EN VERDEN VENTER PÅ DEG...

Jeg er hjemme i Bergen, og har allerede fått mange gode klemmer av verdens beste mamma. Jeg elsker henne! Flyturen gikk veldig greit, og jeg satt med inspirerende musikk i ørene, en kopp halvdårlig kaffe og nistirret ned i kartet på siste siden i SAS flight magazine. Da jeg stirret ned i forskjellige kontinenter ble jeg skikkelig glad. Glad for å vite at det som lå foran meg bare er en flytur unna. Jeg kan reise hvor jeg vil i hele denne verden, hvis jeg bare går inn for det. Åååh så forbanna lyst jeg har til å gjøre akkurat det... Bare dra og kjenne at jeg lever! Jeg vil dra til bl.a Fiji, Seychellene, Madagascar, Zanzibar, Brasil, Cuba, Panama, Costa Rica, Belize, Singapore, Jamaica og Tokyo. Jeg vil dra over hele verden og komme tilbake til nitriste Norge med en bag full av minner. Minner jeg alltid kan se tilbake på med et smil om munnen og tenke; "Fy faen! Jeg har levd livet til det fulle". No regrets, just happiness...

The sky is the limit!

54 kommentarer

Malin Solberg

14.09.2012 kl.15:53

Åhh.. Madagascar!!! Slutt, nå frister du meg!

Cecilie

14.09.2012 kl.15:56

det er skikkelig deprimerende å se på verdenskartet. Midt på ser du de store, flotte landene nær ekvator. Så ser du helt opperst en liten stygg flekk såkalt norge som nesten er det nærmeste du kommer nordpolen. Hvorfor bor jeg i Norge?!?! ... fuck it.

amalie w

14.09.2012 kl.15:56

jeg skjønner deg veldig godt, og har også lyst til å reise rundt i verden når jeg blir eldre. Du er en veldig stor inspirasjon, du kan få til alt og gjøre det du har lyst til når du går inn for det! stå på videree, verdens beste blogger!!!! :D :D :D

Anna Tennfjord

14.09.2012 kl.15:56

Zanzibar er helt fantastisk! Anbefaler det på det sterkeste :)

Navn

14.09.2012 kl.15:57

JA, det kan man si... Ekle, kalde stygge trise norge!!! Tyrkia venter på meg! :D

siljepia

14.09.2012 kl.15:57

Godt å se at flyturen gikk fint :) Er Dennis hos deg ?

Thea

14.09.2012 kl.16:02

Så bra det gikk fint! Var på Zanzibar i sommer og Tanzania, min LIVS OPPLEVELSE!! anbefaler det på det sterkeste:D sykt lyst til å reise verden rund og bare leve livet jeg også

Dani

14.09.2012 kl.16:03

So hard to understand with stupid Google Translater haha, you are already in Los Angeles??? That's what the translator is telling me???

If you are the is Awesome!!!

Brazil is certainly on my Bucklist!!!

Feel free to Stop in Boston if you wish! :)

Best of Luck, Love Love your Blog!!

Siren

14.09.2012 kl.16:04

åh, har så utrolig lyst til å oppleve verden! Det suger å bo i Norge.. Være 15, stuck i Sveio på bondelandet..

Kos deg masse i Bergen! :D

Maria

14.09.2012 kl.16:07

Skal sansyneligvis til Zansibar neste sommer! Gleder meg utrolig mye. Skal først på safari og så til zansibar. Har vært drømmen min lenge nå!♥

Navn

14.09.2012 kl.16:17

Tror ikke det er så mye bedre andre steder i verden. Har reist rundt i mange år, og har funnet ut at hjemme er best. Rydd heller opp i det som gjør deg så trist og lei, så skal du se at ting ser lysere ut. Alt kan sikkert ikke ordnes på en gang, men over tid kan det sikkert ordnes.

Lise

14.09.2012 kl.16:19

hva skjer med deg og Dennis?? :/

SH

14.09.2012 kl.16:29

Heisann, fine deg!

Jeg forstår deg så utrolig godt på den måten. Du ønsker å reise rundt, du ønsker å oppleve, finne på noe, gjøre noe ut av livet ditt, leve hver dag som den siste og være litt spontan. Dette er ting jeg selv VET vet vet jeg kommer til å ta fatt på .. En vakker dag. Nordmenn er ikke flinke til å være spontane. De tør ikke ta nye valg, møte andre kulturer og våkne opp til annen frokost enn brunost og knekkebrød.

Jeg er og har vært lenge veldig inspirert av bloggen din. Du utformer den på en utrolig bra og annerledes måte og dette er en av mange av grunnene til at jeg har sett meg nødt til å lese hvert bidige innlegg som dukker opp, fordi du gjør meg så glad. Utrolig glad som person.

Gårsdagens innlegg fikk meg til å tenke. Ikke fullstendig annen retning enn hva jeg tidligere har vurdert selv, men på en annen måte. Verden er for stor til å bosette seg og forbli i det samme landet. Ting gjør seg ikke selv og man lever bare en gang.

Det nokså populære uttrykket YOLO er så fint i denne sammenheng, for man må jo gripe sjansen før det er for sent.

Likevel så lurer jeg på noe. Noe jeg overhode ikke har noe med, noe jeg ikke trenger å vite, men noe jeg ønsker å vite av den grunn at jeg bryr meg og lurer på hvordan du har det. Du og Dennis er jo blitt et par og jeg lurer veldig på hvordan det går med dere. Om dette er noe du ikke vil bruke bloggen til å definere, kast spørsmålet vekk. Jeg lurer bare:) Jeg tenker, siden du ønsker å komme deg vekk og leve livet (på en litt annen måte). Er du da blitt selvstendig? Singel? Stikker du til Norge for å komme på litt andre tanker også?

Håper du får en fantastisk fin tid i Bergen. Kos deg med din kjære mor, hun er gull verdt og det er så viktig å ta vare på familien sin.

Jeg gidder ikke proppe denne kommentaren med et titalls hjerter, smilegjes, blunkefjes eller skrive side opp og side ned om hvor mye jeg digger deg, men jeg vil bare at du skal vite at du er en utrolig bra person. På litt for mange måter.

Love

Maria Aaslid Grimstad

14.09.2012 kl.16:36

Madagaskar ambefales! Mamma vokste opp der og vi var der i 2010! Det er ei kjempe flott øy som betyr masse for meg! Det er ei helt spessiel øy med flotte strende overalt og flott DYRELIV ikke minst! :) Det dumme er all fattigdommen... Men vist du skal til Madagaskar burde du dra til Masjanga, som ligg nordvest på øya <3 Ønsker deg lykke til! Du er ei kjempe inspirerende og tøff dame som e ser opp til! Å e digga vikelig stilen din!! LEV LIVET <3

Andrea

14.09.2012 kl.16:38

Jeg er bare fjorten år, og allerede lei av triste, kalde Norge.. Når jeg er ferdig på videregående skal jeg ut i verden og oppleve ting! Og du er utrolig inspirerende!

LEV DRØMMEN, DU LEVER BARE EN GANG!

tb

14.09.2012 kl.16:41

Gjør det, du kommer ikke til å angre! det vet jeg!!

diana :)

14.09.2012 kl.16:45

utrolig nice blogg! <3

Emilie

14.09.2012 kl.16:47

ÅÅH FANTASTISK! du har litt av en reise forran deg! <3 Gleder meg til å få høre om alt du skal oppleve!

Håper ikke du tar dette frekt eller noe som helst! Men er det slutt med deg å Dennis?

Kleeem

En fisk?!?

14.09.2012 kl.16:48

Dra til NYC det eier!!!!

.........

14.09.2012 kl.16:50

Du er helt utrolig Kristin! og føler alt godt med deg!<3 men hva har skjedd med deg og dennis?<3 kanskje dette ikke er helt tidspunktet til å snakke om det, men du kan svare senere!<3

du er forbildet mitt og så utrolig mange andres! jeg ser opp til deg, du er et idol! dra ut å opplev verden! kunne ikke ønsket meg noe mer jeg heller!<3 klem!

Line

14.09.2012 kl.16:52

Hva med Dennis? Er dere ikke sammen lenger?

HILDE

14.09.2012 kl.16:58

er ikke du og dennis sammen?????!??!?!?!? :(

Edel

14.09.2012 kl.17:13

Kan anbefale en tur til New York! Det er som flere forskjellige land i en by!

Christine Hindenes

14.09.2012 kl.17:16

Do it! Jeg gleder meg sånn til den dagen jeg er gammel nok til å utforske verden! Du er fortsatt ung og det er nå du har muligheten. Reis rundt i verden, lær deg språk, snakk med innfødte og vær deg selv. Jeg tror verden er klar for en så fantastisk jente som deg Kristin. What are you waiting for?

Mari rusten<3

14.09.2012 kl.17:26

Høres helt fantastisk ut Kristin. Når jeg blir stor skal jeg reise mye. Skal kanskje reise mest før jeg får barn, for da er det bare meg jeg har å tenke på. Misunner deg så. Her er jeg stuck i kjedelige Arendal og du reiser rundt!! Gud å heldig du er!! Gleder meg så til jeg blir 18. Skal leve livet fullt ut så lenge jeg klarer. Jeg skal se verden, mens jeg enda kan. Skal jo til Dubai nå snart. Skal forresten nesten der du var, gleder meg så!!! Du får kose deg masse i Bergen. Have a good time!!<33 jeg har så lyst til å dra til USA. Å reise rundt i USA. Dra til new York, LA, las vegas, Orlando osv....og til slutt ta siste finish på et cruise ute i caribien. Du får i hvert fall kose deg!!

Foressten hvilke blogger leser du?????<3

Elsker bloggen din, leser den hver dag!! Ser så utrolig opp til deg!! Håper virkelig en dag at jeg kan møte deg!! Du er btw utrolig heldig som Bir i Oslo. Når jeg blir 19 skal jeg flytte til Oslo. Det er så mye som skjer der. Kos!!<3333

Love

14.09.2012 kl.17:28

jeg er så glad på dine vegne at du gjør noe sånt, det er SÅ viktig å leve livet fullt ut ennå man kan! herregud det må være så deilig å bare se ned i et kart med forskjellige kontinenter å bare tenke at jeg kan dra hvor en jeg vil i veren! jeg gleder meg til jeg kan gjøre sånt, må bare gjøre ferdig skolen:P

Tina2

14.09.2012 kl.17:28

Leste det forrige innlegget ditt. Seriøst! Har lyst til å hoppe ut av skjermen å gi deg en stor bamseklem. Ikke bli skremt hvis en fremmed plutselig gir deg en klem når du er i Oslo. Du aner virkelig ikke hvor skremmende lik situasjonen min er. Jeg bestemte meg i forrige uke for å oppfylle drømmen min og dra til sør-afrika og bli løve mamma. Altså passe på små løveunger frem til de blir satt ut i det fri. Har villet dette i snart 5 år. Har bare følt at studiene drukner meg og kjærlighetslivet har gått rett ned i dass. Var stupforelsket i en jeg så på som verdens kuleste fyr på jorda, uten overdrivelse. Men han viste seg å være altfor glad i seg selv... er fortsatt sykt glad i den gutten. Men sånn er det, må sette meg selv først.

karo98

14.09.2012 kl.17:31

Ha en fin dag:D

Ragnhild

14.09.2012 kl.17:46

ELSKE bloggen din. Kjenne meg så vannvittig godt igjen i den bloggposten din du skreiv om å være lei, og ønsket om å leve ut alle drømmar. Eg vil ikkje sitte igjen som 90-åring og angre på noko eg ikkje gjorde. For tre år sidan drømte om å flytte til Roma eit halvt år, så då gjorde eg det. Når eg mistrivdes i Bergen og var skikkelig deprimert og lei flytta eg vekk, og eg er så glad for det. Livet ein lever skal ikkje berre levast. Viss du mistrivst i Oslo og sitter inne med tusenvis av drømmar; lev dei ut. Selg leiligheten. Pakk kofferten og reis. Du komme aldri til å angre. Følg drømmen din, Kristin! Eg glede meg til å sjå kva du finne på :)

Stine

14.09.2012 kl.17:50

Jeg skjønner godt hva du mener med at du vil komme deg vekk! Jeg vil også det. Derfor så drar jeg til Skottland i høstferien, London i november og sør-Afrika på løvesafari i tre uker neste år. Gleder meg helt vilt! :D håper bare pengene strekker til på alle turene, hehe. Lykke til med fremtidig reising, da!

Ha en kjempefin dag, vakre Kristin! :D

Ida Sofie Legran

14.09.2012 kl.18:32

Så herlig kristin ! Håper du stor koser deg å får opplevd det du vil oppleve! Når jeg blir gammel nok skal jeg gjøre akkuratt det samme som deg. Reise overalt oppleve verden, bare ha det gøy. Du er helt fantastisk Kristin! Love you

Ida

14.09.2012 kl.18:38

Seychellene er dødsfint!!

Linn

14.09.2012 kl.19:05

Mitt eneste tips til deg er: REIS!

Reising er en av mine store interesser, og jeg bruker det meste av pengene jeg tjener på nettopp å reise. Slik jeg ser det er det å bruke penger på reising en investering i minner du har resten av livet!

skraatak85

14.09.2012 kl.19:17

Må være deilig å ankomme Bergen etter mye reising!

Juliaa

14.09.2012 kl.20:01

Hvordan blir det med deg og dennis nå som du har bestemt deg for å reise utenlands?

Maria

14.09.2012 kl.20:17

I love it!!

Sara

14.09.2012 kl.21:42

There are no limits! ;)

Helene

14.09.2012 kl.22:08

Vent i et par- tre år til, så drar jeg med deg! :P Din drøm er akkurat slik som min, men jeg vil veldig gjerne reise rundt i USA. For en opplevelse det hadde vært, men jeg ville ikke flyttet tilbake til Norge, bare på besøk :)))

Kristine

14.09.2012 kl.22:53

Zanzibar og tanzania er virkelig en once in a lifetime opportunity! En god investering i et herlig minne!

lykke til! <3

Ninni

14.09.2012 kl.23:15

Lykke til!

En jente

14.09.2012 kl.23:30

Du er en fantastisk person, og jeg synes det er så bra at du prøver å se positivt på det meste. Jeg har stor respekt for deg, og det er inspirerende å lese om drømmene dine! Så hvis du vil reise, gjør det! For du er en sånn person som kan fullføre det du vil. Der har jeg noe å jobbe med...

P.S! Kommer til å lese bloggen uansett hvilket land du er i :)

Mia

14.09.2012 kl.23:41

årrh, har så sinnsykt lyst til og bare pakke kofferten og dra rundt og se alt! Så jeg skjønner godt hva du mener. Var et år i californi i fjor, men Norge er ikke så veldig spennende i lang tid. Skjønner bare ikke hvordan man får penger til og dra overalt, men nå er jeg jo heller ikke ferdig med vidregående før om et år da.

Blogg masse når du er på tur, er alltid gøy og lese bloggen din! :)

ps: Du er alltid velkommen tilbake til Grimstad :)

Carina

15.09.2012 kl.00:59

Jeg digger deg, Kristin! Du er virkelig en helig jente :-)

Men du..Why say sky's the limit when there are footprints on the moon?

Stå på! Heier på deg :-D

15.09.2012 kl.01:57

Skulle gjerne visst hvordan du har tenkt å finansiere disse reisedrømmene dine? Send meg gjerne oppskriften på det. Og hva med venner, familie og Dennis, skal de stå på vent til du kommer tilbake fra skjulestedet ditt? Dette høres ut som et rop om hjelp, hjelp til å få orden på livet sitt.

Ta tak, ta grep, lytt til hjerte ditt og det viktigste av alt: vær ærlig!

supermarie

15.09.2012 kl.13:58

Ååh akkurat det der skal jeg faktisk gjøre fra onsdag av! Jeg skal reise jorden rundt alene for et halvt år, og jeg GLEDER MEG I HJEL!

Celine

15.09.2012 kl.15:47

jeg hadde bare gjort det! Vært spontan haha :D

Men håper ting blir bedre for deg!

Mari

15.09.2012 kl.19:33

Du burde absolutt reise innom Cape Town i Sør-Afrika på turen!!! Det er helt magisk og de afrikanske vibbene er fantastiske

Oda

15.09.2012 kl.21:18

GJØR DET, GJØR DET, GJØR DET!!! for to år siden reiste jeg rundt i thailand, kina, fiji, mexico, cuba og USA. Nå er planen å jobbe frem til nyttår for å dra på enda ett eventyr! når du først begynner er det vanskelig å slutte, hihii!

Maria

16.09.2012 kl.10:53

Jeg annbefaler deg å reise til Brasil. Jeg var der i jula, og det var kjempe fint. Jeg var i Fortaleza, helt i nord. Det er varmest på vintertid der. Er rundt 30 grader hver dag. Det er en utrolig bra tur, og det angrer man ikke på. Det eneste som er litt dumt er at de ikke snakker så bra engelsk. Så lurt å kunne litt portugisisk eller spansk. Elsker bloggen din!<3

Lovise

16.09.2012 kl.13:50

Jeg annbefaler sterkt Seychellene, er paradis på sitt beste! Har vært der to ganger, paradis øya er ikke preget av turisme. Ingen sellere på stranden og diverse! Jeg elsker bloggen din så mye, du er et stort forbilde, lykke til <3 !

Navn

16.09.2012 kl.15:59

åå,jeg har lett så lenge etter å sette ord på akkurat disse du nettopp skrev! Takk for at du inspirerer meg,elsker bloggen din!

Navn

18.09.2012 kl.15:13

cuba er et sted som bare må oppleves!

19.09.2012 kl.20:20

www.couchsurfing.com :)

Navn

19.09.2012 kl.20:24

Kanskje fortelle hva det er også .... en supersosial og rimelig måte å oppleve verden og bli kjent med nye mennesker på :)

Skriv en ny kommentar

hits