SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL II

God ettermiddag, skjønninger.

Da har dere ventet lenge nok på andre del av spørsmålsrunden, og her kommer de siste 20 spørsmålene.

Enjoy

21. Hva er det meste du har brukt på et plagg?

Hmm... Det er en god stund siden jeg kjøpte et skikkelig dyrt plagg, men det dyreste jeg har kjøpt må ha vært en kåpe fra Fifth Avenue Shoe Repair til rundt 6000,- Kommer nok aldri mer til å svi av sååå mye penger på ett enkelt plagg, og liker heller å få masse for pengene når jeg først bruker dem. 

22. Hvis du MÅ velge mellom å brenne alle conversene dine eller å løpe naken i nabolaget ditt? Hva ville du valgt?

- Haha, for et orginalt spørsmål da gitt... Jeg tror faktisk jeg må være litt vill i knickersen å si at jeg hadde tatt runden i nabolaget... Ikke pokker om Conversene mine skal brennes... Hehe
23. Under oppholdet på PH kunne dere ha med deres eget kamera å ta bilder?

- Nei det kunne vi ikke. Alt av kamera, laptop og telefoner ble tatt fra oss med det samme vi kom til Mexico, så dessverre ble det ikke mulighet til å få tatt noen bilder.

24. Hvorfor var ikke du, dennis, iselin eller are og alina med i denne "jurien"?? Hva gjorde det til at noen under paradise fikk være med i jurien og andre ikke??

- Vi røk rett og slett ut for tidlig... Dessverre! Synes det var synd at det var så få av de "gamle" igjen på slutten og at juryen mer eller mindre bestod av de som kom inn fra uke 7 og utover. Men men... Sånn er det, og de som kom sist inn hadde jo like mye rett til å være der som oss andre. Hadde vært spennende å sett utfallet av finalen, hvis både Iselin, Are, Alina, Dennis og jeg var med i juryen... hehe.

25. Hva synes du om at Christina dolket Camilla i ryggen?

- Det var noe jeg ikke hadde så spesielt sansen for. Man dolker ikke venninnen sin på den måten, og jeg hadde aldri kunne funnet på å gjøre noe liknende. Nå er det jo et spill, så man skal jo ikke legge for mye ned i det. Jeg vet at Christina angret skikkelig og hadde dårlig samvittighet, noe som var bra. Christina og Camilla er gode venner nå, og man legger det som skjer der inne bak seg. Viktig å la fortid være fortid, og nåtid være nåtid!

26. Har du vært modell noen gang?(du ser ut som en<3)

- Dette var da litt av et kompliment! Så koselig å høre... Nei modell har jeg vel egentlig aldri vært, og kommer aldri til å bli en heller. Var riktig nok med i Kari Traa sin første vinter og sommerkatalog da hun lanserte kolleksjonen sin, noe som var veldig morsomt. Hadde ikke peiling på hva jeg drev med, og hadde vel egentlig null kontroll på verken armer eller bein. Allikevel ble det noen ok bilder, og etter litt leting, fant jeg faktisk noen dere kan se her... Hahah!  Ler meg i hjel... 
27. Hva er ditt ønske reisemål?

- Jeg har vært på mange fantastiske plasser og ønsker å oppleve enda mer av verden. Jeg elsker California og ønsker å dra tilbake så snart kontoen tillater det... New York står selvfølgelig også på planen, og troner på toppen av listen med Hawaii, Brasil og Argentina. Har hørt så mye fantastisk om disse stedene, og håper på å få dratt hit innenfor de neste fire årene...

28. Har du noen inspirasjon for hvordan du har innredet leiligheten din?

- Ikke annet enn at jeg ser noe jeg liker i en interiørbutikk, danner et bilde av hvordan jeg ønsker at det endelige resultatet skal se ut, og tar utgangspunktet derfra. Jeg liker at en viss farge går igjen i alle rom, og hos meg er det rosa som gjelder. Bor man alene og er jente, kan det godt være litt jentete. Hehe. Innimellom kan jeg få en enorm trang til en total forandring, og jeg føler jeg er litt i den modusen nå. Jeg får se om den går over av seg selv, eller om jeg bare blir nødt til å bytte ut alt... hehe

29. Hva syntes du om at noen er homofile og lesbiske? noen meninger om det ?

- Homofile og lesbiske er like mye akseptert i min verden som heterofile. Min beste kompis er homoil, og jeg er kjempe glad for å ha en homofil venn i livet mitt.

30. Hva er det kuleste du har opplevd?

- Åååh, jeg har opplevd så mye kult i mitt liv, men noe av det råeste må ha vært å hoppe i fallskjerm. Herlighet for en sinnsyk opplevelse. Vet ikke om jeg tør å gjøre det igjen, men det er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. I tillegg var USA turen for to år siden helt rå, og å få oppleve Grand Canyon var også noe jeg aldri glemmer. Det var faktisk litt av et adrenalinkick, å gå på skywalken hvor kun 10cm tykt pleksiglass var det som var mellom beina dine og 1200m rett ned. Er dere noen gang i Las Vegas, som forøvrig er helt rått, må dere dra til Grand Canyon. Anbefales på det varmeste!

31. Hva mener du om abort? er det noe du ville gjort?

- Dette er et tema jeg ikke skal snakke så altfor mye om, men jeg mener at det er bra at det finnes en mulighet til å gjøre noe med en uønsket situasjon, som i dette tilfelle da er graviditet. Det er ikke alle som er i stand til å ta vare på et lite barn, og jeg ser heller at det er en abort i bildet, fremfor udugelige foreldre, som ikke er i stand til å gi et lite barn den omsorgen og kjærligheten barnet fortjener.  Abort er riktignok INGEN prevansjon, og jeg blir provosert over de som har samme holdning til abort som til p-piller.

32. Hva er ditt favorittsted i Norge?

- Mitt soleklare favorittsted i Norge er Rosendal! Og da spesielt Baroniet i Rosendal. Et vakrere sted skal man lete lenge etter, og jeg kan gå flere timer i baroniet, og bare nyte synet av det flotte landskapet. Har vært mye i Rosendal helt siden barndommen, og dette var et sted vi alltid besøkte da vi var på hytten som ligger en time unna. Mulig det er alle de gode minnene som gjør at jeg er så glad i dette stedet, men fint er det. Så enkelt er det bare! Norsk natur er magisk...


 

33. Har du hatt problemer med selvtillit i løpet av livet?

- Jeg tror de aller fleste jenter går gjennom en periode med dårlig selvtillit i løpet av livet, og det har jeg også. For en tid tilbake skrev jeg et innlegg om nettopp dette med selvtillitt og selvbilde, og det kan dere lese HER!

34. Hvordan klarer du å være så sprudlende så godt som hele tiden?

- Jeg tenker så enkelt som hvorfor være sur og grinete når man kan være glad og sprudlende? Man får jo mye mer igjen for å være en sprudlende person fremfor en negativ og sutrete en... Det er det verste jeg vet... Sånne mennesker som sutrer over alt mulig. Smil til livet, og livet smiler til deg! Punktum!

35. Om du røyker inne, har du planer om å slutte og røyke, og hva synes du om røyk?

- Røyk er ikke bra, og det er jeg fullstendig klar over. Jeg har planer om å slutte en dag, men når det blir, vet jeg ikke. Jeg må bare finne motivasjonen, og den finnes nok et eller annet sted... Tror jeg må bli sånn skikkelig klar for å finne den, før jeg faktisk gjør det. Røyking inne er absolutt ikke tillatt hos meg, men kan i noen få tilfeller hende at jeg sniker til meg en liten røyk under viften...

36. Er du den typen så pleier og drite deg ut ?

- Hahah, Ja! Både titt og ofte... Men det har jeg vært meg å leve med... Jeg tar meg selv svært lite høytidelig og kan le av meg selv hvis jeg gjør noe helt på trynet. Har gått på en god del smeller i løpet av årene, og har lar meg ikke få angst av den grunn. Angst eksisterer nemlig ikke i livet mitt, så da er jo den saken grei! Hehe. Viktig å drite seg ut litt av og til...

37. Hei, jeg er en jente på 13år, som blir mobbet nesten hver dag! har blitt mobbet siden første klasse pga vekten min og at jeg er stygg, en gang var det noen som sa: hvordan er det å være jente når du egentlig er gutt?.. og for noen dager siden var det noen som sa: hver gang du går forbi, blir det jordskjelv. Hva skal jeg gjøre med det?

- For det første må jeg si at jeg kjenner jeg blir sint inni meg når jeg leser dette. Du er en 13 år gammel, sikkert helt fantastisk person, som absolutt ikke fortjener å bli mobbet. Prøv å heve deg over det, hvis du klarer. Jeg forstår at det er enklere sagt enn gjort men tenk hvis en idiot kommer bort til deg og sier nettopp dette med jordskjelvet... Da sier du bare tilbake: "Ja, og så da?" Hva pokker skal man svare tilbake på det? "Eh.. jaa, nei asså... Det blir liksom et jordskjelv da...eeehh" Skjønner du hvor dumt det høres ut? Du er like mye verdt som alle andre, og jeg er sikker på at du har mange gode venner rundt deg, som faktisk bryr seg. Fokuser på de positive tingene i livet ditt, og ikke la stygge ord gå inn på deg. I denne alderen er det dessverre vanlig at enkelte bare må trykke andre ned, for å selv føle seg bedre, og jeg kan garantere deg at det vil bli bedre med tiden! Dessuten får de som mobber deg, masse minus på karmakontoen og jeg skal vedde for at de får igjen for dette på en eller annen måte. I negativ forstand... Du får hilse fra meg neste gang å si at jeg blir kvalm av slik oppførsel. Mange gode tanker og klemmer til deg!

38. Liker du alle som liker deg?

- Hihi, det skal mye til for at jeg ikke liker en person, og liker alle til det motsatte er bevist. Jeg dømmer ingen før jeg har blitt kjent med dem, og ser på dette som svært viktig!

39. Hva slags forhold har du til faren din?

- Det er visst mange som lurer på dette, siden jeg ikke skriver så mye om han. Flere har til og med spurt om han er død, så forstår jo at jeg nå må nevne han litt. Min far er langt fra død! Jeg har et godt forhold til han, men han er ikke den jeg snakker oftest med. Han er en travel mann og jeg er en travel jente, så det er ikke så ofte vi sees, men når vi først finner tid til å treffes, har vi det veldig hyggelig.

40. Det aller fineste noen har sagt til deg?

- Det er svært vanskelig å trekke frem noe bestemt her, for har hørt masse fint... Spesielt fra dere herlige lesere. Mange av kommentarene deres gjør meg rett og slett rørt, og dere aner ikke hvor stor pris jeg setter på dere! Jeg blir lykkelig når jeg leser gjennom kommentarfeltet. Jeg blir lykkelig over å se at dere tar dere tid til å skrive noen hyggelige ord til meg. Dere, alle dere som legger igjen kommentar, sender meg en mail, eller bare titter innom bloggen min, gjør meg lykkelig. Dere er inspirasjonen min, og det ønsker jeg å takke dere for. Tusen takk for at dere fins... You are beautiful ♥
 Klem i fleng ♥

84 kommentarer

heidi ♥

19.06.2012 kl.16:35

bra svart!! ♥

Violetta

19.06.2012 kl.16:41

Bra svart! :))

<3

19.06.2012 kl.16:47

<3

Noen du kjenner

19.06.2012 kl.16:47

Du aner virkelig ikke hvor mye du betyr for meg! <3

Marina♥

19.06.2012 kl.16:48

Love you're blog <3

Oda

19.06.2012 kl.16:49

Digger deg!

Cathrine Nilsen

19.06.2012 kl.16:50

Svaret ditt på 37 <3 Herregud, elsker deg Kristin!

Maja

19.06.2012 kl.16:51

Hei Kristiiiiin! Så bra svart <3 Du er en helt utrolig person, og så utrolig skjønn! :-) Håper alt står bra til med deg og Dennis <3333333 KLEM!

Oda

19.06.2012 kl.16:53

Herrejesus, så bra svart på spørsmål 37.. Du er bare helt fantastisk, Kristin. Det var veldig bra svart til denne personen som skrev dette, og det er bra at det finnes sånne personer som deg. Veldig fint og bra svart <3

Marte <3

19.06.2012 kl.16:54

Hei Kristin! Du er en fantastisk person! Jeg kan sitte i times vis å bla nedover den fantastiske bloggen din! Du innspirerer meg så utrulig mye! Jeg er så glad for at du har denne bloggen! <3 <3

anonym

19.06.2012 kl.16:54

Veldig bra svart ! Du har hjulpet meg mye med selvtilliten og svaret på nr.37 var helt klart en av de beste svarene du har svart på ! Før var selvtilliten min på 0 men nå er den liksom rundt 8-9 pga deg ! Er sykt glad for at jeg fant bloggen din , den har hjulpet meg med mye masse klemmer og koser fra meg !

Tina

19.06.2012 kl.16:54

Dette her må jeg nok si var veldig bra svart!! Du har veldig gode svar, og det liker jeg. Og det du skrev til den jenten som blir mobbet rørte meg veldig. Jeg er 14 år og er rund den alderen, men jeg viste ikke at det faktisk fantes så utrolig barslige folk som går rundt og sier sånt til folk. Jeg har hørt folk snakke dritt om andres utseende før, men ikke på den måten. Det er rett og slett uakseptabelt! Den jenta fortjener så mye bedre enn at hun vær dag skal bli bomba ned med sånne meningsløse kommentarer. Jeg håper virkelig at hun leser dette og følger rådet ditt. Dette er du veldig flink til Kristin!!

Du er BEST!! Klemmer fra meg

Kathrine

19.06.2012 kl.16:58

Du er fantastisk, punktum :)

Stine:)

19.06.2012 kl.17:03

Kan du legge ut noen kles tips ? :) Du har så UTROLIG fin klesstil !! <3

Miriam

19.06.2012 kl.17:05

Fine svar Kristin! ♥

Marita

19.06.2012 kl.17:08

Vet du hva kjære kjære fantastiske,vakre,ubeskrivelig fine Kristin? Du er fantastisk, rett og slett! det er så vanskelig beskrive deg med et eller flere ord fordi du er ubeskrivelig på alt fordi du er helt fantastisk! Hver dag når jeg er inne på den supersøte bloggen din og leser det du skriver og ser på bilder blir jeg bare kjempeglad og smiler fra øre til øre, hvis jeg leser noe trist som har skjedd blir jeg veldig lei meg og sitter igjen med et tungt og vondt hjerte! jeg har ikke følelser som bare kan skrues av, og det er jeg veldig glad for. Jeg er glad for at du er akkurat du og at du er så fantastisk som det går ann til å bli! og nevnte jeg utseende ditt? GIID du er nydelig! virkelig fantastisk nydelig både på utsiden og på innsiden! Verdens fineste jente! PUNKTUM! :-) og som jeg har sagt til deg mange ganger på bloggen din så ønsker jeg deg bare alt godt og du fortjener kun det beste! <3

Loveyou! Varm klem fra Marita.

Emilie konstanse

19.06.2012 kl.17:08

Fine svar!!du aner ikke hvor mye du betyr får meg love You<3

thea

19.06.2012 kl.17:10

Veldig bra svart, Kristin!

Du er en kjempe blid, jordnær og herlig person! Du inspirerer meg og jeg gleder meg til hvert eneste nytt innlegg! Klem :)

Camilla

19.06.2012 kl.17:16

Ååå, blir syykt inspirert av deg, alt og i tilleg til det Nydlige utseende ditt !! Klem <3

Synnøve

19.06.2012 kl.17:18

Har du hytte i Kvinnherda? :-D ka heiter det der du har hytte i så tilfelle? :-) no er eg spent!

Filip

19.06.2012 kl.17:22

Mange fine svar!!

Du er superflink til å blogge, elsker bloggen din! :)

Ingrid

19.06.2012 kl.17:24

Du vet virkelig hvordan du skal hjelpe folk med selvtilliten! Svaret ditt på nr. 37 var kjempefint, og jeg får bare mer og mer respekt for deg for hver dag som går! er innom bloggen din mange ganger for dagen, og leser hvert eneste innlegg! Å sjekke bloggen din er det første jeg gjør om morgenen! Stå på videre, du er super :)

Karoline

19.06.2012 kl.17:32

Du må være den vakreste personen i dette landet. Fy faen :)

Vårin

19.06.2012 kl.17:37

Hei kristin! Jeg er fast leser av bloggen din, og elsker den. Du virker som en fantastisk person som bare er posetiv og glad. Stå på videre, du er et supert forbilde for mange ! :)

19.06.2012 kl.17:37

Veldig bra svart! men jeg lurer på en ting som jeg gjerne vil ha svar på:

kjenner du noen av de gamle paradise deltakerne fra 2011? isåfall, hvem? :))

DIGGER BLOGGEN OG STILEN DIN! DU ER BEEEEST <3

Renee

19.06.2012 kl.17:39

Vi har sommerhus i rosendal rett ved baroniet, og ja jeg er enig, det er helt nydelig der! :)

19.06.2012 kl.17:45

Jeg skjønner ikke hvordan noen kan si og mene at det er best for barnet å ikke leve, enn å ha dårlige foreldre/oppvekst! Man er INGENTING uten LIVET! Abort er så forferdelig at jeg blir kvalm av bare ordet! Det er så egoistisk å ta vekk ditt eget barn. Bare fordi du ikke var klar for å få noe du selv har laget, eller det ikke passet med utdannelsen og jobb eller hvilken som helst unnskyldning man finner på. Jeg syns, ærlig talt, folk som er for abort, mangler noe STORT! Jeg blir knust hver gang jeg hører noen som skal ta abort. Og jeg setter så stor pris på de som gjør alt for å beholde barnet sitt! Det er jo sånn det skal være! Alle har rett på LIVET. Tenk deg litt om når jeg sier LIVET, for det er faktisk noen som aldri får oppleve det pga. folk som har samme meninger som deg.

Oda

19.06.2012 kl.17:49

Off, hahaa, løpe gjennom nabolaget naken?! Du må virkelig elske conversene dine! ;)

Og jeg må bare si at jeg elsker personligheten din, du er en fantastisk person og du inspirerer meg så mye!

Loveyou <3

Eline

19.06.2012 kl.17:53

Du har verdens fineste hår! Elsker håret ditt og stilen din. Du virker bare så kul, jordnær og super snill :-) Fast leser av bloggen din! Må bare få sagt at du er en av mine stil ikoner.

aneveltaa

19.06.2012 kl.17:54

Du virker som en så utrolig god person, Kristin! Blir så glad for når jeg leser alt du skriver om at du ikke dømmer folk før du har blitt kjent med dem. Det skulle fantes mange flere personer som deg :-) Du er fantastisk, stå på<3 Du er et stort forbilde for meg, og mange andre!

Cecilie

19.06.2012 kl.17:54

Fantastisk bra svart, Kristin! Enig når det gjelder rosendal! Fantastsisk nydelig sted, har selv hytte ikke så langt unna :)

linswe

19.06.2012 kl.18:00

Bra svart!! :)

Jeg kjenner deg ikke, men føles nesten litt slik ut, siden jeg har lest bloggen din kjempe lenge, også har jeg fulgt med på paradise hotel fra starten. Du virker så positivt på alt og virker som har en helt herlig personlighet, du lyser faktisk opp hverdagen min i det hver gang du poster et innlegg, for du skriver på en måte som det er morsomt å lese bloggen din på! :D Du er sprudlende og en fantastisk forbilde, den positive utstrålingen din er faktisk mitt forbilde.. haha, hvis du skjønte den :D Elsker bloggen din!

j0hanneha

19.06.2012 kl.18:04

Det er ikke ofte en paradise deltager blir ens forbilde, men du har jaggu blitt mitt. Du sprer så mye positiv energi, og jeg blir glad av å lese bloggen din! Stå på Kristin! :-)

karianne

19.06.2012 kl.18:07

søte,snille,pene,vakre kristin kjempe bra svart!<3 og det på nummer 37. jeg fikke nesten tårer i øynene, stakkar jente, men du er jo en så herlig jente, det bra svaret på nummer 37, du er så Herlig, er inne på bloggen din flere ganger om dagen <3

hilsen karianne PS alle spørsmålene var kjempe bra svart på <3

Andrea

19.06.2012 kl.18:23

du er perfekt, og så jordnær <3

Synnøve Raad!

19.06.2012 kl.18:25

kan du legge ut bilder fra da du var liten? kansje et-to bilder fra hvert år siden du va baby? haah sjønner om du ikke gidder det, men NOEN bilder kan du vel legge ut? :) ganske nysgjerrig på hvordan du så ut i 11-16 års alderen..

Marthe

19.06.2012 kl.18:28

du er virkelig en sånn type man bare vil bli kjent med!

19.06.2012 kl.19:29

Hei, du svarte ikke på noen av spørsmålene mine, jeg spurte om du bodde alene, hvor mye leiligheten din kostet å leie og om du kunne ta bilde av alle pumps eller festskoene dine?

digger deg <3

helene A

19.06.2012 kl.19:32

heia! lurte på om du kunne ha dine topp 10\15\20 favorittplagg?

MVH Helene som synes du e et supert forbilde som ikke lar andre styre ditt eget liv og følelser <333

Maja

19.06.2012 kl.19:42

Helt enig i det med Rosendal! Halve familien min kommer derfra og jeg har tilbringt mye av oppveksten min der :) elsker stedet, selv om det er ganske så lite! men kvalitet fremfor kvantitet, ikke sant?

PS: elsker bloggen din, leser den hver dag <3

Chris

19.06.2012 kl.20:31

Hola! Super blogg!

Om du kommer med en ny spørsmålsrunde etterhvert har jeg et spørsmål jeg gjerne skulle hatt et svar på;

Hvor finner man / hvordan ender man opp med en slik fantastisk dame som deg?? :o)

Emilie lovise

19.06.2012 kl.20:52

Beste bloggen!!

Tone

19.06.2012 kl.20:54

du aner ikke hvor mye jeg misunner deg i utseende og personelighet og stil og ALT! du virker bare som den mest omsorgsfulle personen jeg noen sinne har hørt om. du er bare helt fantastisk! ingen ting vondt i deg. når jeg leser de spørsmålene syntes jeg du bare er helt utrolig god person som bare er possitiv, og støter andre(om hun 13 åringen for eks.)! du er bare helt perfekt i mine øyne. klem.

Bente

19.06.2012 kl.20:56

Du virker som en utrolig koselig person! Og personligheten er jo helt unik! Digger deg Kristin ! <3

Tone

19.06.2012 kl.20:57

det er du som gjør at jeg også blir en bedre person, som også vil være possitiv med alt. du inspererer meg faktkisk veldig med alt sammen!

Vilde

19.06.2012 kl.21:29

Digger deg og din blogg!:-D

Maren<3

19.06.2012 kl.21:56

Bra svar Kristin!<3

Loveu<3333

Christine

19.06.2012 kl.22:27

Du er en fantastisk herlig person! Hadde bare alle vært som deg hadde alt ting vært bedre <3 Du er min største inspirasjon <3

Maria

19.06.2012 kl.22:38

Må si jeg begynte å le litt når jeg så at favoritt plassen din er Rosendal! Jeg bor i samme kommune, kun en halvtime vekk fra Rosendal. Synes det var ganske kult at det var favoritt plassen din! Er ofte inne i Rosendal, er jeg heldig ser jeg deg kanskje der en gang? :) Du er en super blogger!

l0wli

19.06.2012 kl.22:55

Mange gode svar og jeg elsker klesstilen din! Du er en av de personene jeg virkelig ser opp til, også en av de bloggene jeg leser hver eneste dag. Fastleser! :)

E

19.06.2012 kl.23:04

hej, jeg vil bare si at jeg elsker bloggen din :)

men det jeg ville spørre om er, vordan får du så lett kontakt med alle? jeg er ikkje den første som åpner kjeften, for jeg vet liksom ikkje va jeg skal si.... selv om det er noen av di bestevennene mine, så klarer jeg ikke si noe som er, ja.....

kan du hjelpe? :)

nettothoughts

19.06.2012 kl.23:09

Haha, jeg bor faktisk rett i nærheten av Rosendal ! Helt nydelig sted, som jeg besøker ALTFOR sjeldent. Husker jeg pleide å leke inni de hule trærne i parken der når jeg var mindre, må ta turen igjen og se om det fortsatt er plass. Hehe!

cecilie

19.06.2012 kl.23:13

trudde eg skulle dø når eg leste at favoritt plassen din i norge var Rosnedal! eg bur der, kom hit i sommar :-D herreguuud, trudde ikkje du hadde vert her før. DRITKULT! KOM TIL ROSNEDAL KRISTIN, alle digger deg her!

Mari

19.06.2012 kl.23:27

Jeg er enn blogg fan fra Rosendal :D Så koslig at det er faktisk noen som synes at Rosendal er faurit stedet. Håper du tar turen innom Rosendal enn gang til :D

ina

19.06.2012 kl.23:29

UTROOOLIG kult at favoritt plassen din er Rosendal.. Jeg kommer der fra !!! :-D

Julianne

19.06.2012 kl.23:54

Yeeeeeei,Kristin valgte 4 av mine spørsmål!<3

Nr 26,27,28 og 32,hihi:)

Så flink du eeeeer Kristin<3

19.06.2012 kl.23:58

loveu much<3

Julianne

20.06.2012 kl.00:15

Til deg som kommenterte dette med abort,så skal du vite at det er noe som kalles Selvbestemt Abort og det er også lovfestet i Norge! Det vil si at en hver kvinne har i sin fulle rett til å bestemme selv om hun vil beholde barnet eller ikke! Derfor synst jeg ikke det er riktig av deg å sitte der og nermest bestemme hvilke valg et menneske skal ta! Det er ikke alle mennesker som er i stand til å ta seg av et liv i tillegg til seg selv for det er et stort ansvar som krever mye! Hvis man heller vil satse på sin egen utdannelse i steden for å få et barn,så synst jeg den kvinnen som velger dette har valgt rett! For hvis en ikke har den utdannelsen man ønsker og ikke får leve sitt eget liv slik man vil for å få et barn,får man jo heller ikke gitt et mulig barn den fremtiden det fortjener heller! Dessuten tar en abort før dette barnet har rukket å bli et barn men fortsatt bare er et foster som ikke har utviklet seg med noen som helst menneskelige ting! Barn passer rett og slett ikke inn i alle menneskers liv og det må DU bare akseptere! Skal en narkoman som så vidt klarer å ta vare på seg selv få et barn og at seg av i tillegg?? Gjør en dette vil jeg si at det bare er av egoistiske grunner! Et barn skal ha et godt liv og en fin fremtid og hvis ikke denne kvinnen kan gi dette til et barn bør hun heller ikke får et!! Og foressten så skrev faktisk Kristin at hun egentlig ikke skulle uttale seg så mye om dette og hun sa det på en skikkelig måte og hun sa ikke hva som var rett og galt heller!! Hva mener DU at hun skal gjøre hvis hun får et spørsmål da?? Skal hun ikke gi et ærlig svar da kanskje,din JÆVLA TULLING!! Gjør deg selv en tjeneste og ikke kast bort tiden din på å skrive usakelige ting på folks blogger som du ikke skjønner selv,OK??

Caroline

20.06.2012 kl.00:41

Du er bare helt herlig du! Fantastisk person, Kristin<3

emilie

20.06.2012 kl.07:10

bra svart veldig fornøyd men eg få desverre enno ikkje svar på mine spørsmål :? menmen du e no ei lita sprudlanes og glad jente så du fortjen jo mye ros du stor klem fra meg og mye ros stor fan av deg:):)

Malin

20.06.2012 kl.07:32

kommer du til rosendal i sommer?

digger deg ;*

Maria

20.06.2012 kl.08:34

elsker bloggen din! åå du er så herlig <3

Karoline

20.06.2012 kl.10:36

Du er herlig Kristin!

20.06.2012 kl.14:07

Du er hhhhheeeeeeeeeeeeeeeeelt nydelig! <3

Ett spørsmål?

Skriver du autografer ofte?

Jente 13år (Karina Karlsen)

20.06.2012 kl.14:19

Takk for at du er så støttende Kristin! Jeg bare elsker deg! ❤

Jeg har faktisk vurdert selvmord 2 ganger, og jeg var på nippet til å gjøre det den ene gangen.

Ingeborg-Anna

20.06.2012 kl.15:18

digger alt med deg, kristin <3 du er mitt forbilde og jeg leser bloggen din hver dag!

Emilie

20.06.2012 kl.15:52

Digger deg, Kristin!

Forbilde x 100

Du er ei rå dame, som det hadde vært SÅ kult å kjenne!

Klem

Pernille Andrea

20.06.2012 kl.16:01

Heei.. Jeg har altid hatet PH, men etter at jeg så at du var med begynte jeg å se på det.. Du er en person som bryr deg om alle og ingen! Jeg snakker en del om deg til moren min og hun begyner å bli litt lei.. en gang jeg satt på kafe tror jeg at du gikk forbi!! jeg ble så glad at jeg bokstavligtalt døde.. Som sikkert mange gjør er å stille deg spørsmål og det skal jeg gjøre nå! Hvor finner du inspirasjonen i klestilen din? ( jeg bare elsker den)

Kristin :-D

20.06.2012 kl.17:05

Kjempebra svart! Elsker at du er så sprudlende, og at du ikke ser noe vondt i noen :-D Det er en utrolig bra egenskap! Stå på med bloggen, elsker den!

20.06.2012 kl.17:23

Kristin! Jeg bor i Rosendal, og neste gang du kommer hit skal du fint faa lov til aa si ifra! Da kommer jeg spurtende opp i Baroniet for aa ta bilde med deg. Digger deg, staa paa! Klem Helena.

20.06.2012 kl.22:06

Jeg bor nesten i rosendal, og er der nesten hver dag, så vissst du kunne skrevet på bloggen når/visst du kommer til rosendal sånn at jeg kan få møte deg ;))

Ingrid

21.06.2012 kl.17:31

Jeg har vært i Brasil kjempe gøy, du burde dra til Rio De janeiro der var jeg ;)

Det er der Jesus statuen er og sukkertoppen ;D

Jeg har også en tante og tre kusiner der fra!

Mathilde

21.06.2012 kl.19:59

Hvordan kom du deg opp på topplista?

tea

23.06.2012 kl.00:16

Kor har dåke hytta?

23.06.2012 kl.11:08

jeg tror du bør lese om igjen hva du skreiv om p-pille og abort. det er langt i fra det samme. p-pille stopper sædcella ved å bli befruktet. abort skjer etter befruktninga. det er akkurat det samme å drepe ditt barn i magen som om det var 6år gammelt. uansett om det ikke har utviklet seg, så lever det. p-pille og abort kan du ikke kalle det samme :-)

23.06.2012 kl.11:11

jeg leste feil!! jeg er enig med deg om det, at det ikke har samme hodning :-) unskyld!!

Nora

24.06.2012 kl.15:29

Er du og Dennis sammen eller var sammen? Synes dere er så utrolig søte.

Setter pris på svar:)

Therese Olsen

24.06.2012 kl.22:25

Jeg er en jente på 14 år, jeg blir mobbet pga hudfargen min. Jeg kommer fra Kenya i Afrika, men ble adobtert når jeg var 9 mnd. Så jeg ser på meg selv som norsk. Mobberen(e) sier at foreldrene mine sendte meg bort fordi jeg var så stygg og at den familien jeg bor hos nå er retarda som takket ja til å ta vare på meg... Jeg bare ler og sier; ja det er sikkert sant... men jeg har egentlig lyst til å legge meg ned å gråte. De kaller meg også det værste ordet i verden neger, får frysninger av det! Jeg orker de ikke mer, har tenkt tanken på det å ta livet mitt, men familien og vennene mine er det eneste som holder meg i "livet"... vet ikke hva jeg skal si til mobberene eller mamma og pappa(de vet ikke noe om det) hva skal jeg gjøre?

Ingrid

25.06.2012 kl.00:38

Har du hytte på Baldersheim? :-))

25.06.2012 kl.02:51

Rosendal!! <3 Er frå rosendal og er såå enig!! :)

hilde

25.06.2012 kl.23:01

bra svart! digger deg <3

26.06.2012 kl.02:30

Julianne om abort: Du tok opp her at selvbestemt abort er lovfestet i Norge, noe som jeg er fullt klar over. Men det vil ikke si at jeg ikke kan komme med min mening og si at jeg syns abort er forferdelig. Selvom jeg som 16 åring hadde blitt gravid(jeg er ikke det), kunne jeg ikke tenkt tanken på å la det barnet forsvinne. "Dessuten tar en abort før dette barnet har rukket å bli et barn men fortsatt bare er et foster som ikke har utviklet seg med noen som helst menneskelige ting!", sier du. Nei, men alt ligger klart. Et sted må det begynne. Du har vært et lite foster en gang du også, det var akkurat sånn du ble til. Du tar også opp at narkomane ikke kunne klart å tatt vare på sitt eget barn. Det har du for såvidt rett i. Men da er det noe som heter adopsjon. Er det ikke mye bedre at et menneske får leve livet, med adoptivforeldre, enn at det skal bli drept/abortert?

Kristin skal få si sin egen mening, som hun også har gjort. Men jeg håper at noen tenker grundig over dette med abort før de faktisk tar det. For hvis du hadde beholdt det barnet, hadde du ikke visst hvordan du kunne levd uten det. Du sier også at det jeg skriver er usaklig og at jeg ikke skjønner det jeg skriver selv. Med alle de mulighetene som er tilgjengelige i Norge så er ikke det jeg sier usaklig. For hvis det er utdannelsen din du er bekymret for, så er det mulig med som sagt, en adopsjon, istedet for tap av liv. Og nå syns jeg at DU kan gjøre deg selv en tjeneste, og tenke over det jeg har sagt og ikke komme med de "vise" ordene dine og kalle andre MENNESKER for jævla tullinger, for det har du faen meg INGEN rett til!!

hun sommer digger deg!

27.06.2012 kl.12:25

du sa jo att vi leserene dine var inspirasjonen din, så kanskje du kan hente frem litt inspirasjon fra oss til å slutte å røyke ?

digger bloggen din , og deg som person! ser opp til deg , både som person og stilikon! loveyou, verdens aller peneste KRistin :*

:-)

29.06.2012 kl.18:23

I og med at Rosendal var favorittstedet ditt, har du hørt om Halsnøy? ca 40 min å kjøre fra Rosendal(mot Husnes), ta deg en tur der neste gang du er i nærheten! Du må da forresten kjøre gjennom en tunnel også, siden det er en øy. Veldig vakkert landskap, spesielt om sommeren!! just sayin' :-)

Skriv en ny kommentar

hits