg :)<3

Mia Tønder Pettersen

24.01.2013 kl.22:08

Utrolig bra skrevet! Jeg føler meg som en slakkeis som ikke gidder noe og er en feit jævel :'( jeg føler samtidig at det er ingen som vil ha meg, jeg føler jeg er unyttig :( hadde det ikke vært for vennene mine hadde jeg ikke vært slik jeg er nå <3

Kimberly

24.01.2013 kl.22:39

hahaha, digger deg ! "drømmekroppen" er vel den kroppen som et individ ønsker å ha.. selvom jeg faktisk ikke kunne brydd meg mindre om sånt. er enig med deg om trening, hater det ! og er superlei av å høre på folk si: du bare mååå begynne å trene, det er såå deilig !

herregud, kroppen min er som den er, og jeg gjør det jeg liker å gjøre. kaster ikke bort penger på treningstudio som jeg aldri kommer til å dra på uansett !

syns det er skikkelig moro å høre hva du har å si på sånne ting som dette, og som regel er jeg ganske enig i hva du har å si stadig vekk! :)

24.01.2013 kl.22:42

det her var bare sykt bra skrevet, du er forbanna rå! jeg som veldig mange ander jenter sliter med selvtillit og selvbilde. det å syntes at en selv ser bra ut er en utfordring. ikke at jeg mener vi skal gå rundt å skryte av oss selv hvert 5 minutt. men det å kunne leve med den kroppen en har og synes det er bra! er veldig viktig. men dette er ikke lett når du til tider får slengt en dritt kommentar opp i trynet at du er både feit og stygg. du føler deg jo verdiløs og at ingen vil ha deg. så for meg er trening den eneste måten som får meg til å føle meg bedre, når folk kommer med kommentaren om at jeg er feit javell, kunne ønske jeg ikke brydde meg men det er ikke lett. så trening for å å få drømmekroppen føler jeg er eneste utvei, men sånn som du sier hva faen er drømmekroppen? syntes innlegget ditt var super bra og digger deg så sykt du gir meg så mye inspirasjon og glede!<3 you goo gril !:D

Malene

24.01.2013 kl.22:51

AHH! digger deg, endelig en som får sagt det! Kristin, du må GJERNE ha flere slike innlegg om dine meninger om spesielle ting, love it. ♥

Linn Terese, linnsway her inne tror jeg.

24.01.2013 kl.22:56

Utrolig fint innlegg Kristin!

Er så deilig å se noen fra topplistene som har slike innlegg, og jeg er fullstendig down på det å ha ærlige temaer! Start avantgarde ferden, jeg joiner!

Til tross for ganske dårlige, analfabete, fjortiss innlegg jeg har hatt hittil altså.

Var egentlig bare det jeg ville si! Er ny med å faktisk se på andre sine blogger, men tror jeg begynner å følge mer med på deg i hvert fall, for du og hun Belinda har rimelig kule innlegg:)!

Beste hilsen Linn Terese;)

Ingvild Sørflaten

24.01.2013 kl.23:10

Du er favorittbloggeren min, det er hvertfall helt sikkert. Smaken er som baken og den er delt - noen elsker å trene andre hater det! Uansett om du ikke er fornøyd med hele kroppen din (hvem er vel det?) så må jeg få lov til å si at du har fantastiske bein! Hadde gjort mye for de! Det ene bildet fra i sommer der du sitter på trappa med Beige JC.... Fyfaen jeg hadde gjortye for sånne bein! Elsker jenter som deg som gir blanke i at vekta har litt hormonsvingninger, vekt har ikke noe å si, så lenge man ser frisk ut :)

Chubby

24.01.2013 kl.23:17

Haha guu ka du kan skriva!! Knallbra! Å eg lo så eg grein av noke av d du skrive..." Jeg synes absolutt ikke at det er fint med en mage som tyter ut mellom toppen og bukselinningen som en ferdighevet bolledeig på vill flukt. Jeg synes heller ikke det er fint med lår som ser ut som en surret svinesteik i nyinnkjøpte nettingstrømper.!" Du e bare rå Kristin :) Hilsen CHUBBY å stolt av d :)

Inger Helene Håberget

24.01.2013 kl.23:32

Er det noe jeg liker ved deg, Kristin, må det være den forbanna ærligheten din!! :)

Du er ærlig, rett fram, sier det som det er og du legger ikke noe imellom! Endelig noen som faktisk tør å si det som det er!

Fantastisk innlegg!

Den drømmekroppen har jeg gitt faen i rett og slett! Ja, greit, jeg har noen ekstra kilo og er ikke stolt av det, men spiller innebandy og er i bevegelse. Såklart, vil jo ta av de ekstra forbanna kiloene, men stresser ikke med det. Men er langt fra treningsnarkoman!

Nok en gang, dette innlegget her, I LOVED IT!! :)

Kornelia

24.01.2013 kl.23:40

fantastisk! Følger gjerne bloggen din herretter!! Morsomt og fornuftig lesestoff :)

Miriam

24.01.2013 kl.23:52

Dette er virkelig et av de beste innleggene jeg har sett på en blogg, noen gang. Du er så ærlig og ekte, digger deg!

Julie

24.01.2013 kl.23:56

Du skriv så godt at eg nesten vart litt forelska. Uavhengig av tema, men temaet gjor likevel at eg kan stryke "nesten".

Navn

25.01.2013 kl.00:03

Tror ikke du hadde skrevet dette om du veide 100 kilo akkurat..

Men min drømme kropp er slank, d cup boobs, fin rompe, og litt markerte muskler,

Oda Ulrikke

25.01.2013 kl.00:15

så fint innlegg, og kjempebra skrevet! godt å lese et innlegg med MENING i! :)

det finnes ingen fasit på drømmekroppen, og det kommer det aldri til å bli heller. det kommer aldri til å finnes en fasit! Men jeg syns Kim Kardashian har en fin kropp, med litt hofter, pupper, rumpe osv. Så hvis det er en kropp som jeg syns er sexy så er det hennes :) men jeg vil ikke, kan ikke og klarer ikke å bli som henne, fordi alle er forskjellige! forskjellige kropper, størrelse, klesstil, smak, personlighet osv.

Ingen er like!

Alle er unike!

Så vær DEG SELV! <3

Ingvild

25.01.2013 kl.00:33

Fresh blogg! :D Digger at du er så ærlig, og treningshysteriet er jeg en smule enig i, selvom jeg er en del av det selv, så jeg skal egentlig holde godt kjeft, men ja, jeg skjønner deg veldig godt, var poenget her.

Marit

25.01.2013 kl.02:51

Du har den perfekte drømmekroppen!

Uten klær har jeg ikke peiling på hvordan din kropp ser ut, men med klær er den vertfall helt perfekt! Vær fornøyd med den du er, for du er nydelig. Kanskje mange som føler seg som skitt, når du ser ned på deg selv, når du kanskje er den peneste personen de vet om! :-)

Ida Mugg

25.01.2013 kl.09:33

Herreguuuud å bra skrevet!! Dette innlegget skulle mange jenter lest.. For en inspirasjon du har :-) det er så tøft at du skriver akkurat det du mener og står for det ;). Vi skulle hatt flere toppblogere som deg,Kristin :-) leser her vær dag, stå på!!

Amanda

25.01.2013 kl.13:46

Dette er hvorfor jeg leser bloggen din! Du inspirerer meg, og det er så deilig å lese om sånt som de alle fleste mener men ikke tørr å si. Jeg gidder eller ikke å trene for å prøve å se ut som alle andre, eller gjøre som alle andre. Det å være sikker på seg selv har alt å si!!

Takk for et fantastisk innlegg :)

Rebecca Staurset

25.01.2013 kl.15:01

jeg er helt enig! det er jo heller ikke nødvendig å trene når du er normalvektig og samtidig holder deg i bevegelse med ting du gjør i hverdagen:)

Thea Kristine

25.01.2013 kl.15:36

Det er så ufattelig vanskelig for meg å forstå hvordan en person kan bli SÅ sinnsykt bra, fantastisk, sjarmerende, snill, søt & ikke minst HERLIG som deg?! Jeg gir meg heelt over her jeg sitter og leser dette perfekte innlegget :) Traff meg dypt pokkers i voll inn i hjerterota!

STÅ PÅ & alltid vær deg :) jeg digger deg!

Linn Jeanette

25.01.2013 kl.16:31

Skal ikke nekte for at jeg helst vil at speilbildet mitt skal ha flat mage, og skikkelig sprettrumpe. Men jeg syns ikke det er fint når kroppen ligner mer på et pinnedyr enn et menneske, null former, bare bein. Det vil ikke jeg ha. Stor rumpe og litt pupper er fint i mine øyne.

Men treningshysteriet begynner å ta litt av nå, og derfor tror jeg også at flere kommer til å få både treningsforstyrrelser og spiseforstyrrelser.

Syns det er veldig fint at du skriver dette i denne perioden når alle toppbloggerne fyller i pupper og lepper for å bli mer sikre på seg selv. Man må bare lære å like seg selv slik man er skapt, det er det beste.

Emilie

25.01.2013 kl.16:44

Hei! :)

Jeg kan være enig i mye av det du skriver. Det har i det siste vært latterlig mye fokus på kropp, trening og kosthold. Før skulle man være tynn og ha store silikonpupper , men nå er det plutselig "strong" som er det nye "skinny". Jeg er møkk lei av alle som legger ut såkalte "fitspirasjons" bilder med sitater som "you can do it! o.l. Og i hvertfall de som til enhver tid sjekker inn på Sats gjennom facebook... MEN når det er sagt så synes jeg ikke at det er bra å ikke trene eller ikke holde seg i form i det hele tatt. Jeg har jobbet i helsevesenet i noen år, og mitt tips til deg hvis du vil ha et godt liv som eldre er å ta vare på kroppen din gjennom mosjon og kosthold. Jeg har aldri vært noe særlig aktiv og har hatet treningssenter og alt som har med løping å gjøre. Men man trenger ikke på død og liv å kave seg inn på et svett treningssenter for å holde seg aktiv. Hva med å gå en fjelltur? Eller sykle? Ta trappene istedenfor heisen? Og i tillegg ha et sunt kosthold i ukedagene? Man kommer langt med bare de tiltakene vil jeg si :) Trikset er å tenke på hva godt man faktisk gjør for kroppen sin og hvordan kroppen blir påvirket hvis man ikke trener i det hele tatt og da i tillegg spiser usunt.

:)

Kjersti

25.01.2013 kl.17:16

Veldig fint innlegg skrevet av deg! Særlig det punktet angående forskjellig bryststørrelse hehe, er godt å vite at det faktisk er andre der ute som har det samme og ikke er redd for å stå fram om det! Har det selv, det hjelper ikke akkurat på selvtilliten.

Synes det er godt at du også tar opp dette teamet og står på ditt, siden det er veldig mange toppbloggere nå som har tatt både dette med kosthold og trening til tider veldig seriøst. Når det er sagt er selvfølgelig vanlig aktivitet til hverdags viktig (type gå til skole/jobb) og ha et normalt, variert kosthold der man får i seg hva en behøver. Har man sansen for trening er jo det også et pluss da:)

Stå på videre!!

Ida

25.01.2013 kl.18:20

åååh! så deilig å lese om en topp-blogger som IKKE trener! Det skulle vært MANGE flere som deg på topplisten :)

Selv vil jeg ha det jeg mener er min drømmekropp: min kropp. Jeg vil ikke se ut som Fotballfrue eller Magan Fox eller whatever bare fordi noen gutter sikler etter dem. Jeg føler meg selvfølgelig mye bedre med sprettrumpe og uten at magen henger over buksekanten, og trener for å holde meg slik. Og for å få litt muskler! Synes det er fett med jenter som har litt muskler.

Du er tøff uansett! og hvordan du ser ut naken er det jo kun en som trenger å bry seg om; kjæresten din (som burde synes du er fin uansett hvilken størrelse puppene dine er)

Stå på!! Elsker sånne innlegg! MERMER

Celin

25.01.2013 kl.22:17

Jeg foretrekker litt fett på kroppen og former. Mer å ta i, mer å være glad i :)

Linn

25.01.2013 kl.23:31

Dette er det beste blogginnlegget jeg noengang har lest! Og jeg er 100% enig med deg! Blir så glad, dette var ærlig og godt skrivd.. Håper virkelig alle jenter som sliter med selvbildet leser dette! Har selv slitt mye med selvbildet og det er vondt! Men har med åra,(bikker 23 i mars) innsett at det fins så mye mer å bruke tiden på enn å bekymre seg for hva andre mener om deg. Takk, takk for at du gjorde dagen min 10 kg lettere så jeg slipper å tenke på slankekurer! Stå på søta og du er flott selvom du sier du har noen små skavanker som 99% av jordas befolkning føler/Har

anonym

26.01.2013 kl.07:38

Hei :) du skriver mye bra, som er sant. Og det veldig bra at du sier det du mener, men for enkelte for eksempel meg selv sliter med en sykdom som gjør at musklene i knærene mine forsvinner... noe som igjen gjør jævlig vondt. Høres sikkert teit ut, men det er fakta! Så selv om du har dine meninger, så pass på at ikke du drar altfor mange med deg i dragsuget for å si det sånn. Fortsett å stå på!

Monica

26.01.2013 kl.12:59

Bra skrevet! Drømmekroppen for meg vr en gang å vere syltynn,slank som førte til spiseforstyrrelse desverre.. Min mening er at kroppen skal fungere,at en er frisk og fornøyd da har man en såkalt drømmekropp syns jeg. Innsiden og yttersiden teller så det viktigeste for meg nå er å vere frisk og fornøyd da kan det vere det samme hvilken størrelse jeg er. Jeg har lært meg å akseptere at uansett vilken størrelse jeg er vil jeg aldri bøi helt fornøyd så jeg setter heller pris på dei tingene jeg liker så får det vere det samme med sixpack,muskler osv.. Er jeg frisk og glad har jeg det bra ;)

sofie

26.01.2013 kl.13:57

Åh du er virkelig fantastisk! det var utrolig bra skrevet, jeg digger deg<3

sofie

26.01.2013 kl.14:04

Tror faktisk dette er det beste innlegget jeg noen gang har lest! du er så fresk og forbanna ærlig at jeg elsker det. Jeg hater alt kroppspresset og all treningen jeg og! Jeg spiller jo fotball, men det er fordi jeg liker det, ikke på grunn av treningen. de fleste av oss har vel problemer med å like oss selv, uansett hvor bra vi ser ut. selv den mest perfekte finner vel noe å pirke på seg selv.

du gjorde dagen min kristin, takk for det! Skal legge til dette i favoritter og lese det flere ganger, fy faen så bra!

Cecilie

26.01.2013 kl.17:29

For et bra innlegg, Kristin! Du kommer med mange gode og sterke meninger i innlegget ditt. Syntes vi trenger mye flere slike ærlige, modige og selvstendige jenter som deg!

Maren

26.01.2013 kl.18:06

Jeg syns ikke det er noe galt i å være tynn heller, hvis man liker kroppen sin tynn så skal man kunne stå for det og! Føler man seg pen, så er man pen. Da kan man være så stygg man bare vil og gjøre hva man vil foran mennesker og fortsatt føle seg som en gudinne. Jeg syns det er litt urettferdig at du rakker ned på tynne mennesker, jeg hadde et lite problem med at jeg var for tynn en stund, men jeg følte meg fin. Nå merker jeg at jeg har fått mere former og føler meg bare enda bedre! Jeg syns du bør få frem i innleggene dine at hvis man føler seg pen, ja da er man faen meg dritpen. Det er like sårende å høre "herregud så tynn du er" som "herrregud så feit du er". Håper du leser dette, hadde vært fint med en tilbakemelding på e-post eller liknende.

sofie

26.01.2013 kl.18:48

slik jeg personelig ønsker å se ut og hva jeg føler er "min drømmekropp", er muskler. ikke sånn svære muskelmasser, men sterke armer, stram rupe, lår, og mage. men jeg er en treningsglad person og liker å slå egne mål. defor er det et langtidsprosjekt jeg har foran meg, ikke snakk om at jeg skal slutte å spise, for mat er jeg ALT for gald i!

dødsbra innlegg!

Anette

26.01.2013 kl.18:55

hahha!! FIN DUUU :-D

Navn

26.01.2013 kl.19:32

Ååå, førr et bra innlegg! E blir så inspirert av sånne som deg!

Ingvild Stokland Høyset

26.01.2013 kl.20:48

Fantastisk innlegg!!!

Jone

26.01.2013 kl.21:03

Giddeløse jenter er en ekstrem turnoff. Kontakt meg når du er pensjonist så kan vi sammenligne hverandre. Du har mailen min.

jennysteindal

26.01.2013 kl.23:09

Jævli bra skrevet. Jeg er dritt lei av sånne trening sider på facebook, instagram osv... der de bare legger ut bilder av tynne jenter med six pack og spredt rompe og det hele hallo er det det som tells her i livet.

Sandra Jeanette

27.01.2013 kl.03:20

Hei! Er ny følger av bloggen din jeg, men jeg må bare si at jeg liker deg mer og mer for hvert innlegg jeg leser!! :D

Sanna

27.01.2013 kl.09:45

Så syyykt deilig å ha noen bloggere som hvis litt "feil"!

Anetteou

27.01.2013 kl.11:59

Digger deg, Kristin! Herregud, så bra innlegg, kunne ikke ha skrevet det bedre selv. Jeg liker at du skiller deg ut fra resten av topplista med alle disse "i dag skal jeg trene"- bloggerne :-) Ha en kjempefin dag!

Andrea

27.01.2013 kl.12:59

Du er bare et stort forbilde!!

Du er ærlig, selvsikker og driter i hva andre mener og det digger jeg.

Selv liker jeg veldig godt å trene, men gjør det bare fordi jeg syns det er følelse av frihet og kjenne at kroppen fungerer. Fokuset på kropp og helse har jo tatt helt av i media og samfunnet vårt, og du er den første jeg har møtt som skriver i mot. Folk lar seg bare rive med, og de tenker egentlig over om de elsker det de gjør eller om de gjør det fordi de føler dem må!

Du liker ikke å trene og det er helt greit. Du lever livet ditt så får andre leve sitt.

Jeg kunne aldri klart å hatt et liv som fotballfrue, hvor kosthold og trening er omtrent hele livet.

Jeg er en skikkelig godtergris og elsker kose meg litt hver dag. Det er klisje men vi lever faktisk bare en gang :D Takk for et drit bra, og ærlig innlegg!

Arita

27.01.2013 kl.13:22

Amen! Fantastisk!

27.01.2013 kl.17:08

AMEN! Fantastisk innlegg, kan ikke gjøre noe annet enn å digge deg!!

Emma

27.01.2013 kl.21:32

FYFAEN SOM JEG DIGGER DEG!

Emilie

27.01.2013 kl.23:27

åå, så enig i alt. Kunne nesten vært meg selv som hadde skrivd det! Enig og endelig en av toppbloggerne og forbildet til mange som skriver noe sånt!

Navn

27.01.2013 kl.23:43

Tusen takk! dette innlegget ga meg mer håp i livet! Jeg har to forskjellige puppestørrelser.... men jeg har aldri hørt at noen har sagt det rett ut som deg. Det var fint å lese, jeg skammer meg mindre over det på grunn av deg<3

Ingrid

28.01.2013 kl.11:21

Helt fantastisk innlegg Kristin! Elsker at du ikke er som alle andre topp bloggere som må være perfekte hele tiden. Selv er jeg veldig sløv når det gjelder og spise riktig og dra på treningstudio å trene, men jeg har med tiden funnet ut at folk rett og slett bare må leve med å elske meg som den jeg er. Jeg har aldri tenkt til å endre meg for noen :)

Syns det er et bra budskap at alle burde være fornøyd med kroppen sin som den er!

Stå på Kristin, du er helt rå!

Ruth Valerie Hågensen

29.01.2013 kl.14:02

åååh så utrolig bra skrevet! Blir helt varm inni meg av glede, endelig en som har forstått det! Er så utrolig stort fokus på kropp og utseende, irriterende mye! Selv går jeg på sats og jeg legger merke til presset til å se fin ut, men hva er egentlig fin? Jeg har det samme problemet med puppene mine, men same shit? Selvfølgelig kan jeg ikke få alt jeg ønsker, med mindre jeg legger meg under kniven. Gud har skapt meg på denne måten, å da er det denne måten jeg skal være på!

Karina

29.01.2013 kl.15:22

Du ER rå. Digg å se at det fins bloggere som alle oss andre dødelige, det finnes jo knapt bloggere nå til dags som ikke trener fem ganger i uka. (Ikke at det er noe galt, for all del) Og alle de som ikke er frelst for trening, tvinger seg selv til det for det håpløse prosjektet "Sommerkroppen 2013". De prosjektene har i alle fall jeg gitt opp, jeez... Slutter å bry meg om å bare spise sunn mat og trene flere ganger i uka etter 3-4 uker uansett. Livet er faktisk jævla greit uten løping på tredemølle hele uka.

Ami

30.01.2013 kl.10:03

Hahah, dette innlegget var faktisk dødsvittig! Men jeg må nok si at jeg faktisk liker å trene, det for meg til å føle meg bra og det gjør meg glad, rett og slett. I tillegg er det et fantastisk miljø der jeg trener, og man inspirer og pusher hverandre. Trener foresten på crossfitbergen. Det med drømmekropp er jo veldig individuelt, alle har forskjellige syn på hva som er deres drømmekropp, og for min del er det en med muskler men som forsatt er feminin :)

A

30.01.2013 kl.12:47

Jeg er bare så utrolig enig med deg Kristin!

Jeg har en klasse med utrolig spreke folk, som trener hver dag. Problemet som gjør meg innmari irritert er at dem må være så sunn at om morgen spiser dem en liten appelisin eller ett tørt knekkebrød. Og mat til skolen så blir det bare gullrøtter. For å være SUNN så må man spise innholdsrik med mat, alt mulig. Har selv hatet trening i hele mitt liv. Til og med gym, som jeg til og med føler meg så dårlig for at jeg bare skipper gymmen når det er skole.

Alle, så og si mestparten har gått inn i den moten at man skal være så tynn som en pinne og ikke ha former. Det er jo bare utrolig fyselig stygt. Har selv litt hofter og former her og der og passe stor rumep, Og trener selv alene hjemme fordi jeg føler meg bedre da for å få stramme opp magen. Det er det eneste målet mitt egentlig. Stramme opp magen klar til bikini sesongen. Og gutter, dem liker såklart mest jenter som HAR former. Som har rumpe, hofter og slikt. Ikke dem som har helt flat rumpe og syltynn.. så at man skal gå innom den "modell moten" være helt tynn og vise alle ribb beinene, er faktisk ikke fint.

Men haha, digger innlegget ditt. Du har en utrolig kropp! vær stolt over deg selv. Det er flott å se at du faktisk har former. ER SÅ mange toppbloggere som er tynn som et knekkebrød.

Håper virkelig ikke dette er noe press som blir for jenter som ikke er tynne eller dem som har litt mer kroppsdeler enn andre. Drømmekroppen min er såklart som den er nå. Stramme magen og få hoftene til å bli ikke mer kraftig, men stramme? om det er slik man sier det da :p

Live

01.02.2013 kl.21:24

jeg kunne ikke blitt mere enig. du er så jævla bra som tørr og skrive akkurat det du mener, "drømmekroppen" er helt idiotisk. det virker som du har en fantastisk personlighet og det har så sinnssykt mye mer og si en om puppene henger litt skeivt! you go giirl!!!

annemarie

03.02.2013 kl.00:12

jeg DIGGER deg! følte meg så mye bedre med meg selv etter å ha lest dette <3 elsker bloggen din, stå på!

Isabel Bergan

03.02.2013 kl.14:36

Er så enig som jeg kunne blitt i det du skriver!! :D Man er skapt for å ikke være perfekte og forskjellige, og jeg har selv ikke ork eller motivasjon til å trene!! Ogd et er så sant, hvis du finner en kjæreste som ikke er førnøyd med kroppen din, er han ikke verdt å holde på!;) Du er så herlig og jeg DIGGER deg for det du skriver:D Du setter ord på ting på en utrolig bra måte:D

Marte

11.02.2013 kl.17:25

kjempebra skrevet, Kristin! gjør at jeg bare digger deg enda mer enn før!

YOU GO GIRL

halden

03.05.2013 kl.11:56

jo ikke alle per perfekte men jeg er sikkert på at du ser digg ut naken:)

Skriv en ny kommentar

hits