BIK BOK + COSTUME = FAIL?

Ææææ... Tiden går så vanvittig fort og jeg har så sinnsykt mye å gjøre... Derfor sen oppdatering, og det beklager jeg. Håper dere liker meg fremdeles... Haaha!

I går var vi som nevnt innom et event i forbindelse med lanseringen av samarbeidet mellom magasinet Costume og Bik Bok. Slike events er er jeg egentlig ikke fan av da jeg absolutt ikke kan fordra falskheten som råder over slike sammenkomster. Det er så mange av jentene som er helt like, de prøver liksom så altfor hardt å være verdens mest trendy med de aller høyeste hælene, det mest bitchy ansiktsuttrykket, og så har de denne festlige ovenfra-og-ned holdningen, hvis dere skjønner hva jeg mener, og alle bare, "iiiiiik så LOL vi har det nå da... Hotte high heels liksom, er det ss13 vi snakker el? Jeg er sååå misunnelig. FML liksom"! Det er ihvertfall sånn jeg oppfatter det, og jeg kaster litt opp i munnen min av å se hvordan enkelte fremstår. Falsk og alt annet enn jordnær. Jeg liker ikke sånne mennesker, og slike events kunne vært så mye hyggeligere hvis det var en mer positiv, avslappet og nede-på-jorden atmosfære, for selve formålet med evetet er jo i og for seg bra og interessant. Men men... Folk er forskjellige... 

Så tenker jeg plutselig på en helt annen ting, som nettopp dette samarbeidet mellom Costume og Bik Bok... Det er jo meget spesielt at et magasin inngår et så omfattende sammarbeid med kun ÈN av deres annonsører. Hadde jeg f.eks jobbet i en bedrift hvor Bik Bok var største konkurrent, ville jo jeg aldri, noen gang, EVER, kjøpt annonseplass i et magasin som nærmest favoriserer en konkurrent... Det skal bli litt interessant å se hvordan det vil gå med Costume fremover, for selv om kolleksjonen hadde noen freshe innslag, tror jeg dette var en skikkelig bom, sånn hvis man ser det i det store og det hele.

Anyways... I dag kommer videoen med mine nye innkjøp... HURRAAAA! Sorry forsinkelsen. Er jo helt ute og surrer fortiden. Hjelp!

SMASK SMASK

38 kommentarer

Merete ;)

22.11.2012 kl.15:32

Hater sånne folk jeg og!

Sjekk ut instaen min! Meretekarlsen

Tina Bolstad

22.11.2012 kl.15:46

Høres helt døden ut. Syntes slike mennesker er utrolig teite, dem tror at dem er bedre enn alle sammen, men det er dem ikke! Skjønner at det må ha vært veldig lite koselig. Fikk med meg gjennom Belinda at dere bare holdt ut der i 23 min. Fult forståelig :)

Håper du får en mer festlig og koselig dag i dag da ;) og det gjør ingenting at du kom med et litt sent innlegg, I still LIKE you <3 Suss og klem

Sigrid CupcakeOwl

22.11.2012 kl.15:47

Folk er utrolig forskjellige, ja..

helene

22.11.2012 kl.15:49

det suger det ja! fordrar ikke sånne folk.. men gleder meg til å se videoen :D

krist.in

22.11.2012 kl.15:49

Er litt enig med deg, forsto ikke helt greia med at costume liksom skulle være med på en bikbok kolleksjon. blir helt feil

Maria Honning

22.11.2012 kl.16:11

Jeg tror du har helt rett. Det første som slo meg da de annonserte sammarbeidet mellom Bik Bok og Costume, var at det måtte komme til å skape problemer. Det har jo allerede fått sterk kritikk. Jeg leste en artikkel om det på minmote.no. Jeg har på følelsen at de kommer til å få seg en på trynet..

Jeg har tidligere blitt invitert til liknende eventer, men orker ikke å dra fordi jeg føler meg så utilpass rundt alle som skal være så sykt trendy og orker bare ikke alle de stygge blikkene fordi jeg har på meg en bukse som var kjøpt i fjor....eller noe. Skjønner ikke. jeg trodde det meste var lov i motebildet nå? Skal man ikke skape sin egen stil som man er konfortabel med?

Det er bra vi har bra chicks som deg, med hjerne og som fortsatt kan kle seg, Kristin ;)

Amalie Dahl

22.11.2012 kl.16:18

Skal såå mye mer til for at jeg skal slutte å like deg! Er så ening som det går an! Ha en alle tiders dag videre Kristin! :)

Trude Madtsen

22.11.2012 kl.16:36

Det er ganske dårlig. Håper du hadde en fin dag <3

Life of Elle

22.11.2012 kl.16:43

Ja, det der hørtes veldig veldig rart ut.. Blir spennende å se hvordan det samarbeidet går.

Amalie P. Nordbotten

22.11.2012 kl.16:49

Veldig enig med deg der! Noen folk lever liksom i sin egen boble, hvor de verken tenker eller tar hensyn til de rundt seg!! Denne overfladiske barbidokken er jeg ikke noe serlig fan av, jeg heller! Men, uansett gleder meg masse til videoen kommer:D Alltid like gøy å se hva du har kjøpt nå?!:D

Jurliette98

22.11.2012 kl.17:28

Uff, slike folk er noe for seg selv :) Gleder meg virkelig masse til videoen :) Ha en kjempe fin dag Kristin !

- Julie

Stine Mikalsen

22.11.2012 kl.17:35

Hei :) Kristin...... Du har alt for mye klær i skape ditt.. haha :P Kan du ikke gi meg noe ??? Pluss at det du har er så utrolig fint :) haha.. digger deg <3 Jeg vil haa :(

Jeg er også spendt på å høre hvordan det har gått og gleder meg til videoen kommer! :D Du trenger ikke tenke på at du var litt sen idag fordi du bruker nesten aldri å være sent ute :)

Slapp av Kristin! <3

Anita Hundseid

22.11.2012 kl.17:44

selvfølgelig liker vi deg fremdeles<3 uff det hørtes ikke så koselig ut :S men gleder meg til videoen! Stå på Kristin du er best!<3

Susannecasandra

22.11.2012 kl.17:46

Er faktisk ganske enig med det du skriver i dette innlegge. Gleder meg kjempe masse til å se video :) unnskyld får at jeg ikke har kommentert så mye i det siste. Men har desvere ikke hatt tid. Å det gikk plutselig ikke Ann å kommentere fra ipaden min lenger. Rare greier. Men nå har jeg kjøpt iPhone 5 så da får jeg kommentere med den. Elsker bloggen din Kristin ;) du insprirerer mange. Å en ting til du må aldri tro at vi ikke liker deg lenger pågrunn av at det blir sene oppdateringer. Det gjør ingen ting :) men har send deg en Mail jeg hadde sotte utrolig mye pris på om du kunne fått tid til å svart på. Klem

Pia Garshol

22.11.2012 kl.18:03

Ja det er helt sant det du !

Gler mej til vidioen :**

Løøv<3<3

Celine strand

22.11.2012 kl.18:07

Sånne folk er kjempe irriterende! Haha ligger på badegulvet nå og sovner nestem, søiten etter skolen :L <3

Kirstin

22.11.2012 kl.18:14

Elsker ærligheten i dette innlegget!

MarleneHL

22.11.2012 kl.18:19

Liker deg fortsatt, haha! :-)

Skjønner godt at du mener det. Er en "bondejente" så da hadde jeg ikke taklet å være med på noe sånt. Mennesker som er sånn er noe av det værste jeg vet!

Gleder meg til å se innkjøpene! :-D

StineAdriana

22.11.2012 kl.18:43

Ah du får sagt det alle andre tenker men ikke sier høyt:)) digger deg :=)

Marthe

22.11.2012 kl.18:56

Tone Damli du bla. sikter til? HELT enig isåfall.

stine

22.11.2012 kl.19:03

Haha! Bra du er ærlig! :D

Anniken student

22.11.2012 kl.19:39

Hehe bra du er ærlig! Skjønner du ikke er fra byen for å si det sånn. Generalisere alle som er på et slikt event og "sånne type mennesker" er vel på samme måte på hvordan folk generaliserer "de dumme som er med på paradise". Ja, mange på "sånne type events" er kansje overfladiske, men du er da ikke noe bedre når du dømmer dem i hytt og pine. Og det at dette vil ha en dårlig effekt på costume markedføringsmessig er noe de har tatt en grundig undersøkelse av før de har inngått dette samarbeide, så jeg tror ikke det skal være noe du skal bekymre deg for.

Bec@

22.11.2012 kl.20:13

Du har mange poeng der gitt. Jeg er veldig enig med deg at de fleste som er på slike er false og ser ned på deg hvis du ikek har det kuleste av det kuleste på deg. Det er synd det er slik.

Du sier noe i det med sammarbeidet, blir spennende å se ja, litt spesielt er det...

KristineKB

22.11.2012 kl.20:36

Vi digger deg uansett vi, Kristin! Uansett om du kommer med litt sene oppdateringer en sjelden gang :-) Du er den som oppdaterer mest av alle bloggene jeg leser, så du har ingenting å unnskylde deg for. Du er en utrolig herlig jenter, som vi alle setter enormt stor pris på <3 Stå på videre, du er best!

J

22.11.2012 kl.22:28

Bra blogg, og jeg er enig i det du skriver, jeg bare kom på en ting. Var ikke du på en lansering av en eller annen kolleksjon for ikke så lenge siden og syntes det var helt topp? Hva gjorde denne eventen annerledes hvis den var det?

Maria U

22.11.2012 kl.22:34

Aaah så bra at ikke alle bloggere er sånn som du beskriver, og FANTASTISK at det finnes bloggere som tør å skrive kritiske innlegg... ikke bare selger seg sjøl som bla "Fotballfrue" og mange andre. Er så utrolig lite interessert i kjendiser og i folk som vet at de er bedre enn deg fordi de har de høyeste hælene og nyeste klærne. Har bedre ting å bruke tida mi på ;) Likte dette innlegget!

StyleConnection

22.11.2012 kl.22:39

J: Hvis det er innlegget om pressedagen jeg var på hos Bestseller, blir en slik setting litt annerldes. Jeg mener selvfølgelig ikke å plassere alle i én bås, men det er bare enkelte eventer som dessverre har en tendens til å skille seg ut på en litt negativ måte. Jeg setter pris på mer ekte latter og ekte god stemning ;)

Oda Ulrikke

22.11.2012 kl.23:28

haha, bra skrevet Kristin! Har aldri vært på et sånt event før, men det virker jo veldig falskt etter dine beskrivelser, haha! Ha en fortsatt fin kveld videre! <3

Camilla Lind

23.11.2012 kl.00:47

AMEN!!! ENDELIG noen som tørr å si sin egen mening! Du fortjener faktisk en kommentar!

Rikke

23.11.2012 kl.01:20

Herredug.. Jeg er så uenig som det går ann å få blitt! Jeg var også der på onsdag, men så deg ikke. Jeg sitter igjen med en helt annen oppfatning. Arrangementet var utrolig generøst. Man kunne forsyne seg med så mange drinker man måtte ønske, ta gratis costume blad, og på vei ut fikk man en kjempe fin goodiebag. + at klærne var freshe, og utrolig mye finere enn hva bikbok til vansligvis selger i sine butikker. Jeg hadde aldri trodd at bikbok skulle komme med en så fin kolleksjon. Jeg ble innmari positivt overasket, og koste meg masse på lanseringen av klærne. Jeg syntes alt i alt at dette var en veldig hyggelig gest til oss kundene.

T

23.11.2012 kl.14:15

Hei! Syns du har en veldig fin og ryddig blogg. Jeg skjønne hvordan det er, men Costume samarbeider jo ikke bare med Bikbok. De har jo hatt event med Ginatricot og? Og sikkert noen flere som jeg kanskje ikke har oversikt over. Men da igjen, jeg er enig, dersom de plukker ut kjeder og favoriserer dem.

Stine Angelsen

23.11.2012 kl.16:22

Off kan ikke fordra slike folk! Digger deg!

Dani

23.11.2012 kl.16:36

Laughing so hard with this amazing post!!! It sounds just like an event I went to last week where I kept throwing up in my mouth everything one of the "Wannabe It Girls" opened their mouth to say something as I had to sit with them for the entire event. I wanted to shoot myself everytime they spoke. The Bitches even laughed as I took my sit at the table, plain rude. To my happiness there was a wine store across from the event so I definitely stopped there before heading home hahaha.. Too bad to you had to go through the same thing.

StyleConnection

23.11.2012 kl.17:07

T: Hei hei :) Det er jeg klar over, men et vanlig event som kundekvelder o.l contra det å lage en egen kolleksjon i sammarbeid med et klesmerke, blir to forskjellige ting. Derfor jeg reagerer litt, hvis du skjønner :)

Amalie Varnes

23.11.2012 kl.17:51

Helt enig med deg! Alle skulle vært som deg! Råkul og med bra personlighet! Digger bloggen og deg, Kristin!

You rock!

A

23.11.2012 kl.20:03

Det er ganske morsomt å lese dette fra deg mdt på at på Bubbleroom eventen i sommer så var du ganske falsk mot mange som kom bort til deg også. Og dette kommer ikke fra rykter, jeg var selv der og så det med mine egne øyner.

Martine

24.11.2012 kl.19:15

Enig med deg at slike events noen ganger blir litt falskt, men events er jo alltid gøy da.

Angående kolleksjonen så syns jeg den var helt ok. Jeg hadde tre favoritter, det var den sorte kåpen og de to jakkene med fjær. Endte opp med begge fjærjakkene, de som skiller seg mest ut i mengden.

27.11.2012 kl.17:00

En stund siden dette innlegget ble postet, men måtte alikevel komme med min mening. JEG KAN IKKE FORDRA DE MENNESKENE!!!! Jeg går på en skole hvor vi har alle linjene samlet på en stor skole, og der finnes det jo også de forskjellige type menneskene. Cosplayere, idrettsmenneskene, emoene, de normale, nerdene OG de jævlige jentene. Blir helt kvalm.

Skriv en ny kommentar

hits