GOD MORGEN

God morgen søtiser.

Først og fremst vil jeg bare takke dere som støtter meg. Av en eller annen merkelig grunn har enkelte av dere endret synet på meg etter den uheldige hendelsen mellom Dennis, Christina og Miguel i gårsdagens episode av Paradise. Jeg er lei for at partneren min oppførte seg dårlig, men hvordan jeg kan bli rakket ned på pga dette, skjønner jeg ikke. Jeg er plutselig blitt den sleipeste personen og spilleren på PH, og ikke minst blitt mindre likt. Det er et tv program, folkens. Det er flott at man egasjerer seg, men hjelpes... Det får da være grenser, eller hva? Jeg forstår at dere reagerer på ting som skjer der inne, det er jo det som er poenget, men vi må ikke glemme at et helt døgn blir klippet ned til 40 min. Bare tenk på hvor vanvittig mye som ikke blir vist på tv. Jeg forventer absolutt ikke å bli likt av alle... Det er så klart helt umulig, men håper det isåfall er noe annet som ligger til grunn enn gårsdagens hendelse. Hvis det er en mager trøst, har Dennis det kjipt pga. dette og skammer deg over det han gjorde. Hensikten med forrige innlegg var å fremme hans unnskyldning til dere og selvfølgelig Miguel. Han beklager på det sterkeste, og vi er begge fullstendig klar over at det han gjorde er respektløst, lavmål, og helt uaktuelt! Jeg har også fått kritikk for å ha slettet noen kommentarer som opprinnelig avsender mente var mer saklig enn andre usaklige meldinger som rant inn... Jeg forstår at dere reagerer, men drittkommentarer direkte mot meg, sårer meg, og er noe jeg ikke er interessert i å lese hver gang jeg scroller meg nedover kommentarfeltet. Håper på forståelse for dette... Jeg vil samtidig benytte anledningen til å si at det ikke er greit å "rope hurra" for det Dennis og Christina gjorde. Slike ting som dette gjør man bare IKKE!!!


Jeg ønsker med bloggen min å få frem noe helt annet enn fokuset rundt Paradise Hotel, og det tror jeg de fleste av dere som har følgt meg lenge, setter pris på. Skriv gjerne heller en melding til meg på Facebook hvis dere vil klandre meg for ting som skjer på Paradise fremfor her på bloggen. Jeg lar de andre deltakerne stå for de typiske Paradise-bloggene, og satser på minst mulig Paradise-prat her fremover. Det vil naturligvis bli en kommentar her og et innlegg der, men når jeg poster noe om f.eks. et antrekk, og alle kommentarene dreier seg om Paradise, da har jeg visst bommet fullstendig. Nå er det nok et knippe av dere som tenker "Ja men det må hun jo forvente, ettersom hun faktisk deltok på galskapen"... Jeg har full forståelse for slike tilbakemeldinger! Jeg bare prøver å si at jeg håper på mer relevante kommentarer til innleggene jeg skriver. Jeg legger faktisk ned mye tid og arbeid i bloggen for å gi dere lesere, som betyr veldig mye for meg, noe spennende å lese på. Derfor føles det litt meningsløst hvis alt skal dreie seg om et reality-program på TV3.

Allright... Nok om dette, og over til noe helt annet... Vi snakker salgsbloggen! Den er oppe og går om noen få dager, og adressen vil bli http://styleconnectionsalgsblogg.blogg.no! Gratulerer til meg selv for tidenes lengse bloggnavn, men det vår vi bare leve med. Hehe! Jeg har nå gått igjennom klesskapet mitt, på jakt etter godbiter som kanskje kan være interessant for dere... Og tro meg, jeg har funnet masse! Jeg har en tendens til å gå lei av klærene mine etter at de er blitt brukt 1-2 ganger, så det er mye nytt og spennende som vil komme ut på denne salgsbloggen fremover. Det blir vel litt sånn, når man har jobbet i klesbransjen i såpass mange år som jeg har... Nesten litt synd å si igrunn... Men jaja...

Ellers nærmer jeg meg klar til å sette meg i bilen, og sette kursen mot Drammen. Mye nytt å sette seg inn i på min nye arbeidsplass, og ingen ting er vel kjekkere enn det... Juubiii!


Ønsker dere en fantastisk onsdag, fine lesere! Husk at dere betyr mye for meg, og at deres engasjement settes stor pris på.


Varme gode klemmer til dere fra meg

174 kommentarer

Natalie

25.04.2012 kl.10:22

Ingen har grunn til og hate eller mislike deg Kristin, du er helt perfekt på alle måter og alt!

Ønsker deg en helt super duper god dag videre, du er god og fortjener det!!:-*

Klem!!!

wordsofcaroline

25.04.2012 kl.10:28

ha en fin dag! du er nydelig, kjempe vakker! u go girl!! :D

Tonje

25.04.2012 kl.10:30

Ha en fantastisk dag Kristin. Du & Dennis er bare helt knall !!!

L

25.04.2012 kl.10:34

Jeg har ikke noe imot DEG, men jeg har mistet mye av min respekt for Dennis og Christina. Hun er jo ikke et godt forbilde for barna på SFO der hun jobber når hun både tisser og spytter på andre mennesker. Herregud hun burde seriøst skamme seg. Dennis å.

Karoline

25.04.2012 kl.10:38

JÆVLA patetisk å mislike han for det! Herregud, Dennis, Kristin og Christina er digge!

Malin

25.04.2012 kl.10:44

Ikke ta til deg de negative kommentarene, det vil alltid være noen drittsekker om liker å kommentere dritt om andre.. Du og Dennis er så fine sammen.. Vet at det ikke her jeg skrive den kommentaren.. men.. det er fakta! Kan ikke du legge ut noen bilder av dere sammen da? :)

Marita

25.04.2012 kl.10:46

Det er faktisk ingenting å unnskylde seg for :-) Tipper det er mange som har gjort noe på samme nivå en eller annen gang. Det er ikke noe big deal! :-) Jeg likte deg, jeg liker deg, og det vil jeg alltid gjøre ! Stå på Kristin.. :-)

Vilde

25.04.2012 kl.10:52

Det som skjedde på Paradise er langt ifra din feil. Dennis var kansje litt drøy med å spytte men herregud da, Miguel er den største selvdiggeren jeg noen gang har sett. Man sier også masse dumt og mye drit i fylla, men alle vet at dennis er verdens kjekkeste og snilleste gutt og det er snart glemt til vi kommer til neste episode!

Og til deg Kristin, du er serriøst den råeste, kuleste og nydeligste jenten jeg noen fang har sett! Folk er bare tragiske og sjalu. Jeg håper virkelig du bare kan drite i alle de dritt kommentarene du har fått, tenk på alle de fine du får/har fått heller. Jeg gleder meg kjempemye til å følge med på salgsbloggen din og spesielt denne bloggen! Du er forbildet mitt, jeg digger deg <3 you rock girl

Stine

25.04.2012 kl.10:56

Håper galskapen preller av, og at du får en fin dag.

Lykke til med den nye jobben, og alle utfordringene den måtte bringe!

Tonje

25.04.2012 kl.10:59

Dere som absolutt må slenge med leppa. Skjerp dere ! Alle har vi gjort feil og ting som vi kanskje angrer på. Vi er mennesker, lov å gjøre feil.. Blir for dumt å sitte her å slenge med leppa. Er greit å si deres mening, men et sted går vell grensen. Stå på Kristin. Du har en kjempe fin blogg, som inspirerer mange. Jeg DIGGER deg :)

Marte

25.04.2012 kl.11:00

Ingen grunn til å miss like Deg, Christina eller Dennis! Dere er best<3

Klemz<3

25.04.2012 kl.11:04

For første gang har jeg giddi å lest all teksten i et blogginnlegg, ikke sånn rettet mot deg, men sånn generelt..for det gidder jeg aldri :O)

Du skriver og svarer bra for deg, og fullstendig enig i alt :O)

Jeg har egentlig aldri fattet poenget med drittkommentarer, da har man lite annent fornuftig å bruke tiden sin på..

Liker at du skriver om mote og ikke paradise, siden jeg interesserer meg for og skriver mye om mote selv. Gleder meg til salgsbloggen din kommer by the way ;O)

Klem Stine

andrea

25.04.2012 kl.11:06

love you <3

L

25.04.2012 kl.11:08

Sorry at jeg ikke støtter at folk spytter på andre og oppfører seg som de går i 1 klasse og at jeg ikke er med i fan klubben til Dennis og Christina.

cooper02

25.04.2012 kl.11:12

Dennis har lagt seg flat og bedt om unnskyldning for det han gjorde og detviser faktisk hva slags verdier som bor i han..At enkelte av dere rakker ned på folk som ikke engang var involvert i hendelsen viser lavmål. Både Dennis, Kristin og Christina har gjort en god figur i Paradise så ingen grunn til å rakke ned på dem pga en liten uheldig episode.

Bra blogg forresten:-)

Emilie bs

25.04.2012 kl.11:13

Stå på videre! Har alltid likt deg, og kommer alltid til og gjøre det!! :) ha en fin dag <3

aneveltaa

25.04.2012 kl.11:15

Ikke bry deg om de som slenger dritt!! Det sier såååå mye mer om dem. Det var unødvendig av Dennis og Christina å spytte på Miguel, men gjort er gjort. Og de som går etter deg fordi du er partner med Dennis, har et stort behov for å rakke ned på folk. Jeg forstår utrolig godt at negative kommentarer sårer, men tenk heller på alle de positive du får! Det er de det er verdt å ta vare på :-) Stå på, Kristin!! Du er fantastisk <3
Utrolig dumt hvis noen slenger dritt rettet til deg om det som skjedde. Kan ikke huske å ha sett deg i den scenen engang. Hm. Håper du ikke tok kommentaren min feil! Liker deg veldig godt, og jeg har fulgt bloggen din fra før du dro på PH :-)

Siri

25.04.2012 kl.11:29

Jeg leser overhode ikke bloggen din fordi du er med på Ph. Jeg leser den fordi du har en inspirerende stil og gode innlegg. :-) Så håper jeg at alle som klikker på deg over noen andres oppførsel i et realityprogram tenker litt på sin egen oppførsel mot deg. Bra skrevet Kristin.

Therese

25.04.2012 kl.11:30

Bra skreve Kristin!:) Syns du fekk fram utrolig mange goe poeng her!:)

Eg støtte deg fullt og heilt og forstår frustasjonen din!

STÅ PÅ!:)

trine

25.04.2012 kl.11:33

jeg synes det er bra at du snakker ut om dette på bloggen. og hva du mener og føler. det får oss lesere til å ville leste bloggen hver dag, det er altså et høydepunkt når jeg logger på pc for se om du har skrevet et nytt innlegg! jeg håper dette med Dennis ikke ødelegger forholdet deres, for jeg synes dere er kjempe søte sammen! you go girl, og fortsett denne veien!

Anastasia, Inger, Katarina

25.04.2012 kl.11:48

elsker deg og dennis uansett hva dere gjør!!!! Stå på, håper det er dere som vinner ph :)

Anne

25.04.2012 kl.11:51

Jeg synes du er en av de mest rettferdige og respektfulle inne på hotellet, og mener at du er en verdig vinner av hele Paradise Hotel! U go girl :-)

Julie

25.04.2012 kl.11:53

Jeg ble skikkelig lei meg på dine vegne da jeg leste dette innlegget.. Jeg syns faktisk veldig synd på deg, og det er utrolig hvordan noen mennesker kan la enkeltes oppførsel gå ut over andre. Vi har da alle noen venner som har gjort noe dumt, og enhver bør vel se at det da ikke er en selv som skal klandres for det! Herlighet.. Jeg syns det er utrolig bra at du uttrykker dette, så folk kanskje innser det. At du tørr å stå frem og sier det du mener er utrolig bra! Du er ei råbra jente som virkelig har bein i nesa! Og i forhold til bloggen din, så lyser det lang vei at dette ikke er en "paradise-blogg" som mange av de andre paradise-deltakerne har. Du er meget dyktig og det er tydlig at du legger en stor innsats ned i bloggen:) Husk på at det ofte er det negative som kommer frem i kommentarfeltet. Uhyggelig mange er ute etter å provosere - og med tanke på heldelsen som skjedde i går, så tror jeg mange lar det gå utover deg og din blogg, fordi de ikke har noe annet sted å uttrykke det, fordi Dennis ikke har blogg. Det er helt urettferdig for deg, men folk tenker seg tydeligvis ikke om to ganger! Fortsett å vær den brae personen du er, jeg vet det er mange som ser opp til deg - og det er det stor grunn til!:) Ha en fin dag i ny jobb, dine kollegaer er heldige!

silje

25.04.2012 kl.11:55

Det er helt unødvendig å snakke dritt om deg og Dennis. Håper du og Dennis klarer, å overse alt negativet som blir sakt og heller kose dere sammen :) Har tenkt å sende dere en støtte mail, men forventer ikke svar tilbake, men håper dere leser den :) Ha en fin dag videre og lykke til på nye jobben :)

Anonym

25.04.2012 kl.11:56

Det er ikke mening å såre deg, skjønner at det ikke er så hyggelig å få drittkommentar. Men jeg irriterer meg veldig over deltagerne på Paradise. Egentlig er alle dere litt frekk mot nye deltagere. Miguel har jo ikke gjort noe, men bare på grunn av at Dennis føler seg truet av han fordi han er kjekkere, sier han så masse stygge ting til han, slik at vi andre skal også hate han. Jeg skjønner at han var full når han sa det, og det er ivertfal bra at han har skjønt at det han gjorde var galt, men det er absolutt ikke derfor jeg misliker Dennis. Føler bare at det de fleste prøver å etterligne de deltagerne i fjor. Ellers, må jeg bare si at du har veldig, veldig fin stil!!

25.04.2012 kl.11:58

Liker deg kjempegodt Kristin. Finner ikke mer jordnær og omtenksom person enn deg. Idioter som skal kommentere og slenge dritt kan ha seg langt til hellvette vekk herfra. Bloggen din er den eneste som gir mening, så du må for all del ikke la deg tråkke ned av disse kommentarene!

Hilde

25.04.2012 kl.12:07

Ingen grunn til å hate deg Kristin! Du er den råeste, kuleste og snilleste personen eg har sett. Det finst absolutt ingenting vondt i deg, du tenker på alle og vill alltid at alle skal ha det bra. Ikkje ta til deg alle dei stygge komentararane du har fått, det fins alltid nokken som er misunnelig og lar dette då gå utover andre. Det er helt totalt feil, spesielt mot verdens beste person som deg Kristin! Kommer til å lese bloggen dag og natt uansett kva som skjer!! You go girl, du er best anyway :D <3

Rikke Fredheim Næss

25.04.2012 kl.12:08

Liker deg kjempegodt, veit du vinner PH uansett! Heier på deg, Kristin :-)

Daniel

25.04.2012 kl.12:16

Det folk ikke har skjønt er at dette er et TV serie, det ledelsen av Paradise vil er å vise frem så mye drama, dårlige sider og de ''frekkeste'' sidene som finnes.

Folk gjør feil, fylla har skylda, og uansett hva som skjer er Du og dennis mine to favoritter!

Sophie<3

25.04.2012 kl.12:18

Herreguuuuud, blir så lei. Plutselig skal alle rakke ned på deg på grunn av noe Christina og Dennis gjorde i fylla! Jeg ville ærlig talt gjort akuratt det samme om jeg var dem, for Miguel er til å spy for! Skal ikke si mer enn det, men blir så irritert hver gang han snakker.. Blæh. Men Slik er det, alle personer er forskjellige, og Miguel er noe for seg selv altså.

Du må i alle fall ikke la deg bli nedtrykket av disse komentarene, du må bare tenke på de positive, og de som er negative kan du bare drite i, for de er jo helt på jordet! Det er forresten bra at du støtter Dennis såppas rundt dette her at du skriver det på bloggen din, for jeg visste ikke at han hadde beklaget seg på Facebook før du skrev det her. Det viser bare hvor mye du bryr deg om han, hihi!

Digger deg, Kristin, og disse jævlene som sier nedlatende ting til deg kan bare pelle seg tilbake til hvor de kom fra, for du var jo faen ikke med på verken spyttinga eller noe annet om det her. Åhh, kjenner jeg blir så irritert at nå må jeg bare stoppe. Drit i å skrive slemme ting til Kristin!!

Helena

25.04.2012 kl.12:35

stay strong!

Caroline

25.04.2012 kl.12:42

Sikkert letter sagt enn gjort, men overse slike dritt komentarer som er rettet til deg. Dette er usakelig og det viser at disse som sitter å skriver dette her er like barnslige og umodne som de mener Dennis og Christina var i gårsdagens episode. Og som nevnt tidligere her så jeg, sagt er sagt, gjort er gjort, de har unskyldt seg både til Miguel og leserne, så dette burde nå vært en ferdig sak, ikke mer å diskutere.

Gleder meg forresten til å se salgsbloggen din, venter i spenning ;)

spreebena

25.04.2012 kl.12:44

fin blogg!

jeg har spørsmålsrunde på sex-bloggen min. kom gjerne innom å still noen spørsmål. Hadde vært supert! spre det gjerne videre! :)

Karoline Johansen

25.04.2012 kl.12:45

Hei Kristin!

Alle mennesker gjør feil. Alle mennesker har gjort domme ting og gjør i større eller mindre grad domme ting daglig. Det viktigste er at man ser det selv og tar det til seg. Det har Dennis gjort. Så den saken burde være ute av verden nå! :)

Man må alltid se på helheten av et menneske, og jeg ser at Dennis er et godt menneske!

Jeg heiet ikke automatisk på deg Kristin da paradise begynte, selv om du er den peneste. Men ettersom programmet gikk fikk jeg kjennskap til deg som person, og du er et hærlig menneske. Du har et nydelig hjerte, en personlighet som speiler seg i ditt vakkre utseende! Fortsett med å gjøre verden til et bedre sted, Kristin.

Neste gang noen skriver noe stygt til deg, husk på: Det er noen som ser ditt gode hjerte og setter pris på den tiden du tar deg for å skrive denne bloggen!

Stor varm klem fra en som bryr seg om deg <3

Silje

25.04.2012 kl.12:45

Leser du bloggen på comoyo filter om Paradise Hotel? Utrolig morsom, alle på produksjonen leser den, og han som skriver den er utrolig flink til å ta alle deltagerne på kornet!

Ingrid H

25.04.2012 kl.12:46

Du er utrolig omsorgsfull person Kristin. Og andre sin oppførsel er ikke noe noen kan styre. Det er slik som skjer, selvom Dennis sa det han sa og at det ikke var bra, så betyr ikke det at han er en dårlig person, for det er han ikke i det hele tatt, det har vi jo sett selv i alle ukene inne på Paradise Hotel :-) Stå på Kristin, elsker bloggen din !

Cecilie

25.04.2012 kl.12:47

Jeg synes du er super som støtter Dennis i denne saken. Men at det er du som får dritten, synes jeg virkelig er helt håpløst og respektløs!! Det at du støtter han viser bare hvor fantastisk person du er, og det setter nok Dennis utrolig stor pris på! Jeg har hverken endret syn på deg eller Dennis etter denne hendelsen, og synes virkelig synd på dere begge som får dette opp mot dere nå. Men dere er sterke, så ikke la dette bli nedrykkende på dere! Støtter dere begge to, og ville aldri byttet syn på dere bare pga den enkelthendelsen som Dennis og Christina gjorde. Gjort er gjort, spytta er spytta ;)

Ellers så virkelig elsker jeg bloggen din, og håper du fortsetter med den supre blogginga! Liker også veldig godt at du ikke kun blogger om paradise :) stå på videre!

NoOb

25.04.2012 kl.12:56

Tror dette er det mest direkte talerøret folk her har til Dennis da man vet at han er på besøk hos deg om dagene. Det er nok derfor du får en del pryl! Jeg vet at du hadde roet ned Dennis hadde du vært der da du er en meget real person. :) Hvis Dennis hadde opprettet en blogg eller stått for sin egen Facebook side så hadde ikke du fått så mye inn på bloggen din! Lykke til videre! Klem!

Hanna <3

25.04.2012 kl.13:09

Detta va kjempe bra skreve Kristin!! Du e ein fantastiske person ingen har noen som helst grunn te å haka deg ner, på det så sjedde!! Du har ein fantastiske personlighet , du virke som ein koslige person å ein trofaste person!! Ha ein fine dag videre Kristin <3 STOLT øve deg klem Hanna 13 år

Therese

25.04.2012 kl.13:12

Du er den jenta med mest mellom ørene i hele paradise hotels HISTORIE! STOLT over å være Bergenser ;)

De som hakker ned på deg er tapere, enkelt og greit.

Frida

25.04.2012 kl.13:19

Jeg vil bare si at jeg du er den første paradise deltagern jeg digger fult og helt! Og for noen som ikke ser den siden av deg som f.eks jeg ser den siden som gjør den kule deg, den råe deg! Og for at folks skal begynne å rakke ned på deg, blir for dumt! stå på god jenta! :-) Og jeg digger Dennis selv om det han gjorde i går! alle gjør feil! Og som du sier alt bare klippet ned! :-D

Stine Eline <3

25.04.2012 kl.13:22

Ja, det var respekt løs av DEM, men det har da ingenting med deg å gjøre! Så sånne dritt kommentarer rettet mot deg, kan du så gjerne slette, enkelt og greit. :) heier enda på deg, for jeg synes du er sykt rå, og er en verdig vinner. :) Både du og Dennis! :)

Merethe

25.04.2012 kl.13:24

Hei Kristin. Synd du får smake på baksiden av medaljen iforhold til det som er totalt uberettighet kritikk rettet mot deg. Jeg synes det er herlig og forfriskende å endelig se en veltalende, oppegående og imøtekommende jente på PH.

Gratulerer og lykke til med ny jobb. Stor stas ! :-)

☣ Lone Vivil

25.04.2012 kl.13:24

Jeg ser ikke på PH, men jeg følger uansett bloggen din! Du er utrolig kreativ og jeg finner mye inspirasjon her inn! Tusen takk for at du er den du er og at bloggen din ikke kun handler om PH! :}

Charlotte

25.04.2012 kl.13:25

Folk er så tragiske som bryr seg om det der og hater deg forde. latterlig! Du er rå Kristin! Stå på :D beste jenta!

Maren Pisani

25.04.2012 kl.13:35

Enig i det du skriver! Jeg hadde lest bloggen om jeg hadde funnet den før du deltok på PH, men der gjorde jeg desverre ikke! Men er fast leser nå og det kommer jeg til å være hele tiden! :) Jeg digger deg kristin stå på! :-) ha en super dag videre! :-)

Catharina Aaserud

25.04.2012 kl.13:35

Stå på Kristin! :) leser ikke bloggen din Pga PH men fordi jeg får inspirasjon og bare det at du har en super bra blogg!! :) ha en fin fin dag!

theresekristina

25.04.2012 kl.13:45

Ha ein super dag på Chills :)

Malene Wilhelmsen

25.04.2012 kl.13:47

Kjempeflott innlegg, Kristin! :-) du er super! Ha en strålende dag :-)

Kristine

25.04.2012 kl.14:05

HVA SYNES DU OM CHRISTINA OG HENNES OPPFØRSEL?

Hvis vi skal ta deg seriøst, så forventer jeg et svar på dette. Oppførselen hennes er det verste jeg noen gang har sett på reality-tv.

<3

25.04.2012 kl.14:15

Jeg digger både deg å Dennis! Dere er favoritt parret der inne, hvis Dennis eller deg ryker ut så blir det ikke noe gøy mer. Miguel fortjente det. Du er rå!

tonje

25.04.2012 kl.14:17

Ikke bry deg om dritt kommentarene! ikke la de komme 'innpå' deg !

Du har mye mere posetive fans enn negtive!

stå påå kristin! du e faen meg helt! ¨

du hjelper meg med livet mitt.. rett og slett.. de innlegge du skrev og selvtilitt og sånn.. jeg har de akkurat helvvetes ligt som du hadde de i 13-14 års alderen! det er helt forjævligt.. ;(((

ståå på kristin!! jeg elsker stilen din, og jeg digger deg !

jeg sitter ikke her og skriver, bare for å skrive,... jeg mener de jeg sier! <3

du e topp! alltid kjekt og se smilet ditt på bildene! made myyy daaayyy! <3

Maya

25.04.2012 kl.14:24

Støtter dere fullt ut! Har ikke endret syn på noen, "Gjort er gjort, tissa er tissa" sant? Heier på deg og Dennis videre! Han har unnskyldt seg og ferdig med den saken. Og jeg synes også du har en kjempefin blogg som ikke bare handler om PH, med fint design, mange kvalitetsinnlegg og fine antrekksbilder! Du er kjempeflink, stå på!! <3 :D

♥Vibeke A Gran

25.04.2012 kl.14:28

veldig bra skrevet! skjønner ikke hvorfor folk skal bli så sinte på DEG? du har jo ikke gjort noe som helst galt, det var jo dennis og christina <3

m96

25.04.2012 kl.14:31

Elsker bloggen din! Alle burde vite at det ikke er din feil at dennis gjorde som han gjorde. Det gjør ikke deg til noe dårligere menneske fordet. Alle gjøre mye rart i livet, og sånn er det bare! :D

Stå på <3

susanne

25.04.2012 kl.14:34

gleder meg utrolig mye til salgsbloggen kommer :-D

can't wait, hehe

Hanna Wiggen

25.04.2012 kl.14:35

hvor er det du skal jobbe i Drammen? Kan du være så snill å svare på dette bare i bunnen av et innlegg eller noe? Dritbra blogg<3

Henrikke

25.04.2012 kl.14:39

Digger deg uansett, haha! Håper du får en kjempe fin dag!:)

Amalie

25.04.2012 kl.14:41

Du er kulest på ph!!

Du fortjener noe sykt å vinne!!

meg

25.04.2012 kl.14:43

L: altså, du som skrev om at hun ikke er et godt forbilde for sfo barna.

så du mener det at sfo barna ser på paradise hotel ? de gjør jo ikke det, så det er jo ikke poeng i det du skriver... men jeg elsker deg og dennis kristn<3 heier på dere"!!

Hedda L

25.04.2012 kl.14:48

jeg skjønner ikke hvordan noen kan mislike deg! eller dennis!

:)

25.04.2012 kl.14:48

Synes det er bra skrevet av deg, du har overhode ingen skyld for det som skjedde. Det Dennis gjorde var dumt, men vi kan alle gjøre feil og noen dumme ting. Ingen er perfekte. Er unødvendig av andre å slenge så mye respektløse kommentarer til deg og Dennis. Han har beklaget seg og noe mer en det kan verken han eller noen andre gjøre, derfor er det ingen vits av andre å henge seg noe mer opp i det. Stå på, og vær de dere er :D

Vil også si at du er en inspirerende og herlig person ut i fra hvordan jeg har oppfattet deg. Digger tipsene og rådene du kommer med, jeg har fått mye inspirasjon.

:)

Marie

25.04.2012 kl.14:50

det var så greit før da du blogg om alt du gjorde i hverdagen og det var ingen stygge komentarer bare fordi hun er med på paradise så kan ikke det gjøre noe hun er den hun er hvist dere ikke liker henne så kan dere tenke det for det er ikke noe gøy og høre eller se alt stygt dere skriver og det dennis gjør er ikke hennes skyld alle har glipp 1 eller annen gang alle har gjort noe domt før så tenk dere om før dere skriver noe <3<3

Digger deg kristin <3<3 du er et veldig bra forbilde selvom du er med på paradise <3

Hedda L

25.04.2012 kl.14:51

og jeg man må jo tilgi og gå videre! og man kan heller ikke mislike cristina

digger deg!

sofie!

25.04.2012 kl.14:55

u go girl! digger deg kristin! forstår alt du skriver på dette innlegget! :) ha en fin dag videre!!

Xiaolie

25.04.2012 kl.14:56

Ingen har rett til og hate eller misslike deg, Ph er ph.. sånne ting skjer.. og det som har skjedd har skjedd, Kos deg videre i uken <3

Maren<3

25.04.2012 kl.14:56

Jeg digger dere fortsatt!<3 Håper det går bra med beinet ditt Kristin :)

Marie

25.04.2012 kl.14:56

Veldig bra skrevet! Det som skjedde var ikke din skyld, og jeg heier fortsatt på deg og Dennis :) Liker bloggen din veldig godt, ikke bare paradiseinnleggene, men også alt det andre! Du er best :D

maren

25.04.2012 kl.14:57

Hva skjedde etter du trynte? Kom det lege? Hvordan reagerte Dennis?

Skjønner ikke helt hvordan folk kan klandre deg for Dennis sin oppførsel. Du kan ikke kontrollere alle andre.

huge fan

25.04.2012 kl.14:58

vist folk faktisk liker dennis sant som jeg gjør er det ikke noe og hate han for ! alle gjør feil iblandt og det der var langt i fra det værste man kan gjøre så folkpåslutte og overdrive sånn ! helt enig med det du skriver at dette ikke skal et sted man slenger drit til verken deg eller dennis :) da må de faen meg være så tøffe og ikke vare anonyme... dennne bloggen er perfekt !! så jeg håper ikke du slutter med alt paradise tingene men bare demper det litt ;) xoxo

Christine Hindenes

25.04.2012 kl.15:00

Syns det er helt supert at du støtter Dennis! Det sier så utrolig mye om deg. At dette skal gå utover deg er helt latterlig.. Du har ikke gjort noe galt. Du har vært deg selv hele veien og det er det folk har lagt merke til. Dritt kommentarene kommer av sjalusi og umodenhet. Likte inne det Dennis og Christina gjorde men so what? Tv er tv.. Folk over reagerer...

bentemarie

25.04.2012 kl.15:03

Serriøst så sykt!!!!!!!! blir så utrolig sint av å lese sånne ting, det er da faen ikke din feil og JA kanskje Dennis gjorde en feil med å spytte på han, og man gjør massee dumt når man er full.. Og han har stått for det å bedt om unnskyld og da burde folk virkelig ta det til seg. Eg heia på dokke :)

Og de som kommer med drittkommentarer til deg har gått rett i fella å synke så lavt å rakke ned på andre, utrolig dårlig egenskap.. Du er verdens vakreste jente uten tvil, sikker på du er god tversgjennom.. :)

Ina Martine Sørensen

25.04.2012 kl.15:09

Noen ganger tenker ikke folk seg om to ganger før de skriver noe. Det er så utrolig enkelt å rakke ned på andre på nettet, selv om kanskje ikke halvparten hadde turt å si det kritikken i virkeligheten face to face. Og det er utrolig synd. Det går utover andre som blir såra! Greit, det var kanskje ikke så fint gjort av Dennis og Christina, og ja, det var respektløst. Men ting skjer på tv og det var ikke DU som gjorde det. Men gjort er gjort, spist er spist. Dennis har beklaget seg, og mer kan de ikke gjøre. Utrolig trist at du skal få svi får noe andre har gjort!

Men vil også si at du er en fantastisk person, som alltid har ett smil om munnen på paradise hotel! Elsker bloggen din, og for å ikke glemme; stilen din! Du er et forbilde for mangemange jenter i Norge! Digger deg!

:):)

25.04.2012 kl.15:11

Ikke bry deg om drittkomentarer! vet du er sterk nok til å takle dei. har ikke mista respekten min til dennis siden han spyttet på miguel. du, dennis, christina, andreas og camilla er de beste der inne! kommer til å slutte å følge med om noen av dere går ut. digger dere alle sammen! GOGO DOKKE!! <3

Bergenseren

25.04.2012 kl.15:11

Kristin! Du og Dennis er dødsherlige! Drit i det folk sier til deg.. Hvis at du tåler at folk er litt stygg, selvom de ikke har grunn til det! Du er en av Bergens beste! Du fortjener alt det beste og du er en super herlig jente!

Love you :* Hils Poppe!

karianne

25.04.2012 kl.15:14

seriøst ikke bry deg om de andre, de er faen så jævla stygge selv!!! si til de at de må skaffe seg ett liv!!!! du er best, digger deg jævelig mye!<3 :) kos deg i drammen ;)

Sara :D

25.04.2012 kl.15:15

Eg skjønner deg helt fult ! og synest heller ikke det er noe du skal bli mislikt for ,selfølgelig er det ikke noe snilt og gjøre ,men det har ingen ting med deg å gjøre så stå på Kristin digger deg super mye bare elsker deg <3<3<3 og Dennis ikke gi dere !!!!! <3<3<3<3

K

25.04.2012 kl.15:18

Støtter deg uansett! Du har ikke noe med gårsdagens hendelser og gjøre!

Liker btw Dennis fremdeles også!

Frida

25.04.2012 kl.15:18

enig der, at det var litt uforskammet, men at du blir kritisert på den måten- er ikke særlig bra- men nok om paradise!

JEg støtter deg!

Aurora

25.04.2012 kl.15:21

synes det er rart å blande inn deg i det du

var jo ikke med engang....

PS.. gleder meg til å se salgsbloggen:)

Lena :-)

25.04.2012 kl.15:21

Dennis og Kristin <3

Mine favoritter samme hva. Synes dere begge har taklet mye ufortjent kritikk det siste døgnet veldig bra! Stå på!

P.S hvis du ryker på torsdag Dennis så døøør jeg

Hanne

25.04.2012 kl.15:25

Jeg liker ikke deg fordi du var på paradise eller er en av de mest likte personene der, men fordi jeg liker deg som person! You go girl!

johanna

25.04.2012 kl.15:26

Du er bare helt rå, kristin! Dennis og christina også!! Jeg skjønner at det var respektløst og alt det der, men herregud, det var jo ikke så farlig?? :P Ta det chill, liksom. ;D

stine <3

25.04.2012 kl.15:35

skjønner virkelig ikke hvorfor du fikk kritikk for dette, du kan ikke gå å være "barnevakten" for de andre innpå hotellet, ikke bry deg om dette kristin, digger bloggen din og deg! ståpå

Pernille

25.04.2012 kl.15:37

Jeg syntes du er helt rå ! Du er så voksen og fin av deg, at man kan aldri bli sur på deg tror jeg. Ville bare si jeg er veldig fan av være måten din, og ser opp til deg! Digger det og deg faktisk. Et fantastisk menneske med andre ord :-)

25.04.2012 kl.15:38

u so cute!

helene

25.04.2012 kl.15:38

du er forbildet mitt Kristin, og det vil du alltid være! :)

25.04.2012 kl.15:39

Dere er fremdeles favoritt paret mitt :D

Helen

25.04.2012 kl.15:42

Jeg har lest bloggen din en god stund og syntes den er veldig bra :) jeg bryr meg pent lite om PH, så håper de som leser her kun pga å legge igjen kommentarer som handler om det kan gi seg. Du har en super blogg, og bør være stolt av det du deler her inne :) inspirerende og positiv. Slikt liker vi! Stå på og KOS deg:)

Renate

25.04.2012 kl.15:42

Du har ikke noe med hva partneren din gjør, så blir bare utrolig dumt at noen skal såkallt hate deg. Dette blir for drøyt folkens!!

Isolde

25.04.2012 kl.15:44

Skjønner ikke hvorfor folk skal misslike deg, det var jo partneren din som gjorde noe dumt, men han er jo lei seg og han har sagt unnskyld, så mer kan man jo ikke gjøre?

Digger dere begge uansett! og gleder meg masse til salgsbloggen åpnes!! :D

Kristine

25.04.2012 kl.15:50

kjipt at vennene dine ikke klarer å oppføre seg ordentlig, ikke underholdende eller morsomt å se på mobbing.

Pernille

25.04.2012 kl.15:51

Det er ikke mulig at noen skal misslike deg, du er fantastisk! Nå har jeg nettopp dett morgendagens episode.. og jeg gråter sammen med deg, forferdelig. Håper han kommer inn igjen og vinner sammen med deg! det fortjener dere!

smileandcry

25.04.2012 kl.15:58

Ingen har noen som helst grunn å mislike deg Kristin, du er GOD på absolutt ALLE måter som overhode finnes!! Og det er utrolig dumt at noen skal rakke ned på deg! Jeg liker både deg og Dennis utrolig godt og dere er de to som jeg heier på inne på PH! Du er blitt et utrolig forbilde for meg, på grunn av den godheten som du så tydelig viser til andre!!

Stå på, søte Kristin!!:)

Karoline

25.04.2012 kl.16:00

Ingen har noen grunn til å mislike deg eller Dennis:) Dere virker som noen flotte mennsker, og uheldige ting skjer, sånn får man bare ta der og da:) Stå på Kristin, ikke la andre rakke deg ned :):):):)

Smilesunshine.blogg.no (malin)

25.04.2012 kl.16:03

Dett har ingenting med deg og gjøre Kristin <3 du er bare helt topp! Jeg eg forsatt en STOR fan av deg, og heier enda på deg på PH <3 Jeg tenkte ikke på at det var din feil og at du hadde noe med det og gjøre, det eneste jeg gjorde var og le ig sa: "bra jobba, Dennis og Christina!" :D.

Digger deg <3

Emilie

25.04.2012 kl.16:04

Hei Kristin!

Tirsdagens episode var den første jeg ikke har fått med meg, men det var tydeligvis mye jeg hadde gått glipp av, så jeg gikk rett hjem for å se den i dag! Synes Dennis (og christina for den slags skyld) oppførte jeg ganske respektløst, men når det er sagt ser jeg ikke at Dennis kan gjøre så mye mer med den saken enn det han har gjort. Lagt seg flat og unnskyldt seg for både miguel og nettsider osv! Han er et menneske slik som alle oss og jeg tviler ikke på at han ville tatt tilbake det han sa og gjorde hvis han kunne. Dennis har fått høre nok om hvor dårlig forbilde han er osv, den følelsen av å ha gjort/sagt noe man skulle ønske man aldri hadde sagt er helt forferdelig og de fleste mennesker har sikkert hatt denne følelsen en eller flere ganger...det har i hverfall jeg. Synes i hvertfall det blir teit av folk som ellers ikke ser på paradise å si hvor ufyselig Dennis er som person, for alle som ser på paradise vet hvor søt og snill han er akkurat som du forklarer! Nå blir han konstant påminnet hvor slem han var mot Miguel og hvor slem han har vært mot deg i forhold til at folk han endret synet på deg(noe som virkelig blir å ta det ut av perspektiv og sammenheng)! Jeg synes du og Dennis er dødssøte sammen og at dere er to herlig jordnære mennesker! Stå på videre Kristin, liker stilen og bloggen din masse! :))

Camilla <3

25.04.2012 kl.16:08

Jeg elsker deg og Dennis, Håper dere blir sammen dere er så søte sammen <3 <3 og ikkje bry deg om dei stygge kommenarene du er perkekt <3

Sigrid

25.04.2012 kl.16:10

Digger deg, Kristin! Jeg har egentlig aldri fulgt med på Paradise Hotel, men i år gjorde jeg det. Jeg regnet med at alle deltagerne var enten sossegutter eller bimbojenter. Det var liksom sånn jeg så for meg dette realityprogrammet. Men det viste seg at jeg tok feil! Hverfall når det gjelder deg, Kristin:) Du virker som en jordnær og positiv jente som får alle i et godt humør. Ikke en jeg regnet med å se på PH for å si det sånn... Jeg elsker stilen din, den er så avslappa og kul. Du lærer oss at man må tørre litt når det kommer til mote, og bry oss om hva andre sier. Du har også gitt mange gode råd for oss jenter med dårlig selvtillit. Jeg får massevis av inspirasjon når jeg er innom bloggen din, jeg syns du fortjener 1.plass på blogglista! Du er faktisk min rollemodell, sikkert til mange andre jenter å. Håper du og Dennis vinner Paradise, Kristin! Dere fortjener det! Men hvis dere ikke gjør det, så digger jeg dere fortsatt♥ haha:)

Anonym

25.04.2012 kl.16:12

herreguud? jeg er totalt ikke noe fan lenger, det er ikke vennene mine heller.. etter det du gjor igår! totalt misbruk holdte jeg på å si! herregud, kjerp dere Dennis og jævla Christina!! hun jenta hun er frekke mot alle di nye

Maren<3

25.04.2012 kl.16:16

Støtter deg :D du og Dennis er mine favoritter<3 Elsker dere<33

Mari H

25.04.2012 kl.16:18

Jeg synes det er utrolig respektløst av alle å hakke på deg for noe du ikke gjorde i det hele tatt. Det var dårlig oppførsel fra Dennis og Christina sin side, men når de da beklager seg, så synes jeg det er dumt å henge seg opp i det.

Jeg har full respekt for at du ikke være den typiske Paradise-bloggeren, og synes det er bra at du heller fremhever din moteinteresse. Du har jo verdens kuleste stil! Ha en forstatt fin dag, Kristin. :-) Du er så bra!

IngerBeate

25.04.2012 kl.16:19

Dette her går faktisk over styr med den episoden med Christina og Dennis. Det er ett program folkens! Og det er som Kristin sier og, det er faktisk bare ett program og det som de gjør i 24 timer blir klippet til 40 minutter som sagt. Jeg skjønner ikke hvorfor dere lager en så forbanna stor sak ut av dette her. Dennis og Christina har beklaget seg til dere og de har sagt at det var barnslig. Så folkens legg dere bak dere, og jeg skjønner ikke hva Kristin har med denne saken og gjøre, for hun gjorde ikke en dritt!

Så dere må nesten vokse opp og innse dette her.

Stå på Dennis og Kristin, dere er helt maskin! Digger dere, vinn hele dritten sier bare jeg :)

anonym

25.04.2012 kl.16:20

Syns du skal se bort fra de negative komentarene å heller fokusere på de positive, på en blogg vil det alltid komme noen kjeftsmeller! Elsker bloggen din, du er nydelig Kristin, både bloggen og deg! Stå på :D

Nathalie

25.04.2012 kl.16:22

skjønte ikkke hva du mente :P

Malin

25.04.2012 kl.16:28

Støtter dere begge 110%:) I fylla blir alle følelser så utrolig forsterket, og jeg skjønner VELDIG godt at Miguel er irriterende!! Makan til idiot skal du lete lenge etter!!

Stå på Kristin og Dennis! Håper dere vinner hele dritten :D

Erica

25.04.2012 kl.16:28

Du og Dennis vinner<3 Dere er BEST!!!!

Ingrid

25.04.2012 kl.16:29

Du har ikke skyld i det Dennis gjorde og skal i værtfall ikke ta konsekvensene av handlingene hans! Du har overhode ingenting å be om unnskylding for.. Du er et supert forbilde, og jeg liker både deg og Dennis! STÅ PÅ!!

Synes forresten også at det er litt dårlig av TV3 å ta med akkurat det klippet hvor de spyttet.. nesten som de vil at Dennis og Christina skal bli satt i dårlig lys! Alle har gjort noe dumt i blandt, og når man er full gjør man også ting man kanskje ikke ville gjort ellers!

Men ville egentlig bare si at du er mitt STØRSTE forbilde og jeg håper for all del at du ikke slutter å blogge pga. dette! <3

Norunn

25.04.2012 kl.16:36

Såå enig med deg, Kristin! Støtter deg i det du sier. Digger både deg, Dennis og Christina, men håper du og dennis vinner hele greia. Ikke bry deg med de negative kommentarene.. Jeg synes du er en fantastisk jente, og en av de mest fornuftige, jordnære og vakreste damene som har vert med på Paradise noen gang. Skjønner også veldig godt at det blir for mye paradise hotel på bloggen din i og med at du også blogget før du var med på denne serien. Elsket bloggen din før, og elsker den like mye nå! FOR en fantastisk dame du er :)

Sofie

25.04.2012 kl.16:38

Kristin, du er fantastisk! Dere "kjærlighets parene" er favorittene mine uansett, hehe. Har ikke endret syn på deg i det hele tatt, du er best! :-)<3

kristin

25.04.2012 kl.16:44

Gleder meg til salgsblogg :) !

Unknown

25.04.2012 kl.16:45

Jeg har ikke endret syne på deg, på grunn av gårsdagens hendelse. Du var jo ikke innblandet i det, så hvorfor mislike deg?

Ingrid S

25.04.2012 kl.16:47

Drit i det, Kristin!

Det som skjedde på paradise, skjedde på paradise!:p

Digger deg uansett:))

nora!

25.04.2012 kl.16:56

Du er helt fantastisk, og jeg endret ikke synet på verken deg eller dennis! dere er jo bare herlige<3

25.04.2012 kl.16:59

Herregud, gi faen i folk, de har jo ikke annet å tenke på!!Hvorfor i h... skal du få skylden for dems oppførsel? du er bare herlig Kristin, du er fantastisk og utrolig vakker.. Dennis virker også som den beste go`gutten.. Dere er herlige, håper dere blir sammen snart;))

Ida W

25.04.2012 kl.17:02

Hva med Christina sin oppførsel? Fytti for en trashdronning. Håper dere kjæresteparene blir splitta og sendt på hue og rævva ut, tydelig at noen har det for godt der inne

Guro!

25.04.2012 kl.17:04

Kristin! Du er faktisk den mest jordnære jenta der inne og jeg heier mer på deg enn noen av de andre, og det har jeg gjort fra starten. Helt enig i det du sier, det var dårlig gjort, men jeg respekterer det. Jeg har faktisk holdt med deg og dennis helt fra starten og håper dere vinner alt! Det var ett veldig veldig bra innlegg, og jeg synes det er kjempefint at du har denne bloggen!! Jeg leser bloggene til de andre deltakerne også, men jeg syns det er fint å lese litt annet. Du har en helt fantastisk stil, den er virkelig helt unik! Gleder meg til salgsbloggen :)

Jessica

25.04.2012 kl.17:07

Full forståelse for det du sier. Er enig med deg når det gjeller det ph greiene. Og jeg liker veldig godt at det ikke er en sånn typisk ph blogg, de er litt kjipe. Ikke slemt ment.

MEN DRAMMEN A GITT :-D hehe der bor jeg!

Kos deg!

Gratis design & mer.

25.04.2012 kl.17:12

Stå på kristin, du er super! (og det er Dennis også).

Elsker at bloggen din ikke bare dreier seg om paradise, men at det er en blogg man får inspirasjon fra - en blogg som fortsatt vil være blant mine favoritter lenge etter paradise er over.

Åge

25.04.2012 kl.17:21

Greit du heller vil blogge om noe annet en paradise, men når du har vært med, så sier du selv at du skjønner at vi spør. Jeg skal ærlig innrømme at så lenge paradise går på tv, så ser jeg heller at du blogger om paradise, om ikke hele innlegget handler om det, så ivertfall en kommentar om dagens episode. Sikkert mangen som følger deg fast, men jeg innrømmer gjerne at jeg synes de andre innleggene er piss kjedelige. Jeg er bare innom for å se om du har skrevet noe om ph. Synes virkelig at når du deltar, kan du skrive om det også, og ikke surmule fordi det er det folk vil du skal skrive om. Det er det vi vil se akkurat nå på bloggen din Kristin. Vil du ha flere lesere, så skriv om ph. Etter ph, skriv om hva du vil, også kan de som fortsatt vil følge deg, lese deg videre.

Maria Krogseng

25.04.2012 kl.17:21

Du & Dennis er de beste innpå ph!!!:) <3

Digger stilen din, og måten du skriver på her innpå bloggen din!

Elsker dialekten din også^^

bigbang

25.04.2012 kl.17:23

Føles det bra å være 25 år og være en mobber?

Er du ikke bare litt flau??

Jeg hadde ikke turt å vist meg ute hadde jeg oppført meg så pinlig dumt på riksdekkende TV.

Lykke til videre i livet. Når du er 25 år og er så barnslig som deg, så tror jeg ikke det er særlig håp.

reka

25.04.2012 kl.17:25

superkleint å kommentere egentlig, me samma det:) Må si jeg digger deg og Dennis! skjønner veldig godt hvorfor han gjorde som han gjorde, og det er jo det som er bra tv, hehe.. Tenkte ikke over det i det hele tatt jeg, satt bar e å lo! Digger stilen din

Lukas

25.04.2012 kl.17:25

What goes around, comes around...

Nå har hele Norge fått sett hvordan du er. Lev med det!!!

Du har kun deg selv å takke...

Sindre

25.04.2012 kl.17:32

Syns du gjør det rette i å beklage, og det står det stor respekt av. Jeg må si meg enig med Dennis, at Miguel er litt vell høy på pæra inne på programmet, vertfall det vi tv-seere har fått sett. Det er selvfølgelig lavmål av han å spytte.

Men jeg må si meg enig med Dennis, personlig liker jeg ikke måten Miguel har fremstått på, (kan det ha noe med redigeringen å gjøre?) og han kom inn og trodde alle digget han. Selvfølgelig er ikke fyren stygg, og han får mange ufortjent harde kommentarer. Alle kan jo ikke like alle, og visst Dennis ikke liker Miguel så er det hans sak, og hans valg. At han velger å spytte på Miguel er ikke noe jeg forventet å se av Dennis.

Jeg er (som Dennis) også fra Stavanger, og han har gjort meg stolt av å komme fra byen, å se han på Paradise Hotel er morsomt til tider, og jeg kjenner meg ofte igjen i han, og jeg liker han fremdeles, selv om han spytta. Ingen er selvsagt ikke perfekte, og Dennis gjorde også det riktige i å beklage hendelsen. Hvordan er det mellom dem idag?

Jeg skjønner jo også hvorfor Miguel gråt da han ble sendt hjem etter kun to dager. Han hadde jo ingen reel sjanse til å holde seg der inne. Hvem hadde ikke gledet seg til å få bli med i Paradise Hotel?

Det at folk sier at Dennis bare er sjalu på Miguel og det er derfor han går å slenger upassende kommentarer til han føler jeg er rart. Alle kan ikke like alle, visst Dennis ikke liker Miguel betyr det ikke at han er sjalu eller?

Jeg har fremdeles deg og Dennis som favoritter til å vinne, selv om ryktene sier at Iselin vinner (hun har jo tross alt silikon nå). Jeg håper inderlig at Dennis ikke ryker på torsdag.

Som siste avsnitt vil jeg bare si at du gjør en god jobb med bloggen, Kristin. Og visst du faktisk har kommet over denne kommentaren så vil jeg du skal vite at du og Dennis fortjener alle positive omtaler dere har fått i form av kommentarer på blogger, i media og folk som snakker om dere.

Stå på med bloggingen!

Marie Sandem

25.04.2012 kl.17:35

Du er nydelig, Kristin! <3

Anita

25.04.2012 kl.17:35

Alle har en gang i livet sitt gjort noe domt, det er bare å be om unskyldning og get over it! Er helt enig med deg Kristin, dette burde så absolutt ikke gå ut over deg og din blogg. Digger dere alle sammen, og alle kan gjøre feil.

Stå på Kristin, det vil alltid være noen drittslengere, men sånn er det i den verden man lever i idag dessverre. Lykke til med ny arbeidsplass! Høres også kjempespennende ut meg salgsblogg, skal virkelig sjekke den ut!

Digger bloggen din :D Klem<3

Andrea

25.04.2012 kl.17:38

Stå på Kristin, han fortjente det som skjedde, er like dumt å kalle noen dumme faen!! Miguel burde iallefall ikke kalle det her BARNEHAGEFAKTOR.NO som han skriver på bloggen sin, når han sier dumme ting selv.

Mia

25.04.2012 kl.17:45

jeg leser ikke bloggen din pga. paradise. du er en fantastisk jente, og ikke den typiske paradise-deltakeren ! bloggen din er noe helt annet enn paradise, og jeg synes hele greien bør holdes til et minimum på den.

du er superflink, kristin ! stå på !

Marte :))

25.04.2012 kl.17:49

Fint innlegg Kristin! <3 Dårlig gjort av folk å blande deg inn i dette! Ok, du og Dennis er jo et par inne på Paradise, men du kan jo ikke ta skyld for noe han gjør! Det har jo ingenting med deg å gjøre, skjønner ikke hvordan enkelte folk tenker! Stå på Kristin, du er best! Elsker bloggen din, den gir så mye inspirasjon, og ekstra gøy var det å se deg på Paradise i første episode, ettersom jeg har fulgt med på bloggen din lenge før det! <3

25.04.2012 kl.17:59

du er en fantastisk innspirasjon, virkelig! Elsker den flotte positiviteten din, dine flotte outfit's og hele utstrålingen din!:D Du og bloggen din betyr virkelig mye for meg..Keep going sweety! Ha en fortsatt flott dag fina;D

S

25.04.2012 kl.18:03

Ikke bry dere om det de mener... selvsagt er det dårlig gort, men vi ser ikke alt på tv osv som du sier:) De som komenterer stygt gjør det for å være jævlige rett å slett.... Krysser alt som kryssest kan far at dere to vinner paradise hotel 2012! Stå på:) Btw, i looove you style! Kunne du ha lagt ut nettsider eller navn på butikkene du kjøper klærne dine o.l? Du har sikkert gjort det før men.... Klem fra Synne, ha en fantastisk dag Kristin! :))<3

Maria

25.04.2012 kl.18:12

Assa for å si det sånn, når jeg leste "KVELDENS PARADISE EPISODE" så skjønte jeg ikke hvorfor du tok det opp en gang, hallo? Ingenting av dette er din skyld, dessuten skjønner jeg ikke hva det var Dennis og Christina hadde gjort en gang? Var det det med spyttingen folk reagerte på? Jeg tenkte ikke over, det!

Det eneste jeg tenkte var klipp og lim, ja, de spytta på han, men folk har blitt tissa på der inne også, så hvorfor klikker folk?

Pluss, hvor var du da det skjedde? Jeg så deg ikke på skjermen èn gang da dette pågikk? Ikke gidd å bruk tiden din på å forsvare/forklare ting ovenfor mennesker som overanalyserer, overdriver og alt. Bare fordi du dater verdens kuleste dennis som spytta på Miguel så vil ikke det si at det er du som har ansvaret?

Sincirely, din faste leser, som digger deg uansett hva!

- Maria

Show

25.04.2012 kl.18:14

Selge du bare jenter kler på Salgs bloggen? hmmm :p Kanskje nogen gutter og sko fått litt oppfreshing

#1 fan

25.04.2012 kl.19:07

Tusen takk, kjære Kristin! Ble så glad når jeg leste at du som meg ikke vil ha en paradiseblogg, jeg forguder deg og stilen din! og det faktum at du har vært med på paradise er ikke grunnen for at jeg leser bloggen din. Takk for at du gir meg lesestoff som inspirerer.

Line

25.04.2012 kl.19:11

Du er virkelig den smarteste og beste personen som har vært inne på paradise hotel!:D haha.. Men det er bra at bloggen din handler om minst mulig paradise og i motsetning til de andre paradise bloggerne (are og Iselin, kremt ) skriver du utrolig bra :D

Kan ikke si noe i mot deg, men syns Christina blander seg opp i for mye og må lære seg å lukke kjeften :P

25.04.2012 kl.19:17

er helt enig med deg!! dette er ikke en 'paradisekristin' blogg!! å anngående det med dennis å miguel + christina synes jeg det var veeldig dårlig gjort men gjor er gjort å jeg digger fortsatt dennis. ha en fin dag vidre, u go girl!

Lise

25.04.2012 kl.19:22

Det er rett og slett ingen grunn til og misslike deg for noe som dennis og christina gjorde. Og for og di det sånn, bryr jeg meg ikke om det de gjorde, gjort er gjort og spytta er spytta! Hvem bryr deg? selfølgelig var det vel litt kjipt og se på for miguel, men når han oppfører seg slik, er det ikke noe og syte over. Viss han splitter deg og dennis på torsdag blir det jammen meg bråk for min del! Go Kristin og Dennid :-)

Marte

25.04.2012 kl.19:31

Det dei gjorde va kanskje ikkje så lurt, men det e fort gjort å gjørr ting så du ikkje meine. Men ingen ska ha noe imot deg av den grunn, du blei kanskje kallt mamme der inne, e kje dermed sagt at du ska passa på at alle oppføre seg fordeom. Eg digge deg kristin! Du å Dennis e fortsatt ett av dei kulaste parene der inne :)

25.04.2012 kl.19:42

Synes fremdeles det beste om dere alle tre!

Lotte

25.04.2012 kl.20:00

Heii Kristin! Jeg legger igjen en kommentar til jeg. Jeg synes det er synd at folk er så skarpe i språket mot deg og sier så mye sårende ting. Jeg er helt enig med deg Kristin, alt du sier.. Du virker for meg som utrolig hyggelig og god person som ikke har noe vondt i deg.. Det virker også som du har masse venner og familie som bryr seg om deg og mennesker som kjenner deg inn og ut. Det er det som er viktig Kristin, og ikke hva alle paradise seere mener og sier om deg og Dennis.

Du får huske på at alle vi som kommenterer her kjenner deg som regel ikke, og det er jo egentlig ikke så betydningsfullt i det lange løp hva vi alle mener. Det viktigste er hva du mener om tingene som skjer og deg selv og dine nærmeste selvsagt.

Stor klem fra meg :) Opp med hodet og humøret, og husk at du er en god person med masse mennesker som bryr seg.

Ida

25.04.2012 kl.20:08

Vil bare si til deg, Kristin, at jeg ble oppriktig lei meg når jeg leste at du har fått mange negative kommentarer som har såret deg. Du er en av de få som sier så mye fint til leserene dine, og faktisk viser hvor mye du setter pris på oss. Håper du vet hvor mye vi setter pris på deg også, du gjør dagen min bedre, og jeg har det ikke så veldig bra for tiden. Du er en god person!

- fast leser, 18

Stine Holtungen ❤

25.04.2012 kl.20:10

Jeg så den episoden. Greit, de gjorde kanskje noe de ikke burde gjøre, men vi som ser på vet ikke hvordan det var p.g.a all klippingen :) Det å la det gå utover deg, er umodent. Jeg digger deg og Dennis - håper dere vinner Paradise :D Heia på dere siden starten <3 PS: Du har sykt fin stil, en av mine moteinspirasjoner :D

Amalie

25.04.2012 kl.20:13

Hei kristin!

Jeg må bare si, jeg er så utrolig glad i deg! du inspirerer meg virkelig og du har fått meg til å få et annet syn på meg selv. Jeg synes det er teit at folk hakker ned på en så fantastisk jente som du er.. Alle burde hatt en som deg! jeg synes ikke det var så snilt at de holdt på sånn som det, men det er som sagt mye liming og klipping! Jeg elsker personligheten din!!! <3

Du og dennis er best!!

STÅ PÅ!!!

Anniken

25.04.2012 kl.20:46

Jeg heier på deg kristin!

Caroline !

25.04.2012 kl.21:00

Syns det er sjokkerende hvis Christina fortsatt har den jobben sin på SFO. Utrolig umodent, hun er jo faktisk jente også men oppfører seg som en eller annen ... bulldoser. Dennis har jo humoren, øyene og smilet uansett! Dere er best :-D Du, Kristin må jo være verdens råeste bergenserjente(I am too), elsker stilen og personligheten din! <3

You go girl!

Ida

25.04.2012 kl.21:00

Helt rett Kristin! <3

Malin og Karoline

25.04.2012 kl.21:03

Kristin!

Fra dag EN så jeg allerede hvem jeg ville heie på hele programet ut, nemlig deg. Jeg så hvor ekte du er, og hvor jordnær du er. Det er veldig viktig å bare være seg selv, og det så jeg fort at du var! Synes det er veldig trist at du skal få kritikk for noe andre velger å gjøre. Dennis har lagt seg flat for oppførselen sin, og da er det ikke stort mer å gjøre med det, han har gjort sitt for å bli tilgitt, det er det vikigste! Alikevel er det veldig tragiskt at det faktisk skal gå utover deg, synes ikke det er riktig i det hele tatt, men for min del er det uansett dere to jeg heier på, deg og Dennis! Camilla og Andreas er herlige de også!

Vil bare si at jeg synes du er en knall jente , du har virkelig mange unike egenskaper som få har. Jeg beundrer deg når det gjelder det meste, og jeg synes bare drittsnakken skal du børste av skuldrene dine, heve hodet og være stolt av deg selv, noe du har all grunn til, herlige Kristin! Stå på, jeg heier på deg hele veien ♥

- Malin.

Janne

25.04.2012 kl.21:07

Det var utrolig TÅPELIG gjort av Dennis. Men la oss være ærlige her.. Hvem her inne har ikke gjort idiotiske ting på fylla?;) Så lenge han angrer og har bedt Miguel om unnskyldning så ser jeg ingen grunn til å hate Dennis jeg altså...

ingrid

25.04.2012 kl.21:11

ALle gjør feil iblant :) Det som skjedde , endrer jo egentlig ingen ting :)

CATHRINE NILSEN

25.04.2012 kl.21:24

Jeg kan virkelig IKKE skjønne hvorfor folk skal begynne å misslike deg, Kristin, fordi DENNIS spyttet på Miguel. Det gir ikke meining! Skjønner heller ikke helt grunnen til at alle plutselig hater Dennis? Greit nok at det var litt barnslig osv, men gjort er gjort, og han angrer sikkert. Dere som kommenterer dritt endrer ikke noe, og gjørr det værtfall ikke noe bedre for verken Dennis, Christina eller Kristin! Og hvorfor i alle dager la dette gå ut over Kristin og bloggen hennes ? HVA HAR HUN GJORT?! Ingenting, nei nettopp! Så la vær, okei?

Heier på deg & Dennis, og det har jeg gjort siden dag 1! Håper virkelig ikke Dennis ryker på torsdag! loveyouu

Silje

25.04.2012 kl.21:34

det er rart at folk kan gå fra å elske en person til å hate en person pga en hendelse i en DRAMA serie, og det sier seg selv at det blir klippet mye for å få bra tv. stå på kristin og dennis! :D

Cathrine

25.04.2012 kl.22:04

Jeg må si det at jeg liker virkelig å lese bloggen din ^^, I tillegg synes jeg du og Dennis er et så søtt par inne på Paradise<3 Selv om jeg er litt smålig betatt av han selv :)) Hehe :)

25.04.2012 kl.22:05

Missliker ikke deg, Dennis eller Christina. Dere er helt topp alle sammen. ALLE gjør feil og dummer seg ut. Jeg synes det er feil og dømme folk for feilene de har gjort og ikke for det rette de har gjort. Hvis du skjønner? :P

cathrine rendalen

25.04.2012 kl.22:27

Syntes du ikke trenger å blogge om Paradise Hotel. Sntes at det er MYE bedre hvis du blogger om mote og interiør! Syntes du har en av de fineste stilene i verden. Ser veldig opp til deg. Liker også at du er deg selv! Du går fra ''swaaaag'' til ''peeent'' Jeg elsker det! #Stilendin!<3

Elisabeth

25.04.2012 kl.22:36

Kan du være så snill og svare i et innlegg om hva du synes om at Miguel får så mange stygge kommentarer og hets? Altså, opplever direkte nettmobbing?

Anne Marte C:

25.04.2012 kl.22:41

Jeg syns det er rart hvorfor man skal engasjere seg så ekstremt å angripe en person, altså da mener jeg at leserne angriper Kristin pga. det som var i episoden. Det har kommet en beklagelse, det som har skjedd har skjedd og da går man videre. Nå må leserne også huske at det her vart spilt inn for en liten stund siden, så er jo godt mulig det er ordnet opp før vi seere så episoden. Kanskje dumt det også ble vist, men det er jo en tv-serie og alle uttrykker seg, det er leit at man reagerer negativt og negative kommentarer blir sagt, MEN det er da virkelig ikke noe å gå løs på Kristin for, at det og det ble sagt, og det og det ble gjort.

Kristin er min favoritt, hun virker fornuftig, engasjert og mener alt godt.

Man kan spare seg å slenge stygge kommentarer på en blogg, og er veldig rart de stygge komentarene kommer på Kristin sin blogg. For de som følger med på bloggen hennes er vel en slags type fans? ;) Dumt om hatere o.l går innom bare for å skrive dritt.

Ellers ønsker jeg alt godt :)

Kamilla

25.04.2012 kl.22:41

Synes det bare er teit at folk skal si at du burde skamme deg over din partner, for jeg vet at du har ingenting med det dennis og christina gjorde. Så du fortjener ikke alle de negative kommentarene her på bloggen!!

Elsker bloggen din, stå påå!!

caroline

25.04.2012 kl.22:41

Hei=D Synes du gjør en kjempe jobb med bloggen din :) Stå på!

Natalie

25.04.2012 kl.23:22

Du er bare rå Kristin! fortsett sånn :D og Bloggen din er utrolig bra! keep up the good work!<3

Christine

25.04.2012 kl.23:34

Jeg får utrolig vondt av deg når jeg leser dette. Forstår deg så godt. hvorfor skal dette gå ut over deg??? du gjør jo ikke annet på paradise enn å tenke på andres beste, og jeg blir alltid imponert av deg når jeg ser på paradise. og de som klandrer dennis og christina har garantert (!) gjort 100 ganger værre ting en å spytte på noen i fylla, poenget er bare at det ikke er vist på tv, så de får ingen refs for det. urettferdig... og spesielt urettferdig når de tar det ut over deg. jeg synes forresten at du lager en kjempe fin blogg, og blir nok en gang meget imponert! glad for at det ikke er en paradise blogg :) lykke til videre :-D

Julie

26.04.2012 kl.00:01

Gud du vet hvordan du skal få sagt det Kristin! Enig i så godt som alt du skriver i innlegget :) Jeg er fast leser av bloggen din fordi jeg digger stilen din, personligheten og holdningen din, ikke fordi du er en paradisedeltaker. Er kanskje pga paradise hotel at jeg først la merke til deg og bloggen din, men det er ikke grunnen til at jeg leser det du skriver hver dag.

Du er virkelig et forbilde for meg på mote og måten du takler ting på inne på hotel og hvordan du fremstår her. Jeg digger deg Kristin! <3

kristine

26.04.2012 kl.00:29

Du er med på et realityprogram, og det byr jo ofte på slike problemer. Spesielt hvordan det blir fremstilt på TV og hvordan situasjonen egentlig er. Alt i alt vil jeg si at du er den personen inne på hotellet som oppfører deg mest jordnær, moden og oppegående. Å delta på et slikt program er ditt eget valg, og det er ikke ikke misunnelige eller bitre fjortisser sitt ansvar å fortelle deg hvor dumt det er. Gjennom paradise har jeg oppdaget deg og bloggen din og jeg er mer enn takknemlig for det!

Keep on the good work, du er en herlig jente!

Therese

26.04.2012 kl.02:43

Til de som slenger dritt til Kristin! Gi no faen, det dere sier har jo ikke grobunn i virkeligheten i det hele tatt. Sitter sikkert en liten fjortis bak tastaturet med falskt navn som slenger drit bare for å lage kvalme, GROW UP!

Har du ryggen fri, aldri gjort noe feil? Akkurat.. Så la vær å døm Dennis utifra en dum fylla situasjon!

Kristin og Dennis <3

everyday

26.04.2012 kl.08:26

Hei, har et spørsmål. Hvor lang tid tar det og for eks. ta tog fra Oslo til Drammen? Tenkte jeg skulle spørre siden du jobber der og må kjøre frem og tilbake ganske ofte. :) Liker stilen din kjempe godt btw. ;)

Tove

26.04.2012 kl.09:44

Poster vanligvis ikke kommentarer på blogger, men følte eg måtte bidra med en aldri så liten en nå :) Har fått fulgt litt med på PH i år, og måtte innom å snike når jeg oppdaget at du skrev blogg. Som en gledelig overraskelse fant jeg jo fort ut at du skiller deg ut fra de andre deltagerne som nærmest blogger om at de blogger om sin deltagelse på PH. Det får være de om det, men jeg liker veldig godt at du har noe mer å by på! Du har en allsidig blogg som gir meg mye inspirasjon, og jeg er veldig glad for at eg strumplet over denne. Du er nå føyd til den korte listen av blogger jeg følger fast. Keep up the good work! Du er ei herlig jente og jeg gleder meg til å følge med på din hverdag :)

Maria - med to i'er

26.04.2012 kl.17:26

Håper virkelig du vinner hele greia!

Kjip episode i dag.

ingeborg

26.04.2012 kl.23:45

godt sagt kristin, stå på ! du har virkelig en av de beste bloggene jeg har lest :D !

susii

26.04.2012 kl.23:46

jeg er helt enig i det du sier! :) elsker bloggen din, leser den vær dag og går ikke en dag uten! Men en ting jeg lurer på, skal du flytte til drammen?

Marita

27.04.2012 kl.17:07

Jeg digger rett og slett "firkløveren" det Dennis gjorde var ikke særlig snillt gjort, men han har bedd om unskjyldning. Jeg vedder på at Dennis kommer tilbake. Miquel er bare innbilsk. Dennis er finere enn han <3

michellles

28.04.2012 kl.18:45

Du skal vite en ting! Og det er at jeg kommer til og heie på deg helt til slutten, men noen har ødelagt hele poenget mitt med å se på PH å si hvem som vinner, men later som jeg ikke vet det! You rule<3 Jeg har heller aldri endret syn..folk er så teite, ikke bry deg om dem!

Anneli

29.04.2012 kl.00:10

Jeg digger deg Kristin! Helt fra første dagen på Paradise var du min favorittdeltaker noe du fortsatt er. Er ikke riktig at andres oppførsel skal gå ut over deg når du ikke har noe med det å gjøre .. Du rocker, og du og Dennis er så søte sammen! Stå på videre, du har mange som støtter deg :- ))

Malin Wiers

29.04.2012 kl.22:59

haters gonna hate!

du er verdens fineste og kuleste person! jeg digger virkelig deg!

drit i de drittkommentarene, de er bare sjalu for du er den mest ordentlige på paradise...og det er ALLTID noen som skal komme med drittslenging..

men heier på deg og dennis, håper han kommer inn igjen<3

Skriv en ny kommentar

hits