INTERVJU

Som nevnt var jeg i dag med i et portrettintervju. Jeg ble kontaktet av herlige Pauline, som går andre året på Media og Kommunikasjon, med fordypning i tekst, ved Bjørnholt skole. Hun skriver også for magasinet Spirit, og hun hadde nå en oppgave på skolen som gikk ut på å skrive en feauture-reportasje om et tema eller person som interesserte henne. Alltid hyggelig å stille opp for flittige studenter, og selvfølgelig tar jeg det som et stort kompliment, at hun ville skrive om nettopp meg... Kos!

I kveld blir det god mat, film og masse smågodt... Nyt kvelden, fineste lesere!

61 kommentarer

Nora Amalie

27.04.2012 kl.19:33

Koselig, ha en fin dag vidre.;*

C1ara

27.04.2012 kl.19:33

kuult ♥♥

betzeyogmarkoz.blogg.no

27.04.2012 kl.19:33

elsker bloggen din <3

Natalie

27.04.2012 kl.19:35

Så koselig!! Ønsker deg en fantastisk helg!! Klemmer <3!!

Amalie

27.04.2012 kl.19:38

Så koselig :) Ha en god helg<3 klem

Jbtu

27.04.2012 kl.19:45

Så kjekt!

Ha en fin kveld :)

Henriette

27.04.2012 kl.19:46

Koseligt

Bra med god mat
fiine bilder! :*

Hanne

27.04.2012 kl.19:47

Hei Kristin!

Håper du vet at du ikke hadde fått solgt plagene så dyrt som du gjør hvis du ikke hadde vært med i paradise hotel? Det er småe jenter som vil kjøpe disse plagene uten deres foreldres tillatelse? Du burde satt opp hvor mye du maks selger plagene dine for slik at du ikke ruinerer norske barn!

Vil også informere deg om at min lillesøster på 11 år, hun går altså i 6. Klasse, kom full hjem fra en bursdag forige helg. Min søster hadde prøvd å ta avstand fra drikkingen, men ble dratt med i dragsuget da de andre argumenterte med at blandt annet deg og andre paradise deltagere hadde skrevet i bloggen når dere begynnte og drikke, og når dere er forbilde til så mange som leser bloggene deres, burde dere virkelig ta avstand til at dere begynte å drikke før fylte 18 år. Når jeg leste svaret du hadde skrevet på spørsmålet angående når du begynnte å drikke virket det som om du syntes det var normalt at dere drakk og at du så på det som rart at dere ble fulle så raskt!

Hedda L

27.04.2012 kl.19:57

koselig :) ha en kjempe koselig helg! :D

Anetteou

27.04.2012 kl.19:57

Så morsomt! :D

Ulrikke

27.04.2012 kl.19:59

Kjære Kristin, vet du kanskje ikke bryr deg så mye, men du er faktisk på 2.plass på topplisten til blogg.no!!! Synes det er helt fantastisk :-) Elsker bloggen din, og digger deg! Ha en strålende fredagskveld, masse klemmer!

Maria

27.04.2012 kl.20:06

For det første Hanne, det er faen ikke hennes skyld?

Du kan ikke skylde på Kristin for at lillesøstra di har jævlig dårlig dømmekraft. Slike programmer vil alltid rulle og gå på tv'en, pluss, hvorfor skal hun lyve? Det er bare teit! Vis folk ikke klarer å ha nok dømmekraft og hjerne til å skjønnee at de ikke skal drikke når de er 11, så burde de faen meg slutte å være på internett..

En ting jeg ville si til deg Kristin:

ÆÆÆÆ ble starstruck nååå! JEG GÅR PÅ BJØRNHOTL SKOLEEE <3<3 HIHIHI

Maryam Camilla

27.04.2012 kl.20:07

Åå! så koselig , ha en fin kveld videre <3

TheaBåsland♥

27.04.2012 kl.20:16

Ha er fin kveld, kos deg! <3 Ikke bry deg om kommentarene du får som er frekke mot deg! Live YOUR life <3 Hilsen Meej <3

Synnøve Raad!

27.04.2012 kl.20:19

herregud hanne??

søstra di er 11? hun burde ikke engang se på paradise hotel eller være på internett om hun har så dårlig dømmekraft som Maria nevnte.

Kristin er jo drit søt, og hvis du ser på paradise selv, så ser du hvor fin personlighet hun faktisk har i forhold til deg, har ikke hørt henne rakke ned på noen i det hele tatt sånn som du gjør nå, syns du burde slette den jævla kommentaren din og begynne å oppføre deg litt mer voksent.

Kristin! du ligger på 2. plass! har klikket rundt på blogg.no og du ligger å tipper mellom 1. 2. og 3. plass hele tiden! Fortsett med det du gjør, du sprer et så positivt budskap som man bare ikke KAN la være og smile av. Bare vent, snart er du på 1. plass, you go girl! <3

Thea<3

27.04.2012 kl.20:21

er det sant at Dennis bare skal svare på 25 spørsmål? <3

kan du svare meg på dette i nesten innlegg og eventulet hvor mange spørsmål han skal svare på!

Elsker deg og Dennis! dere er så søte sammen<3

håper dennis kommer tilbake igjen og hvis ikke håper jeg du vinner paradise hotel!

Jessica

27.04.2012 kl.20:23

Wow, kult! God Fredag/helg kos deg maaasssssseee ;-)

Anette Røsand

27.04.2012 kl.20:23

Her blir det også film! Ha en koselig kveld! :)

FAN

27.04.2012 kl.20:23

du er best!

Anna

27.04.2012 kl.20:24

Skjerp deg Hanne! Kristin er den kuleste damen jeg vet om! stå på Kristin!!! :D

Line

27.04.2012 kl.20:30

Hei, vil først og fremst si, at du har en veldig, veldig bra stil! Og at har en bra blogg, med mye bra innhold osv.

Men jeg er også skuffet over deg.

Har fulgt med på bloggen dine en stund nå, før paradise osv. Jeg er skuffet over din oppførsel inne på hotellet. Du sier at det er mange som sier de ser opp til deg og har deg som et slags forbilde.

Jeg vet det høres ut som jeg angriper deg når jeg skriver dette, men jeg er oppriktig skuffet.

Jeg personlig synes dere i den såkalte "firkløveren" inne på hotellet, behandlet de andre menneskene der inne dårlig. Jeg vet du verken "urinerte" eller "spyttet" på noen, men du i samsvar med de andre satt og så på at VOKSNE mennesker oppførte seg slik. 1. Man spytter ikke eller urinerer på noen som helst, uansett hva. Det er bare utrolig ekkelt, respektløst og uoppdragent! Det at du heller ikke hadde noe medfølelse over for noen andre enn de du selv var glad i var også skuffende. Jeg skjønner at det er et spill osv, men da er det jo litt dobbelmoral du driver med, er det ikke? - jo, det er det. Og jeg skjønner at du sikkert har lett for å gå inn i dette her, og ikke helt selv se hva du gjør, men jeg håper virkelig du begynner å tenke, og at du skjerper deg.

Line 13 år.

StyleConnection

27.04.2012 kl.20:37

Hanne: Kjære Hanne. Først og fremst vil jeg bare si at jeg er lei for å høre at din lillesøster kom hjem i beruset tilstand i så ung alder. Jeg tar imidlertid ikke på meg ansvaret for hennes dårlige dømmekraft. Jeg er en åpen og ærlig jente, og lyver ikke for leserne mine, når de spør om f.eks hvor gammel jeg var da jeg åpnet min første øl. Om det er noen trøst, var jeg ikke 11 år, men 13 og hadde begynt på ungdomsskolen. Uansett er dette selvfølgelig for ungt.

Håper søsteren din og hennes venninner blir mer påvirket av det dem lærer hjemme, fremfor det de kommer over på Internett. Du som storesøster burde jo være et langt bedre forbilde, og ha større påvirkningskraft enn ukjente "kjente" fjes. Enig?

Når det kommer til hva jeg selger klærene mine for, så har du nok rett i at jeg ikke hadde fått like mange henvendelser, om ikke det hadde vært for deltakelsen på Paradise Hotel. At folk har lyst å kjøpe klærene mine, er veldig hyggelig, og hva folk ønsker å betale for dette, har jeg dessverre ingen kontroll over. Det jeg dog har kontroll over, er selvfølgelig hvor mye jeg velger å selge det for, til syvende og sist. Jeg lar ikke folk betale trippelt av den opprinnelige prisen, så du trenger ikke bekymre deg for at jeg skal ruinere norske jenter.

Håper dette hjalp litt på frustrasjonen din... Jeg er jo bare et menneske som alle andre, og vil ingen noen ting vondt.

Ønsker deg en strålende fredagskveld :)

Veronica

27.04.2012 kl.20:44

Herregud, folkens.. Skjerp dere! Det å begynne å skjelle ut Kristin på bloggen hennes.. Hvor lite voksent er det egentlig?

Alt som skjer inne på hotellet, det kommer mest sannsynlig av varmen og alkoholen..

Å det med at noen urinerte på en annen, er da overhode ikke Kristin sin feil :)

Ikke gidd å sitte å skrive sånt, på en så fin å morsom blogg, som det Kristin har..

Voks opp!

Å du, Kristin! Jeg elsker rett å slett den utstrålingen din, både det du viste på tv og på det du skriver på bloggen din. Å jeg definitivt digger klesstilen din! Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde den stilen, men her går det i joggebukser å hettegensere for det meste av tiden!

Ha en riktig god helg, Kristin! Masse klemmer fra en moldenser som har fulgt med på ALLE episodene av PH <3

Isabel

27.04.2012 kl.20:49

Hei, herlige deg <3

Du har så fint hår! Hvilken rettetang bruker du? :**

lene

27.04.2012 kl.20:51

jeg lurer på hvor mange ganger Kristin skal være nødt til og konstatere at det er 24 TIMER klippet sammen til 40 MINUTTER, for det har hun nevnt i tidligere innlegg opptil flere ganger! hva produsentene ikke tar og tar med har verken hun eller noen av de andre deltakerne noe med.

Line 13 år: hvis du hadde lest alle inleggene Kristin legger ut hadde du også fått med deg at Kristin selv ikke fikk med seg at Dennis og Kristina spyttet på Miguel, fordi i det, det skjedde hompet hun rundt på de jævla krykkene sine. Og jeg beklager og si det men innspillingen er ferdig for lenge siden og hun har ingen mulighet til og "skjerpe seg" i episodene framover.

Kristin: bekalger og kommentere noe paradise relatert i et innlegg som ikke har noe med det og gjøre! vet du ikke liker det!

over til det jeg skulle kommentere:

nok en gang, kjære deg! jeg digger stilen din og det du skal prøve på til sommern gleder jeg meg til og se! vet du om Pauline kommer til og legge ut intervjuet noe sted, som på en blogg eller lignende så vi kan lese?

Camilla:)

27.04.2012 kl.20:58

ååå,digger deg kristin! herreguuud, forbilde mitt<3

Sarah

27.04.2012 kl. 20.58

åhh, så spennende med intervju! Hadde vært moro om du la det ut på bloggen da:-D

Linn

27.04.2012 kl.21:00

Blir rett og slett litt små sprø av dere. Kristin virker som en kjempe hyggelig jente. Som jeg ser her, er det noen som kanskje er litt for unge til å se på PH. Jeg må nå si at da Christina "pisset" på Kristian Rene...altså hun var dritings. Og ja, de spyttet på Miguel... det var jo selvfølgelig ikke noe snilt gjort, men de har sagt unnskyld. Og alle gjør en feil her i livet. Det med at det virker som om de ikke tar så godt i mot de "nyeste" deltagerene... altså de man blir mest glad i vil man jo selvfølgelig ta best vare på, og de vil vel at en av de skal vinne så klart. og når det gjelder de "nye" deltagerene, om at de klager på at de andre ikke tar de så godt i mot...altså herregud! det er faktisk bare til å være mer sosial og ha det gøy, i stedet for å bare sitte på rommet å snakke om at man ikke blir godt likt. Christina kom jo inn litt senere enn de andre. Hun er godt likt. Så det er bare til å gi litt mer av seg selv og heller ikke være fake.

btw. digger virkelig hele deg.

Helene

27.04.2012 kl.21:00

Nydelige, pene og kule Kristin<3

Emilie

27.04.2012 kl.21:18

Åå, så gøy!! Pauline var fadderen min når jeg gikk på Bjørndal barneskole! :D :D :D

Victoria

27.04.2012 kl.21:20

Til deg Line:

Det blir litt dumt av deg å si at Kristin satt og så på da Christina og Dennis spyttet på Miguel, altså som hun SELV har sagt fikk hun ikke dette med seg. Dessuten hvordan kunne hun stoppe Christina fra å tisse på Christian/kristian, for så og si ALLE inne på hotellet var faktisk stupfull den kvelden?

Kristin:

Bare sånn at du vet det så heier jeg på deg, du er en utrolig koselig jente ( virker det som ) og du må vite at du er helt konge. Håper virkelig det var du som vant PH !

malenestr0modden

27.04.2012 kl.21:27

Leser bloggen din vær dag! får inspirasjon av deg! selv om jeg ikke kommenter bloggen din helle tiden så er jeg forsatt fast leser! :-)

Når er det Dennis skal svare på spørsmåla?

kajahorntvedt

27.04.2012 kl.21:54

Veldig fine ,bilder!<3xD

Line JR

27.04.2012 kl.21:56

Når er dennis skal svare på spørsmålene som vi stilte han?:)

charlotteee

27.04.2012 kl.21:58

når skal dennis svare på spørsmålene?:D

Ingrid <3

27.04.2012 kl.22:06

Hei Kristin.... stor fan av bloggen og heier på deg på PH... men en ting jeg vil spørre om: Tårene rant som en foss når jeg fikk vite at dennis skulle hjem og jeg så at alle var lei seg og jeg så også at tårene rant veldig på deg også..... Ja, nå har jeg jo ikke spurt om et spørsmål men her kommer det: hva følte du der og da når dennis måtte reise hjem???

Madde

27.04.2012 kl.22:10

Du er herlig! Digger alt med deg :)

ingrid

27.04.2012 kl.22:16

Gratulere med 2.plassen på blogg.no , det fortjener du ! :) <3

TRUDE

27.04.2012 kl.22:36

Hei Kristin! :)

sett kristina synge på mgp? http://www.youtube.com/watch?v=ayZOpvC7a9o hahhahahah dør! :D

Maren Pisani

27.04.2012 kl.22:43

Så koselig, ha en super kveld videre! :)

Ingrid

27.04.2012 kl.22:52

Skal Dennis snart svare på spørsmålsrunden? :D er utrolig spent på svarene, håper ikke dere plukker ut evt samme spørsmål fra de tidligere spørsmålsrundene dine da hehe ;)

Superduper blogg Kristin! Håper Dennis kommer inn igjen og at dere to vinner, med Andreas og Camilla på en god nummer to!

Whoot - den hypre gutten!

27.04.2012 kl.23:19

i og med du sier du leser ALLE kommentarer, så ser du sikkert denne også!:

HAR LAGET EN HEADER TIL DEG OG POSTET DEN PÅ FACEBOOK SIDEN DIN, I TILLEGG SENDT PÅ MLD PÅ FACE OG SKREVET HER :-))

helene

27.04.2012 kl.23:19

så gøy egentlig, å vite at hun plukket ut akkurat deg. der ser du, du er et stilikon for så mange jenter!! kos deg videre i kveld, håper kvelden din blir/var bra :)

marita

27.04.2012 kl.23:25

Hei hei : ) utrolig bra blogg! Liker blogger som er overskikkelig : ) Men jeg lurte også på når Dennis skal svare på spørsmålsrunden sin? også lurer jeg på om du kan ha en spørsmålsrunde til og svare på video ? : ) Btw, håper du vinner hele dritten, sammen med Stian faktisk eller Tommy : )

27.04.2012 kl.23:27

Hei! Når kommer svarene til Dennis? Gleder meg!

Unknown

28.04.2012 kl.00:05

Så koselig. (:

Ha en fin kveld videre!

HEHE

28.04.2012 kl.00:07

GOOO PAULA

Malin

28.04.2012 kl.00:11

ha en fin kveld videre kristin <3digger deg :*

Line

28.04.2012 kl.00:43

Hei hva syns du egentlig om oppførelsen til Christina på hotellet? Virker som hu er skikkelig skadefro og hu virker skikkelig ekkel mot blant annet Miguel, Kristian, Alina og Maria, uten noen spesiel grunn?? I tilegg virker det som om hu henger seg skikkelig på firkløvern ;p

therese kristina

28.04.2012 kl.01:15

så kjekt :D

susii

28.04.2012 kl.01:23

jeg har to spørsmål jeg har lurt på veldig lenge og HÅPER du svarer: blogger du med ipad? og bruker du instagram til å ta bilder med? :D pleeeeeease svar meg, det ville ha gjort dagen min til det beste! Elsker bloggen din!!

vampirediariesnorge

28.04.2012 kl.02:14

Kjempe fin blogg Kristin :) Konkuranse på bloggen der du kan vinne sesong 1og2 av The vampire Diaries :) Håper noen av dere ønsker og delta. mvh Kassa

the Vixen Fashion Doll blog

28.04.2012 kl.05:36

Fine Bilder

Heier paa deg Kristin:-)

https://www.facebook.com/pages/Vixen-Fashion-Doll/196261767107989

Sara

28.04.2012 kl.07:28

Hei Kristin,

Har fulgt med på PH fast. Sitter igjen med et dårlig inntrykk av deg. Du virker som en kald og egoistisk person. Kanskje litt dobbeltmoralsk også. Dette sier jeg på bakgrunn av at at du under oppholdet ditt på PH har gang etter gang vært en av de mest falske på personene på ph. DU VAR GANSKJE KEEN PÅ Å STIKKE GODESTE TOMMY I RYGGEN FOR Å REDDE DITT EGET SKINN. Hadde dette vært en av de andre deltagerne som hadde prøvd seg, hadde vedkommene fått et helvete av deg og denis. Du prøver å påvirke alles valg inne på ph, men samtidig står du fast ved at du ikke vil spille et skittent spill. Overraskende nok har ikke disse fjortisene som støtter deg, fått med seg dette. For dem er det vel akseptabelt å spytte og urinere på andre mennesker. Det er nettopp denne beskjeden du sender ut til disse små jentene, at den type oppførsel er ok. Hadde foreventet litt mer av en voksen person. Jeg kjenner deg fra ungdomsskolen og også der var du kjent for å være en passsiv mobber og gjorde livet til et helvete for ei venninne av meg. Jeg blir utrolig lei meg når jeg ser at du ikke har forandret deg og ikke tar avstand fra urinering, spytting og mobbing. Med mobbing tenker jeg da på at du kanskje kan vise litt medfølelse for noen andre enn denis. Se feks på Miguel..kommentar etter kommentar på bloggen din, hvor folk slenger dritt om han.. har det aldri falt deg inn å tilføye en setning i bloggen din at du ikke setter pris på at "fansene" dine henger ut personer på den måten med personangrep osv. Men utifra det jeg ser så er det kanskje nettopp slike kommentarer du er glad i å få.... trist.. Men du får ha lykke til videre i ph.

cocacola

28.04.2012 kl.07:31

Sara: jeg er enig i mye av det du sier selv om noe var litt for mye. Selv synes jeg også at Kristin framstår som en passiv mobber som sender ut et dårlig budskap til jenter i tennårene. skulle ønske alina vant jeg.. hun var i det minste ærlig!

28.04.2012 kl.10:02

Tror aldri jeg har kommentert på en blogg før, menTok meg tid til å lese litt her i dag, og må si at jeg ler meg skakk av alle kommentarene som ryr inn. For å unngå at alt fokus blir satt på PH, bør du kanskje vurdere å stenge kommentarfeltet frem til det ikke sendes på TV lenger.

Du virker som en helt heeerlig person.

28.04.2012 kl.11:24

Digger deg kristin :-D!

Anonym

28.04.2012 kl.13:10

SARA- skjep deg, Kristin er bare seg selv og er god mot alle, vist du ikke har noe fint og kommentere kan du vel bare drite i og gjøre det ! det er ingen som vil høre på det drittet ditt !

Kristin, du er helt fantastisk og et stort forbilde for meg !<3

Carina

28.04.2012 kl.22:50

OMG ! sååå kult at Bjørnholt blir presentert her :)

jeg ser går på Bjørnholt og håper du en gang kan komme til Bjørnholt, velidig mange som ELSKER deg ! jeg og noen andre jenter valgte å ikke se på paradisehotel etter at dennis gikk ut! Dere er gullverdt ! men jeg håper veldig mye at du kan komme til skolen og fortelle litt om hvordan det var å være en av paradisedeltagerne :))

Meg ;)

28.04.2012 kl.23:52

Kristin, hahaha jeg lo helt for meg selv når jeg så på PH når du holdt foredrag!! var så utrolig morsomt og bra fremført :D

BARE DIGGER DEG !!!!!!<3

FanBoy nr1

05.05.2012 kl.11:50

Du er fresh Kristin!

Haters, grow up.. Det er et spill, ikke no jævla såpeserie!

Skriv en ny kommentar

hits