SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL #2Hotties, jeg skulle egentlig svart på ukens spørsmål i går, meeen siden det skjedde så mye på bloggen og nå som vi i tillegg har satt igang snikk snakk, begynner jeg å svare på ukens spørsmål hver tirsdag istedet. Høres det greit ut? I og med at det heter ukens spørsmål, er det kun ett spørsmål jeg kommer til å svare på. I dag gjør jeg riktignok et unntak...

Det har vært stor begeistrig for svar på video, så jeg kommer til å kombinere både svar i et eget innlegg som nå, og på video når det passer bra. Denne gangen skal jeg svare på noe mange av dere har lurt veldig mye på. Først og fremst forlovelsen dere fikk greie på i "10 ting dere ikke visste om meg", og sist men ikke minst, dette med Dennis og meg...

Forlovet, ja! Hehe... Her var det mange av dere som ble sjokkerte, og det skjønner jeg godt. Synes samtidig det er kjempegøy å kunne overraske dere litt med litt juicy avsløringer fra fortiden. Sånt er alltid moro. Det har seg altså sånn at jeg over en lengre periode gikk rundt med ring på fingeren. En nydelig ring by the way, og jeg skal vel heller ikke legge skjul på begeistringen rundt det å skulle gifte seg. Det er vel mange jenters store drøm... Den dagen man er finere enn noen gang og skal gi sitt JA, til en kar man ser for seg å tilbringe resten av sitt liv med. Eh, ja.. Det var vel her jeg ble skremt. RESTEN AV DITT LIV! Jeg var jo så vidt fylt 20 år for pokker, og selvom vi hadde vært sammen i 5 år på det tidspunktet, og ting fungerte relativt greit, var det noe som skurret i mosen. Det var ikke riktig... Bryllupsplanleggingen var godt i gang, jeg hadde funnet drømmekjolen, menyen var bestemt, og vi hadde allerede begynt å øve på brudevalsen. Datoen var satt. Det var et år etter at han fridde. Jeg freaket ut, han freaket ut... Gift i en alder av 21??? Er man klar for det egentlig?

Jeg ser jo at mange gifter seg i ung alder og at det funker, men jeg mener bestemt at man ikke har funnet seg selv på dette tidspunktet. Jeg fant ihvetfall ikke ut av hvem jeg egentlig var, og hvem jeg egentlig ville være før jeg nærmet meg 24. Jeg brøt forlovelsen, men vi holdt sammen en stund til. To år faktisk... Men det gikk ikke bra med oss. Vi hadde vokst fra hverandre for lenge siden, og det var bare et spørsmål om tid før en av oss var klar. Klar til å ta det store skumle steget og si hade til tryggheten. Til de trygge rammene som man blir så innmari avhengi av, men som man noen ganger har så innmari godt av å gi slipp på! Jeg hadde ihvertfall godt av det, og selvom det var helt forjævlig trist, var det på samme tid det beste som har hendt meg. Jeg fant en måte å takle kjærlighetssorgen på, jeg gjorde noe nytt med livet mitt, og har aldri angret en dag på avgjørelsen.

Tenk da! Å ha vært gift nå liksom? Å ha vært gift i snart 5 år? Oh loord! Jeg vil spare det... Spare denne lykkelige dagen til en senere anledning. Det er jo kjekt å ha noe å glede seg til, er det ikke? Dessuten har jeg tenkt å gifte meg ÈN gang, og det ville jo også være jævla stusselig å f.eks. skulle skille seg i en alder av 22 fordi det ikke funket og fordi man hadde vært litt kjapp med avgjørelsene. "Hei, Kristin heter jeg!", "Ja og hva er din sivilstatus?", "Eh, SKILT!" Haha, se for dere det da... Skilt blogger fra Bergen men dog med godt humør. Bosatt i Oslo for å finne lykken! Jeg ler meg ihjel. Nå må dere ikke bli helt sånn "asså, man kan faktisk være sikker i ung alder... Dette kan du ikke uttale deg om, jævla drittkjerring" o.s.v. Jeg er fullstendig klar over at det er mulig, og all ære til dere. Det må være fantastisk å finne mannen i sitt liv som 16 åring og kunne leve resten av sitt liv med bare han... Nei vent litt, jeg trekker det tilbake, for jeg synes oppriktig ikke det høres fantastisk ut i det hele tatt. Meeen, jeg blir glad over å se unge forelskede og lykkelige mennesker! Nei føkk it. Jeg blir vel strengt talt ikke det. Eller blir jeg? Det er jo søtt på en måte... Er jeg bitter? Who knows. Kjærligheten er jo ikke bare bare, og jeg tror ikke jeg er så veldig fan av den. Jeg liker ikke det den gjør med oss på veldig mange måter, og nå kan jeg fortsette på verdens lengste stil, men det skal jeg faktisk ikke gjøre. Kan ikke utsette dere for enda mer tekst og enda flere meninger...

Jeg skal istedet gå kjapt over på noe annet som dere har ventet på... Dennis og meg! Eh... Jeg vet for å være ærlig ikke hvor jeg skal begynne, og kommer nå til å fatte meg i korthet. Dere aner ikke hvor sinnsykt glad jeg er i den gutten der, og hvor mye han betyr for meg. Det har vært veldig mye frem og tilbake, og det er absolutt ikke enkelt dette med at vi bor i to forskjellige byer. Det er heller ikke enkelt når jeg hører alt mulig rart om hva som liksom foregår fra dere lesere, og det er rett og slett vanskelig for meg å forholde meg til situasjonen. Det viktigste for meg er at jeg vet hva jeg selv føler, og at jeg vet hvordan jeg ønsker at ting skal bli i fremtiden. Jeg aner et Stavangerbesøk i nærmeste fremtid, men kan ikke si noe mer enn dette foreløpig. Lover riktignok å holde dere oppdatert.  

SMASK

46 kommentarer

rikkegjb

16.10.2012 kl.17:40

Bra svart! :)

mie marie hovland

16.10.2012 kl.17:43

bra svart liker ærligheten din:)

Stine Mikalsen

16.10.2012 kl.17:45

Høres veldig greit ut :* Å bra måte å svare på. Stå på Kristin <3

Marie

16.10.2012 kl.17:45

Bra svart!

Fredrikke R. Lous

16.10.2012 kl.17:46

Kjempebra skrevet Kristin!! :o) Må si du er moden når du tar sånne valg :o) Tøff du! :o)

siljepia

16.10.2012 kl.17:49

Det var veldig godt besvart :) All lykke til deg og Dennis. Håper dere finner ut en løsning sammen og som kan fungere :)

Susanne Casandra

16.10.2012 kl.17:52

Så bra skrevet lykke til med dennis så får du bare ta det som det kommer :) du vet alle leserene dine støtter deg. Jeg gjør vertfall det :) men tror nok du har ganske mange gode venner også :)

Siren

16.10.2012 kl.17:52

Bra svart :)

Navn

16.10.2012 kl.17:56

er du og dennis forlovet??? :O

Cathrine Nilsen

16.10.2012 kl.17:56

Bra svart, Kristin! Jeg liker at du er så ærlig og kan si meningene dine rett ut.

Heier på deg & Dennis ♥ heheh..

Tina Bolstad

16.10.2012 kl.17:58

deter helt utrolig og tenke på at du faktisk har vært forlovet! jeg selv kunne aldri sett for meg gifte meg som 21 år. men det er jo noen som er helt der hvor man er ferdig på skolen og skal løpe og finne seg mann og barn. det var veldig modent av deg å skrive om alt dette. RESPEKT! stolt av deg!

over til det med dennis... jeg skjønner jo at det sikkert har vært litt vanskelig for deg. ikke bare med avstanden, men alt det som skjer når dere er fra hverandre... jeg vet ikke alt han har gjort, men det vil jeg heller ikke vite fordi det har ikke jeg noen ting med. men håper for all del at det er mer positivt enn negativt rundt dere nå.

du er best og du fortjener det beste! <3

Jurliette98

16.10.2012 kl.18:00

Så flink du er til å svare. Det ser ut som du har brukt god tid på dette, å det er viktig. Syntes jeg fikk mye ut av svarene du ga, men jeg forstår forsatt ikke hva det er " vi leserne " sier om Dennis. Ha en fin dag, jeg digger deg !

- Julie

Cecilie

16.10.2012 kl.18:00

Liker at du er så ærlig ♥ Bra du var voksen nok til å ta en slik beslutning, og det beviste du jo i ettertid at det var den rette avgjørelsen også! :)

KG Elev

16.10.2012 kl.18:05

Hva gjorde du ved KG videregående på Bislett igår? :)

Anette ♥

16.10.2012 kl.18:05

Du har ikke sagt noe om hvem som vant bilen, kan du skrive et innlegg om det elns?

miriam

16.10.2012 kl.18:14

du svarer så bra for deg Kristin!

ha en flott kveld videre :-D

Silje

16.10.2012 kl.18:18

Hvordan reagerer du på fan brev/gaver??

krist.in

16.10.2012 kl.18:39

Ser at folk kan være veldig forskjellige. Jeg er jo egentlig akkurat der du var, hehe, 21 år og forlovet, gifter meg til sommeren. Jeg gleder meg veldig, og vet at det er Simon jeg vil være sammen med alltid, så da synes jeg det er bare fint å gifte seg. Men skjønner at det er mange som ikke vil være så "bundet" når de er så unge, helt klart !

Ane Osflaten Velta

16.10.2012 kl.18:42

Blir overrasket over hvor ærlig og åpen du er ovenfor oss lesere. Det sier litt om hvor sterk du er. Blir inspirert av hele måten du er på!

Anniken

16.10.2012 kl.19:28

Du er en fantastisk blogger Kristin!

Hvor er det du kjøper luene dine?

Caroline

16.10.2012 kl.19:29

Hadde vært kult å sett deg med pannelugg.

Karoline T. Finsås

16.10.2012 kl.19:31

Åh, jeg bare digger deg! Du skriver så bra! <3

ida

16.10.2012 kl.20:13

du og dennis er skapt for hverandre :) <3

Maja Odde <3

16.10.2012 kl.20:15

Superbra skrevet! Du skriver utrolig bra må jeg si! Spennende å lese. Liker veldig godt det at du faktisk tar deg tid til å dele slike ting med oss lesere! Det er det som gjør deg så bra blogger, du har alt som skal til for å ha en bra blogg! Du er en fantastisk blogger som noen andre har nevnt lengre oppe i kommentarfeltet. Du bringer opp viktige temaer samtidig som du viser oss fashion og interiør. Bedre kan det ikke bli! <3

Heidi

16.10.2012 kl.20:19

Kjempe bra skrevet!

Digger deg og Dennis sammen, men skjønner at det blir litt vanskelig når dere bor i 2 forskjellig byer! Men dere er jo skapt for hverandre! :)

Helena

16.10.2012 kl.20:29

Dør på meg, du bare må si noe om hvorvidt du er heterofil eller også kunne holdt på med jenter.

Ps. Hadde LETT gått for deg om jeg hadde sjansen ;*

Celine Beatrice

16.10.2012 kl.20:34

Hei, jeg lurte bare på om du ville gi din mening om denne søte jenta. Og hun har skrevet den første sangen helt selv. Hun er og en av mine beste veninner og hadde bursdag i går på samme dag som den personen hun synger om. Jeg syntes hvertfall hun har et av de største talentene jeg vet om. og jeg er utrolig glad i ho <3 Vil så gjerne at hun skal nå lengre opp en det hun er. hun synger på skoler, talent konkuranser men vill at folk skal høre henne, folk andre plasser og enn bare i Kristiansand.

http://www.youtube.com/watch?v=ul-Uz3aa5lk&feature=relmfu

______

http://www.youtube.com/watch?v=nDZei9PFyOA&feature=plcp

______

http://www.youtube.com/watch?v=6NiYHeXzGXE&feature=relmfu

<3 <3 <3 <3

Christine Hindenes

16.10.2012 kl.20:45

Veldig bra skrevet og et utrolig bra innlegg! Tror vi trenger noen sånn stiler innimellom for å skjønne litt mer. Kan fort bli mye spørsmål når man ikke helt får svar på ting.

Håper ting ordner seg med Dennis :-)

celinebeatrice

16.10.2012 kl.20:46

bra skrevet og at du vil dele det

Tobine

16.10.2012 kl.21:15

Jeg setter veldig stor pris på at du er så ærlig og åpen med oss lesere! :) Det er kjempe hyggelig!! Tusen takk :)

klemklem

Stina

16.10.2012 kl.21:22

Bra svart :D det er bra at du er så ærlig :D

Elin Tilseth

16.10.2012 kl.22:13

mamma og pappa ble sammen da mamma var 16år, de fikk barn når hun ble 20 og ble gift når hun var 21 når hun var 25 var hun trebarnsmor, idag er de lykkelig i hverandres selskap og har feiret 19års bryllupsdag.

Vilde

16.10.2012 kl.22:18

Veldig bra svar, Kristin:) skjønner problemer med Dennis... Du fortjener det beste og jeg håper alt ordner seg for deg:)))

KristineKB

16.10.2012 kl.22:19

Tusen takk for et veldig bra svar Kristin! Setter utrolig stor pris på at du er så ærlig med oss lesere :-) Det betyr så mye! Forstår deg veldig godt når det kommer til det med forlovelsen og så håper jeg det ordner seg for deg og Dennis! Som den herlige jenta du er - fortjener du kun det beste <3 Ha en fin kveld!

Yvonne Mikkelsen

16.10.2012 kl.22:47

Veldig bra svart av deg Kristin! Haha, du har en faktisk humor som jeg blir glad av å lese! Du skriver også utrolig bra og skirver om intressange ting, må innom bioggen din når jeg kommer innpå pcen. Du er en stor insperasjon for mange

AK

16.10.2012 kl.23:12

Liker at du er så ærlig, Kristin! En av grunnene til at din blogg er den jeg fast leser av denne bloggen :)

MF

16.10.2012 kl.23:18

Herlighet, så ærlig!! Utrolig sterkt av deg:)

Det er vel bare du som kan bestemme hva du vil, men liker tankegangen din! Alltid moro å høre ting og tang om deg Kristin!

Navn

16.10.2012 kl.23:35

Søsteren min og forloveden hennes har vert sammen siden hun var 14 og han 16, nå er hun 28, og han 30, dem har tre nydlige barn sammen og er fortsatt forlovet! :)

Carina

17.10.2012 kl.01:05

Bra skrevet:) jeg forlovet meg når jeg var 20 år med en jeg kun hadde vært sammen med i 2 måneder og 2 år senere giftet vi oss, jeg kan stolt si at vi har snart vært gift i 8 år å i desember har vi vært sammen 10 år:)

christina

17.10.2012 kl.05:26

det var utrolig bra skrevet <3!

Edona syla

17.10.2012 kl.10:43

Utrolig kjekkt når du e så åpen!! Elsker bloggen og ikke minst deeg + snikk snakk ofc! haha!

Ha en awesome day !! :D <3

Fanny

17.10.2012 kl.18:56

du er så flink kristin!! og veldig bra at du og dennis forsatt holder sammen<3 stå på!

Navn

17.10.2012 kl.20:13

Åå nå trodde jeg du og Dennis var forlovet åå det hadde vert så fint for dere som definitivt er ment for hverandre ! Stol på følelsene dine Kristin ikke radom folk fra bloggen du må huske på de kan skrive hva de en vill og jeg for din egen del hadde ønsket sett deg stå får det du føler og at kjærligheten kan blomstre videre .. Dere er åpenbart det mest forelskede paret jeg noen gang har sett dere var som et søt ungdoms par som ville leve sammen for alltid. Dere var som en fantastisk kjærlighets film bare alt var virkelig !

Du er heldig som har han gi han litt kreds for det og hør på han overfor folk du ikke kjenner ..

Hør på fine positive kommentarer du får om deg og Dennis også ! Skjønne Kristn

Fast leser ! Husk på at det et to personer i et forhold.. Du trenger kje forholde dei til alle andre rundt som er mesunelig .. Lykke til videre .. En ting til noe som jeg har erfart som er den verste beslutningen jeg har tatt i mitt liv det er nemlig å høre på fjortiser og miste en person du elsker mer enn alt annet ..

Marianne

17.10.2012 kl.23:07

lykke til videre i livet, men lov å hold oss oppdatert ! Kristin<3 Dennis

Leser

18.10.2012 kl.01:42

Du er så utrolig flink til å ordlegge deg, virkelig bra svar! Håper du og Dennis klarer å finne ut av det, dere er så herlige sammen! :)) Uansett, tenkte å si at jeg har en søster som fyller 25 neste år, hun og kjæresten har vært sammen i 10(!!)år neste år. Noen kan kanskje si at de har gått glipp av mye fordi de alltid har vært sammen med hverandre, men det er absolutt ikke dere tilfelle. De har reist jorden rundt sammen, bodd i Australia et år, reist med venner hver for seg and you name it. De har et sunt og flott forhold og jeg beundrer forholdet deres utrolig mye. Det er også vittig at han er naboen våres, eller de har jo flyttet ut for en god stund siden men familiene våres er fortsatt naboer. Jeg er 17 år og jeg var 8 år da de ble sammen, kan ikke huske et liv uten han. De er virkelig verdens herligste par. Vet at min søster ikke ønsker å gifte seg før hun føler at de har økonomi til å ta det fullt ut og dra på bryllupsreise der de ønsker. Jeg kunne ikke vært mer enig, det er litt "once in a lifetime" og man vil ha det mest mulig perfekt. Ingenting å stresse med :) haha, tenkte bare å dele det

Sophie

19.10.2012 kl.13:32

Hvordan får du den sorte tingen, den på bildet? <3

Skriv en ny kommentar

hits