40 DAYS CHALLENGE - DAY 26

Rockstars!

De er igjen tid for challenge som i dag er litt festlig... 

♥ Day 26 - Ti ting om deg selv

Siden dere har fått vite 10 ting dere ikke visste hopper vi rett og slett rett på 10 ting jeg hater... 10 TING JEG HATER:

1. Ryan Air. Off! Dere vet hvorfor hvis dere leste hat-innlegget mitt, som var satt litt på spissen. Jeg VET at det er billig og sånn, men vi kommer rett og slett ikke overens. Punktum!

2. Kø! Å guri land så irriterende å stå i kø. Både som i kø på posten, kø i baren, og kø i trafikken. Jeg takler det bare ikke.

3. Taklys! Hhahah.. Veldig merkelig ting å hate egentlig, og det er vel kanskje mer en fobi. Jeg hater det forferdelige lyset den typiske taklampen gir fra seg, og synes dette lyset egentlig bare er skummelt og ubehagelig. 

4. Mobbere. Fy faen, hvis folk ikke har bedre ting å gjøre på enn å rakke ned på andre, for å få seg selv til å føle seg bedre, nei vet du hva. Da er det bare å ønske seg et liv til jul, for det der er IKKE greit. Ååååh så sint jeg blir. 

5. Parkeringsvakter. De trenger jo ikke å luske i buskene for så å slenge på en bot på 700,- fordi du kommer 3 minutter for sent til bilen. Herlighet for en unødvendig utgift!

6. Å ikke finne ting når jeg trenger det. Som når jeg har dårlig tid og absolutt ikke finner f.eks. bilnøklene, den andre skoen, lommeboken osv. herregud så irritert jeg blir da. Jeg hyler og skriker, men blir veldig glad og blid når jeg finner det jeg leter etter.

7. Lyden av tasting på tastaturet. Jeg vet det er jævla spesielt, men jeg hater lyden av når andre taster på tastaturet sitt. Jeg aner ikke hvorfor, men den tastelyden er bare vanvittig irriterende hvis man først har hengt seg opp i den. Hehe

8. Å trene. Det er så forferdelig å skrive dette, men jeg hater det faktisk, samtidig som jeg elsker følelsen man sitter med etter trening. En tur i skog og mark er jo det beste i hele verden, men å jogge f.eks? Sånn på møllen innendørs? Nei ellers tusen takk... Jeg takler det bare ikke. Latsabb delux. Æsj så ekkel jeg er som skriver dette. "KOM DEG PÅ TRENING DIN SLAPPE FAEN!!!!!!

9. Å være for sent ute. Det er virkelig den verste følelsen i hele verden å være for sent ute til en avtale. Jeg takler det ikke, men dessverre er dette noe jeg opplever rimelig ofte siden jeg tross alt er født 10 minutter for sent. Jeg er liksom alltid 10 minutter bak skjema, og dette tror jeg faktisk ikke det er mulig å endre på. Pokker altså!

10. Dårlig service. Altså helt seriøst... Når man jobber i servicebransjen, så gi god service. Ta vare på kundene fremfor å overse dem. Unnskyld meg, men når man er på shopping etter et nytt par sko f.eks. og damen bak kassen styrter ut på bakrommet i håp om at du skal komme deg til helvette ut av butikken, nei da klikker det for meg, og da gir jeg faktisk beskjed. Sånn skal det nemlig ikke være, og hvis det er så forbanna vanskelig å være litt hyggelig å gi god service, ja da får man finne noe annet å drive med. Så enkelt er det bare. 

Sånn! Da var vi ferdig med det negative for i dag... Kjente et aldri så lite raseri bygget seg opp inni meg, noe som egentlig var litt godt, men nå er jeg blid igjen altså. Hehe. Så nå har jeg fått servert sprudlevann mens jeg sitter her og taster i vei, og skal snart gjøre meg klar til kvelden. Herlig fredag! 

 

Hva hater dere egentlig? Ble litt nysgjerrig nå, kjente jeg. 

Løøøøv 

39 kommentarer

Jeanette

19.10.2012 kl.21:00

Haha, er enig i 6, 9 og 10. Også hater jeg plagsomme småsøsken... herregud ingenting er mer irriterende, spesielt hvis man er litt irritert fra før og de gjørt ALT for å få deg enda mer sur.. Blæææ.

Også hater jeg når alle lærerne skal gi oss 40 oppgaver samtidig, synes de burde lære seg å snakke sammen. også at jeg aldri klarer å begynne på oppgavene i god tid, jeg starter alltid i siste liten!

Ha en fin kveld videre :)

Line Elise

19.10.2012 kl.21:01

Jeg HATER statisk/eletrisk hår, sånn hvis litt det enten ligger intill hodet ditt, kinnene min ÅHH eller hvis det står utover.. Da kan jeg ikke gå utendørs.. ahha

HegeOgMalin

19.10.2012 kl.21:01

Haha!! kjenner meg igjen i noe der Kristin! Må bare si at jeg digger bloggen din, du er en stor inspirasjon for andre! Jeg har blitt inspirert av deg. Endelig ar jeg blogglysten tilbake!

-Malin :))

Silje Evensen

19.10.2012 kl.21:04

Hater mye av det samme, men hater også hvis noen absolutt skal ha så godt tid også har ikke jeg det, og kommer ikke forbi dem. Dem bryr seg ikke og jeg blir gående bak og det er ganske irriterende. Hater også når ingen ting går som planlagt!

Maren Helene

19.10.2012 kl.21:09

Hei :) Jeg hater folk som ikke viser interesse når du prøver og fortelle noe til noen! Det er noe av det verste jeg vet. Det å bli oversett av folk osv...

christina

19.10.2012 kl.21:13

Hahahahhahaah , kø er det verste -.- hater det jeg ogsåå !

jubato

19.10.2012 kl.21:17

Mye likt!

- Når man har påført maskara og den er fortsatt litt våt, så nyser man! Og må påføre den på nytt, helvette så irriterende.

- Når man har bestemt seg for å vere sunn å trene ofte så kommer helgen og venner eller familie kommer med snop, hmmm!

- Sure lærere! Faen eller men det ødelegger faktisk dagen min, de er så sinnsykt negative og frekke.. Neste gang skal de faen meg få høre det!!

charlotte

19.10.2012 kl.21:17

Reiste med ryan air nå i høstferien. Jeg opplevde ikke noe spessielt. men ellers er jeg faktisk veldig enig i nummmer 7.. Det å sitte i klasserommet å høre folk taste når du minst har lyst å høre det. Fyttikatta.. Så er jeg enig med mobbing.. Fikk vondt da jeg så videoen til avdøde amanda todd.. Ellers er det mye men orker ikke å gå inn på detaljer ;)

Cecilie Lien

19.10.2012 kl.21:22

Haha, kjenner meg igjen her altså! Noe jeg virkelig haaater, er når jeg skal sove og andre i rommet sitter på pc/mobil og hele rommet lyser opp! haha, får ikke sove før alt lys er skrudd av. Noe aent jeg hater, er når jeg våkner opp om natten og har vridd dynen slik at langsiden av dynen ligger på tvers, og du ligger å krøller deg sammen for å holde på varmen. Så vokner jeg 100 ganger i løpet av natten pga. jeg fryser, men er alt for trøtt og giddalaus til å fikse dynen, så den blir bare liggende sånn helt til neste morgen.. Hahah, syyykt irriterende!! hater også å ta i mel, får brekninger og frysninger av det. Derfor går det helt skeis når jeg skal bake.. ahah.

tina bolstad

19.10.2012 kl.21:32

Alt jeg hater har du klart å fått med i dette innlegget! Nå vet jeg at ihvertfall at jeg ikke er den eneste som hater tastatur lyden, og det grusomme lyset som kommer fra taklys. uff, hater det. meeen selvfølgelig så er det jo flere ting jeg hater også da... eks. så hater jeg at noen alltid MÅ ødelegge stemningen. jeg hater sånne folk, som bare skal være sure og grinete over alt.

KOS DEG MASSE VIDERE KRIIIIIISTIIIIN! <3

Jeanette

19.10.2012 kl.21:33

Glemte å skrive at jeg enig i 4 også!! Mobbing er noe dritt....

Susanne Casandra

19.10.2012 kl.21:41

Vi hater faktisk ganske mange like ting vi Kristin.

Takler ikke KØ. Blir så sykt irritert. Takler ikke folk som mobber. Klikker når folk foreksempel mobber pågrunn av at ikke noen går med verdens dyreste tøy. Ååå da blir jeg sur! Å når folk sparker andre bare får gøy! Kjenner jeg blir ganske sur når jeg skriver akkurat dette om mobbing. Det ødelegger faktisk mennesker å den skjønner ikke de som mobber . Men nok om det. Du er så utrolig Flink til å skrive / lage innlegg. Ååå elsker bloggen din. Den gir så mye innsprasjon. Du er helt fantastisk.

celine s,h

19.10.2012 kl.21:44

Mye til felles her :L Untatt at jeg elsker og trene hehe, jeg er treningsnarkoman! Neida , men jeg er enig med deg i det meste her og mobbing er kanskje øverst på lista.. :L

Daniela

19.10.2012 kl.21:47

hahha, er så ening med deg i mye av dette !

Spessielt det å stå i kø, og det å være sent ute ..

-Hater også, når folk eks sier at de er så feite, eller stygge bare for at folk skal si det motsatte. At de er tynne og pene! Åhh, kjenner jeg blir sur av det. At de sier det kun for oppmerksomheten!

- Hater da personer sier at det gikk så dårlig på en prøve, også sier at de ikke har øvd, så får de en 6'er... please, hold kjeft !

- man går på senteret, og det er trangt og mange mennesker. Så er det noen som har ekstra god tid, og går sååååå sakteeee... De slipper ikke folk forbi, og man må liksom stoppe helt opp og gå i samme tempo helt til du får muligheten til å snike deg forbi. Ugh !

- Hater også norsk og rle læreren min - værste læreren på hele skolen. Blir kvalm av å tenke på han.

Du har så rett i flere av punktene dine. Bra innlegg.

Kos deg videre i kveld :)

-Daniela

J

19.10.2012 kl.22:42

Er enig i mange av punktene dine, men hvordan i alle dager kan du glemme den o-så-grufulle edderkoppen!?? hyling, veiving og panikk brer seg ut stort sett flere ganger i uken nedi kjellerleiligheten min, oh the joy!

Stine Mikalsen

19.10.2012 kl.23:43

<33 Ha en fin kveld Kristin! <3<3<3

nicetry

20.10.2012 kl.00:02

- Jeg hater å ikke bli trodd, at folk tror jeg lyver og bare vil ha oppmerksomhet, når jeg prøver å fortelle de noe

- Jeg hater bedreviter, det er seriøst det verste som finnes og jeg blir fly forbanna!

- Jeg hater å føle at jeg blir satt utenfor, er ikke sikkert jeg blir det, men følelsen av å ikke være ønsket er forferdelig og jeg hater det.

Måtte visst lage et eget innlegg over ting jeg hater jeg.. hehe, ble litt for mye å skrive i kommentarfeltet ditt :P

Nora

20.10.2012 kl.00:24

For å si det sånn så hater jeg LO! Når noen kommer bort til meg med en lo klyse, roper jeg og springer bort... litt flaut i grunn :pp

Anni

20.10.2012 kl.00:33

Akkurat idag kjenner jeg et aldri så lite hat mot en som jobber i netty på kløverhuset. Mindre serviceinnstilt dame har jeg ikke sett på alt for lenge,når man kjøper dyrt undertøy forventer jeg service. Det der kan skaffe dårlig rykte om flere skulle opplevd det jeg gjore idag. ARG.

tinemarie

20.10.2012 kl.00:59

Folk på flyplassen. Generelt. De som står oppi bagasjebåned, de som bruker en evighet i sikkerhetskontrollen, de som ikke kan å oppføre seg på flyet og de som har med alt for mye bagasje, og skylder på at flyet er for lite...

celine

20.10.2012 kl.01:12

Ryan Air må jo faktisk være det værste..

Vero

20.10.2012 kl.02:08

Først og fremst må jeg bare få sagt hvor fantastisk denne bloggen din er, du er utrolig flink! elsker at du kommer med flere innlegg daglig, det viser at du virkelig bryr deg om bloggingen - og ikke minst om dine lesere!!

Det jeg hater er når folk bryter avtaler, og på toppen av det hele lyger for å komme seg unna med en haug av unnskyldinger! tror alle jeg kjenner vet at dette irriterer meg grenseløst, hehe! også hater jeg smatting, DET er virkelig den verste og mest kvalmendes lyden i hele verden!!!!! Edderkopper, mobbing og drama står også på hatlisten!

Godt å få ut litt frustrasjon, hehe :) digger deg, Kristin!

H

20.10.2012 kl.10:57

Jeg er enig i alle de tingene du skrev, og adder noen flere: smatting, folk som bruker en evighet på å spise f.eks en brødskive, orddelingsfeil, bedrevitere, snusfornuftige folk, innpåslitne folk, sitte i bilkø, å handle en matvare for å så finne ut at den har gått ut på dato, stress, rot, teite statusoppdateringer på face, rasisme, sure folk, og når noen avbryter hele tiden mens jeg prater! Det ble en laang liste, hehe..men godt å få det ut=)

Synne

20.10.2012 kl.13:12

Jeg hater når noen av vennene mine blir dritforbanna uten grunn.. Har en del av de, ja!

HATER også smatting, besteveninna mi smatter så man hører det på ti mils avstand altså!

Litt kjipt å spise potetgull med henne, høres ut som om verden faller sammen.

Jeg hater også folk som stapper i seg ti kilo hvitløk, når de vet det lukter grusomt. Jeg sier ikke at det ikke burde vært lov å spise det ellerno, men det fins jo grenser da! det er lov å ta litt hensyn til folk rundt deg, hahah! På skolen sitter jeg ved siden av en kis som sikkert spiser et tonn hvitløk hver dag, kødder ikke. Jeg sitter liksom å brekker meg.

Og en ting til.. Er jeg den eneste som hater fjortisberteguttegale jenter? Jeez.

++ at jeg hater folk som tror at Facebook er en blogg, og som spammer siden 24/7 :-))))

Thea

20.10.2012 kl.13:28

JEG HATER KIDS SOM ABSOLUTT IKKE KAN HOLDE BEINA SINE FOR SEG SJØL FOR EKSEMPEL PÅ ET FLY! Sparking i setet er IKKE åkei! Foreldre, gjør noe da! OPPDRAGELSE KANSKJE?!

Stina

20.10.2012 kl.14:36

mye tilfelles her :D kø er noe av det verste jeg vet ;D

tmhh

20.10.2012 kl.15:33

Jeg er helt enig med deg! Jeg er faktisk enig i alt haha :)

Ingrid

20.10.2012 kl.15:46

HATER lyden av kniver og gafler som kommer borti hverandre!!! Hahahah verdens rareste ting å hate...

sara

20.10.2012 kl.18:27

Du sier at du hater mobbing, men det var jo nettopp dette du gjorde under ph oppholdet ditt. Du mobbet enkelte og frøys dem ut av gruppen. Litt merkelig at er så dobbelmoralsk nå. Var jo relativt mange som kalte deg for en mobber da episodene ble vist på tv-skjermen.

krakw02

20.10.2012 kl.19:01

Hater stort sett det samme som deg. Noe jeg hater ekstremt mye er mobbing. Har selv blitt mobbet i 10-11 år, og det er ikke noe morsomt i det hele tatt. Er redd for å gå ut blant folk for jeg er redd for å bli mobbet igjen.. Har gjort mye ting under den tiden jeg ble mobbet, som da kommer til å være med meg resten av livet. Mobbing er det verste som finnes synes jeg, skjønner ikke hvorfor folk må mobbe andre for å føle seg bedre, er helt forferdelig.

De tenker jo ikke på hvordan mobbeofrene kommer til å ha det resten av livet sitt, og mobbing kan faktisk føre til selvmord, men detter tenker jo ikke mobberne på.

Istedet for å mobbe noen, skaff deg noen å snakke med, snakk om problemene dine, så kanskje du føler deg bedre, ikke mobb! åhh, kjenner jeg blir irritert.

Marte Skålevik

20.10.2012 kl.21:20

hehe, kjenner meg igjen i ganske mange av de :)

Jeg har ti ting som irriterer meg på dette innlegget: http://bollevik.blogg.no/1348177930_10_ting.html#comment

Men for å skrive litt av det, så

- Folk som snakker helt opp i trynet mitt.

- Folk som spytter når de snakker.

- Når folk jeg ikke egentlig kjenner så godt begynner å plukke bort hår/støv fra klærne mine.

- Når jeg har dårlig tid, og må stresse med å ta på maskara, og i det sekundet jeg er ferdig..så nyser jeg.

And so on :D

Cemi

20.10.2012 kl.23:22

Still klokkene dine 10 min frem, så skal du se du blir litt fortere stressa og rekker det du skal ;) Hehe

Benedicte :)

21.10.2012 kl.00:41

Er enige med alle dine punkt, men for å føye til noen :

Når roomien dag ut og dag inn sitter foran pc skjermen og leer og snakker TIL DEN! .. og i tillegg til at hun alltid overser meg når jeg prøver å få kontakt.

Når noen virker til å være hyggelige og kjekke men som går bak ryggen din straks du er ute av syne.

Når tastaturet hopper over til engelsk og jeg aldri husker hvordan man får det tilbake til norsk igjen! En kan bare ikke skifte nasjonalitet på den måten, ingen kan.

Når håret bare ikke vil samarbeide med meg og jeg helst kunne tenke meg å barbert bort alt!

Folk som smatter! Man har 2 lepper og disse er lagd for å møtes.

Edderkopper og generelt insekter/biller osv.

Når noen sier di er så feite, har kjærlighetshåndtak eller dinglelår bare for å få høre det motsatte.

Christine Elisabeth Slydal

21.10.2012 kl.01:26

denne hat-lista bevis kanskje kor bortskjemt og bra vi har det i Norge, når vi ikke har verre ting å hate enn kø på postkontoret og å trene :-) Bare en liiiten tankevekker..

God natt!

Klem Christine

Fanny

21.10.2012 kl.17:01

jeg hater hvis man liker en person også venter mån så lenge med å gjøre noe at man liksom får kjerlighetssorg uten å ha vært sammen med dem, det er bare så sinsykt irriterende.

eller hvis man er på skolen også skal han ved siden av ha hjelp og lærern liksom drøkker rompa inn i tryne på meg.....

huff... jeg aner ikke hvorfor jeg irriterer meg over det men men..

men det som er det mest irriterende i hele verden er når den samme personen sender deg spillfårespørsler på facebokk MANGE ganger om dagen... og da bare kliker det for meg... :)

ha en fin dag vidre da! <3

L

21.10.2012 kl.21:33

Jeg hater:

- når folk biter negler

-lyden av tapping på ipaden

-lyden av gnisning på grusen

-når folk brifer på face

-smattende mennesker

- mennesker som ikke har respekt for andre

-Møll

m

22.10.2012 kl.11:12

vil du høre min historie? Jeg må skrive den ned, og vise den frem uten at folk vet hvem jeg er. Jeg må bare få det ut, hvis ikke klikker det for meg...

For et og et halvt år siden, begynte jeg andre året på vgs. Jeg hadde det kjempefint, hadde flere gode venner og var glad hver dag. Men så kom juleferien. Julen var fantastisk, koselig og alt jeg kunne tenke meg. Men det var ikke møtet med skolen etter ferien. Plutselig var det ingen som snakket til meg, verken klassekamerater eller nære venner. Jeg skjønte ikke hva som hadde sjedd, jeg hadde jo ikke snakket med eller om dem gjennom hele ferien, så jeg kan ikke ha gjort noe galt. Jeg skjønner fortsatt ikke hva som skjedde, om det var meg eller dem. Jeg begynte å mistrives på skolen. I friminuttene satt jeg på do for meg selv, jeg spiste til og med på do noen ganger. Rett og slett fordi jeg ikke ville sitte alene et sted på skolen, slik at folk kunne se det. Jeg sluttet å pynte og sminke meg, og begynte å bruke bare joggeklær og hestehale eller dott på hodet. Etterhvert klarte jeg ikke dette hver eneste dag, og jeg begynte å skulke. Det var så fantastisk godt å komme seg bort fra skolen, og bare ligge hjemme i senga uten å måtte tenke på hvor jævlig jeg hadde det. Jeg fortsatte skulkingen, og var nesten ikke på skolen siste halvåret i andre klasse. Helt utrolig at jeg sto i alle fagene! Norsklæreren min tok meg med ut av klasserommet en dag, og sa at jeg måtte skjerpe meg. Jeg måtte følge med hva de andre gjorde, og gjøre ting og tang jeg rett og slett ikke ville gjøre. Fremføringer var det værste jeg visste fra før, men etter ferien hatet jeg det så jævlig at jeg dreit i det. Rett og slett, jeg orket det ikke. Hvorfor skal jeg stå å snakke til folk som ikke snakker til meg? Som stenger meg ute, uten at jeg faktisk har gjort dem noen ting? Jeg begynte å gråte da læreren snakket til meg, og hun skjønte ingenting. Hun ble faktisk sur, og det førte til at jeg bare gikk. Hvordan kan lærere være så blinde? De sier de følger med, men gjør de egentlig det? Etterhvert så mamma hvordan jeg hadde det, og kontaktet kontaktlæreren min uten at jeg visste det. Hvis hun hadde sagt noe, så visste hun at jeg ville blitt utrolig sint. Men læreren tok meg til side, og prøvde å få meg til å si ting som de var. Jeg nektet, og sa at alt var fint, jeg hadde bare vært mye syk som førte til fraværet. Hun skjønte fort at jeg løy, og hun prøvde virkelig å snakke med meg. Den siste gangen begynte jeg å gråte så mye, at jeg måtte bare dra hjem. Jeg klarte ikke mer. Jeg ble utsatt for mobbing, passiv mobbing. Jeg følte meg som et null, som om ingen likte meg. Jeg ønsket meg selv bort, langt bort. Jeg fullførte skolen med uendelig mye fravær, og karakterer som ikke lignet grisen, men jeg besto alt. Tredjeåret, som jeg går nå går jeg på en annen skole, ca 100 mil unna forrige skole. Jeg flyttet. Det er det vanskeligste og jævligste jeg har gjort. Flytte fra familien min i en alder av 17/18 år, laaangt opp i landet. Jeg føler meg så alene uten dem, og jeg savner dem uendelig mye. I helgen var jeg hjemme for å besøke dem, og jeg har nettopp kommet ?hjem? igjen. Jeg har så hjemmelengsel at du aner ikke. Jeg gråt hele bilturen, og jeg ser nesten ikke hva jeg skriver nå pga tårene. Jeg savner mamma og pappa, stefaren min, brødrene mine, svigersøstra mi, og tantebarnet mitt. Jeg savner hestene mine som jeg måtte selge da jeg flyttet, fordi jeg ikke hadde råd til å ta vare på dem alene. JEg savner hunden min, og katten min. Jeg savner tryggheten hjemme, jeg savner ALT! Jeg hater skolen som tok det fra meg. JEG HATER DEN! Jeg er ikke så begeistret for folkene heller, spesielt ikke vennene mine som ikke fortalte meg hva jeg hadde gjort. På 1/2 år, så snakket jeg ikke et eneste ord, bortsett fra 4 samtaler med læreren min. 4 ganger på gud vet hvor mange dager snakket jeg. Jeg mistet meg selv helt, og eide ikke selvtillitt. Jeg ble brutt ned, og var på et veldig mørkt sted. Jeg er ikke på topp nå, men jeg slipper hvertfall å gjemme meg på do på den nye skolen. Mobbing er virkelig noe av det sykeste, jævligste, mest forferdelige man kan gjøre mot et annet menneske. Mobberne selv vet ikke hvordan skadene blir/er, fordi de ikke synes utenpå. Jeg ble ødelagt, rett og slett. Det å gå fra å ha en grei vennegjeng, til å ikke ha noen i det hele tatt var pyton. Rett og slett helt jævlig. Og det værste var, jeg hadde ikke gjort dem noen ting i det heletatt. Nå føler jeg meg bare ensom og forlatt. Jeg hater virkelig dem som ?tok fra meg? familien min. De som gjorde til at jeg MÅTTE flytte, de burde ha tenkt to ganger før de gjorde det de gjorde, eller det de ikke gjorde for å si det sånn.

Ida Sofie Legran

23.10.2012 kl.19:00

Haha, lyden av tastatur! Det måtte vært ekstremt irriterende for deg på eksamen der alle skriver på pc!

Hege

15.11.2012 kl.14:04

Har det noengang falt deg inn at selv om folk jobber i servicebransjen i,ja si en skobutikk, så har de ca fjorten andre ting de skal gjøre I TILLEGG til å stå på pinne for masete drittkjerringer som deg. Så kanskje de benyttet anledningen mens du kikket litt rundt i butikken til å hente en ting/ fikse noe på bakrommet SOM OGSÅ ER EN DEL AV JOBBEN DERES. Antar du aldri har jobbet i noe som helst serviceyrke selv,da du er helt ute av stand til å forstå at verden ikke roterer rundt deg selv om du er kunde i butikken. Hvis du vil ha hjelp,så SPØR for all del. Jeg er sikker på at vedkommende gjerne hjelper deg hvis du gir uttrykk for at du trenger det.

jeez.

Skriv en ny kommentar

hits