FUCK WHAT PEOPLE THINK

Hei skjønninger.

 

Jeg har fått en del henvendelser fra blogglesere hvor spørsmålene som gjentar seg lyder som følger: "Hvordan takler du kritiske kommentarer på bloggen?" Disse personene som har kontaktet meg vedr. dette har nemlig selv opplevd å få servert noen skikkelige negative gloser i kommentarfeltet, og jeg tenker nå at et innlegg om nettopp dette vil være på sin plass. 

 

Det er nemlig slik at når man velger å offentliggjøre mer eller mindre hele livet sitt på sosiale medier, så må man være forberedt på å få noen negative tilbakemeldinger. Så enkelt er det dessverre bare. Ikke alle kan like det som skrives, meninger man har om forskjellige ting, hvordan man går kledd etc. Dette er selvfølgelig helt greit, og man kan ikke bli likt av alle? Konstruktiv kritikk tar jeg alltid til meg, og dette er noe som er nødvendig i sunne mengder for å vokse og for å forbedre enkelte ting. Det jeg derimot ikke støttet oppunder er drittslenging. Kommentarer som skrives kun for å trykke bloggeren ned i driten, og kommentarer som beskriver hvor sygg- og tragisk bloggleseren synes at du er, har jeg langt fra sansen for. Jeg tenker som så; Hvis du misliker bloggen min så sterkt, hvorfor i det hele tatt ta deg bryet med å lese den? Hvorfor bruke tiden din på å klikke deg inn, lese et innlegg, la deg fylles opp av negativ energi, bli sur og irriter, for så skrive en krenkende kommentar? For å føle deg selv bedre? Føler man seg virkelig bedre av å snakke nedlatende til andre? Jeg har aldri forstått meg på det konseptet der, men dessverre er det faktisk sånn i mange tilfeller? Særlig blandt jenter? Jenter kan være noen ondskapsfulle jævler med null respekt for andre, og dette synes jeg er skikkelig trist. Jeg har fått utallig mange e-poster av herlige jenter som dessverre går gjennom et sant helvette da de enten blir mobbet eller utstøtt fra en gruppe. Som til daglig blir et offer for drittslenging fra de kule jentene i klassen, og som føler at de aldri blir akseptert. Til dere nydelige jenter som ikke har det spesielt bra; Skal det virkelig være opp til andre å avgøre om DU er god nok?? Ikke pokker? Alle er unike på sin måte, og ved å la seg påvirke av andres drittslenging, blir man automatisk et enda større offer som noen dessverre vil rakke enda mer ned på. Jeg har sagt det før men sier det igjen. Prøv å heve dere over drittslengingen. Er det noen som sier "fy faen så jævlig stygg du er" så svar bare: "Og så?? Var det noe mer du ville si?" Kom med en uventet kommentar. Du er god nok! Stol på deg selv!

 

Disse negative kommentarene på diverse blogger, kommer nok aldri til å ta slutt. Jeg opplever selv å bli kalt både stygg, tragisk, helt idiot o.s.v? Men jeg prøver å ikke la dette gå inn på meg. Jeg gir faen og driter i hva folk sier! Dessverre har de negative kommentarene og drittslenging en tendens til å bli det man fokuserer på. Får man 100 kommentarer på et innlegg og 4 av dem er bare dritt, ja så husker man faktisk disse kommentarene aller best. Sad but true. Det er dette man skal prøve å unngå. Prøve å tenke at alle de 96 positive kommentarene betyr så mye mer enn de 4 negative. La oss tenke sånn folkens... Stay positive, stay strong and fuck what people think!

 

Suss og Klem 

41 kommentarer

Navn

27.09.2012 kl.12:32

Hva jobber du som? Hvilken utdannelse har du?

VietBlondis

27.09.2012 kl.12:37

So True! :) Jeg lar heller ingen tråkke på meg selv! Har blitt både mobbet ute og på nett før, og nå tenker jeg kun på at de er sjalue og misunner for den jeg er. Så bra skrevet! :)

Vida Cecilie

27.09.2012 kl.12:43

<3

Lillian

27.09.2012 kl.12:45

Du er sterk Kristin! Fortsett med å spre positiviteten din! <3

Marlen-18 år og mamma

27.09.2012 kl.12:46

Du får sagt det du! Du er så utrolig sterk, og du er utrolig motiverende for meg for å takle hverdagen.

Etter jeg fikk sønnen min har det rast inn kommentarer om hvor stygg jeg er, om at jeg må fikse øyenbrynene mine, at jeg er feit osv. Prøver å takle det bra og ikke la det gå innpå meg, men det er virkelig lettere sagt enn gjort. Tar meg veldig nær av det jeg får på bloggen, dessverre.

I tillegg er de anonyme, og er fra samme bygd som meg. Det gjør alt enda verre!

Men jobber med å bli sterk, og godta meg selv :-)

Silje

27.09.2012 kl.12:57

Jeg er selv blitt mobbet, og kalt stygge ting. Jeg er fortsatt en av de som bli stadig sagt stygge ting til. Og det er veldig lett å ta det til seg. Noe som har gjort at jeg har allit hatt lyst til å nedkjempe dette. Nemlig å få andre til å føle seg trygge på seg selv, og få folk til å tenke seg om før de sier noe. Jeg husker at jeg ble veldig inspirert av MOT. Og da MOT-ambasadørene kom i lassen vår og skulle ha foredrag, så husker jeg at det var så gøy. Og at jeg også ville det, for jeg følte meg sett. Dette var i 5 klasse. Nå går jeg 2 året på VGS og er nettopp utskolert for å væra MOT-ambasadør hvor jeg skal holde foredrag o.l. sammen med andre i klassen min som har søkt om å bli dette. Vi har allerede hatt 1 besøk, og jeg synes det er så kjekt! Noe vi lærte på den MOT-campen vi ble utskolert på var at man trengte 6 positive ting for at det skal gøre godt igjen for den ene negative. Så om du får 2 negative kommentarer så må du få 12 positive igjen for at det skal lege det såret. Noe som sjokkerte meg veldig da jeg fikk høre det første gangen, men har også lagt merke til at det er sant. Så jeg selv føler jeg har blitt mer positiv! :)

Isabel S. Raad

27.09.2012 kl.13:00

du er så god!!!

Kristine

27.09.2012 kl.13:14

Misunnelse heter det... Flott blogg forresten! :-) Kjekt når jeg vil se litt annet enn fitness og kosthold innimellom... hehe;-) Hvordan får de du bildene å høyre siden her? Bruker du kun html koding?

Ruth 16

27.09.2012 kl.13:24

du er så utrolig rå! Utrolig bra blogg du har, og du virker som en utrolig fantastisk person! Ah, verden hadde blitt til et så mye bedre sted med fler som deg! :-) Digger venninde tattoveringen, stilen din og smilet ditt! :-)

emilie

27.09.2012 kl.14:08

Ååå tusen takk før at du tar dette opp!! Har opplevd det dsverre! Er helt tragisk men jeg prøver og kaste det over skulderen min og kose meg over di nydelige kommentarene jeg jir til FÅLK og som FÅLK jir til meg:):) tusen takk igjen før at dette blir tadd opp:) tokk bilde av teksten ( sitter på ipadn) Pga jeg vil vise venner og alle om hvor fantastisk det er at DU tar dette opp;)

Navn

27.09.2012 kl.14:11

Hvordan får du midtstilt bloggen din? :)

Sophie

27.09.2012 kl.14:36

Stay strong! Du er den beste! Elsker bolggen! <3

Steffen Sand

27.09.2012 kl.14:52

Sykt sant! Du er råtøff, folk som kommenterer dritt er tragiske, det er sant det med at haters gonna hate.

bberre

27.09.2012 kl.15:02

Du er herlig sterk og en jenta av min smak. Blir veldig beundret av jenter som ikke bryr seg, stay long - be strong!

amalie w

27.09.2012 kl.15:27

Helt enig med deg!! Du er en utrolig sterk person!!! Man burde bare drite i anonyme og folk som slenger dritt!! Ståå på videre, digger bloggen din til tuuuuuusen!! :D og jeg leser den alltid!!! :) du er min største inspriasjon, og jeg digger deg!! Du er mitt største forbilde ;)

Cecilie

27.09.2012 kl.15:40

Har aldri forstått meg på folk som prøver å få andre til å føle seg nedenfor. Får det liksom deg til å føle deg noe bedre ved å rakke ned på andre? Blir du liksom kul om du er frekk? Hell no. Er helt sykt hvor teite noen personer kan være. De hadde nå neppe likt det om det var de som fikk de negative kommentarene, så jeg forstår nada av at dem i det hele tatt gidder. Bra du ikke bryr deg om de negative kommentarene, Kristin! Det er nok bare små, sjalue drittunger som gjemmer seg bak en skjerm. :) You rock my world ♥

MASSOMA JURMY

27.09.2012 kl.15:42

herlig innlegg! :) du er så sterk, inspirerer meg! :))

Synnøve

27.09.2012 kl.15:50

Jeg er helt enig, at folk gidder å bruke tiden son på å lese blogger de ikke liker eller blir iritert på.

Tina Bolstad

27.09.2012 kl.15:51

Det var veldig bra skrevet Kristin❤ jeg blir ikke selv mobbet, men jeg ble veldig rørt over det fine du skrev til dem som blir (og andre). Alle som leser dette har sikkert allerede fått en bedre dag. Du sprer så mye glede og er alltid så positiv og glad. Jeg er så glad for at du er blogger!!

Du er:

K=koselig

R=rå kul

I=intelligent

S=sprudlende

T=tøff

I=ille flink blogger

N=nydelig

aneveltaa

27.09.2012 kl.16:00

Du skriver så bra, og det du skriver er så sant! Jeg blir virkelig i bedre humør av å lese dette. Det får meg til å ville holde hodet høyt og gi faen i hva folk synes om meg! Takket være deg har jeg ikke gått på veggen ennå :) Takk, Kristin! Jeg digger deg :-)

Maren <3

27.09.2012 kl.16:17

Du er helt fantastisk Kristin , uannsett hva folk sier! <3

Martha

27.09.2012 kl.16:19

Kjempe bra skrevet :) Vanskelig til tider og gje faen i det men. Du er ein humør spredar og vil alt for lesarane dine (virker vertfall sånn) :)

Men eg lure på noko som eg skulle ønske du lagte eit innlegg om siden fleire lurer sånn på dette eller berre svarer på mail eller noko ,

- ka skjer mellom deg og dennis?

Digger deg <3 :-)

kine sandvik

27.09.2012 kl.16:21

Godt innlegg! Har selv opplevd mobbing tidligere, men det hjalp seg da jeg begynte på videregående. Tror attituden endret seg en del når jeg på en måte hadde en sjanse til å ''prøve på nytt'' :)

One life

27.09.2012 kl.16:29

Kjempe bra skrevet, er så enig med deg!!! :)

Elise

27.09.2012 kl.16:34

Det er helt utrolig hvor bra du klarer å få fram det du mener. Du får det til å virke at su virkelig mener det du skriver med hele ditt hjerte, og det er jeg sikker på at du gjør også! Fortsett å inspirere folk:) Jeg er sikker på at du har reddet mange jenter der ute:)

christina

27.09.2012 kl.17:08

Utrolig bra skrevet !! <3

Andrea

27.09.2012 kl.17:20

Duer sterk kristin,bra gjort.

Kathrine

27.09.2012 kl.17:28

Utrolig bra skrevet, jeg er helt enig!!

@hegeyeah

27.09.2012 kl.17:38

THOSE WHO MIND DON'T MATTER AND THOSE WHO MATTER DON'T MIND <3

Maiken

27.09.2012 kl.18:18

Er så enig med deg. Liker folk med konstruktiv kritikk, det trenger man alltid! Men nedlatende kommentarer er bare slitsomt og unødvendig..

Jeg syntes du gjør en super jobb, fortsett med den :-D

Maja Odde <3

27.09.2012 kl.18:44

Er så enig i det du skriver! Stå på! ;) <3

Renate

27.09.2012 kl.19:01

Kjempebra innlegg :D

Hvordan går det forresten mellom deg og Dennis?

Anna Charlotte

27.09.2012 kl.19:07

Bra tips! Bra skrevet! ^^

Tamara

27.09.2012 kl.19:29

Du er herlig Kristin!

Elsker bloggen din av hele mitt hjerte :-)

KristineKB

27.09.2012 kl.19:35

Et virkelig godt poeng!! Du får sagt det du Kristin :-) Ha en strålende torsdagskveld herlige deg. Hvordan går det forresten med deg? Har du klart å komme deg opp av den mørke kjelleren du befant deg i en liten stund, har du klart å endelig kjøpt såpen til badet og har du blitt glad i garderobeskapet ditt igjen? ;-) Håper alt står bra til!

Marita

27.09.2012 kl.20:21

Hvor blir det av Dennis? :-)

Fortsatt sammen med han?

Christine Hindenes

27.09.2012 kl.20:34

Du har Så rett i det du skriver! Veldig bra skrevet. Håper mange der ute tar dette du skrev til seg og slutter med all drit slengingen! Du er et utrolig forbildet!

Tuva

27.09.2012 kl.21:56

Stay positive, stay strong and fuck what people think!

Så sant!! <3

Stå på Kristin du er fantastisk!!!

Kira Helene

28.09.2012 kl.00:04

Jeg fatter ikke hva noen har å si negativt om deg. Jeg liker både bloggen din og stilen din veldig godt! Synes dessuten du virker som et veldig bra forbilde i forhold til mange andre bloggere! Personlig synes jeg også du fortjener en av de første plassene på topplista. Stå på videre! :-D

Maria Telle

28.09.2012 kl.16:42

Kristin jeg ser sånn opp til deg! du er så utrolig sterk. Håper at jeg kan møte deg en dag. Du er et stort forbilde for meg.

ingrid

28.09.2012 kl.17:13

JEG ELSKER DEG

Skriv en ny kommentar

hits