NYTT ÅR, NYE MULIGHETER!

Jeg elsker blanke ark og spesielt følelsen av å kunne starte på nytt. Sånn som ved nyttårsskiftet. Da er det liksom lov til å sette en strek og rett og slett glemme at man aldri fikk utrettet ditt, eller gjennomført datt. Enig? Når man går inn i et nytt år får man på en måte en ny start, og det er nå det kan være lurt å legge en slagplan for det nye året. Som f.eks å legge noen strategier, mål og visjoner. Hva ønsker man egentlig å oppnå, og hvordan skal man nå målene? Dette er spørsmål jeg liker å stille meg selv, for så å lage lister. Jeg elsker lister! Lister som "what to do" o.l. I tillegg er det mange som lager nyttårsforsetter. Nyttårsforsetter er jo omtrent det samme som målsetninger, men de der idiotiske forsettene som "jeg skal aldri spise godteri" eller "jeg skal trene to ganger daglig, syv dager i uken" er jo ren idioti. Det er ikke vits i å lage noen nyttårsforsetter man på forhånd vet at man ikke kan holde, og for min del blir ikke et av forsettene å "trene hver dag". Det blir nemlig "meld deg ut av SATS, Kristin". Jepp, dere hørte riktig! Jeg er vel kanksje den eneste som faktisk går på SATS den 3.januar med beskjeden, "Hei, jeg heter Kristin og jeg skal melde meg ut"! 

Januar er liksom høysesong for innmeldinger på de ulike trenings-studioene og shopping etter nytt treningsutstyr. I tillegg er er det en artikkel i hvert jævla magasin eller avis, både på papir og på nett, som handler om "slik blir du kvitt magefettet", eller "dette er treningen som funker", og jeg er så lei av å se hva som funker i år contra i fjor. I tillegg gidder jeg heller ikke være et tafatt støttemedlem lenger, og jeg må jo bare innse at jeg aldri kommer til å finne gleden i å trene, så derfor melder jeg meg like så greit ut. Så får jeg gå lange turer i skog og mark i stedet... Eh, yeah right. Nei, jeg overlater trening og fitness og sånn til de som faktisk liker det, så kan heller jeg ta meg av mye annet. Noe fitnessblogg vil dere ihvertfall ikke finne her i løpet av året, og kanskje jeg rett og slett skulle laget en sån der "slik går du opp 5 kg" f.eks. Det kunne jo blitt litt funny. "Gå opp i vekt sammen med meg" kunne jo blitt en interessant artikkel... Neida, nå tøyser jeg, men dere skjønner greien, sant? Altså, all ære og creds til de flinke og sporty menneskene der ute, jeg skulle gjerne vært like flink, men det er jeg ikke. Punktum! 

Hva er deres nyttårsforsetter i år da? Mine er altså, 1. Melde meg ut av SATS og 2. Bli mer strukturert. Jepp, det var bare to. 1,2! Da burde det vel egentlig ikke være så himla vanskelig, eller?

SMASK 

48 kommentarer

.

02.01.2013 kl.21:47

håper du får et fint år, kristin!

Benedikte

02.01.2013 kl.21:49

Skal bli flinkere til og trene og spise sunnere ! :D

Lykke til med dine :D

Aurora E O

02.01.2013 kl.21:51

Mitt nyttårsforsett er å slutte å bekymre meg. Er faktisk på god vei :-)

Jeanette

02.01.2013 kl.21:51

Haha, du er morsom du :D Har egentlig gitt opp disse nyttårsforsettene jeg, men skal prøve å bli flinkere til å spare penger så jeg får dratt på litt turer og sånn til sommeren :)

Charlotte Andrea

02.01.2013 kl.21:51

Godt nyttår Kristin! :-)

ingvild

02.01.2013 kl.21:52

jeg liker å trene, men gidder ikke sette meg noe nyttårsforsett om å trene oftere enn det jeg allerede gjør. jeg trener når jeg har lyst, end! dessuten er det nok ikke mange prosentene som faktisk klarer å holde slikenyttårsforsett, så hvorfor gidde?

Pia Garshol

02.01.2013 kl.21:55

Er helt enig der Kristin ;-) Det er for mye snakk om fitness, trening osv... Det er jo ikke det viktigaste i livet! Sjølv har ej noken punkt som å spise sunnere og å bli bra i foten :*

Men det er noe ej må bli ellers so kjem det til å bli gale. Noe ej elska med bloggen din Kristin er ærligheten din<3 Forsett med det :**

Synne

02.01.2013 kl.21:57

Har sykt mange nyttårsforsett! 1, bli sunnere ( spiser godteri hele tiden...) 2. Trene mere, jeg elsker å trene men har nesten aldri tiid.... 3HA mer tid til venner.

Hehe, dine var nå enkle vil jeg si, men bra med enkle mål, bedre en vanskelige som ikkke blir gjort:) Ja, det å føle at en kan starte på nytt er uberfantastisk! nytt år og nye muligheter heter det jo:) Jaja, jeg er superklar for et nytt år med trening, fordi jeg liker det:) Gleder meg masse til å følge med fremover og jaaa, om kristin hadde begynt å blogge om trening, hadde det ikke vert de samme bloggen, faktisk!:D Haha, likte ideen din om å lage sånne innlegg '' bli 5 kg tungere'' osv osv, ironi er tingen <3 haha:) Jajja, ble bare masse tull her nå, men virker som om bloggen din bare blir bedre og bedre, håper på masse videoblogger i 2013!!

Kristin

02.01.2013 kl.21:57

Jeg har flere forsetter og har skrevet ned plan for å klare alle:

Trening og sunnere kosthol

Slutte helt å røyke

Være tøffere i kjeften ;) he he

Spare penger

Sofie

02.01.2013 kl.21:59

Liker nyttårsforsettene dine! Jeg skal holde fokus på skolen siste terminet og lære meg og stå opp for meg selv? Dette skal bli spennende. Ønsker oss begge lykke til!

Cecilie L.

02.01.2013 kl.21:59

Hahah, digger synet ditt på trening, Kristin! Men er faktisk helt enig med deg der, trening er kjedelig! Meeen, tro det eller ei, så er ett av nyttårfortsettene mine å bli flinkere å trene (hahaha, sier det hvert år, går alltid i dass etter noen uker), ta billappen (kun 2 måneder til jeg blir 18, har kun kjørt 3 ganger og i løpet av en måned kun komt til side 33 i teoriboka....Eneste jeg som synes det er skummelt å kjøre bil?!), få meg jobb og spare mer penger! haha, snakk om kjedelige nyttårsfortsett.. Kjenner jeg meg selv går ingen slik som planlagt... haha

Emilie foto og hverdag

02.01.2013 kl.22:00

Håper du får eit fint år godt nyttår :D!

Hege S. Espeset

02.01.2013 kl.22:00

Er så enig med deg Kristin! Det er ikkje rart at vi går rundt med dårleg selvtillit når det er reklamer over alt med trening og modeller som har ein kropp som er nesten umulig å få! Å trene er ikkje noke dårleg i seg selv, men det er måten det blit framstilt på!

Skulle ønske det var flere som tenker sånn som du Kristin! <3 Alt handler ikkje om å ha den fineste kroppen eller å veie minst, det handler om å ha venner, lykke i livet og at du er fornøgd med dei selv!

Nyttårdforsetter er bare noe tull spør du meg! De er lagd for at folk ikkje skal greie dei og faile!

Eg har som mål at eg skal ha eit kjempe kjekt år med masse fine venner og famlile og oppleve nye ting! <3

Ville og bare si at eg leser bloggen din hver dag og eg elsker den virkeleg! Det er den bloggen eg får mest inspirasjon fra,både klestilen din og måten du er på! Eg digger deg virkeleg! <3

Love you!

Godt nyttår! <3

02.01.2013 kl.22:00

Ikke demle cola når det ikke er helg og skjerpe meg på skolen :)

Godt nyttår Kristin <3

Ingelin Rystad

02.01.2013 kl.22:01

Lykke til med dine nyttårsforsett <3 :-) Mine er: Spise sunnere og trene ;-)

02.01.2013 kl.22:01

Slutte med snus og bli flinkere til å si nei :)

Monica

02.01.2013 kl.22:04

Helt enig!

Det er faktisk verre syns jeg eller etteresagt bare kjipt å sette mål en ikke klarer å nå for en blir så ufattelig skuffet. Jeg har egentilg ikke noen forsetter eller mål men mer;

ta det som det kommer, gjøre det beste ut av det meste, så oppleve mest mulig å skape ett fint og greit år :)

Silje N.

02.01.2013 kl.22:21

Håper du får et fantastisk år med fine nyttårsforsetter:)

Anita Hundseid

02.01.2013 kl.22:22

Elsker å kunne starte på nytt, det er så deilig! :) jeg er enig med at alle de artiklene er teite. De fleste sier jo egentlig det samme: spis sunt og tren :P det er ikke så jævlig mye å spekulere rundt... Lurt å melde seg ut, ikke vits i å bare gi bort penger :) jeg derimot liker å trene, fordi jeg blir glad, og jeg har mange herlige venner på friidrettstreningen, så det er egentlig ikke noe problem. Jeg liker å sette nyttårsforsetter som jeg vet jeg kan greie, så jeg har også bare to: være flinkere til å rydde og ikke utsette alt til site liten<3

Julla mac skrull

02.01.2013 kl.22:22

Derfor er du et så bra forbilde! Stå på å vær deg selv!

Kristine K. Bårdsen

02.01.2013 kl.22:29

Er helt enig med deg, Kristin! Å ha tusen mål du selv vet at du aldri klarer å holde er bare helt unødvendig. Selv har jeg kun ett mål, og det er rett og slett å tenke positivt og bare nyte livet for slik det er :-) Dette er noe jeg SKAL klare, og jeg må si jeg er godt på vei allerede ;-) Hehe.

Ha en fin kveld, herlige deg! Klem

Linn Therese

02.01.2013 kl.22:36

You are fucking awesome!

elsker deg<3

02.01.2013 kl.22:46

hei på deg<3

utrolig bra skrevet<3

helt enig med deg det derre med støttemedlem ( ikke det att jeg trener eller er medlem)!!<3

men det jeg vil frem til er att sånne som kutte ut godteri begynne og trene, slutte og bruke penger osv... er jo bare helt kødd spørr du meg? det holder jo nøyaktig i tre uker så går du på de samme gamle vaner!!

why?

ikke spørr meg...?

men kan man ikke heller lage onklige forsetter sånn som deg kristin??

jeg er 110% enig med deg<3

så jeg håper du får ett fantastisk år<3

klem malin<3

mailen min er malarnes@online.no

rakel

02.01.2013 kl.22:49

Dette likte jeg, Kristin! :)

Martine Thunestveit Andersen

02.01.2013 kl.22:55

Haha! Mine nyttårsforsetter er å leve litt mere i nuet og bli en mere ryddig person:) kommer aldri til å klare den siste, men.. Håper du får et fantastisk år! Gleder meg til et år til med bloggen din!

Linn Annie

02.01.2013 kl.23:00

Jeg skjønner godt hva du mener, Kristin :-) For min del, blir ikke nyttårsforsettet å handle om trening heller, rett og slett fordi jeg trener regelmessig, så da blir det null stress, heldigvis. Elsker å trene! Så nyttårsforsettet mitt er å leve litt mer, og nyte hver eneste dag av 2013 :-)

bever

02.01.2013 kl.23:02

håper du har lagt et punkt som heter"how to make my relationship better"

silje

02.01.2013 kl.23:12

Kunne du ikke lagd en sånn "gå opp 5 kilo med Kristin" Trenger det virklig altså, har vært undervektig i alle år, har gått opp 10 kilo på ett halvt år nå, men får fortsatt høre av venner og familie at jeg ser syk ut... trist det der...

Mitt nyttårsforsett er : Gå opp 10 kilo til, flytt ut og ta meg mer tid til familie!

LeKristine

02.01.2013 kl.23:24

Hehe morsomt innlegg :D

Emma Singstad

02.01.2013 kl.23:25

Liker at du er komfortabel med deg selv slik du er og at du ikke gidder presse deg til å trene når du ikke liker det. Jeg er ikke særlig glad i å trene selv, men jeg skal prøve å få gjort det oftere i år enn i fjor uansett.. :) Vil så gjerne være fornøyd med kroppen og kondisen min!

stine

02.01.2013 kl.23:27

har berre en egentlig:

- prioritere skule, venna og familie!

stine

02.01.2013 kl.23:55

For å si det sånn, du er ikke den eneste som ikke er superfan av trening og fitness. Det verste jeg hører er "Nå skal jeg bli sunn". Jeg tenker med en gang "Yeah, right! Lykke til" For det å bli sunn er ikke å bare sette seg et mål, det er en livstil. Du må endre hele livstilen hvis man plutselig skal bli sunn. Tror jeg hvertfall da, hva vet vel jeg. for meg funker det hvertfall ikke.

Har noen nyttårsforsetter jeg også

♥spare penger

♥gjøre litt mere ut av hverdagen, syns dagene er så kjedelige

♥bli mere ryddig av meg

♥blogge mer, og bedre

Det var vel de, det skal jeg vel få til, forhåpentligvis :)

Hadde vært koselig om du kunne stikke innom bloggen min, og gitt meg en tilbake melding :) Hadde betydd mye for meg :) Jeg er stor fan av deg :D

Ane

03.01.2013 kl.00:18

Utrolig bra og morsomt skrevet Kristin! Du inspirerer på din måte! Tror mange kan kjenne seg igjen der;)

Otilie

03.01.2013 kl.02:04

Digger bloggen din!! Fast leser!! Forsettet mitt er:

1. Være mere glad og nyte livet!

2. Være mere med familien!

3. Prøve å reise så mye som mulig!

MarleneHL

03.01.2013 kl.09:03

Jeg elsker å lage lister jeg også. Da får man så mye bedre system på alle tingene man vil og alle målene man er innstilt på å klare.

Er det noe jeg ikke liker, så er det å trene. Men jeg er faktisk helt nødt til det nå, dessverre. Jeg misunner virkelig de som kan nyte en treningsøkt hver eneste dag!

Mine nyttårsforsetter er;

- Bli frisk fra sykdommen min(så mye det er mulig)

- Være mer positiv!

- Bli den gamle meg!

Renate Kjellevold

03.01.2013 kl.10:06

har egentlig ikkje så mange..

1) bli flinkare på skulen, og gjer ALT eg skal. har vert skikkelig slapp med lekse og sånn, noke eg skal bli mykje flinkare til no!

2) holde orden på alle møtene eg må på

3) prøve å oppleve meir, og vere meir spontan

Silje og Silje

03.01.2013 kl.10:29

Enig med det at man ikke skal ha nyttårsforsetter som å trene hver dag og sånn, så jeg har et mål om å trene mer! Så det blir bra :) Godt nyttår!

Karoline

03.01.2013 kl.12:17

1) Spise hva jeg vil, og ikke tenke så mye på vekt, form og figur.

2) Bli flinkere til å sette pris på det jeg har, og ikke hele tiden kreve mer.

3) Se på hver minste opplevelse som en eventyrlig reise.

Tidligere har jeg hatt å gå ned i vekt, trene mer, spise mindre og alt det der. Men etter tre år har jeg gitt opp.

Karina Laugen

03.01.2013 kl.12:58

Hahaha, jævlig bra! Endelig noen som har innsett realiteten, det er dritkjedelig å trene! Jeg skal prøve å slutte å bekymre meg for så mye, og begynne å gi litt mer faen.

Trine

03.01.2013 kl.13:31

Skulle bare ønske alle kunne blogge som deg :) Altså å være et godt forbilde for andre! Dessverre alt for mange bloggere som ikke er det! Takk <3

emilie haugo

03.01.2013 kl.15:03

Godt sagt :) Hadde vært fint om alle bloggere var som deg og si rett ut " jeg er ikke sporty, jeg komer aldri til å bli sporty, jeg vil ikke late som om jeg er det!" Tusen takk for dine fine og ærlige ord :) du er mitt forbilde, har vært siden jeg så deg for 1. gang på PH og kommer alltid til å være! Takk for at DU er dU :)

Ida Groven

03.01.2013 kl.15:36

Du er ikke alene om å melde deg ut av treningssenter på nyåret! Har en plan om å få gjort det samme i løpet av uken, men kjenner jeg meg selv rett så kommer det sikkert til å ta litt lenger tid.. Nå skal det også sies at jeg har meldt meg inn i et annet treningsstudio nærmere hjemme da, men uansett, haha :)

Kos deg videre idag! :)

marie pallesen

03.01.2013 kl.15:41

haha, likte nyttårforsette dine!! <3 endeli er det noen som faktisk setter realistisike nyttårforsett:-P

har selv hatt mange nyttårforsett, men klarere aldri og holde dem.... I år har jeg bare 1. nyttårsforsett, og det er det spare mest mulig penger!! ;)

Tina Bolstad

03.01.2013 kl.16:30

Liker veldig godt nyttårsforsettene dine, kunne ikke ha kommet på noe bedre selv :) er selv ikke spesielt glad i trening og kommer nok aldri til å bli det heller. Har aldri fått den gode følelsen etter en trening som alle snakker om. Vil nok klarer å gå opp 5 kg på egen hånd, men fint at jeg ikke er alene!

Brita

03.01.2013 kl.16:34

Synest det var noken fine nyttårsforsett eg!;) Har egentlig ikkje funne ut noken nyttårsforsett.... Men skal jo prøve og trene, gjere det bra på skulen, vere snill...osv.... Men det er jo noke eg prøver og gjere heile tida, sjølv om det ikkje alltid går..:) men synest det er fint og få ein ny start der eg kan glømme ting som ikkje har vert bra:)

Så får du ha lykke til med nyttårsforsettene dine!!

Charlotte Johanna Molander

03.01.2013 kl.16:56

Synes du hadde fine nyttårsforsett jeg! Det er jo ikke smart å bruke masse penger i året på et treningssenter når du nesten aldri er der!<3 Men det er alltid greit med nytt år og en ny start på ting <3 Selv om ikke alltid alle ting går slik du hadde planlagt, men da er det bare å prøve hardere sånn at det går til slutt ;)

men kos deg videre i dag Klem <3 <3

Marita V

03.01.2013 kl.17:49

Du er en sann inspirasjon du, Kristin! :) mitt eneste nyttårsforsett for 2013 er rett og slett at jeg skal bruke dette året til og reise og oppleve mer enn i 2012. HURRA. Synes at nyttårsforsetter skal og bør være realistiske, ellers er det ikke noe vits, derfor likte jeg dine forsetter. Heia, heia!

Siri Gjefsen

03.01.2013 kl.20:06

Det er så sabt det du sier her ;) helt enig ♥ alikevell prøver jeg meg hvert år :)

Det største forsettet er å oppleve mest mulig, så jeg får masse minner :D

Skriv en ny kommentar

hits