SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - VOL.3

God morgen søtiser!

Da kommer endelig de etterlyste svarene på den siste spørsmålsrunden. Det er fortsatt spørsmål jeg ikke har besvart, så svar på 25 nye spørsmål kommer i løpet av uken. Håper dere har en fantastisk tirsdag!1. Hvor kjøper du de litt baggy, hvite singletene dine? Tror kanskje det er lommer på de, men ikke noe motiv? Elsker sånne!

- Den butikken hvor jeg har funnet flest av disse type snglettene er Monki og Weekday. Check it out...


2. Jeg er en jente på 13 år og veier Ca 50kg eller mer og synes jeg selv er tjukk...! har du noen tips om hvordan jeg kan gå ned i vekt? Kan du vær så snill å svare jeg trenger det...?

- Nå vet jeg ikke hvor høy du er, men 50kg for en 13 åring høres langt fra mye ut. Jeg blir rett og slett bekymret når du sier at du synes at du er tjukk. Husk at beinbygning og muskler veier mer enn fett, og har man en tung beinbygning kan selv den slankeste personen veie mer enn man tror. Jeg vedder på at du er helt perfekt og ser kjempe bra ut. Ikke la vekt ta for stor fokus i livet ditt... Utstrålingen er så veldig mye viktigere enn vekten... Tro meg!


3. Hvilke av dine Jeffrey Campbell-sko er dine favoritter? :) Hvilket av de går best til ting og passer til mest? Har lyst på enten de sorte eller beige, men vet ikke hvilke av de jeg skal ha!

- Jeg har nok fått brukt de sorte mest, så hvis du skal gå for ett par, ville jeg valgt de sorte.


4. Svarer du på meldinger på facebook?

- Jeg vil så gjerne svare dere alle, men det er så vanskelig. Får vanvittig mange meldinger hver eneste dag, så det blir umulig for meg å svare alle. Det beklager jeg!


5. Hva er ditt forhold til pels ? Bruker du det?

- Jeg styrer unna ekte pels, men blir ikke hysterisk når jeg ser andre bruke det. Så lenge jeg vet at jeg selv ikke kjøper det, er det greit.


6. Kan du lage sminkevideo?

- Hehe... Det ville isåfall blitt tidenes kjipeste video. Bruker kun eyeliner og mascara, og har egentlig ikke peiling på hvordan man legger øyenskygge o.l. Tror vi overlater sminkevideoer til de som er litt mer dreven...


7. Hvilken mobil har du?

- Jeg har en hvit iPhone 4, og kunne aldri gått over til en annen tlf. Synes iPhonen er helt toppers.

8. Så du på paradise hotel i 2011 ?

- Ja jeg fikk med meg mesteparten av episodene...


9. Gjør du noe for å bevare brunfargen din? eller er du bare naturlig brun? misunner deg!

- Jeg gjør vel egentlig ikke noe spesielt, men legger meg gjerne i solarium 1 gang i måneden.


10. Når spiste dere mat, utenom frokost? vi ser aldri det.

- Ja det er litt pussig det der... Men vi spiste både lunch ca. kl. 12, og middag kl. 18.


11. Tjener du penger bare ved å være med på paradise ? (lixom ikke å vinne , men bare for å være der å lage underholdning?)

- Nei, man tjener ingen ting på å være med på Paradise.


12. Er det ikke kleint å sitte med de andre deltagerne og se på paradise, i og med at dere snakker litt stygt om hverandre når dere sitter alene?PLIS SVAAR DØR OM Å FÅ VITE DET.

- Hehe... Nå er det ikke så mange deltagere jeg har sittet og sett på PH sammen med, og ettersom jeg ikke har snakket stygt om noen, har det foreløpig ikke vært kleint for min del.


13. Var det vanskelig å holde igjen følelsene ovenfor Dennis på hotellet? Var det av og til du skulle ønske de kunne skru av kameraene?

- Ja det var faktisk litt vanskelig, og enkelte ganger skulle jeg virkelig ønske det ikke fantes noen kameraer på hotellet...


14. Hvor har du kjøpt den shortsen du ofte bruker på kveldene på paradise hotel? digger den!!

- Den har jeg kjøpt på Zara.


15. Du virker som ei som lever etter å se positivt på alt og elsker livet. Hva tenker du om folk med psykiske problemer? Mener du at de er pessimister? Da mener jeg ikke at de griner fordi de har litt migrene, men sånn at man går i terapi.

- Definitivt ikke! Dette har ingen ting å gjøre med at man er pessimistisk. Jeg tror samtidig at mye kan forbedres med positiv tenkning. Tankens kraft er mer unik og avgjørende enn hva man skulle tro. Dette blir et tema jeg ikke tør å uttale meg for mye om, da jeg overhode ikke er i nærheten av ekspert på området. Jeg føler med dem som sliter psykisk, og håper det finnes mange gode tilbud til dem som trenger det.


16. Hvor høy blir du med dine Jeffreys, og hvilken skostr. bruker du?

- Jeg blir 182 høy, og bruker str. 37-38 i sko. Ikke vær nervøs for å bli for høy med heels. Jeg synes det er super flott med høye jenter, og skulle faktisk ønske jeg hadde klart å strekke meg over 170. Må nok nøye meg med 1cm under...hehe. Men hæler er til for å brukes, også for dere som er høye og flotte i utgangspunktet. Ikke la hælene skremme dere!


17. Er du soss? Kan du oppfattes som en?

- Jeg er vel så lang i fra soss som det er mulig å komme... Hehe! Skal nok godt gjøres at jeg blir oppfattet som en, og hadde det skjedd ville jeg blitt svært forundret...


18. Hva er det beste godteriet du vet?

- Hmmm.... Snakk om vanskelig spørsmål da gitt... Jeg tror det må bli vingummi fra Haribo. Nam nam! Og bubs fra Candy King... Og sur tuttifrutti fra Lakriskongen.... Hahaha... Denne listen kan visst bli veldig lang...


19. Hvilken parfyme bruker du?

- Akkurat nå bruker jeg Vanitas Versace. Elsker den duften!

20. Hvor ofte treffer du Camilla og Dennis?

- Har møtt Dennis en god del etter vi sjekket ut av hotellet, og Camilla har jeg faktisk en date med på onsdag. Gleder meg til å se henne!


21. Er det sant at hele paradise hotel er bare tull? Med det mener jeg, er det sånn at dere får manus, og alt bare er skuespill?

- Det finnes ikke noe manus på Paradise Hotel... Noen ting må gjerne spilles inn flere ganger, men alt som skjer der inne er ekte.


22. Hvorfor var dere så slemme med Iselin ? hun var jo drit kul, å morsom! digger deg.

- Jeg føler ikke at vi har vært slemme med Iselin. Jeg har sagt gjennom hele programmet at hun gir for lite av seg selv og at jeg savner å se mer av henne. Dette er noe jeg også sa direkte til Iselin inne på hotellet, og hun hadde forståelse for det jeg sa. Iselin er super søt og en jente jeg likte og liker godt.


23. Hva tenker du om at det er så mange som har deg som forbilde og stilikon? Og har du alltid hatt den stilen eller har du gått mange veier før du fant den?

- Som jeg har nevnt tidligere, så synes jeg det er sprøtt at det er mange som ser på meg som både stilikon og forbilde. Jeg, liksom... Det varmer mitt hjerte, og jeg setter uendelig stor pris på alle de positive tilbakemeldingene jeg får av fantastiske mennesker. Når det kommer til stilen min, har jeg absolutt gått mange veier før jeg "fant meg selv"! Hadde bl.a en periode hvor perler, skjorter og blazere var det jeg følte meg mest vel i, men det er vel snart 10 år siden nå... Sprøtt å tenke tilbake på. Glemmer heller aldri da jeg var skikkelig gangster, og brukte bandana og de mest baggy buksene jeg kunne finne.... Hahahaha! Good times. Jeg har funnet min stil, som er en god mix av forskjellig. Føler meg vel, og er fornøyd med garderoben.


24. Jeg bare lurer på hvor mange par converse du har?

- Jeg har 8 par. Ett par grå, tre par hvite, ett par burgunderrøde, ett par røde, ett par turkis/lilla/rosa rutemønstret, og ett par lysegule... Det er uten tvil de hvite som går til absolutt alt, og noen sko jeg faktisk er helt avhengi av. Hehe. Lurer veldig på hvilke sko jeg egentlig brukte før jeg gikk til innkjøp av Converse... Hmmm...


25. Hvilken høytid liker du best?

- Det må bli julen... Ååå som jeg elsker alt som hører julen til. Kjører alltid hjem til Bergen noen dager før julaften og pynter huset sammen med familien. Det beste er lille julaften... Da koser vi oss med deilig ribbe og Grevinnen og Hovmesteren på tv. DET gir julestemning det! Har alltid vært en tradisjon, som jeg er veldig glad i. På selveste julaften blir jeg barn igjen, står opp kl. 8 for å se alt av barne tv, mens jeg koser meg med julestrømpen som mamma har lagt klar til meg... Man blir aldri for gammel for den slags :)

72 kommentarer

Therese:)

17.04.2012 kl.11:45

kjempe bra svart! digger deg:-)

cinderellaz

17.04.2012 kl.11:47

Bra svart, du har en fin blogg! :D

- Tiril Irmeli Järvinen

17.04.2012 kl.11:48

bra svart da! digger bloggen din!

Emma-

17.04.2012 kl.11:57

Bra svart, digga dæ :-DD

Stine

17.04.2012 kl.12:00

Bra svart! :) digger deg!

Mailinn

17.04.2012 kl.12:02

Du er rå kul! Og eg digge virkelig stilen din. Håper du får ein fin dag videre i Oslo :)
du er flink til å skrive! Digger måten du er på ;)

Du er defintivt en man kan se opp til !!

Hedvig :)

17.04.2012 kl.12:09

Du er så drit kul! Ser opp til deg :)

karoline

17.04.2012 kl.12:11

hei:)

kjempefin blogg du har, leser den hverdag, du er topp:D

tommelen opp for deg :)

Sophie<3

17.04.2012 kl.12:14

Kjempebra svart, Kristin! Det er bra du tar deg tid til å svare litt lengre svar, istedefor å bare skrive ja og nei. Thumbs up, som alltid!

Amanda

17.04.2012 kl.12:20

du er en super person!

digger både deg og bloggen <3

silje skogli

17.04.2012 kl.12:23

Kjempe bra svart, digga deg kristin!!

Line

17.04.2012 kl.12:31

er så glad for at jeg oppdaget bloggen din! :D

Marte Sunde

17.04.2012 kl.12:42

Veldig bra svart!

me

17.04.2012 kl.12:50

kan du værsåsnill å sjekke e-mailen din?

Anne

17.04.2012 kl.13:06

Mange morsomme svar! :p

Du har en herlig personelighet og er utrolig pen!

Skulle ønske jeg var som deg :)

karianne

17.04.2012 kl.13:16

digger bloggen kristin<3 jeg liker også best å gå med converse;) bare sånn btw hehe....

kristine-Kommenterer tilbake!

17.04.2012 kl.13:23

Bra svart du :) <3

Filip

17.04.2012 kl.14:12

Du svarer så bra!

Mange fine svar her ;)

Julie

17.04.2012 kl.14:16

-Har du jobbet på urban i Bergen før? Mener å ha sett deg der :-)

Digger forresten bloggen din, stå på videre <3

Hanne S

17.04.2012 kl.14:21

Heisann :) jeg bare lurte på en ting, røyker du hasj? med tanke på rastafari armbåndet du bruker :p Ikke at det er noe galt i det :)

Digger bloggen din foressten ^^

vilde <3

17.04.2012 kl.14:21

Takk for svarene!! jeg elsker deg! :¨D

Natalie

17.04.2012 kl.14:25

Kjempe bra svart!! digge deg, Kristin!!

Sara

17.04.2012 kl.14:28

Var det du eller paradise hotel som betalte for flybiletten? <3

Thea

17.04.2012 kl.14:29

Kjempe bra svart, Kristin! Heier på deg og Dennis, Stian og Nina, Andreas og Camilla på PH :-)

åsek

17.04.2012 kl.14:43

Supre svar fra ei råkul jente! Som du sikkert har skjønt, har du mange som ser opp til deg (ikke uten grunn)!

Personlig er jeg nylig fylt 14 år, og jeg er 173cm høy. Men skal prøve å sette mer pris på høyden min fremover og være stolt av det.

Ha en fin dag videre!

- Åse Kristin ♥

Frida

17.04.2012 kl.14:47

kjempe bra svart!

Så utrolig gossint svar på den siste, med julegreia!

Digger deg!!

Maja <3

17.04.2012 kl.14:53

Kjempe bra svart! Du er sååååååååååå kul!! <3

Kristine<3

17.04.2012 kl.14:54

Digger bloggen din, kristin ! :)

Du er virkelig den personen jeg ser mest opp til nå for tiden!

men jeg har to spørmsmål :

1. Fikk dere flyturene å reisen til hotellet dere bodde på ? måtte dere betale noe ?

2. Er du mest med vennene fra paradise nå, eller er du fortsatt med de '' gamle '' vennene ? :)

Hedda L

17.04.2012 kl.14:58

bra svart! digger deg! jeg bruker converse til kjoler :) men har bare 1 par da... :) hva er yndlingsmaten din? du er forbildet mitt :)

:D

17.04.2012 kl.14:58

paradise hotel er jo spilt inn i sommer, men var dere der 22.juli da terroren skjedde på utøya?! hvis dere var der da, fikk dere vite om det, osv...?<3

ps: åå, jeg digger deg, du viiirker så jævlig herlig<3<3

ChristineHindenes

17.04.2012 kl.15:12

Utrolig flott svart på alle spørsmålene! :)

Fan #1

17.04.2012 kl.16:30

Heihei<3 digger deg!

jeg lurte på to ting

1: vet det er et ekkelt spørsmål.. men jeg lurte på hva dere gjorde når dere måtte bæsje?, fordi det er litt kleint for deg hvis dennis skal på do så lukter det død liksomXD

2: Fikk du hjemlengsel? når dere liksom ikke hadde så mye å gjøre og man hadde litt tid å tenke på..

og en siste ting, hvem fra paradise er det som har blogg??:))

Elsker bloggen din, you go girl<3

Fan #1

17.04.2012 kl.16:38

Heihei<3 digger deg

jeg lurte på to ting

1: jeg vet dette er ekkelt men jeg lurte på hva dere gjorde når dere måtte bæsje?, fordi var det ikke litt kleint for deg hvis dennis kom inn på rommet og det luktet død liksom..

2: Fikk du hjemlengsel? når dere ikke hadde så mye å gjøre og man gikk litt rundt å tenke..

Elsker bloggen din! You go girl!<3

stine

17.04.2012 kl.18:00

er du like herlig i virkligheten som du virker?!?

isåfall, fyyf***! digger deg!

:))

17.04.2012 kl.18:05

Brukte dere betakaroten på PH, med tanke på at PH blir sponset av dem?

17.04.2012 kl.18:12

Du har en fantastisk kul stil! Du er absolutt en person som kan være en god rollemodell for ungdommer! Et spørsmål: Hvordan var du som ungdom var du den populære som alle dilta etter? eller den som dilta etter? eller var du i en egen gjeng?

emilie

17.04.2012 kl.18:24

kule og gode svar elsk stilen din og du er en kul og fin dame:):):):)

Stine

17.04.2012 kl.18:27

Digger bloggen din:)

spørsmål:

Når noen ble stemt ut, dro de rett hjem? eller måtte de vente til hele innspillingen var ferdig?

Møttes dere deltagere før inspillingen begynte?

Victoria H

17.04.2012 kl.18:39

Hei, digger bloggen din!

Ett spørsmål bare ;)

Når man er med på PH har det noen påvirkning på jobber videre i livet?

Lurer veldig på dette fordi PH ser veldig gøy ut å være med på men må bare være helt sikker før jeg kanskje melder meg på :)

Takk hvis du svarer!

Frida

17.04.2012 kl.18:43

Er det sånn at man må røyke eller snuse for å være med på paradise? Jeg har ikke sett noen der som ikke gjør det og jeg følger med hveer eneste dag.

emilie

17.04.2012 kl.18:43

kult at du har iphone 4 mamma har og eg får ikke pga. eg har ipad pc flatskjerm wii ps2 og egen katt:):)lik svaran dine og les alt to gang før og vær sekker på at eg har lest alt...digg stilen din og du e et kult"kler"forbile:):)

TRUDE

17.04.2012 kl.19:11

Kan du pliis svare på dette spørsmålet i et innlegg kristin? Jeg lurer sånn på når paradise hotel ble innspilt. Har hørt det var i sommer, og det var jo da det grusomme som skjedde i oslo og på utøya 22.juli. Så det jeg lurer på er om dere fikk vite det? Du har jo sagt at dere var utestengt fra all media og omverden, så lurer veldig på dette :)

17.04.2012 kl.19:18

hva var det dere gjorde på fredag,lørdag og søndag siden paradise hotel ikke går på tv'en da? hehee

<3

17.04.2012 kl.19:25

hva mener du med at ting måtte spilles inn fler ganger?

Erle

17.04.2012 kl.19:37

Herregud du er så kul! :) Digger deg!! Du er mitt forbilde! 100% sant

Veronika Fredriksen

17.04.2012 kl.19:50

Når du sier at enkelte sener på spilles inn flere ganger.

Hva mener du da?, hvordan sener? :)

Unknown

17.04.2012 kl.20:03

Bra svart. (:

Elise

17.04.2012 kl.20:11

Utrolig fin blogg du har! absoultt et forbilde for mange, der i blant meg! :)

har et par, tre spørsmål:

1. Ser du på deg selv som en person med høy selvtillitt?

2. På PH har du jo så langt fått spørsmål et par ganger på pandoras om dine følelser for Dennis, hvor du har svart ja. Har du de samme følelsene enda, eller har de blitt sterkere/svakere etc. ?

3. Når i løpet av 2011 ble egentlig sesongen av paradise spilt inn??

17.04.2012 kl.20:12

Jeg har ett spørmål; Hva tar du bildene dine med? For eksempel; mobilen, speilrefleks (Nikom - Cannon) ? :D Vett ikke hvor ellers jeg skal spør, siden du skrev det var så mange som sendte meldinger på face, tenkte jeg, jeg heller kunne spør her.

Mie

17.04.2012 kl.20:16

Har også en Iphone 4 i hviiit!! Kan kanskje ta et bilde av den på bloggen min engang!

Jessica

17.04.2012 kl.21:17

Haha, herlige svar :D

Kirstine

17.04.2012 kl.21:31

Synes du skriver og snakker (på Paradise) veldig modent og ordentlig, og det er deilig å se iblant mange umodne bloggere. Ærlige og gode svar, liker attituden din!

:)

17.04.2012 kl.21:44

bare et spørsmål..

jeg er nok en litt gutte-jente og har en ganske laidback klesstil, men blir av og til sett på som litt "lubben" i denne stilen.. selvfølgelig er det jo viktig å være seg selv og gå med de klæra man selv føler seg komfortabel med, men har du noen forslag til en klesstil eller klær som passer for en som er litt overvektig?

17.04.2012 kl.21:46

Liker du bare gutter, eller liker du jenter også liksom? <3 Du er største forbilde! <3

:)

17.04.2012 kl.21:46

Fantastisk flott blogg du har forresten!!

piamomoko<3

17.04.2012 kl.22:13

er du 100% sikker på din legning ?

17.04.2012 kl.22:30

er du sammen med dennis?

Kristin

17.04.2012 kl.22:39

Er 175 cm høy og har Jeffrey Campbells. Er for høyt?

caroline

17.04.2012 kl.22:46

kristin!! kan du prøve å finne den dongeri skjortsen du brukte på hotellet og linke den? også den grå store hettegenseren du brukte på hotellet? hvordan størrelse hadde du?? :-D

Nadja

17.04.2012 kl.22:48

Jeg er 13 år og er 150 cm høy og veier 45 kg. Er jeg overvektig??Er jeg for kort?? Digger deg ,du er mitt forbilde,du har en fantastisk blogg ;)

Kine

17.04.2012 kl.22:58

Når jeg er 1.65 cm og veier 55 kilo. Hva synes du?

Du er den peneste jenta jeg noen sinne har sett, Kristin! :) digger deg!

Charlotte Ege♥

18.04.2012 kl.10:10

Jeg lurer på noe! Når dere sitter sånn en og en og snakker om noe som har skjedd. Når får dere tid til det og hvor er dere? blir dere bare plutselig tatt ut til å prate om noe som nettopp skjedde? Du er fantastisk!

Silje

18.04.2012 kl.15:39

Hvordan greier dere holde skjult hvem som vinner paradise, og hvem som ryker på forhånd? Jeg mener, familie, venner osv vet jo om en person røyk ut tidlig hvis personen kommer tidlig hjem. Haha, dårlig formulert..

Btw, elsker bloggen din! Håper du vinner Paradise!! :-)

18.04.2012 kl.17:20

Hvilken barne- og ungdomsskole gikk du på? <3

Btw digger deg !!

Camilla

18.04.2012 kl.18:49

Har et spørsmål !

-Hvorfor bruker du alltid det "hårbåndet" på sånn parsermoni og sånn ?

lucjaa

18.04.2012 kl.19:27

Hadde visst noen spørsmål jeg også:

- Måtte du betale noe for å være med på paradise hotel?

- Hadde dere på mikrofonene HELE tiden, eller kunne dere ta de av innimelom?

- Hva heter merket du jobber for?

Elsker bloggen og personligheten din! Det virker som om du alltid er positiv og glad i alt du gjør. Fortsett å være den du er, det er ikke rart at så mange ser opp til deg! Jeg er garantert en av de:)
Mhm nå fikk jeg mer lyst til å brue høye hæler, jeg har en del høye sko, men har ikke villet bruke de. Siden jeg er snart 13 år og er 1.75 høy. Så når jeg bruker hæler blir jeg veldig mye høyere, og jeg er 10-20 cm høyere enn alle vennene mine fra før av. Men elsker høye sko, så kanskje jeg burde starte å bruke det? :)

Madelen

19.04.2012 kl.07:55

Hei hei!

Jeg digger bloggen din :) Det er ikke rart det er mange som seg på deg som et forbilde og et stilikon!!

Du gir så bra svar på alle spørsmålene du får av alle oss leserne :D

Heier på deg og Dennis på PH <3

Sara :)

19.04.2012 kl.20:23

Først og fremst vil jeg bare si at jeg digger deg, Kristin! Du er helt fantastisk, og har verdens kuleste stil! Den er veldig "slækk" men samtidlig er den pen! :)

Også vil jeg gjerne komme med en liten kommentar til det andre spørsmålet du har svart på, hvor den 13 år gamle jenta sa hun følte seg tykk fordi hun veide 50 kg.

Jeg er 14 år gammel, blir 15 i juni. Jeg veier mellom 45-50 kg. Og jeg er slettes ikke tykk!

Jeg har slitt en del med spiseforstyrrelser de siste tre årene av barneskolen, da jeg begynte på ungdomsskolen skaffet en veldig god venn av meg hjelp. På den tiden veide jeg nærmere 40 kg. Kroppsvekten min går veldig opp og ned, fordi jeg har perioder hvor jeg spiser masse og perioder hvor jeg spiser mindre, men jeg er 1-2 år eldre enn den jenta som har stilt deg dette spørsmålet, i tillegg har jeg ikke spesielt mye med muskler, annet enn magemuskler, noe jeg har fått siden jeg er veldig glad i å danse. Jeg er også 1.60 m. høy, så som du ser, er ikke jeg en stor jente. Så det å være 13 år og veie 50 kg? Det er ikke mye i det hele tatt! Min bestevenninne veide 62 kg i 7. klasse, og hun er heller ikke stor!

Mina

19.04.2012 kl.22:27

Kan du gi noen eksempler på hva som måtte filmes om igjen? Ikke sånn som parsermonier vel..? Og hvor snakket dere om ting, alene..? skjønner du hva jeg mener..? Liksom der dere sitter alene og snakker om ting som skjer på hotellet, hva dere mener og tenker. Lydtett rom..? hvor ofte snakket dere der?

mona

20.04.2012 kl.08:53

hahah litt rart spørsmål, men fikk dere noe snop på paradise? lol

Skriv en ny kommentar

hits