SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hei igjen fininger!

Da kommer endelig 20 svar på spørsmålsrunden. Svarer på 20 ekstra spørsmål i kveld, og resten kommer som nevnt på video. Nå kom Camilla akkurat inn døren, så nå skal vi kose oss med sushi, kvalitetstid og sladring.

Kose dere så lenge ♥ 

 

1. Hva er det viktigste for deg?

- Det aller viktigste for meg er at de rundt meg har det bra. At familie og venner har det godt og er friske. Jeg synes også det er svært viktig å være en positiv og optimistisk person, og se lyst på livet. Tankens kraft er ganske utrolig, og jeg er sikker på at hvis man tenker positivt, blir tilværelsen mye bedre. Det er viktig for meg å leve livet. Husk at livet er her og nå, dagen i dag, og dagen i dag får du ikke tilbake. 

2. Personen som har endra livet ditt?

- Det er egentlig et litt vanskelig spørsmål, men det må vel på en måte bli eks kjæresten. Da med tanke på at jeg flyttet til Oslo like etter det ble slutt, og fikk et helt nytt liv. Det var virkelig en total forandring, og jeg kunne ikke fått det bedre. Venninnene jeg har møtt etter jeg flyttet til Oslo, er venninner jeg ikke kunne klart me uten, og er uendelig glad for nettverket jeg har fått i hovedstaden.
 
3. Din bestevenn?

- Betty er den personen som står meg aller nærmest, og jeg ser på henne som en søster. Vi ble kjent for snart elleve år siden, og har hatt et magisk vennskap fra dag én! Selvom hun bor i Danmark, og har bodd der de seks siste årene, har vi verdens beste kontakt. Jeg vil si at vi har et helt unikt vennskap! Stine er også en person som står meg svært nært, og en beste venninne jeg er veldig glad i. Vi er med hverandre veldig ofte, og Stine betyr veldig mye for meg. Det gjør selvfølgelig også de andre venninnene mine, og jeg vil egentlig si at jeg har mange bestevenninner. Både i Bergen og i Oslo, noe jeg er veldig takknemlig for. 4. Hvor redigerer du bildene dine? De blir så utrolig fine! <3

- Det gleder meg å høre. Det er litt blandete tilbakemeldinger, og jeg ser at noen mener det kan bli for mye redigereing enkelte ganger. Jeg forstår jo at noen kanskje mener dette, men jeg har liksom funnet min måte jeg liker å gjøre ting på, så da blir det sånn. Hehe. Jeg har skrevet et innlegg for ikke lenge siden om nettopp hvordan jeg redigerer bildene mine, og det kan dere lese HER!
 

5. Har du noen skjønnhetstips?

- Hmm... Nå er jeg virkelig ikke riktig person å spørre når det kommer til skjønnhetstips, men man kommer jo veldig langt med et smil på leppene da. Det synes jeg er veldig viktig! Utover det kan jeg anbefale ansiktsrens og ansiktskrem fra Beauté Pasifique, som gir en veldig fin hud. Brydde meg svært lite om slike produkter tidligere, men har nå endret syn på den slags, ettersom jeg merker de gode resultatene. En fresh farge på neglelakken eller leppestiften er også et must.
 
6. Hvem har du mest og best konakt med fra PH ?Trodde du og Camilla va bestissa. Men dere har jo nesten ikke vært sammen siden dere kom ut...
 

- Snakker masse med Camilla, og hun er en venninne jeg er veldig glad i. Skal faktisk spise lunch med henne litt etterpå. Har også god kontakt med Christina, og har en date med henne i morgen som jeg gleder meg masse til...


7. Hvor ofte er du i Oslo og fester?

- Hehe, svaret på det spørsmålet må nok bli ja. Jeg bor jo tross alt her i hovedstaden, og blir en del festing ettersom jeg er glad i en fest. Er nok en liten partygirl, og har ingen planer om å legge festingen på hyllen med det første...

8. Syns du litt store, naturlige øyenbryn er penest eller tynne nappete øyenbryn på jenter på 13 år? 

- Jeg synes store naturlige øyenbryn er penest, uansett hvor gammel man er, mem det kommer jo selvfølgelig an på personen. Jeg husker hvordan jeg selv så ut i 13 års alderen, med ihjenappede øyenbryn, oppsatt hår og altfor mye sminke. Huff! Fy flate så grusomt... Hahaa!


9. Hvor gammel var du da du flyttet fra foreldrene dine?

- Jeg flyttet sammen med kjæresten min da jeg var 18 år, så det var da jeg flyttet ut. Hadde det veldig fritt og fint hjemme, så jeg hadde aldri noen behov for å flytte ut tidligere... Eller, flytter man egentlig ut før man fyller 18? hehe... Har ikke helt fått med meg hva som er vanlig...


10. Hvor mye penger bruker du på deg selv i måneden... Klær, sminke o.s.v?

- Hmm.. Det er jaggu ikke allverden. Føler egentlig jeg shopper svært sjelden, og ettersom jeg kun bruker mascara, solpudder og eyeliner, sprenges ikke budsjettet på sminke. Nå shoppet jeg jo en del i Dubai, så prøver å legge shoppingen litt på hyllen til jeg finner noe jeg bare MÅ ha. Bruker på en vanlig måned kanskje 1000,- på meg selv når det kommer til klær o.l, men det går mer penger på take away, fest og moro...


11. Kjører du bil?

- Ja det gjør jeg. Fikk lappen da jeg var 18, og har kjørt mye opp gjennom årene. Fortiden kjører jeg i en søt liten og gammel Yaris som aldri svikter meg, og som jeg faktisk har blitt litt glad i. Hehe.


12. Når noen hadde bursdag inne på hotellet, ble det noe feiring da?

- Ja det ble faktisk feiring. Camilla hadde bursdag inne på hotellet, så da fikk hun kake og vi sang bursdagssang og feiret. Vet ikke hvorfor slike hendelser ikke vises på tv, men det er kanskje ikke like underholdende for tv-seerne.


13. Har du noen planer for sommeren?

- Ja jeg har litt diverse planer for sommeren. Først blir det en tur til Grimstad i forbindelse med Red Bull Cliff Diving, noe som kommer til å bli kjempe moro. Får bare satse på at været blir bra. Jeg skal også til Voss på ekstremsportveko, muligens til Spania, og til Tyrkia i bryllup til min kjære venninne, Selinn. Tar sommeren litt som den kommer, og elsker sommer i Norge hvis solen skinner. Da er det faktisk ingen andre steder jeg heller vil være!


14. Bruker du ipaden til å blogge?

- Ja det gjør jeg, og synes det fungerer bra. Det som er så greit er at iPaden er så enkel å ta med seg overalt, så da får jeg blogget uansett hvor jeg er. I tillegg har jeg en sånn smart liten sak som kan kobles til iPaden slik at jeg får overført bilder fra kameraet mitt. Dette gjør bloggingen enda enklere og ikke minst morsomere!


15. Hvordan går det med deg og Dennis for tiden?

- Hehe, jeg skjønner at mange blir litt forvirret, og lurer på hva som egentlig foregår mellom oss. Vi har det helt fantastisk sammen, men avstanden gjør det å ha et forhold dessverre litt vanskelig. Han har jo livet sitt i Stavanger og jeg har mitt i Oslo, så frem til vi finner en evt. løsning, velger vi å treffe hverandre og snakke sammen så mye som mulig, ta en dag av gangen, og bare ha det hyggelig sammen. Har ikke noe hastverk noen av oss, og har det veldig fint sånn som vi har det nå.

16. Hvor har du kjøpt bikiniene dine? :) pris ? og kan du legge ut bilde av alle bikiniene dine?

- Flere er fra Victorias Secret som bl.a den oransje, leopard bikinien og den med American print. Den knall rosa og den rutete er fra Roxy, de to øverste til høyre fra O`neill, den i midten nederst fra Billabong og den rosa nederst til venstre fra H&M. Finner dem litt overalt egentlig, men anbefaler Victorias Secret hvis man vil handle på nett. Det er dessverre litt dyrt, og toll kommer i tillegg, men man får jo til gjengeld noen fantastiske bikinier.

17. Hvor lang tid bruker du på innleggene dine ?

- Noen innlegg tar kort tid å skive, andre litt lenger. Kan bruke mellm 5 minutter til 1 time på innleggene jeg skriver, avhengi av antall bilder og lengde på tekst. Det viktigste for meg er å lage noen innlegg som forhåpentligvis kan inspirere de flotte leserne mine, og hvor dere kan bli "kjent" med meg.
 

18. Hvem tar bilde av outfinen dine ? :)

- Det varierer. Er som regel venninner, men også Dennis har måtte ta på seg oppdraget som fotograf noen ganger. Hehe! Er veldig takknemlig ovenfor de som er så snille som hjelper meg med nettopp dette.
 

19. Har du din naturlige hårfarge?

- Ja det har jeg, og kommer nok aldri til å farge eller stripe det. Er egentlig ganke fornøyd med fargen...
 

20. Hva gjør du på etter jobb, bortsett fra å blogge? <3

- Det blir mye hyggelig samvær med venner, telefonsamtaler med Dennis og skype dates med Betty. Ellers blir det mye avslapping på sofaen og litt rydding i skap og skuffer. Nå som jeg har hunden hos meg, blir det også turer i nabolaget, lek og kos. 
 
 
 Love you all ♥

59 kommentarer

Hilde

18.06.2012 kl.14:50

kjempe fine svar <3 digger deg <3 <3 gleder meg til neste <3!

L

18.06.2012 kl.15:00

Nå ble jeg kjempe forvirret, så er dere kjærester - eller ikke?

Kan du legge ut et bilde da du var 13 med ihjenappede øyenbryn, oppsatt hår og altfor mye sminke? Hahah :)

maren<3

18.06.2012 kl.15:00

Love you too!

Bra svar Kristin <3

Ragga

18.06.2012 kl.15:09

Bra svar! <3 digger deg !

hannakort

18.06.2012 kl.15:14

Bra svar:)

Frida

18.06.2012 kl.15:26

Hvor bruker du å campe på Hove og hvilken camp synes du er best?:)

M

18.06.2012 kl.15:31

Så hyggelig at du skal på Ekstremsportveko! Eg bur på Voss, så eg håper eg ser deg. Skal du bu på hotell når du er her?

margrete

18.06.2012 kl.15:35

Thanks:** du er flink til å svare, gleder meg til videoen kommer:))

Miriam

18.06.2012 kl.15:41

Bra svar Kristin! ♥

henrikkesliv

18.06.2012 kl.15:42

Så utrolig bra svart og masse fine bilder!:))

18.06.2012 kl.15:52

Ny header snart? Hadde vært litt morsomt med en forandring.. :)
Bra svar ! du er utrolig kul og du inspirerer i hvertfall meg !

18.06.2012 kl.16:12

Hvor kommer Belinda fra ? ;-)

Cecilie

18.06.2012 kl.16:15

Kjempebra svart! Du er flink til å svare godt for deg, og ser frem til neste del :D

celine, dyveke, thea og camilla!

18.06.2012 kl.16:20

1# er ikke du og dennis sammen lenger?

2#Har du ikke fått bedre kontakt med dennis siden du var/er sammen med han!

Jbtu

18.06.2012 kl.16:30

Kjempe bra svart :) Alltid gøy med svar på spørsmål!

Kristine

18.06.2012 kl.16:42

Takk for fine svar Kristin! Gleder meg til neste del :-)

Emilie Lovise

18.06.2012 kl.16:44

digger deg og bloggen!

18.06.2012 kl.16:50

Korleis dag skal du være i Ekstremveko i Voss?<3

andrea fredriksen

18.06.2012 kl.17:20

ILOOOOOVEEEEYOOOUKRISTIIIIN<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Allette

18.06.2012 kl.17:20

Veldig bra svart! <3 hadde vært morsomt med et bilde da du va yngre! :D haha

Eirin

18.06.2012 kl.17:23

kan du ikke legge ut noen bilder av deg da du var yngre? er alltid kjekt å se :)

Isabelle

18.06.2012 kl.17:24

Siden du sa du hadde i helnappet øyenbryn, håret i en topp, og brukte altformye sminke når du var 13, KAN IKKE DU VISE OSS BILDER FRA NÅR DU VAR LITEN/YNGRE? :))

PS! Digger bloggen din

Mathilde

18.06.2012 kl.17:30

Bra svar, digger bloggen ;D

Anonym

18.06.2012 kl.17:31

Hvor i Tyrkia skal du? Og når? Jeg skal og dit :D

Emilie konstanse

18.06.2012 kl.17:32

Brae svar !!ble forvirra er ikke du og Camilla bestevenner?!er Camilla og Andreas fortsatt sammen?!<3

Anetteou

18.06.2012 kl.17:45

fine svar:)

Gabrielle

18.06.2012 kl.17:45

Hvor har du kjøpt den "dingsen" til ipaden?:)

maia

18.06.2012 kl.17:51

digger deg kristin! :D

men spørsmålet var hvor ofte du festet i oslo, ikke om du gjorde det, hehe.. sånn at du vet det!

Cristina

18.06.2012 kl.18:05

Gode svar, digger deg Kristin! :D

Stine Cecilie Staff

18.06.2012 kl.18:05

Eyy, når er det derre Red Bull Cliff Diving greiene? Bor i Grimstad og vil gjerne dit jeg og! Hadde vært å gøy å få hilse på deg! Du er så rå :D

18.06.2012 kl.18:06

Du er så kul Kristin! Elsker måten du alltid er så blid og optimistisk på :-) Fortsett slik du gjør nå! Jeg digger deg<3

Marlene

18.06.2012 kl.18:09

Hvor mye koster frakten fra Victoria Secret? :-)

Marthe

18.06.2012 kl.18:14

Å FYTTIKATTA JEG ELSKER DEG! gode svar og meninger <33

lovelove

theresekristina

18.06.2012 kl.18:17

Flotte svar :)

Rebecka

18.06.2012 kl.18:18

hvor kjøper du alle skjørtene dine?

m

18.06.2012 kl.18:30

Så kult at du skal på ekstremsportsveko.. er der da! :)

Mia

18.06.2012 kl.19:22

Du er kjempeflink til å svare, Kristin! Du er helt fantastisk;)

Du er også heldig som ''har'' Dennis, bor i Rogaland selv, ganske nærme Stavanger, så jeg håper på å få truffet ham en dag, hadde vært en drømmedag for meg;)

-Mia

Mathilde

18.06.2012 kl.19:36

Hvor høy er du?

Marlen-18 år og mamma

18.06.2012 kl.19:57

Hihi, jeg flyttet ut når jeg var 16. Men så var jeg gravid også da :-) Tror nok det er mange som venter til LENGE etter de er fylt 18 også :-)

kristiane

18.06.2012 kl.20:04

hei! :D

hvor kjøpte du den "smarte lille dingsen" din som du bruker til og overføre bilder fra kamera til ipaden? :) har lett etter en slik i evigheter men finner den ingen steder :S

Maren<3

18.06.2012 kl.20:05

ER DU Å DENNIS SAMMEN?

KAN DU PLIS SVARE! :D <33

Sofie Arnesen

18.06.2012 kl.20:10

du er dødskul kristin! jeg har samme hunderase forresten :))

Christine

18.06.2012 kl.20:18

Kjempe bra svart på alt :) Føler jeg "kjenner deg" bedre nå, hehe! Gleder meg til videoen <3

mari

18.06.2012 kl.20:38

åå, har et spørsmål jeg håper du vil svare på! hvor mye tjener du på bloggen? :)

Kajsa

18.06.2012 kl.20:45

Hva jobber du med egentlig? (: -digger bloggen og stilen din :)

mari<3

18.06.2012 kl.21:22

når er det der i grimstad? <3

line

18.06.2012 kl.21:22

Elsker bloggen din<3

I spørsmål 14.Der du skriver at du har en sann dings som du kan sette inni ipaden og overføre bilder fra kameraet til ipaden hvor har du kjøpt den og hvor mye kostet den?

Har en ipad som jeg gjerne vil blogge fra men det blir så utydelige bilder.

Love you kristin<3

Guro Strømmen

18.06.2012 kl.21:34

EEELSKER BLOGGEN DIN! Jeg og bestevennina mi skal også til Voss :DDDD håper vi møtes, hadde vert herlig! <3

Anonym

18.06.2012 kl.22:06

Hva jobber du som?

Sophie<3

18.06.2012 kl.22:10

Herlig at du svarer lange svar, det er så mye bedre enn bare "ja" :) Digger deg, Kristin!!

Ina PUZ

19.06.2012 kl.00:18

Duh litt sån random spørsmål :D men er du og Dennis sammen? <3 :D

Be smiling!

19.06.2012 kl.00:58

Ang. Dennis og avstanden kan jeg si at jeg er i et avstandsforhold, har vært det lenge- og det går så lenge man er innstilt på det, og realistisk til hva man har og ikke! Lykke til videre :)

wonderbrahs

19.06.2012 kl.14:23

Hvilken rase er hunden din?

Gøril

19.06.2012 kl.16:56

Så at du skal på ekstremsportveko!! Blir nok magisk!:D

Anna :)

21.06.2012 kl.20:34

Digger at du er bestevenn med søskenbarnet mitt Betty :))!

Janne xD

22.06.2012 kl.13:30

Har et spørsmål. Har du og Dennis dratt på ferie sammen? Eller har dere planer om det? <3

Kristiane Lie

23.06.2012 kl.15:05

Hva slags kabel bruker du mellom iPaden og kameraet? Hvor kan jeg få tak i den?

Du er superchill btw ;)

Hilde

23.06.2012 kl.22:44

sykelig brae svar! diggår deg <3

Skriv en ny kommentar

hits