HVEM ER DET EGENTLIG SOM MOBBER?

Kjære lesere... Jeg har egentlig bestemt meg for ikke skrive så mye mer om min deltakelse på Paradise Hotel, men nå blir jeg rett og slett nødt! At noen av dere kaller meg en mobber, finner jeg ganske utrolig. Jeg burde egentlig ikke bruke tid på å forklare meg en gang, men i dette tilfellet velger jeg å gjøre det. At jeg er en mobber skal jeg ikke ha på min kappe!

Mobbing er et relativt nytt begrep i Norden, og kom inn i det norske språket rundt 1970. I følge leksikon betyr ordet gruppevold, og er en betegnelse for en gruppes angrep på et enkelt individ som ikke hører til i eller ikke blir akseptert av gruppen. De som mobber har som regel som mål å bryte ned offeret psykisk og /eller fysisk.

Passiv mobbing er også en form for mobbing, d.v.s. at en bare snur ryggen til og later som man ikke legger merke til mobbingen, selv om man gjerne har lyst til å gripe inn, men lar være i frykt for å havne i offerets sko.

Allright... Jeg føler virkelig ikke at jeg havner innenfor noen av disse to kategoriene, og blir rett og slett sjokkert over hvordan enkelte kan få et slikt inntrykk etter en måneds tid på tv-skjermen. For det første, så er det jo snakk om tv. Det er så mye som skjer som dere ikke får se. Jeg har aldri mobbet noen inne på PH, og når det kommer til tisse- og spytte episoden, vet jeg ikke hvor mange ganger jeg må si det; Jeg var ikke der da det skjedde!!! Hva vet dere om hva jeg eventuelt har sagt til de involverte i ettertid? Kan det kanskje tenkes at jeg har virkelig skjelt både Christina og Dennis ut for deres oppførsel og støttet Miguel? For det gjorde jeg nemlig, men dette er ikke blitt vist på tv. Jeg vet ikke om dere husker episoden da Miguel sjekket inn... Hvis dere tar en titt på den, ser dere at jeg at jeg bare snakket varm om gutten. Grunnen til at han ble litt mindre likt etterhvert handler om noe skjedde på hotellet som dere lesere ikke har fått se... Så har vi Christina... Hun var også ny på hotellet, og jeg tok henne imot med åpne armer. Stemmer ikke deg? På tross av at hun da var "kristen" og "avholds"?? Jeg gikk rundt til alle og sa at vi måtte ta hensyn til henne, og kanskje roe litt ned på festingen. Dette har dere heller ikke fått med dere. Så var det Kristian Réne... Her var det vel gjerne han som slengte mest drit eller hva? Jeg synes han er grei, og at han dessverre ble tisset på av Christina, kan ikke jeg ta på meg ansvaret for! Maria er også en nykommer, og jeg skal love dere at jeg tok henne godt i mot... Jeg hjalp henne med forberedelser til Miss Paradise, og støttet henne virkelig. Dessverre ble Maria en person som bestemte seg for at vi ville ha henne ut av hotellet, og at vi absolutt ikke ville gi de nye en sjanse. Gav vi ikke både Tommy og Christina en fair sjanse til å være der?
Fløyten får en litt annen lyd neste uke når det sjekker inn en ny jente. Da er det Maria som begynner å hate på de nye, og forstår endelig hvorfor man ser på nye deltakere som en trussel. Alle nye deltakere er selvfølgelig en trussel, fordi de mest sannsynlig kommer inn med en fredning... Det er et spill, og folk vil jo være der lengst mulig. At jeg prøvde å få Tommy ut, er ikke riktig... Jeg ville jo aldri at han skulle dra, men som partneren til Dennis, måtte jeg jo se hvordan det lå an for mulighetene til å beholde han. Ikke for å redde mitt eget skinn, men for å beholde en person på hotellet som vi alle var glad i! Utover dette var jeg den som kjempet for Alina, til tross for at de andre ville ha henne ut, og jeg var vel den eneste som aksepterte henne. Dette her er vel så langt ifra passiv mobbing man kan få det, eller hva? Jeg backet henne alltid!

Da tror jeg vi har oppsummert ganske så greit... Så over til det som faktisk betyr noe, mobbing!
Tenk dere litt om før enkelte av dere skriver stygge kommentarer, trekker inn fortiden min og går til angrep på meg som person! Dere går nemlig til angrep på et enkelt individ, for å mest sannsynlig bryte meg ned psykisk, og dette er jo faktisk definisjonen av passiv mobbing. Synes dere dette er ok?

Jeg synes det er på tide å begynne å fokusere på det positive, og ikke det negative!

Jeg beklager at dere synes jeg fremstår som en mobber på tv... Jeg beklager at enkelte av dere er bekymret for at unge jenter har meg som forbilde, og jeg beklager at dere tror at jeg synes det er greit med kommentarer som oppmuntrer enkelte av deltakernes holdninger.
Jeg har skrevet i flere innlegg at det å spytte på en annen er helt uakseptabelt, og at jeg ikke liker at enkelte synes slik oppførsel er ok! Jeg vet ikke hva mer dere forventer av meg. Jeg er fullstendig klar over at jeg ikke kan bli likt av alle, og det er selvfølgelig helt greit. Jeg er fullstendig klar over at enkelte av dere mener PH er et forbanna drittprogram, noe som også er helt greit. Det er ingen som tvinger dere til å se på det! Jeg er imidlertid ikke enig i at enkelte av dere kaller meg en mobber! Den der skal jeg rett og slett ikke ha på min kappe! Jeg tar vare på de rundt meg, alltid!

Da håper jeg at vi kan bli enig, en gang for alle! Jeg blir så glad når dere kommenterer på bloggen og setter pris på innleggene jeg skriver. Dere betyr alt for meg! Det vil alltid være noen haters, og det er helt greit. Hvis dere har noe på hjertet som dere ønsker å klage på o.s.v kan dere heller sende en mail til kristin_g_86@hotmail.com, fremfor å skrive kjipe kommentarer her på bloggen. Da får jeg muligheten til svare dere personlig, hvis det skulle være av interesse!


Det er lørdag og solen skinner! Det blir jo ikke mye bedre enn dette, eller hva?

Digger dere!

204 kommentarer

Kristine

28.04.2012 kl.11:45

Digger deg! Du er best! Stå på. Forstår ikke hvordan folk kan kalle deg en mobber......?

Synne

28.04.2012 kl.12:13

Kjempebra innlegg! Skjønner ikke hvordan folk kan kalle deg alle de tingene, for jeg for min del har aldri sett en mer kul dame. Du er et fantastisk forbilde, uansett hva andre har å si om det. Det må du huske! :)

Frida

28.04.2012 kl.12:17

Veldig bra skreve! skjønner heller ikke hvordan noen kan kalle DEG en mobber, er alltid du som er den snille mot alle der inne! du virker som en utrolig omtenksom og snill person, og jeg håper folk virkelig kan slutte med mobbing over nettet... jeg er sikker på at ingen av de noen gang hadde tørt å si noe sånn til deg face to face, og da blir de bare dumt å være så "tøff" bak tastaturet...

Du er herlig og fortjener ikke noe vondt! <3

Marie

28.04.2012 kl.12:19

syntes dette var et skikkelig bra innled <3 du er veldig tøff og tar ting opp sånn det er <3 skjønner at det ikke er noe gøy og høre <3

Cecilie

28.04.2012 kl.12:20

Er det en som ikke mobber, er det deg! At folk begynner å kalle deg en mobber, synes jeg bare blir for dumt ;) og når folk er redde for at yngre jenter skal bli påvirket av deg/paradise hotel på en negativ måte, hvorfor i alle dager får dem da låv til å se programmet på tv'en? Kjenner jeg blir litt provesert av at dette skal gå ut over deg. Er det en som har bena godt plantet i bakken, er det deg, Kristin! Stå på og fortsett det gode arbeidet du gjør her på bloggen! :)

Gina

28.04.2012 kl.12:21

Kjempe bra innlegg Kristin! Kan med hånden på hjerte si at du er den siste personen som mobber der inne. Du har alltid tatt i mot de nye med åpne armer! Digger deg :-)

Anonym

28.04.2012 kl.12:21

Om du sikter til den kommentaren ang Miguel, så var det aldri ment at du skulle føle deg som en mobber. Det som var ment var at du som toppblogger burde ta opp som tema at det ikke er rett av andre og slenge stygge kommentarer, til noen de er blitt kjent med via tv og dere andre deltagere. Som du selv sier, masse er klippet til og masse er ikke tatt med av hva som virkeli fåregikk der inne.. Få det fram til lesrene og seerne deres, det er ikke rett å komme med stygge kommentarer uansett... At slikt oppførsel er noe som kan kalles for mobbing... Og ikke minst få frem at hele PH er et spill og at dere lever i en helt egen verden der inne..

Beklager på det sterkeste om du følte det slik, var krass i min kritikk, men når det kommer til sånne stygge kommentarer blir slengt rundt til ukjente folk så blir jeg provosert.

Katinka

28.04.2012 kl.12:21

Bra skrevet! Jeg føler ikke at du var den som mobbet noen, jeg synes folk skal slutte å ta det paradise tingene så utrolig seriøst. Det er realitytv! Det må være drama, og jeg har lest noen artikler der det står at dere ble ofte minnet på at det er en konkurranse, hvis alle hadde vært gode venner hadde ikke det her vært en konkurranse.

Uansett, du er en av de mest ekte personene på paradise hotel, hvis ikke du hadde vært med hadde jeg ikke sett på det. Det er forståelig at du ikke vil snakke om PH på bloggen. Du har en skikkelig kul stil, Kristin. Jeg har begynt å gå med hettejakker mye oftere på grunn av deg, haha! :) Jeg har fulgt bloggen din siden starten av paradise, tror jeg(?) og leser den hver eneste dag, må vel kanskje bli litt flinkere til å kommentere også :) Lykke til videre!

Emilie

28.04.2012 kl.12:22

Bra innlegg ! :)

susanne

28.04.2012 kl.12:23

du er rett og slett herlig

MASHE

28.04.2012 kl.12:26

Du er faktisk en av de på hotellet som er mest imøtekommende mot de nye! Desverre klipper de sånn at vi ikke får se så mye av dette, men det er en grunn til at alle ser på deg som en sterk spiller; og det er at alle liker deg så godt.. Den Kristin som kommer fram på skjermen, er virkelig et fantastisk menneske.

anonym

28.04.2012 kl.12:26

Digger deg :-) håper du vinner paradise hotel <3

Karoline

28.04.2012 kl.12:26

Skjønner ikke at folk gidder å kritisere deg en gang.. Man kritiserer jo ikke menneskene rundt oss hele tiden for ting de gjør eller sier, hvorfor skal man kunne si stygge ting til noen bare fordi de er med på et program?!

Syns du er kul!

28.04.2012 kl.12:27

bra skrevet!

Marthe

28.04.2012 kl.12:27

Kjempe bra skrevet Kristin!

Jeg leser bloggen din hver dag og leser gjennom alle innleggene dine. Du er en så skjønn og koselig jente som alltid støtter alle og gir gode tilbakemeldinger. At du er en mobber hvor i huleste har folk fått det ifra? Du vet du er bedre enn dem Kristin, du er så sterk!

Tusen takk for at du er deg selv 24/7, det finnes ikke mange som deg!

Er så stolt over å være bergenser, du skulle bare vist <3 stå på bloggingen, du kommer alltid til å være min 1# fan. Digger deg massemasse!

Andrea

28.04.2012 kl.12:28

De som mener at du mobber, det forstår jeg ikke! Jeg synes det å måtte rakke ned på andre, for å føle seg bedre er utrolig teit! Da beiser de bare at de har en dårlig selvtilitt. Utrolig slemt spør du meg å si sånn om andre! Kristin du er fantastisk og sterk og absolutt ikke en mobber!<3

Jessica

28.04.2012 kl.12:28

Helt fantastisk innlegg, det sier alt. Du er bare helt skinnsykt KUL!

Og alt det du skriver, hoper jeg får folk til og åpne øynene litt mer :-)

Fortsett og blogge så supert som du gjør! Det er jo bare et tv program vi snakker om her. Og ja dessuten får vi jo langt i fra se alt som skjer der inne. Ikke noe og henge seg opp i :-)

Silje

28.04.2012 kl.12:31

jeg har aldri ment eller sakt at du er en mobber. det mener jeg heller ikke. men dennis og christina derimot er mobbere. jeg mistet all respekt for dem. du fortjener mye mer enn dennis. du virker koselig og grei, og det er sant; du var veldig koselig med "kristene christina"!!

Julie

28.04.2012 kl.12:32

Kjempe bra skrevet, Kristin :)

Visst folk ikke liker deg for den du er på eller bloggen din så er det faen ikke vits i å lese eller kommentere bloggen din!! Og du er ivartfall langt i fra en mobber!

You Go Girl :-D

Anneli

28.04.2012 kl.12:32

Støtter deg!!

Anna<3

28.04.2012 kl.12:33

Jeg synes du er utrolig sterk som står på og forsvarer deg!

Til alle dere som sier at Kristin er en mobber: Masse av det som vises på TV er klippt sånn at det skal se mere "spennende" ut! Husk at det er masse gode ting som ikke blir vist på TV!!! Tenk dere om før dere kaller noen en mobber!! En mobber er en som prøver å få andre til å føle seg verdiløs og Kristin er akuratt det motsatte!!!

Stå på Kristin! <3

Silje

28.04.2012 kl.12:33

men foresten jeg synes virkelig at dennis har gjort migiel i en vanskelig sitvasjon. har du sett alle de stygge komentarene han har fått? han blir forthatt av personer han aldri har møtt eller snakket med..

stakkars gutt

lise lotte

28.04.2012 kl.12:34

du er så uskyldig og søt <3 jeg synes ikke at du er en mobber. jeg fårstår meg ike på hvor disse folka fikk dette fra?? hæææ.

samma det , det er vel ikke alt her i verden man skal skjønne? det er jo derfor det er så masse alternativ :P eller? hehe

Men jeg lurte på en ting?!

kan du pliiiiiisss snart ha en ny spørsmaålsrundee? <3

kan du ikke ha det fast annenhver uker eller no? :)

plis

plis

plis

plis

<3 loveuu, klem fra mei <3
Utrulig bra skrevet, skjønner ikke at folk ser på deg som en mobber, du som er en så nydelig preson!

Lalinta

28.04.2012 kl.12:37

Folk har ikke noe å gjøre når de finner på å slenge dritt.. Blir irritert -.-

Ikke ta til deg det som er negativt, ta til deg det som er positivt.

Du er herlig og jeg digger deg!

Ida

28.04.2012 kl.12:37

gikk inn her for å se om noen hadde kommet meg i forkjøpet, og tydeligvis, ja.

mobbing er når det sitter tre psykisk sterke jenter og regelrett bestemmer hva slags valg andre skal gjøre og hva som er best for dem, uten å tenke på hva de har lyst til og hva de tenker/ føler, for det "er sikkert ikke så viktig for dem". som når dere tre jenter sitter å hersker over Iselin og sier at hun MÅ på date, selvom hun helt tydelig ikke har lyst. hun andre dama hadde jo dritlyst, men det fikk ikke gjennomslag. skjønner at man prøver å redde rævva si, men det der, DET er mobbing, av VÆRSTE sort, og som seer, som prøver å se det beste i alle, gjør det vondt langt inn i hjerterota. grunnen til at jeg sier i fra er bare for å få folk oppmerksomme på at det er dette som er den kjipeste formen for mobbing. den som ingen ser. som går utover de som ingen ser. trist.

Maria

28.04.2012 kl.12:39

Kjempebra skrevet! Ikke ta deg nær av folk som tror de kan si hva de vil bare fordi du er på tv..! Du er jo fortsatt en helt vanlig person, med følelser! Jeg har holdt med deg siden starten, og det var kanskje fordi du var en av de mest jordnære jentene jeg har sett! (ikke bare på ph, men av alle jeg vet om og kjenner.) digger at du er deg selv, og er lik mot alle :) stå på! elsker bloggen din!

Solveig

28.04.2012 kl.12:40

Jeg elsker bloggen din og synes at de som ikke har noe pent å si om deg eller bloggen bare kan holde seg langt borte fra denne nettsiden!<3

Jan Ove

28.04.2012 kl.12:42

do your thing girl!;) haters gonna hate, og etter mine erfaringer så er det som regel pga sjalusi

Camilla

28.04.2012 kl.12:45

Herregud at det går an å kalle deg mobber!! fy faaen!! blir helt oppgitt over at folk kan komme fram til noe slikt.. får vondt i hodet bare av å lese den kommentaren rett over her fra "Ida": DET ER FAEN IKKE MOBBING!!

Kristin du er fantastisk, digger deg <3

Hege

28.04.2012 kl.12:45

Mobbing ja.. Du er jo en person som er så utrolig søt. Har aldri falt meg inn at du er en mobber på PH. Du er jo den som støtter de fleste der inne og er positiv som få. Hvis folk kommenterer at du er en mobber, hva er de som skriver det da? Det de holder på med er jo nettmobbing. Noe som ikke er bra i det hele tatt. Gjemmer seg bak dataskjermen og skriver stygge ting til deg... Kanskje de burde tenke over at det faktisk er mobbing?

Stå på Kristin. Du er den søteste og kuleste på PH, håper virkelig du vinner! :-)

Marianne

28.04.2012 kl.12:49

Kjempe bra innlegg!!!

Du traff full blink. Støtter deg i saken og ser på tv at du er en fantastisk person. Det at andre mister respekt for Dennis og Christina og evt deg, er tåpelig. Alle gjør feil og dumme ting. Ganske sikker på at flesteparten av de som kritiserer dere også har gjort noen feil i livet som de angrer på. Det har ihvertfall jeg!! Selvfølgelig støtter jeg ikke mobbing og ikke det Dennis og Christina gjorde, men det finnes grenser for hvor mye dritt de skal ta til seg.

Dennis har sagt unnskyld og Miguel har lagt saken bak seg.. Hvorfor skal alle andre bry seg så hardt, når personene som er involvert har lagt det på is?? Ikke vær med på å gjøre dette til mye mer en det er.

Du mobber ikke. Stå på og stay strong!!

Anonym

28.04.2012 kl.12:49

Kristin, jeg skjønner ikke hvordan folk kan kalle deg en mobber ? Jeg ser på PH og du er jo bare god mot alle, og du tar de nye imot med åpne armer. Du er et stort forbilde for mange, og spessielt meg ;) jeg prøver å være like godhjertet som deg, men det er ikke alltid like lett. jeg gjør ingen noe dumt. men du er bare helt fantastisk mot alle, uansett hvem det er <333 digger deg Kristin.

Håper inderlig jeg møter deg en dag. Det er ikke mange mennesker som er som deg, du er spessiel<3 ;)

Veronica Bremnes

28.04.2012 kl.12:50

Fantastisk innlegg, Kristin. Du sprudler og gir glede, og ser alltid smashing ut - det er iallfall mitt inntrykk. Mobbing kunne jeg aldri forbundet deg med. Love!

Mari

28.04.2012 kl.12:53

You go girl!

kristin

28.04.2012 kl.13:00

Synes det er dumt at folk skal være sånn, du virker som ei helt nydelig jente, og jeg har aldri tenkt at du mobber noen som helst!

Sandra

28.04.2012 kl.13:46

Du, Camilla og Christina virket som noen greie jenter. Jeg vil ikke akkurat kalle dere mobbere, men dere er ikke akkurat snill mot andre utenfor "gruppen" deres. Helt seriøst, dere snakker bare drit om andre, gjør alt som er best for dere og tenker faktisk ikke på andre. Da kan du ta episoden med Iselin og Maria som et eksempel. Hvorfor i helvete skulle ikke Maria få gå på date, men Iselin måtte absolutt? JO FORDI DA VAR DERE I FARE.... men dere tenkte jeg ikke på om Iselin ville eller ikke. Ellers tar dere heller ikke noen godt imot. Skjønner at dere vil at deres gruppe skal komme videre og få de nye ut, men det går an å vise respekt for dem å faktisk prøve at de får slippe inn i gruppen.

K

28.04.2012 kl.13:46

Fullstendig enig med deg! Du er slettes ikke en mobber, og jeg tror det er veldig få som ser på deg som det. Ignorer det lille mindretallet.

Stå på! Du er herlig!

Vilde Jeanett<3

28.04.2012 kl.13:47

Synes du fremstår veldig bra på PH, og synes ikke at du mobber noen som helst. Du er faktisk et veldig bra forbilde for du forklarer hvorfor du tror det og det, og du gir alle en sjanse. Er sånne jenter som deg vi trenger her som står opp for andre og sine egne meninger, sier ifra om ting, aksepterer andre sitt valg og hvem de er:)

Unknown

28.04.2012 kl.13:56

Veldig bra skrevet! Jeg har ikke sett at du har mobbet eller snakket dritt om noen av personene inne på Paradise Hotel. Som du selv sier, får vi, seerne, ikke se alt som blir vist. Det er noe som heter klipping, og dermed er det mye vi ikke får se, som faktisk skjer der inne. Jeg synes rett og slett det er unødvendig å rakke ned på Kristin, på grunn av dere "sier og tror" at hun snakker dritt om de andre deltakerne, noe hun ikke gjør. Tenk dere litt om neste gang, før dere har tenkt å si noe slikt. Kristin har følelser som vi alle har, ikke glem det.

Jeg kjenner ikke Kristin i virkeligheten, men jeg kan tenke meg at hun er langt i fra en slik person. Jeg støtter deg, Kristin! Stå på videre!

Ha en fin lørdag!

Peter

28.04.2012 kl.13:57

Greit nok at du tar dette opp, men du må regne med litt hat her og der. Er ingen poeng i å overdrive;) Du er sterk, du klarer å heve deg over dette!

Amalie

28.04.2012 kl.13:58

Veldig bra innlegg! du skriver utrolig bra, og jeg skjønner ikke hvorfor folk skriver at du er en mobber, for det er du ikke ! du virker som en veldig hyggelig og omsorgsfull person! Jeg digger deg, stå på videre, drit i alle haters, det er så mange som liker deg og digger deg! Du er et forbilde for mange, du er hvertfall mitt forbilde! Jeg håper du får en super helg, og koser deg! Det fortjener du!! forresten håper du vinner paradise, du fortjener det mer enn noen andre! håper du leser denne kommentaren, og skjønner at du er en fantastisk person!!

maja

28.04.2012 kl.13:59

yo Sandra! Det er et spill og alle vil jo selvfølgelig komme seg lengst mulig. Kristin, Camilla og Christina er gode venner og vil jo holde sammen. Det med at Iselin fikk gå på date og ikke Maria gjør jo ikke dem til de slemme.

Å det er et spill ffs!

Camilla

28.04.2012 kl.14:05

Stå på videre Kristin! Digger deg også :)

Ha en fin Lørdag. Her i Bergen er det ikke sol...

Maren Pisani

28.04.2012 kl.14:06

Helt ening i det du skriver! :)

Og noen kaller deg en mobber forstår jeg ikke! Siden du virker som en av de personene som bryr deg om alle der inne!

Ha en super lørdag videre! :)

Camilla Pettersen

28.04.2012 kl.14:08

Kristin Gjelsvik en mobber? altså, ærlig talt! Når jeg så på PH var den første deltakeren jeg la merke til, Kristin, nettopp fordi hun alltid var blid og positiv mot ALLE. Hun var en av de første som kom å hilset på de nye deltakerne med et stort smil om munnen og ønsket å bli kjent med dem, og hun var alltid den som snakket pent om alle, når kanskje ikke alle andre gjorde det. Hun så ikke vondt i noen av deltakerne, noen gang. Et eksempel er for eksempel når Miguel kom inn på hotellet, og Dennis var så forbanna og sa "Jeg hater sånne typer som han!" Da sa Kristin "Dennis, nå må du skjerpe deg! Gi gutten en sjanse!" Dette er noe jeg husker godt, og jeg la spessielt merke til denne hendelsen. Kristin gikk imot de som var negative og ville ha deltakere ut av hotellet. Hun ville alltid gi alle en sjanse, og så de gode sidene I alle.

Jeg er glad jeg ser på paradise i år, for Kristin, du har faktisk blitt et forbilde for meg, nettopp fordi du alltid er glad, positiv og imøtekommende med alle! Jeg begynte faktisk å tenke over min egen oppførsel når jeg så hvor snill du var med alle, og jeg har virkelig lyst til å ha en slik personlighet jeg også. Du sprudler av personlighet, og gjør alle glade bare ved å være tilstede. Det er ihvertfall mitt inntrykk. Jeg sier det hver gang jeg ser på paradise, og jeg sier det igjen, Kristin, Jeg DIGGER deg! Du er helt herlig på så mange måter. Selv om jeg er 17 og du er 25, så har du virkelig blitt et forbilde for meg, og du har påvirket meg på så mange måter, positivt selvfølgelig. Overse de negative kommentarene, for de fortjener du virkelig ikke! You go girl! Jeg digger deg, Kristin :-)

Malin

28.04.2012 kl.14:16

Jeg forstår ikke at noen kan kalle DEG en mobber!

Du er jo en av de mest imøtekommende inne på paradise etter min mening, men folk må jo forstå at det faktisk er 24 timer som er klippet ned til 45 minutt! Da er det jo garantert mye vi ikke får se på tv.

Sånn som da Miguel måtte dra, og gråt og kalte Kristian dumme faen, det var et uttrykk guttene brukte inne på hotellet.

Og folk som sier han var kjip som ikke klemte folka der, han gjorde det! Men det kom ikke med på tv.(etter det jeg har lest)

Henriette

28.04.2012 kl.14:18

Støtter deg!

Du er ingen mobber. Virker som en fantastisk person og fremstår som et flott forbilde!

anniken

28.04.2012 kl.14:22

du virker som den mest rettferdige inne på paradise.. jeg skjønner ikke at noen kan kalle deg en mobber?

for meg er du hvertfall et forbilde:) for mange andre også!

marte

28.04.2012 kl.14:25

kjempe bra innlegg! :)

Jannicke :)

28.04.2012 kl.14:28

Veldig bra skrevet.. helt enig med deg! Skjønner ikke folk til tider, jøye meg..

Stå på videre, jeg digger deg :) elsker stilen din forresten!

Emma

28.04.2012 kl.14:31

Kjempe bra skrevet! Du er forbildet mitt og du tar godt vare på alle sammen, det ser jeg! :)

Birgitte

28.04.2012 kl.14:32

Utrolig bra innlegg, saklig fra begge sider og akkurat slik jeg tror de fleste har oppfattet situasjonen. Kan ikke forstå hvordan folk kan legge sin hat på deg!

pia

28.04.2012 kl.14:34

næmmen herregud , folk må roe seg ned.. vedder på at eneste grunnen til at noen hakker på deg er fordi de er missfornøyde med seg selv! jeg har sett hver eneste episode av paradise , og du har ikke kommet fram som en mobber i det hele tatt.. siden du har blogg , og deler mye av livet ditt synes kanskje folk det er lett å klage på deg via bloggen eller noe , men hvis folk kaller deg en mobber , kan de ikke ha sett serlig mange episoder.. jeg syns du kommer fram som en awesome person , og en som tar ansvar og er snill med alle ! ikke ta til deg all dritten folk kommer med , jeg er selv en av dem som faktisk ser opp til deg :) fortsett med å være en awesome blogger , drit i andre folk :D

Michelle

28.04.2012 kl.14:35

Det var kjempe bra skrevet Kristin! Jeg skjønner meg ikke på de som kaller deg en mobber fordi du er\var snill og godtok alle i gruppa! Du fortjener mer enn å bli kalt en mobber, for du er en herlig jente! Jeg har likt deg helt siden jeg så deg for første gang på paradise hotel! Du er kjempe snill og det finnes ikke noe vondt i deg!!!! Stå på :D

Ingrid

28.04.2012 kl.14:38

Wow... At noen kan kalle DEG en mobber er faktisk helt utrolig... Det tenker jeg på hver gang jeg ser på paradise, at du er så veldig snill og god mot alle. Det er du som tar de nye best i mot, og du gir alle en sjanse! Bare fortsett med det du holder på med, Kristin. Du har så utrolig mange fler som liker deg enn som ikke liker deg!

Julie

28.04.2012 kl.14:42

Fint skrevet Kristin!

Håper du har det bra! Du virker utrolig snill og hyggelig. Blir litt irritert over folk som sier du er en mobber og sånn. Er bare latterlig! Du er forbildet mitt! Hver dag så går jeg innpå outfit bildene dine og får inspirasjon om hva jeg skal ha på meg! Og du får selvtillitten min opp, har så utrolig lyst å bare møte deg og bare snakke med deg!

Ha en fin dag videre søte deg!

Mari

28.04.2012 kl.14:43

Så sant! Digger deg og! :)

Maria Lunde

28.04.2012 kl.14:48

Fint innlegg!

Har ikke sett deg mobbe noen på Paradise Hotel. Bare at du er god mot alle :)

Ser virkelig opp til deg, og har heiet på deg og Dennis fra dag 1! <3

Massoma

28.04.2012 kl.14:48

helt enig med hun ovenfor! du virker som en utrolig jente! digger deg! :D:D

Caroline

28.04.2012 kl.14:50

Flott innlegg, du er en fantastisk person med en personlighet som virker helt unik! <3 Stå på!

johanne

28.04.2012 kl.14:53

Du er for all del ingen mobber! Og mobbing, er noe som foregår over lang tid. Du har heller ikke vært ekkel, slem eller holdt noen utenfor!

Jeg kan heller ikke si jeg synes noen av de andre deltakerne er "mobbere" selv om de kanskje har vært litt ekle mot andre deltakere. Grunnen til at jeg mener det er at det her er et spill, og ikke noe annet!

Sunniva ;)

28.04.2012 kl.14:54

http://www.tv3play.no/play/271781/?autostart=true

Hum, interesting <3

Marte

28.04.2012 kl.14:59

kristin du er ingen mobber! du har bare ett godt hjerte du tenker bare gode tanker om folk og er sikkert det snilleste mennesket noen kan møte! ELSKER BLOGGEN din Kristin!! <3<3<3<3 du er best! <3

Anett

28.04.2012 kl.15:01

veldig bra skrevet, syns på ingen måte at du mobber noen, du er jo den som backer folk opp mest, vertfall inne på hotellet, du støtter alle og ga alle en sjanse, syns det er trist at folk skriver son over internett, de hadde ikke hatt hjerte til og sakt det til deg over den anonyme statusen , rett og slett fordi de må stå og lyve deg i ansiktet, det finest ikke noe vondt i deg, jeg heier på deg og du skal vite at du inspirer meg og mange andre både slik du er inne på hotellet og slik du er i virkeligheten (slik jeg ser det) med at du er deg, digger deg ♥ drit i de som sier stygge ting, du er perfekt og de har rett og slett bare bestemt seg for å ikke like deg(SJALUSI) , ikke bruk tid på dem, det fortjener de ikke!

Julia

28.04.2012 kl.15:01

Du er den minste"mobberen" på hele PH, og de som kaller deg mobber vill berre føle seg bedre med seg sjølv, ikkje hør på dei negative komentarene! :)

Du er den mest oppegåendejenta på PH uansett.

Det er eit spill de som er med på leken på tåle steken.

caroline

28.04.2012 kl.15:02

Stå på!! <3 ingen kan kalle deg en mobber!! :D SUPERT innlegg.. <3

Thea

28.04.2012 kl.15:15

Du er ikke en mobber!!!! Du er en person som vet hva du selv snakker om og en som er snill,nydelig, sykt flink med ord,stil osv.

Jeg skjønner ikke hvordan andre personer kan kalle deg en mobber, det blir rett og slett for teit!

Jeg lurer på om de i det hele tatt vet hva det betyr?

PS: Digger bloggen din! <3

Mari

28.04.2012 kl.15:18

Du er jo bare god og snill! Absolutt IKKE en mobber. Hvor folk har fått det i fra forstår ikke jeg. Jeg har sett alle episodene av paradise,og har aldri sett at du har sagt eller gjort noen noe vondt.

Ha en fin dag :D klem til deg!

Anetteou

28.04.2012 kl.15:25

Bra skrevet! Helt feil å kalle DEG for en mobber. Stå på, Kristin! :D

Christelle Chibashimba

28.04.2012 kl.15:35

Digger deg så sjukt mye! du er faen ikke en mobber!<3 bare stå på (:

marita

28.04.2012 kl.15:42

Bra skrevet: ) Folk har ikke helt forstått hva ordet mobbing er ennå! er bare et skjellsord for andre! Diggerdeg!:)

Monica

28.04.2012 kl.15:43

Veldig bra innlegg! Er fullstendig enig med deg :)

Og det er du som er den mest inklulderende, positive og snilleste av jentene der inne, det er det ingen tvil om! Heier på deg :D Ser opp til deg!

Ha en super helg!

Marte

28.04.2012 kl.15:44

Du e en mobber.

Sofie

28.04.2012 kl.15:49

Jeg syns du er helt herlig, Kristin! Skjønte ikke helt da folk begynte å kalle deg for en mobber; du er snarere det motsatte. Fortsett å vær den du er, ikke la haters eller negative kommentarer gå inn på deg. Du er en flott jente med fantastisk personlig (og stil, hehe). Du er min favoritt inne på PH, just saying.

Nora :-)

28.04.2012 kl.15:52

Kjempe bra skrevet Kristin! Stå på og ikke la haters knekke deg! Du har så absolutt rett i alt du skriver, ikke la noen andre fortelle deg annet! :)

Siri <3

28.04.2012 kl.15:57

Veldig bra skrevet, har aldri tenkt tanken på at du er en som mobber eller sier stygge ting om andre. Har eller sett på deg som bryr deg om personer og heller vil hjelpe dem en og tråkke dem enda lenger den i gjørma. Rett og slett en lojal, sprudlende og omsorgsfu ll person. Og det er det som gjør deg til et forbilde for meg og mange andre mennesker. Synes du bare skal stå på oh hvere den du er nå og på den måten du var på PH for det var en veldig fin måte og hvere på.

Ha en fin dag videre. Gleder meg til og se hvordan det går med deg etter Dennis dro på mandagens episode. Heier på deg!!! :)

emilie :)

28.04.2012 kl.16:04

ingen kan kalle deg en mobber!! første gang jeg så deg tenkte jeg at du var en skikkelig kul jente. og de hadde jeg rett i for du er nemmelig dritkul:-) dennis er heller ikke en mobber bare fordi han spytta på miguel. alle gjør skikkelig dumme ting inni mellom!! jeg er sikker på at dere også har gjort dumme ting enten de er i fylla eller ikke!! du er den kuleste personen ever og de er dennis også :) digger deg og dennis <3

ps: når kommer svara fra dennis? :)

Thomas

28.04.2012 kl.16:06

Bergenser stil, liker det! :D Har ikke lagt merke til noe ''mobbing'' eg.

Digger deg! :-)

Caroline

28.04.2012 kl.16:25

Stå på Kristin, forstår ikke hvorden folk kan kalle deg en mobber...!?

Digger deg! :)

Marte

28.04.2012 kl.16:33

Hev deg over dette, Kristin. Du er snill og god mot alle :)

Kristine

28.04.2012 kl.16:37

Fint innlegg Kristin :) Du er så bra du! Håper du ikke bryr deg og hever deg over det. Dessuten så er du en av de få bloggerne som "inkluderer" leserne dine og viser at du setter skikkelig pris på de som leser bloggen din, hvis du skjønner hva jeg mener? Det er supert, I like you

Stine

28.04.2012 kl.16:37

Har sett hver eneste episode av paradise og at du er en mobber er en tanke som ikke en gang har streifa meg. Du er vell egentlig den på hotellet som jeg ser på som snillest, og tar mest hensyn til de andre. Som f.eks når andre har snakkes dritt om iselin, har du støttet opp og sagt at hun er en søt og snill jente, og du gav henne til og med en fordel med vilje når du satte henne som din minste konkurent! Synes du virker som et helt fantastisk menneske, og at det er utrolig domt at misunnelige, trangsynte mennesker prøver å tråkke ned den flotte jenta du er! Håper virkelig du klarer å se forbi de domme komentarene, for det er ingenting sant i dem! :) Du er et utrolig bra forbilde, og det gjør meg glad at unge jenter har noen skikkelige de kan se opp til! Stå på! KLEM!

:-)

28.04.2012 kl.16:37

Alt du skrev her har jeg allerede tenkt 100 ganger selv :) you go girl, jeg digger deg, og heier på deg :) du er jo søren meg den mest voksne og snilleste personen der inne, og tro meg når jeg sier at jeg virkelig har lagt merke til at du tar deg godt av alle rundt deg :) at folk kaller deg en mobber er jo direkte latterlig :P håper du ser denne kommentaren!!! :-D

hilsen christine :) jeg er forresten 22 år, så jeg er ikke "en liten jente som har deg som forbilde" , jeg er en voksen jente som har deg som forbilde ;) KLEM :-D

Elise

28.04.2012 kl.16:40

åh, digge dæ! Bloggen din understreke bare kor flotttttters du ee :D

Silje

28.04.2012 kl.16:44

Kristin, der traff du spikern midt på hodet! At noen kommer med negative kommentarer til deg og kaller deg for det ene og det andre, bunner og grunner nok aller mest i misunnelse. Du er jo den aller mest fornuftige inne på Paradise. Du er den som opptrer mest voksen uansett situasjon. Du er mest reflektert og du er mest åpen mot nye. Jeg hadde egentlig bestemt meg for at i år skulle jeg ikke se på PH, så jeg misset de to første ukene. Men så begynte jeg tilfeldig å se en episode, og da var det gjort. Og jeg er sykt imponert over måten du tenker og handler på der inne. Og om noen klarer å tolke det dit hen at du mobber der inne, ja da er det noen som trenger å skaffe seg briller.

Jeg har sjekket alle som er på PH sine blogger, men du er den eneste jeg følger og kommer til å fortsette å følge etter PH er over. Jeg henter mye inspirasjon i bloggen din, og at du velger å ikke skrive så mye om PH synes jeg bare er fantastisk! Ha en fin lørdag videre :D

Lene

28.04.2012 kl.16:48

At du i det hele tatt må forklare deg ifht til dette blir for dumt. Du er ikke i nærheten av å være en mobber, absolutt ikke....!

Skjønner at du velger å forklare deg,men i utgangspunktet burde ikke det være nødvendig. Dessverre så er det alltid noen som må ha en negativ og stygg tone. Det er alltid noen som må hakke på andre!

Du virker som en fantastisk jente,som bare vil andre godt.

STÅ PÅ videre,og ta til deg alt det positive,og glem det negative.

Mari H

28.04.2012 kl.17:01

Herlighet, kan virkelig ikke skjønne hvorfor folk sier at du mobber noen. Selv synes jeg at det er du som er den mest godhjertet på hele hotellet. Du tar alltid folk godt i mot og er grei med alle. Du er heller ikke den som baksnakker. Man ser at du vil alle godt. Ikke la sånn som dette gå inn på deg, for du er så bra!

Sophie<3

28.04.2012 kl.17:15

Det er i alle fall ikke du som er mobbern her, ærlig talt!

Jeanette

28.04.2012 kl.17:33

Skjønner ikke at noen kaller deg mobber i det hele tatt! Du er jo den som har vært fremme med hånden først for å hilse på nye deltakere hele tiden.Og ja,du tok godt i mot Christina også,selv om alle trodde at hun var kristen først og litt anderledes.

Une

28.04.2012 kl.17:41

Dette var et utrolig bra innlegg! Håper de som mener du er en mobber tenker over det de har sagt (skrevet) en gang til. Etter det jeg har sett av deg har jeg oppfattet deg som en utrolig god person. :)

theresekristina

28.04.2012 kl.17:45

Fatta ikkje at dei kan kalle deg ein mobbar. Er det noken som alltid har prøvd å inkludere og snakke fint (sjølv om vedkommande kanskje ikkje har fortent det) så er det deg. Når folk begynte å snakke drit om feks Iselin, så prøvde du fortsatt å snakke fint om ho. Og såklart ville du prøve å beholde Dennis der. Det var partneren din og du sa jo til Christina at du ville ha han der, men at du hadde forståelse for at ho valgte Tommy. Om det er noken som mobba, så er det vertfall ikkje deg! Det er sikkert og visst.

meg :L

28.04.2012 kl.17:47

jeg skjønner ikke hvordan noen i det hele tatt kan kalle deg mobber , de finner vel ikke på noe bedre å si og siden de sikkert vil ha en bedre selvfølelse så rakker de ned på deg .

uansett stå på digger deg ! <3

Kornelia Kjær

28.04.2012 kl.17:54

Dette er et av de beste innleggene jeg har lest på lenge! Du får virkelig sagt det, Kristin! Av det jeg har sett på Paradise synes jeg du fremstår som en veldig smart, omsorgsfull og hyggelig jente! Fortsett sånn:) Digger deg, håper du vinner hele driten!

Emilie

28.04.2012 kl.17:56

Kristin, det er så mye fæl dritt du får, noe som ikke stemmer. Du er en sterk jente, og det er flott at du står i mot disse dumme påstandene! Jeg kjenner deg ikke godt, men som jeg har hørt av kjente; er du en fantastisk person, og jeg vet at du aldri vil såre noen. Ta til deg alle de positive meldingene, og stå i mot de andre; for de tar feil. Du bør ikke angre på noe du har gjort på Paradise Hotel; for alt du gjorde var aldri vondt ment mot noen. Stå på videre, du er et stort forbilde - for store og små :)

Miriam

28.04.2012 kl.18:00

Vet du hva, det blir rett å slett for dumt. Til "Ida", at du kaller det mobbing er helt horibelt. DET ER ET SPILL HELE GREIENE. Og du Kristin er utifra hva jeg har sett et fantastisk menneske! De som kaller deg en mobber har ikke forstått definsjonen, er misunnelig på deg eller er rett å slett bare helt bak mål selv. ARG jeg irreterer meg SÅ UTROLIG MYE over folk som klager unødvendig over andre (uten grunn)!

Det er så trist at du må bruke energi på negativ dritt når du er så kreativ og har så mye bra å komme med!!

Hilsen en som ikke leser bloggen din fordi du var på TV, men fordi du inspirerer!!!

Mari

28.04.2012 kl.18:02

Du virker som en veldig inkluderende og omsorgsfull person, Kristin. Skjønner ikke at noen kan mene at du har mobbet noen på PH. Du virker som en sprudlende og tvers igjennom hyggelig jente, det mener jeg. Jeg hadde vært stolt hvis du var min venninne.

Anelill; )

28.04.2012 kl.18:39

Jeg skjønner ikke hvordan noen kan ha hjerte til å kalle deg mobber! Det er noe av det sykeste jeg har hørt. Du tar jo i mot de nye bedre enn mange andre. Og jeg skjønner deg på det sterkeste!!<3

Du er dødskul!

Stor klem: )

Mona

28.04.2012 kl.18:43

Tror noen misforstår ting om du er en mobber. Du fremstilles hvertfall som en ekstremt god og jordnær person som tar vare på de du liker og de du liker litt mindre. Selv om Dennis var litt vell godt humør å slang ut en spytt, så er han også awesome. Håper han kommer inn igjen og at dere nailer hele greie ;D

karianne

28.04.2012 kl.18:50

nå fikk jeg faen så vondt av deg:( herregud at folk kan være så jævelig frekke mot deg:( jeg digger deg, digger stilen din og du er en fantastisk bloggen kristin <3 du er rett og slett feilfri på alle måter<3

Marte

28.04.2012 kl.18:58

Jeg har digga deg fra dag en , og kan virkelig ikke forstå hvor folk får det fra at du mobber..?

Både på hotellet og bloggen fremstår du som en råherlig dame med bein i nesa, og det er nettopp sånne verdier som er viktig for å bli godt likt. Men som du sier, allekan ikke like alle, men det blir likevel for dumt å komme med sånne uttalelser.

Skjønner godt at du blir litt lei deg, men den eneste trøsten hvertfall jeg kan komme med, er at det er flere folk som liker deg enn det er folk som misliker deg.

Jeg elsker å lese bloggen din, du skriver så godt og virker som verdens snilleste. I tillegg har du verdens fineste og råeste stil, LOVE IT!

elise

28.04.2012 kl.19:04

you go girl!!!

Victoria

28.04.2012 kl.19:06

Kristin, du er ikke en mobber.. Jeg digger deg og du er et godt forbilde. Du er virkelig så bra. Jeg elsker smilet og latteren din. Du er best. Du er absolutt ingen mobber! Stå på :-)

Saga

28.04.2012 kl.19:11

Du er ei nydelig jente Kristin, både på utsiden og innsiden. Ser jo på PH, og gråt som en baby da Dennis måtte dra. Håper han kommer inn igjen. På en måte tror jeg det, for det er dere to som fortjener å vinne hele driten. Du skal være stolt av deg selv. So u go girl Hilsen Saga fra Trondheim.

Kristina

28.04.2012 kl.19:13

Støtter deg!!

followmylifee

28.04.2012 kl.19:14

Syndes du virker som ei veldig fornutig jente! Synd at noen aboslutt skal komme med dumme komentarer, for å prøve å ødelegge for en person. Kan ikke alle bare være snille mot hverandre? -.-" Stå på, jeg digger deg :)

28.04.2012 kl.19:17

You rock Kristin! Tror virkelig ikke jeg kunne fått noe bedre inntrykk av deg! Du virker bare helt fantastisk og alltid positiv. Ikke bry deg om at andre tar deg som en mobber når det er du som vet hva sannheten er. Men det er klart unødvendig og kalle deg for mobber! Stå på videre!! Du er virkelig et godt forbilde!

Paradisefan

28.04.2012 kl.19:17

Mobber? Dummeste jeg har hørt!

Du er jo en av de mest fornuftige jentene inne på hotellet! Du virker som ei fantastisk jente, og jeg synes du har blitt fremstilt veldig bra på skjermen! Digger deg :)

Marie

28.04.2012 kl.19:25

Du er langt ifra noen mobber, søte deg! Du virker som et fantastisk menneske.

Elizabeth Michelle

28.04.2012 kl.19:29

Du er da virkelig ikke en mobber!

Caroline

28.04.2012 kl.19:31

Må bare få si at jeg nettopp så ukes parsermoni, og det er noe av det værste jeg har sett! Grinte sammen med dere. Hadde håpet du og Dennis skulle stå i en finale sammen, men man trenger vell ikke å miste håpet enda :) Vil også si at jeg oppfatter deg som en av de ærligste jentene der inne, som det ikke finnes noe vondt i. Skjønner ikke at noen kan skrive noe sånt til deg. Jeg digger bloggen din, og digger at du ikke har en klassisk "paradise" blogg. Du er ei fantastisk flott jente Kristin :)

Anna

28.04.2012 kl.19:41

Skjønner godt at du tar det opp, er det noe som er irriterende er det når folk kaller deg ting du ikke er. Jeg har fått inntrykk av at du tar alle veldig godt imot på hotellet, og syns egentlig ikke man har noen grunn til å mislike deg. Du virker så utrolig snill!

Sigrid

28.04.2012 kl.20:09

Jeg er helt enig med deg! Jeg skjønner faktisk ikke hva noen av dem mener! Du virker som en av de mest omsorgsfulle personene der inne. Og folk tar helt av! Jeg mener at du alltid ga folk en sjanse, og uansett mener jeg ikke at man skal bli sure fordi man mener at dere ikke ga de nye en sjanse. Tommy? Christina? og uansett så er det et spill! Man er nødt til å tenke på hvem man stoler mest på og hvem man vil ha der, og det er selvfølgelig de man kjenner og liker best! Så hvis ikke de nye gir nok av seg selv så blir man ikke godt kjent på kort tid, og da er det de man er minst knyttet til.... og da er det ikke like farlig for gruppa om de ryker! Dere fikk jo også et sterkt bånd der inne, og da gjør man jo alt for å ikke miste de man er mest glad i! Sånn er det bare! Jeg forstår dere godt, og mener ikke det er noe galt i det! I tillegg er det jo sikkert lett å gjøre dumme ting der inne, mye alkohol, og man er så tett på hverandre hele tiden, så hvis det da er noen man liker mindre godt, kan sånne ting skje. Men når det ikke er du som gjør det en gang! Merker at jeg blir litt vel provosert her....

Til alle som leser dette; Ikke alt vises på TV, og det er jo nesten dere som er mobbere når dere går ut å beskylder en annen for noe sånt som det der?! Bare tenk før dere sier alt dere gjør, vær så snill! <3

Sofie

28.04.2012 kl.20:18

Veldig bra skrevet! Jeg digger bloggen din og hvordan du skriver! Du er et forbilde for meg og digger deg masse! <3

heiaa

28.04.2012 kl.20:22

det var ikke mening at du skulle føle deg som en mobber , men du må jo skjønner når du legge bare stygge kommentar om miguel ut men ikke dennis så er det litt forskjell da. jeg har ikke sakt at du var en mobber , jeg sa bare du er urettferdig, men jeg skjønner ikke hvorfor du skal støtte dennis når han oppføre seg så barnslig og hvis dennis vil at folk skal ikke hate han burde han legg ut et innlegg på bloggen din om spytting og forklare oss litt mer. du fortjener ikke dette kristin , det er dennis som fortjener det. du kristin kan bare drit i det her, hvis ikke så blanne folk bare deg inn. stå på!

Mathilde

28.04.2012 kl.20:38

Synes det er drit teit av folk og sier at du er en mobber..? Har alltid likt deg på PH, og det med at dennis gikk ut var drit kjett.... Når det blir sagt i at du er en mobber? HHAHHA, fyfader, da kan ikke de skjønne helt hva ''mobbing'' betyr. Du er min favoritt på PH! Og jeg skjønner VELDIG godt at du ville ha dennis der, det ville jeg og!

Håper virkelig at du og dennis vinner!!!!

Lone <3

28.04.2012 kl.20:56

Alle her vet at det er veldig vanskelig å ikke baksnakke noen man virkelig ikke liker. Alle kan ikke like alle, og det har sikkert vært folk inne på paradise som Kristin ikke har likt. Men hun har ikke baksnakket noen, og støttet alle som trengte det. Alle de andre deltakerne baksnakket hverandre støtt og stadig. Hun er så langt unna en mobber som det går an å bli!

Drit i de teite kommentarene, Kristin! <3

hedda

28.04.2012 kl.21:02

omg.. du er deffinitivt en fantastisk person som ikke gjør noe frekt mot personer som ikke faktisk har gjort noe galt ! jeg er helt enig i det du har skrevet og jeg støtter deg 100%

stå på <3

Anne Marte c:

28.04.2012 kl.21:02

Syns det ikke er grunnlag for å kalle deg en mobber. Om man er uheldig med klipping under serien og blir fremstilt feil, så er ikke det heller noe grunnlag for å stemple noen for "mobber". Tror ikke alle har helt kunnskap om det som heter mobbing. Og hallo, det er jo tv, det blir alltid noe mer dramatisk og annerledes enn det egentlig er.

andrea

28.04.2012 kl.21:15

diiggggga d !!

Kristin Alise

28.04.2012 kl.21:16

Wii, elske bloggen din og elske dæ på paradise!! Skjønne ikke kordan noen har fått det for sæ at du har mobba? :s Du har kanskje hatt dine meninge om ting, men sånn som vist på tv så sir du det jo på en mer "voksen" måte enn noen av de andre! Å det e bra :))

Digge at vi har samme fornavn, haha

Like også at du ikke har laga dæ sånn "paradiseblogg", sånne blogga vare jo ikke så lenge!

Andrea

28.04.2012 kl.21:22

Det er nettopp derfor du er et så godt forbilde Kristin!

Verden trenger et forbilde som deg som viser at man kan både være kul og snill på samme tid! Vi jenter kan være så ekle mot hverandre og dytte hverandre ned for å selv komme opp, og du beviser så fint at det trenger man abbsolutt ikke å gjløre, og i tilegg tar du opp kampen og står for at det er feil! Og fordi du er et så fantastisk menneske med fin personlighet og en ekstremt god beherskelse av verden vil andre bli misunnelige, og det er ikke rett...!!

Du er blitt et stort forbilde for meg, og jeg ser opp til deg med stor respekt! Du gir meg inspirasjon til å takle vanskelige situvasjoner og å være meg selv og jeg skulle virkelig ønske alle kunne ha en venninde som deg Kristin:)

Unner deg alt godt og takk for at du er deg selv!

Ingrid

28.04.2012 kl.21:26

Jeg synes ikke du mobber, men jeg synes du er litt urettferdig noen ganger. Og ja, jeg er fullt klar over at dette er TV. Men når du prøvde å overtale Christina til å ha Dennis istedenfor Tommy, så syntes jeg veldig synd på henne. Hun ville jo absolutt ikke det, men du og Camilla prøvde å overtale henne gang på gang. Også har du vært litt frekk imot Dennis, når han har prøvd å være søt mot deg.

Men når det er sagt, så har du ikke gjort noe som kan kalles mobbing. Og du er heller ikke en fæl person. Det var trist å se Dennis dra.. Jeg kan ikke fordra Kristian Rene og Miguel.

28.04.2012 kl.21:29

du = æsj

Erika

28.04.2012 kl.21:46

Du er helt utrolig kristin! jeg mener det! du er min inspirasjon!

Karoline

28.04.2012 kl.21:59

At du blir kalla mobber e jo heilt absurd!!!

Digger deg Kristin :D

CATHRINE NILSEN

28.04.2012 kl.22:22

Kunne ikke vært mer enig med mange av de her oppe! Du er helt fantastisk Kristin <3 stå på!

Må bare spørre, og håper noen som har kalt Kristin for 'mobber' kan svare meg på dette; HVOR og NÅR har Kristin mobbet noen?! Og HVA gjorde hun? Jeg har sett hver eneste episode av ph, og jeg tror jeg aldri har sett Kristin være slem med noen, i det hele tatt. Det eneste jeg kan tolke som litt slemt kansje, var når hun sa "Hva gjør den tullingen der her?" når Miguel kom inn, men hallo? Det var faktisk ikke mobbing! Hahah, kan ikke engang si det var slemt heller, egentlig... Kristin har vært snill mot alle inne på hotellet, og har tatt alle nye imot med åpne armer, kan rett og slett ikke se for meg Kristin mobbe noen verken inne på eller på utsiden av hotellet! Så dere som sitter bak pc-skjermen og komenterer dritt til andre; det er faktisk dere som er mobberne!

Inger

28.04.2012 kl.22:23

MOBBER, DU? :O Det må være noe av det dummeste jeg har hørt!

Jeg har aldri merka noe negativt ved deg, jeg liker deg veldig godt! :)<3 Hvordan kan folk kalle deg det? :S

Aud

28.04.2012 kl.22:31

Kjempe godt skrevet, Kristin!

Jeg syns det er kjempe dumt av folk å si at du mobber, for det stemmer overhode ikke!

Btw, jeg digger deg Kristin! <33

28.04.2012 kl.22:31

Hva faen??? det er ikke sant!! På PH var du definitivt den som var snilllest mot alle, og du ville bare alle godt. Du virkelig som en veldig godhjertet person, og jeg skjønner ikke hvordan folk kan si noe sånt?!?! Er ikke rart Dennis liker deg!! :P (btw dere er såå søte sammen <3 ) Grunnen til at du er en så stor trussel for alle de andre på hotellet er nok fordi du tar alle de nye godt imot, og er snill mot alle. Hver gang det kommer inn en ny, får den personen alltid et godt inntrykk av deg!! :D for meg virker du som super jente som har gøy med venner, og en veldig lojal venn som man kan stole 110 % på!! :D langt unna en mobber... helt sinnsykt at noen kan si noe sånt :(

Kos deg masse videre i kveld!! :D

Helene

Cathrine

28.04.2012 kl.22:36

Du er den mest imøtekommende på paradise, og folk kaller DEG en mobber!? Spar meg...

Du er så rå, Kristin! Stå på!

Therese

28.04.2012 kl.22:54

Bra skrevet :-) Enkelte skjønner ikke at dere er der inne i 24 timer i døgnet, og det som blir vist på tven, er jo bare en time, med andre ord lite oppsummert av hva som skjer der inne. Du er min favoritt der inne på Paradise hotel, og jeg heier på deg, håper virkelig at du e vinneren av Paradise hotel 2012 :-D *krysser fingrene* Foresten så digger jeg bloggen din :-)

wenche - mamma til Ranveig

28.04.2012 kl.23:25

Bra skreve Kristin!! Digger deg!

Kristine

28.04.2012 kl.23:26

Veldig fint innlegg!! :) Jeg skjønner ikke at noen kan se på deg som en mobber.. Det blir helt feil og dømme en person ut ifra de få timene du har sett den på en TV-skjerm.. Jeg syns hvertfall ikke at du fremstår som en mobber!

Kamilla

28.04.2012 kl.23:28

Dette var veldig bra skrevet!!! Du fortjener ikke alt hatet i det heletatt. Folk som mener at du er en mobber, vet ikke hva ordet mobbe betyr. Stå på!!

Christin

28.04.2012 kl.23:28

HÅPER DU TAR DEG TID TIL Å LESE DENNE KOMMENTAREN!!

Først og fremst vil jeg bare si at denne kommentaren kommer til å inneholde en del skrive feil , men shitau!

Ja, hvor skal jeg begynne? Hvordan i alle dager kan noen kalle Kristin en mobber? Hva er det liksom hun har gjort galt? Jeg ser heller ikke helt hvorfor folk er sint på Dennis,ser ikke egentlig hva han har gjort som er så forferdelig heller. Jeg støtter Kristin og Dennis fult og helt til siste steg. Det er uretferdig gjort å gå til angrep på kristin... Hun har faktisk ikke gjort noen noe! Tenk dere om før dere slenger med kjeften, en jente som er en del yngre enn meg sa til meg i går: Det kan være lurt å koble hjernen til og tenke over det du sier to ganger, før du faktisk sier det.... Det var kloke ord, og jeg hvertfall kommer til å huske disse resten av livet!

Ja, jeg sporet gjerne litt av på slutten der ,men likevell tenk over det.

ingeborg

28.04.2012 kl.23:38

Har RESPEKT for at du kommer deg igjennom alle drittkomentarene ! Syntes det er kjipt at ungdommer som har et stort CRUSH på miguel og da føler at de må støtte ham uansett hva, skal gå utover deg ?! Du er mitt forbilde, Kristin ! Ikke bare fordi du har verdens kuleste dialekt men også fordi du er AWSOME !

Inger :D

29.04.2012 kl.00:01

At folk kaller deg en mobber er helt feil!! Du er ikke en mobber i det hele tatt. Du er en snill og kul jente som fortjener det beste!!

Tina

29.04.2012 kl.00:29

Du e full av bullshit, Kristin. Koffer i helvette ska du ha t at du e så perfekt? Du LURE jo heile Norge m den der "snill jente" masken din. Får ikkje å glømma kjeften din. Du tørr jo aldri å innrømma at du har gjort noe gale. Istedenfor skrive du et innlegg på 1000 basert på ikkje noe aent en LØGN. Way the go, Kristin.

t

29.04.2012 kl.01:26

Du er fantastisk, Kristin! Stå på!

Therese

29.04.2012 kl.01:36

Kristin!

ikkje gi deg! du seie d så utrolig bra å du e ein inspirasjonskilde te MANGE andre. du e rett og slett et herlig menneske! ikkje ta deg nær av di få som meine någe aent... det e tydelig at du vett me deg sjøl at du ikkje e ein som mobbe, og det e me et STORT flertall om å vite, så hold deg te det !! :D

du e best Kristin!!!! - husk det.

29.04.2012 kl.01:50

what kaller folk deg mobber? Jeg og alle vennene mine digger deg å synest du er den kuleste jenta inne på hotelet, skjønner ikke hvordan folk kan mene du mobber..

Håper du kommer til Ålesund en gang! :D

Ida :-)

29.04.2012 kl.01:53

Hei Kristin!

Jeg pleier egentlig ikke å kommentere noe særlig på blogger, men her er jeg nødt til å gjøre et unntak for dette var et helt utrolig flott innlegg, Kristin. Jeg synes det er veldig flott at du skriver om Paradise også, og ikke bare andre ting, det er interessant å høre hva du tenker og føler om ting som skjedde der inne.

Det du tar opp her er et svært viktig tema, som bare blir mer og mer aktuelt, nemlig nettmobbing. For hvis det er noen som mobber så er det jo nettopp de som slenger igjen anonyme kommentarer stappa med dritt bare for å ødelegge og å bryte ned personer. Jeg er helt enig i alt du skriver, og syns det er flott at du skriver om det, selv om du selv ikke ønsker å skrive så mye om paradise. Du er et helt fantastisk forbilde, Kristin, og ikke la noen andre innbille deg noe annet. Du kan virkelig være stolt av deg selv. Du står for noe, og det respekterer jeg utrolig mye. Må også legge til at du har vært favoritten min på paradise fra første dag (og Dennis da selvsagt) og syns du virker som en utrolig jordnær og omsorgsfull jente! Føler faktisk at jeg kjenner deg siden jeg følger sånn med på deg på paradise, selv om du ikke aner hvem jeg er, hehe!

Et flott og utrolig viktig innlegg, Kristin! I love you :)

Ingunn

29.04.2012 kl.02:05

Hvordan i huleste har folk fått dette i hodet sitt? Jeg synes du er en av de som faktisk snakker minst dritt der inne! Har også lagt godt merke til at du tar folk godt i mot også! Så folk som mener du er en mobber eller noe, failer helt! :)

Kristine

29.04.2012 kl.02:17

Jeg blir stolt av å være bergenser når jeg ser hvor imøtekommende du er mot andre, også på tv i tillegg :) Flinus!

Silje <3

29.04.2012 kl.10:06

Hææ? Kaller folk deg en mobber ?!??!?!?!! Det er jo helt sykt, du er jo den personen som tok godt i mot alle inne på ph!!! Du er jo DET beste forbilde ever! Jeg digger deg!! :) og når folk skriver skrovert sann så tror jeg de egentlig trenger å få ut noe sinnhet over seg selv men lar det gå ut over andre som er det stikk motsatte!!! :) <3 btw!! Veldig bra skrevet/inlegg!! :) <3

Sofie

29.04.2012 kl.10:20

Bra skrevet Kristin! jeg er helt enig med det du skriver, og folk kan ikke dømme før de egentlig vet alt! Bra innlegg. :)

Foto og redigerings tips ! : )

29.04.2012 kl.10:33

Det at de sier at du, Dennis og Christina er mobbere er bare tull! det er et spill ikke noe "få deg venner program" Kanskje det var litt respektløst, men de har sagt unnskyld og er lei seg for det. Uansett er mobbing noe som går over lang tid, og jeg tror ingen blir kjent med folk over tv-skjermer, PH deltagerene vet MYE mer om hva som skjedde inne på hotelet en det vi seere vet...

Helene

29.04.2012 kl.11:42

Bra skrevet! Du er langt ifra en mobber :-)

Rebekka

29.04.2012 kl.11:51

Du skriver så utrolig bra, Kristin! Stå på med bloggen! Og de som sier du er en mobber, er du så langt ifra! Digger deg, Kristin. Du er et forbilde for mange jenter der ute! ;-) STÅ PÅ!

Kamilla

29.04.2012 kl.12:16

haha lol................................

Carolia

29.04.2012 kl.16:00

Hvorfor sletter du kommentarer der folk ikke er enige i alle dine valg og meninger? fy søren så feigt!

stine

29.04.2012 kl.16:02

Forstår virkelig ikke at du vil beholde Christina som venn på utsiden av hotellet! Jenta er direkte ufyselig! Greit at hun og dennins spyttet på Miguel, der har dennis gått ut med en unnskyldning, og det blir akseptert! Christina har spytta og TISSA på en annen person, og likevel virker det ikke som om hun bryr seg! Hun virker respektløs! Hun fremstiller seg selv som en jævla rævsleiker som ser opp til andre, og prøver å tøffe seg ovenfor andre. Nå vet jeg at jeg går over til personanngrep, men jenta er direkte ufyselig! Hun ser skitten, ustelt og slapp ut! Hun minner mer om en mann enn en kvinne. Måten hun er på, snakker på, oppfører seg og "unnskylder" seg på, gjør at hun er en person jeg ikke kan skjønne at noen vil henge med. Håper du (for å redde ditt eget rykte) ikke støtter dette ekkle udyret

sunshineinmyeyes

29.04.2012 kl.16:19

Jeg synes du virker som en kjempe herlig person, Kristin! Desverre er det slik at ingen kan like alle, MEN at du blir beskyldt for mobbing er fra min side patetisk! Ikke la deg bryte ned kjær deg, stå på! Lev livet <3

karoline

29.04.2012 kl.16:34

Sykt bra skrevet, er helt enig i alt du sa!Digger deg Kristin<3

hanne

29.04.2012 kl.16:44

drit kula/søta :) vinner paradise lett:p

Silje.

29.04.2012 kl.17:35

Jeg vil bare si at jeg digger deg, du er dødskul.

Du må ikke høre på de som kaller deg mobber, de er bare misunnelige på deg.

Bare hvis at du er en sterk og flott person, og at du ikke bryr deg om dem.

Du er langt ifra en mobber, du er veldig flott person.

Jeg støtter deg fullt og helt.

De er misunnelige, fordi du har kommet så langt i livet, og ikke dem.

De som mobber deg har det sikkert ikke så greit selv og derfor må de rakke ned på andre, sånn at andre får det vondt. Ikke Bry Deg om de.

Du er best :)

Du vinner hele PH lett ;)

Hilsen Silje som digger deg.

jeanett

29.04.2012 kl.17:37

Hvis du er en mobber, så vet ikke jeg hva en mobber er lenger...

Heier på deg :)

Elen

29.04.2012 kl.18:02

Ærlig talt... hvis noen har problemer med hva Christina og Dennis sier på PH, så ta det opp med dem da vel, og ikke Kristin som ikke noe med det å gjøre? Når det kommer til daten der Iselin måtte på selv om hun ikke hadde så veldig lyst... som alle sier: DET ER ET SPILL FOR FAEN! Prøv å forstå det før dere begynner å si at noen er en mobber som egentlig bare prøver å redde seg selv der inne. Så jævlig usaklig å kalle Kristin en mobber, at det egentlig ikke fortjener noe oppmerksomhet i det hele tatt.

Mia

29.04.2012 kl.18:55

Det at noen ser på deg som en mobber, var nytt for meg ... For det er jo absolutt ikke det du er, spesielt hvis det du skriver er sant, det kan jo ikke jeg vite for som du sier så viser de jo ikke absolutt ALT på tv. Programmet varer tross alt bare i 40-50 min.

Du er et godt forbilde i alle fall :) Digger deg!

#1 fan

29.04.2012 kl.19:12

Har stor respekt for deg, jeg! Utrolig bra skrevet, poengene dine kom veldig godt frem! Har aldri sett på deg som noe "mobber," skjønner ikke at folk kan skrive slikt, for du er uten tvil den på hotellet som tar imot alle og finner noe positivt i alle :D Stå på!

Sandra

29.04.2012 kl.19:13

Jeg har opplevd litt av det samme. Eneste grunnen er at de vil presse deg ned. Knuse selvtilitten din og selv respekten din. Ikke la det skje med deg :)

Du er kul, stå på! :)

anonym

29.04.2012 kl.19:42

U go girl :)

:)

29.04.2012 kl.19:45

Stå på! Du er best, Kristin! Du er desidert et stort forbilde for meg!

Julie

29.04.2012 kl.20:31

You go giirl! Helt riktig, du har vært den som tok alle i mot med åpne armer og det beundrer jeg deg for i den situasjonen du var satt i. Bra du tar opp temaet og klargjør dine meninger om saken :D

29.04.2012 kl.20:34

Veldig enig i at du ikke mobber på PH, men håper VIRKELIG ikke du mener at kun gruppevold og passivitet i forhold til det kvalifiseres som mobbing? Det er i så fall forferdelig.

Malene

29.04.2012 kl.20:50

Å ja du har rett i det med at mobbingen ikke var bra gjort, men de fleste (ihvertfall her) syntes det samme som Dennis. De ble nokk litt påvirket. Men du må vite at det er MANGEN som misunner deg, når vi sitter og ser på PH sitter vi og sikler etter Dennis! tehehe ^^

Rabab

29.04.2012 kl.20:53

Drit bra skrevet!!! du er drit flink og veldig pen!! fra min del har du både utseendet og innsiden, du er fantasisk, YOU GO GIRL! <3333

Ingeborg

29.04.2012 kl.22:22

At noen faktisk påstår at du mobber syns jeg er helt utrolig, og mer utrolig at de sier dette ved å ha sett på paradise hotel.. altså du er den på paradise som tok alle nye best i mot, og for det andre som du sier er det bare ca. 1 time som de har klippet ut fra 24 timer.. ingen andre enn dere som var der kan vite hva som skjedde i mellomtiden! De som sitter som noen små nisser forran pc'en og påstår dette, kan gå å legge seg. Det er faktisk veldig viktig å ha respekt for andre enn seg selv, og man har faktisk følelser.

Jeg håper du ikke tar det for nært til deg Kristin, husk at det vil alltid være noen som hakker ned på andre for å få høyere selvtillitt selv, men bare prøv å ignorere dem, og sett heller høyere fokus på de som bryr seg om deg :-) Be strong, and be yourself.

kine

29.04.2012 kl.22:43

herregud hvem kan tro at du er en mobber du er jo drit snill inne på ph !!!!

De som sier at du er en mobber vet ikke hva ordet mobber betyr ikke bry deg stå på :)))

Louise

29.04.2012 kl.23:18

Jeg klarte ikke å la vær å kommentere dette innlegget, for det første sier du, så dere hvor koselig jeg var mot miguel! ja ok, "hva faen gjør han tullingen her" kjempe koselig Kristin, så på videre, for det andre så sa du hele tiden det lønner seg nok å være snill mot de nye, for de kommer alltid inn med fordeler som kan gjøre at en av de gamle blir sendt på hue og ræva ut. Alt du gjorde var for å redde deg og han mannen din på 40 kg og 14 år i modenhet.. jada jeg er klar over at denne kommentaren mest sannsynelig blir slettet for du godtar jo bare de som skriver åå stå på du er så søt bla bla bla.. Jeg hater egentlig å skrive sånne type komnetarer generelt, men så trist å gå inn på bloggen din når du prøver å fremstå som en rosablogger.. epicfail!

Ingvild Marie

29.04.2012 kl.23:27

Utrolig bra skrevet!

kristin er det helt motsatte av en mobber. Å kalle hun det er helt utrolig idiotisk. Hun er ei herlig, blid og omsorgsfull jente, og som hun selv skrev; hun tar imot alle de nye deltakerne på Paradise Hotel med åpne armer. Noen av de som kom inn senere enn deg, f.eks Christina og Tommy kom jo inn i gruppa fordi de gjorde det på den "riktige" måten, men Maria og Miguel syns jeg egentlig ikke er så rart at ikke kom rett inn i gruppa. Men Kristin tok dem jo imot og er snill mot dem uansett, er hun ikke det da? JO.

Tenk dere litt om før dere sier dritt om Kristin. Det inntrykket jeg har av henne, ut ifra Paradise Hotel og bloggen hennes er ei herlig og nydelig jente som ikke bare har blitt stilikonet mitt, men også ei jeg nå ser opp til. Jeg, ei jente på 16 år.

Stå på Kristin. Jeg digger deg!

Jenny

30.04.2012 kl.00:26

Klapper for deg og det du fant ut av da du åpnet leksikonet. Du er fortsatt en mobber. Flaut å se hvordan dere oppførte dere på Tv.

mie

30.04.2012 kl.11:30

kristin du er så sinnsykt forbilde for meg! fortsett å vær akuratt sånn som du er, for jeg synes nesten alt du gjør er så konge! i mange situsajoner jeg er i hadde jeg tenkt hva du hadde gjort der og da <3 stå på, du er ingen mobber, tvert imot!

oda

30.04.2012 kl.11:35

Du er kjempeflink synes jeg! forstår ikke hvorfor noen har sett på deg som en mobber! Stå på,kristin :D

malin

30.04.2012 kl.11:58

du er ikke akkurat en mobber, men det er helt ekstremt hvor stor spiller du faktisk er der inne.. det er du som styrer HELE spillet, du flytter på folk akkurat som du selv ønsker "du skal stå der, du skal stå der".. ingenting gjør deg til en stor mobber, men sånn som vi idag ser på en mobber, er du en av de.

mia

30.04.2012 kl.12:03

heihei!

Skjønner ikke hvordan folk kan kalle deg en mobber!Altså, hvis man tenker på hvor mye dritt de andre har snakka om dere, så har du ikke snakket noe i forhold til dem. Det er rett og barnslig og kalle deg mobber, bare for å skape drama.. blir så utrolig irritert!

OG TIL DERE ANDRE SOM SIER "HVORFOR ER DU VENN MED CHRISTINA?! ALTSÅ DET ER IKKE DERE SOM BESTEMMER HVEM KRISTIN SKAL HA SOM VENN, MAN BLIR OFTE FRAMSTILT DUMMERE OG BITCHIERE ENN MAN ER PÅ TV, DET ER NOE SOM HETER KLIPPING. DET BURDE DERE VITE.

- SÅ BARE DRIT I Å SLENG DRITT! HELT UNØDVENDIG!

:)

Mari <3

30.04.2012 kl.13:24

Du e best! Kan iche fatta at folk kan kalla deg ein mobber?!! Du e kjempesnille å tar deg av alle. Eg fatte iche koss du klare d, mn du e heilt fantastiske å herlige!!! <3

Martine

30.04.2012 kl.15:30

Digger deg Kristin! :D Skjønner ikke hvordan kan si at du "mobber" på PH? DU er den som kanskje mobber minst? :) Må bare si at du er mitt nye forbilde, både i personlighet og stil !<3

Emilie

30.04.2012 kl.16:27

Så utrolig flott skrevet, Kristin. Synes det er så fint å se en Paradise Hotel deltager som faktisk har noe mellom ørene og en som for en gangs skyld kan fungere som et forbilde for unge jenter. Gleder meg til å se deg vinne hele driten.

Klem fra meg.

Mona

30.04.2012 kl.18:16

Veldig bar skrevet! digger deg kristin, du er ingen mobber!

Marte

30.04.2012 kl.18:38

Jeg blir helt sjokkert over at noen i det hele tatt kan finne på å kalle deg mobber! Helt fra første episode av PH så jeg på deg som den mest positive og hyggelige av deltakerne! Jeg har også sett at du hele tiden har vært åpen mot nye deltakere, og tatt deg av de som har blitt utestengt fra gruppa. Jeg kjenner deg jo ikke, og er klar over at folk blir fremstilt annerledes på TV enn de er i virkeligheten, men jeg har bare fått positive inntrykk av deg, både fra PH og bloggen! :)

U go girl!<333

Thea

30.04.2012 kl.18:56

Kjeeeempe fint skrevet.

Jeg synes absolutt IKKE du fremstod som en mobber i paradise. Spør du meg, gjorde du det motsatte. Heide på deg og dennis hele veien, til dennis dro :( Jeg Heier ofc fortsatt på deg og håper du vinner. Forresten, jeg er helt enig med Dennis, du er UTROLIG <3 loveu

miawandl<3

30.04.2012 kl.19:34

Digge deg kjempe masse Kristin! Heie på deeeg!

Å si at du e ein mobber e å gå over streken! Skjerp dåkk folkens!

ROCK ON KRISTIN<3

heii

30.04.2012 kl.20:26

Du virker så utrolig imøtekommende og hyggelig mot alle! Skulle ønske flere var som deg!

Merete

30.04.2012 kl.21:11

Du får virkelig sagt det Kristin! Digger deg for den personen du er, og kunne aldri tenkt tanken på å anklage deg for å være en mobber. Enn at noen kan si noe sånt om andre... Heier på deg og håper du vinner paradise, du er jo den beste jenta der inne!! Kjør på og vinn for deg (og Dennis)! Dere er så søte sammen <3

30.04.2012 kl.21:24

eg likaaar damar med manne tryne <3

Magnhild<3

30.04.2012 kl.22:27

HELT ENIG MED DEG KRISTIN !

Du tok i mot ALLE med åpne armer, og ga ALLE en fear sjangse til å kunne åpne seg å gi ett inntrykk. Det eneste jeg reagerte litt på var at når Miguel kom inn så sa du med en gang; Ka i all verden gjør han tullingen der her? Men det tok jeg egentlig kun på tull, og skjønte på hele språket ditt at det mente du kun som en "spøk". Ikke ta til deg kommentarer som "beskyldninger". Det viser bare at DE har lavmål, IKKE bry deg om kommentarene som kun er ute etter å hakke ned på deg. Jeg kan ærlig innrømme at etter jeg så deg på "PH" ble du forbildet mitt. Ikke bare på TV men også blogging. Jeg får SYKT mye inspirasjon fra bloggen din, og er ditt største fan. <3

Føler KUN at du har gjort ditt beste for at både nykommere og folk som har vært fra start har fått en opplevelse for livet. Du er faktisk den ene der inne som har tatt folk i mot med ett varmt hjerte. Du burde faktisk være veldig stolt av deg selv som har klart det, fordi det er ikke mange som klarer Kristin !

Jeg digger deg, og det kan INGENTING forandre !

Loveuuu <3

Om du vil være en engel å svare meg, kan du gjøre det på min blogg? Fordi du har så sykt mange kommentarer at om jeg var verdens heldigste å få ett svar fra deg <3 så hadde det tatt år å funnet det. :D

HIHI, god natt til deg <3

Kleeeem :***
Digger deg, Kristin!

Ikke ta noe av dritt slengingen inn på deg, for grunnen til at de sier det er bare fordi de er syykt sjalu på deg!

Vet du hvorfor? Fordi du er en utrolig snill jente som virkelig bryr deg om absolutt ALLE rundt deg! <3 Du virker som en sykt kul person, og jeg håper virkelig du vinner hele Paradise for det fortjener du virkelig etter all hjelpen du gir til de andre! Stå på, og drit i mobberne! Det er DE som er sjalu på deg, og det er DE som er teite.

YOU GO GIRL

Marie

01.05.2012 kl.00:50

Du har helt rett! Du var den snilleste personen der inne, og det at Maria fikk det for seg at du ville ha henne ut var jo bare teit.

Kristin Amalie

01.05.2012 kl.13:19

Kjempe fint innlegg Kristin :) jeg digger deg på ph fordi du er så chill, du er deg selv. Og den dagen Dennis gjikk ut, satt jeg hjemme og gråt med deg... du er et av mine forbilder, som tørr å ha sin egen stil, og sine egne meninger!! :) for deg er jeg sikkert bare en av de som skriver en kommentar og du tenker ikke stort over det, men jeg vil at du skal vite at jeg synes du er best! :) Håper du vinner hele greia! :):)

Esther!

01.05.2012 kl.19:21

Jeg syns du er den snilleste og mest omtenksomme personen på hele hotellet, du er den som snakker mins dritt og passer på at alle har det bra. Du er absolutt et forbilde for mange jenter, er mange som burde lære av deg. Stå på Kristin, jeg heier på deg pågrunn av din utrolig flotte personlighet! :)

Frida

01.05.2012 kl.20:42

Jeg forstår ikke hvordan noen kan kalle deg en mobber! Det stemmer jo ikke i det hele tatt! Du er en fantastisk person, Kristin. Det er ihvertfall sånn jeg syns det virker! Ikke bryr deg om negative kommentarer, håper du vet at det er mange flere som liker deg enn de få som faktisk får glede av å rakke ned på andre! Keep doing what you'r doing!

Nora<3

01.05.2012 kl.21:36

Kristin du er kuuulest<3 digger deg har alltid gjort det å du har en utrolig kul stil hvis du ser denne kommentaren kan du se hvem jeg er på norastil.blogg.no<3

Kristian

02.05.2012 kl.08:19

Haha, er så patetisk at folk skal starte å hate på folk fra Paradise Hotel, et TV-Program, et spill... Enkelte forstår ikke showbiz. Jeg ser ikke på programmet selv men om du mobber eller ikke.. Folk må slutte å ta ting til seg av det de ser på et program som PH.. Jeg ler av alle de derre små kidsa, Grow up.

FYI; Dennis e maen, stavangår lenge leve!

Ruth

02.05.2012 kl.20:02

Du er best! Godt skrevet ;) <3

Therese

02.05.2012 kl.20:27

Du er ingen mobber ! Det er helt sant det du har skreve der :)) Du er super Kristin helt rååå , digger deg ! <3

Tonje

02.05.2012 kl.22:15

Hei Kristin :)

Duu?? Jeg vet vet hvem som mobber og ikke mobber, jeg har blitt mobbet sjøl pga utseende mitt, og hverdag gråter jeg meg sjøl i søvn og det er forferdelig... Har blitt mobbet og baksnakket i flere måneder uten at jeg viste det... Men jeg står sterkt og lar ingen plage meg mer, men hvis folk kommenterer at jeg er stygg osv... blir jeg faktisk veeeldig såret.... MVH Tonje :)

Hilde

03.05.2012 kl.12:06

Synes du har gjort en god figur på tv Kristin, du virker absolutt ikke som en mobber, men tar godt vare på alle rundt deg! Er selv fra Bergen og er kjempeglad for at det kommer en bergenser inn på hotellet som får bergensere i et godt lys! (ofte blir vi bare tatt for å være brautende og "wannabe-verdensmestre".) Håper virkelig ikke du ryker ut i kveldens parsermoni i eventyruken, for om det er noen jeg heier på så er det deg! Stå på videre!! <3

03.05.2012 kl.20:20

Noen mennesker, prøver å trekke ut alt det negative de kan finne hos andre, og overdriver det ekstremt! Du er overhode ingen mobber Kristin!

Ellen

03.05.2012 kl.21:48

Du er ikke en mobber, men måten dere behandlet Miguel var råttent. Det er et fuckings spill, spill det!

Laila

04.05.2012 kl.09:36

HAHA!! Du mobbet. Du må bare slette dette sånn som du sletter alt annet som er ubehagelig for deg. Fakta er uansett at du gjorde en oppsiktsvekkende dårlig figur og at det er noe du må tåle og høre siden du selv valgte å plassere deg på TV OG siden du valgte å være deg selv. Det er ofte et mantra at så lenge man er seg selv så går alt bra men det er feil. Når Du er deg selv så er du tydeligvis 100% selvsentrert. For det meste var dette bare humor for oss som kunne sitte og le av deg, din latterlig dårlig skjulte egoisme og hvordan du så selvfølgelig skulle blande deg inn i alle detaljer om ingenting med blodig alvor og jeg-vet-best-uansett attiutude. Men etterhvert var det ikke gøy lengre for du gikk for langt og din egoisme ble direkte ubehagelig. Kjipt for deg å blotte hvordan du er så direkte for alle som gidd å se på deg men det gjorde du og du var en mobber. Du kan imidlertid lære av dette og gjøre noe med hvordan du forholder deg til folk fremover eller du kan slette denne kommentaren og legge ut noen nye bilder av deg selv i dagens outfit og skrive noe som støtter illusjonen du forsøker å klamre deg fast til. Illusjonen om deg. Jeg ler. Du er en mobber pus.

ine

05.05.2012 kl.19:22

Kristin du trenger ikke være redd du er et godt forbilde for de fleste,herregud ingen er perfekte det er ikke de som rakker ned på deg heller! Alle har en eller annen gang gjort noe dumt og jeg vet de klipper ut mye på paradise hotel men vi har også sett mye av gode snille kristin<3 Du er definitivt en favoritt av mange paradise hotel seere, det må du ikke glemme ;) Sykt dumt at du gikk ut :'(

Helena

06.05.2012 kl.02:58

Kjempebra innlegg! :-) Du har helt rett, stå på! Er jo alltid flere sider av en sak, og nytter ikke å stå på utsiden å dømme heller. Stå på videre, du er rå!

Skriv en ny kommentar

hits