SELVTILLIT

Jeg har fått svært mange henvendelser fra fantastiske lesere som sliter med dårlig selvtillit. Som ønsker at jeg kan komme med noen råd for hvordan man kanskje kan føle seg bedre. At noen ønsker råd fra meg, tar jeg som et kjempe stor kompliment. Det varmer mitt hjerte at det er jenter som har meg som forbilde og som ønsker å høre min mening...

Selvtillit er individets tiltro til sin evne til å prestere, og det er ikke uvanlig å ha dårlig selvtillit i ungdomstiden. Dette handler mye om å finne ut hvem man er og å bli trygg på det man gjør, og det tar tid og krever en innsats å få denne tryggheten...

For det første så er dette med dårlig selvtillit en forferdelig følelse. Jeg føler virkelig med dere som ikke har det beste selvbildet. Jeg vet hvordan dere har det! Jeg slet selv med dårlig selvtillit før i tiden. Vi snakker en god del år tilbake, og skal nok tilbake til 12-13 års alderen. Jeg glemmer aldri følelsen av å være usikker. Usikker på det aller meste, som f.eks. hva jeg kunne ta på meg på skolen. Var jeg kul nok? Så jeg grei ut? Var denne frisyrene fin? Osv... Jeg hadde en venninne som var den kuleste jenten i klassen, men jeg falt i skyggen av henne. Jeg kan fortsatt huske at jeg flere ganger ringte henne kvelden før jeg skulle på skolen, for å spørre om jeg kunne ta på meg den burgunderrøde genseren og roots platåskoene. Ja, det var faktisk platåsko fra roots som var det hippe på den tiden. Så lenge venninnen min sa det var greit, var jeg trygg. Jeg kjøpte ikke et nytt plagg uten hennes godkjennelse, og jeg husker hvor slitsomt det var. Jeg ville jo bare være like kul som henne. Flere av dere sitter nok med denne følelsen... Følelsen av å ikke være trygg på seg selv. Det er nå på tide å kvitte seg med denne!

Ettersom årene gikk fant jeg ut at jeg ville gi litt mer faen. Faen i om det jeg hadde på meg ikke falt i smak hos andre. Hvorfor i alle dager skal en annen person enn deg selv fortelle deg hva du skal gå med? Hva gjør vedkommendet til innehaver av fasiten? Det er du selv som sitter på fasiten. Så enkelt er det bare... Selvfølgelig er det diverse trender som er med på å avgjøre hva som er hot eller not, men trives du i det du går med og føler deg komfortabel, så et det det som betyr noe. Hva så, om den toppen ikke koster en formue, og at du ikke er den stolte eier av en Mulberry? Som dere har sett på bloggen, så tar jeg på meg akkurat det som faller meg inn. Det er dagsform og humør som bestemmer trendene for meg. Come as you are... Det er det det handler om...

Det er viktig å tro på seg selv. Tro at du er bra nok, for det er du. Jeg har lagt alt som heter angst og den slags på hyllen. Jeg tør å drite meg ut! Dette med selvironi er en bra ting. Det å ikke ta seg selv så veldig høytidelig. Jeg merket at etter jeg faktisk kunne le litt av meg selv og si, "jaja, nå gikk jeg på en kjempe smell, men whatever! Who cares" etterfulgt av en helsikens latterkrampe, ble mer trygg på meg selv. Det er så utolig viktig at man ikke bryr seg om hva alle de andre sier... Det smarteste du kan si hvis noen skulle komme med en upassende kommentar eller tilbakemelding er rett og slett "Og så da!!?" Ja, nettopp... "Hva så?" Hva så om du ikke synes den genseren var super hot. Hva skal man svare tilbake på det da? "eehhh, nei altså, joo, nei...eeehh" Enig? Vær stolt av deg selv. Si det til deg selv i speilet... "Jeg liker deg"!

Stol på at du er bra nok. Ikke prøv å imponere vennene dine med å gjøre noe du egentlig ikke vil. Ekte venner vil sette pris på deg for den du er. Ta vare på de vennene du har. Hvis du bruker tid på å lytte, være omtenksom, sjenerøs og oppriktig, vil du få flere, gode venner. Vær ærlig, og kvitt deg med venner som behandler deg dårlig eller tar deg for gitt. Det skal du rett og slett ikke finne deg i!

Du trenger å bli glad i deg selv for at at andre kan bli glad i deg. Er du fornøyd med deg selv, vil du framstå som mer positiv. En person som er hyggelig, smilende og har humoristisk sans, er lettere å komme i kontakt med enn en person som virker misfornøyd... Legg til side de negative tankene og lag rom for de positive... Husk også på det at det er ofte de som slenger mest drit og som behandler andre mennesker dårlig, som faktisk er dem med dårligst selvtillit. Det er mange som dessverre har et behov for å rakke ned på andre, for å få seg selv til å føle seg bedre.


DU er verdifull... Øv deg på å se det og sette pris på det!

Be yourself! Everyone else is taken!

184 kommentarer

Anonym

16.04.2012 kl.14:18

Fantastisk skrevet! Jeg er helt enig.. Å ha kommet seg igjennom en slik følelse, og til slutt vokse så mye at man en dag kan tenke tilbake på denne måten syns jeg er fantastisk at du viser frem. At jenter skal ha et dårlig selvbilde er grusomt, dessverre er det uunngåelig :( Håper virkelig dette kan forandres en dag.

Natalie

16.04.2012 kl.14:18

Kjempe bra skrevet du e kanon god, Kristin!!

Jeg skal ta alle tinga med meg videre!! du er så søt og snill!!

Ha en fin dag og kos deg masse :-)

Klem fra meg....

Malene

16.04.2012 kl.14:19

For et fantastisk innlegg!

Hadde det slik en stund tilbake, men nå så bryr jeg meg lite om hva andre synes.

Elsker bloggen din! :))

Aurora

16.04.2012 kl.14:22

Så flink du er til å skrive Kristin! (du burde bli forfatter)

jeg synes det er veldig bra at du bryr deg:)

ps.. når i denne uken er det det skal kåres Miss Paradise??

Hanne

16.04.2012 kl.14:25

De var knall bra :) du får sakk det du :) du er eit stort forbilde for meg og andre:))) elske bloggen din :D kos deg videre :)

Sophie<3

16.04.2012 kl.14:27

Så bra skrevet, Kristin! Men jeg klarer egentlig ikke se for meg at du hadde dårlig selvtillit før, og ikke turde kjøpe klær uten venninnen din sin tillatelse, nå er jo det helt forandret! Men jeg tror også at alle jenter har dårlig selvtillit en gang i livet, alle har sine dårlige dager hvor de føler de ser helt forferdelige ut uansett hva. Noen har disse dagene hele tiden, og jeg tror det er mange av disse menneskene som leser dette som kommer til å tørre litt mer. Du er herlig!

halloo

16.04.2012 kl.14:36

du er super flink! FORBILDE

Vilde

16.04.2012 kl.14:39

Du er forbildet mitt, elsker deg!

16.04.2012 kl.14:40

Utrolig fint innlegg, Dette kommer til og hjelpe meg ! :)

Tonje

16.04.2012 kl.14:42

Sinnsykt bra skrevet :) Du er virkelig et bra forbilde for alle :)

Frida

16.04.2012 kl.14:43

HELT VANVITTIG BRA SKREVET, DETTE TOK TAK!! <3

Anette

16.04.2012 kl.14:43

Bra skrevet! Ja, for tenk hvordan du kanskje hadde vært i dag hvis du hadde fortsatt å kjøre den samme stilen som alle andre. Det er nemlig fordi du har gått mot det du vil, at folk ser på deg som et forbildet! Du er en herlig person:)

Juliane

16.04.2012 kl.14:44

Jeg er en helt ny leser av bloggen din, dette er nok den første bloggen jeg leser fordi jeg føler den kan si meg noe viktig! Alle andre bloggere er så opptatt av merkevarer, håret sitt trening osv. Vi får høre så myyye om dette hver dag, jeg kan klikke meg inne her å lese morsomme ting, ting JEG også interesserer meg for. Da jeg leste dette innlegget idag så ble jeg SÅ glad! Du beviste ihvertfall for meg at dette er en blogg det er verdt å lese! Å kunne ha et forbilde som gir faen tror jeg er viktig. Man kan ikke HELE tia følge andres valg. Så utrolig viktig å finne seg selv. Tusen takk :) Stå på!

Kristin

16.04.2012 kl.14:44

Forbilde! <3

Karoline Granmo

16.04.2012 kl.14:47

Kjempefint skrevet Kristin!!:-D

Jeg sliter litt med dårlig selvtillit, og skal ta med meg alt du har skrevet videre i livet. :-)) Du er så flink!!!!!!!!!!!!!!<3

meeeiii

16.04.2012 kl.14:48

Tuusen takk! trengte det der nå :)

<3 Antika

16.04.2012 kl.14:48

syykt bra skreveet :D

Astrid

16.04.2012 kl.14:52

du er forbildet mitt! det var kjempe bra skrevet:)!

maria<3

16.04.2012 kl.14:53

DU er så flink kristin digger deg!! <3 veldig bra skrevet :))!
Du er fantastisk!

Kristin

16.04.2012 kl.14:53

Utrolig bra skrevet! Vet at det er mange jenter som sliter med dårlig selvtillit..

Elsker at du tør og være deg selv, og at du kler deg etter hvilket humør du er i :-D

Stå på, bloggen er også kjempebra!

K

16.04.2012 kl.14:54

Fantastisk skrevet. Jeg skal huske på dette...

16.04.2012 kl.14:56

bra skrevet, veninna mi hakker ned på både meg og noen andre jenter, vi er liksom en jente gjeng. hun lyger til guttene om oss bare for å være bedre selv. Det med at hun rakker ned på meg, får meg til å få dårligere og dårligere selvtillit...

Caroline

16.04.2012 kl.14:56

Det der er jeg sikker på kommer til å hjelpe flere altså, du er fantastisk!<3

Silje

16.04.2012 kl.15:00

Tusen takk, Kristin! PS! Heier på deg og Dennis i Paradise!

Meg selv, ingen andre

16.04.2012 kl.15:00

Wow, nå gikk det ordentlig opp for meg at jeg holder på å miste meg selv. Når jeg velger klær å ha på meg, tenker jeg på hva andre kommer til å synes. Å jeg prøver å virke mest mulig "vanlig" selv om jeg egentlig er en skravlete og morsom jente. Men vet du hva? I morgen skal jeg begynne å være meg selv igjen, og bygge opp selvtillitten min! De som ikke liker meg kan bare ha det så godt!

Du er forbildet mitt! Stå på! :)

Miapie99

16.04.2012 kl.15:01

Veldig bra skrevet! Kjente meg litt igjen i det dær, Men nå når jeg leste det prøver jeg og gjøre det som sto dær! Jeg ser virkelig opp til deg.

Jente 12 år!

Maiken olsen

16.04.2012 kl.15:01

Tusentakk , jeg sliter med selvtillit.Jeg tør ikke å dra på skolen , siden jeg ikke har venner.NEttopp fordi jeg aldri prater , er aldri fornøyd med meg selv og vennen mine er gått lei av at jeg alltid spørr om jeg er pen nok elr whatever.Kanskje de ikke er brae venner? men dette hjalp , tusentakk !! :-)

16.04.2012 kl.15:02

Kristin! du skriver sykt bra <3 Du er mitt forbilde, og du er ett GODT forbilde! du følger din egen stil og bryr deg ikke om hva andre mener. Jeg er selv 14år og jeg skjenner pressest på det å alltid må se bra ut.. når jeg leser bloggen din og det du skriver så tenker jeg at jeg bare skal være meg selv, jeg føler meg tryggere. Jeg er ikke en med veldig dårlig selvtillit, jeg smiler og ler hver dag men jeg syntes ikke jeg ser bra ut. Tenker ofte sånn "kunne ikke bare JEG sett sånn ut" når jeg ser en fin jente. Jeg prøver å ikke le og smile med tenner, fordi jeg føler at da ser jeg stygg ut... men jeg prøver å tenke at hvis jeg er meg selv så ser jeg ok ut, og de som ikke vil være med meg på grunn av utseende får bare droppe det. Etter jeg begynte på ungdomskolen har mange av vennene mine funnet seg nye venner, i starten tok jeg det ganske tunkt. Men nå har jeg funne mine ekte venner og jeg har det veldig gøy sammen med dem.

Ville egentlig bare si at du er ett forbilde for mange og at du må fortsette sånn. elsker deg og bloggen din <3

Ida

16.04.2012 kl.15:03

Kjempebra skrevet!! Du er super:)

16.04.2012 kl.15:03

KRISTIN <3 Du er fantastisk!

16.04.2012 kl.15:04

kjempe bra skrevet heier på deg <3:)

P<3

16.04.2012 kl.15:05

Sinnsykt bra skrevet, digger bloggen din,

Personligheten din og at du tørr å være deg selv!

Du er et stort forbilde for meg, og bare fortsett å blogge.

Du innspirerer meg både meg det du skriver og de superkule

Klærne du går med! Digger deg, håper du vinner Paradise hotel,

Fordi det fortjener du!:) kan du ha spm runde snaaaart:):):)

-P.......:):)

Tamara

16.04.2012 kl.15:10

Kjempefint og kjempebra skrevet Kristin! Er utrolig enig med deg i absolutt alt det du sier, selv om jeg er en av de med litt liten selvtillit ..

Neste gang jeg er usikker på meg selv kan jeg bare se tilbake på innlegget her, og bloggen din. Du er et stort forbilde ♥

Mari H

16.04.2012 kl.15:10

Tusen takk for et fantastisk innlegg! Du er virkelig et forbilde!

Xiaolie

16.04.2012 kl.15:16

Utrolig bra skrevet! Dette kan du. så på med den supre bloggen din <3

johanne

16.04.2012 kl.15:22

herregud du er fantastisk!!! neste gang jeg føler meg nede skal jeg gå inn på denne bloggen å lese dette innlegget. du er virkelig mitt forbilde!!!

Aud

16.04.2012 kl.15:25

Du er forbildet mitt!

Du er bare best Kristin! <33

Takk :)

16.04.2012 kl.15:29

Tusen takk Kristin, nå gjorde du alt mye bedere, dette hjalp virkelig! Takk, du er ett stort forbilde for meg <3

Karoline

16.04.2012 kl.15:31

Utolig bra skrevet :D

Elsker bloggen din, Kristin!

Du er herlig, KLEM <3

vilde <3

16.04.2012 kl.15:36

jeg digger bloggen din! du er best! :D

Sykt bra skrevet <3!!

16.04.2012 kl.15:36

veldig bra skrivd! det hjalp :-)

kan du svare mer på spørsmålsrunda ? :-D

love ur blog <3

Sibel <3

16.04.2012 kl.15:39

Utrolig innlegg, føler at jeg har litt mer tro på meg selv :*

16.04.2012 kl.15:39

Kjempe fint innlegg, Kristin! :)
Kjempebra skrevet! Jeg skal tenke over det og se om jeg får bedre selvtillit!

:))

16.04.2012 kl.15:46

Utroli bra skrevet!

Spørsmål:

Siden betakaroten er en av sponsorene til Paraise Hotel, får dere betakaroten tabletter osv. når dere er der?

Inspirerende

16.04.2012 kl.15:47

Takk for et inspirerende innlegg! vær dag jeg går på skolen så tenker jeg hva jeg må gjøre for at jeg skal få gutter etter meg, hva jeg må gjøre for og få en kjæreste som alle de andre venninnene mine. I alle år har guttene behandlet meg som, om jeg var en av de. Som om jeg var en kompis og ikke en jente. Dette får jeg dårlig selvtilit av. Men nå tenker jeg, drit i det den rette gutten kommer en dag, han som vil se på meg som den pene og livelige jenta jeg er og ikke som en kompis som man kan si ''du er så stygg'' på en tullete måte. En dag kommer den rette gutten som fortjener meg. Tusen takk Kristin! jeg elsker deg <3

Stine

16.04.2012 kl.15:50

Du er et utrolig bra forbilde for unge jenter Kristin!! Og å ha et forbilde i den "vanskelige" alderen fant jeg ut at var UTROLIG viktig da jeg var 14/15 (er 20 nå). Utrolig godt at det finnes sånne som deg som man kan se opp til, som er så naturlig og jordnær! Vakker fra innsiden og ut!:)

Mari Sandø

16.04.2012 kl.15:51

utrolig bra skrevet! du e et stort forbilde, det må du vite. og bloggen din gir utrolig mye inspirasjon :-) du e kjempeflink!!

Inger Andrea

16.04.2012 kl.15:53

Kjempfint innlegg Kristin! Du er så flink blogger!

Elsker stilen din, du inspirerer myye :-) btw, du og dennis er så søte sammen, han er jo såå kjekk!!!!

Siri <3

16.04.2012 kl.15:56

Kjempe bra skrevet. jeg digger deg, bloggen din, og måten du skriver på <3

johanne nordås

16.04.2012 kl.16:01

Kristin, Kristin, Kristin. Nok en gang, når jeg trodde at jeg ikke kunne bli overasket, så kommer du med denne bomben. Det var så syykt bra skrevet, og jeg ble helt stum. For på en måte beskrev du nesten hverdagen min.

Jeg viste ikke engang hvor dårlig selvtillit jeg faktisk hadde, før jeg leste dette.

Jeg har sendt deg en litt klein mail om Dennis, som jeg håper og få svar på! Var en liten stund siden jeg sendte den nå, så er ikke så kritisk som det høres ut som, men føler mye av det samme da..

Jeg digger bloggen din Kristin , og du er super<3

Stå på videre, og for all del behold den unike, dritkule stilen din. Ps: du er syykt pen! <3

16.04.2012 kl.16:07

nydeligt innlegg ! bra skrevet :) kommer nok til å hjelpe masse fremover dette !

men når kommer resten av spørsmåls runden?

<33

frida

16.04.2012 kl.16:07

Kjempebra skrevet!

syns synd på alle vennene mine og egt alle folk med dårlig selvtillit. 10-12 års alderen hadde jeg dårlig selvtillit. 7.klasse var det verste skoleåre i mitt liv, bare fordi jeg hadde så ræva selvtillit. Sommeren til 8.klasse var mye bedre. Jeg er 14 år og har kjempebra selvtillit!! og jeg er så glad for det! jeg vet mange av vennene mine sliter med det, og det er så leit og se :/

Julie

16.04.2012 kl.16:08

Fint og lese det du skriver, men nesten dobbelt så fint å se hvor stort omfang disse ordene får.

hsla

16.04.2012 kl.16:12

å, Kristin. Herregud du er så inteligent, du er virkelig mitt forbilde. Du skriver veldig bra. Sånn at jeg virkelig tror på det. Jeg hadde veldig dorlig selvtilitt før, og dette er helt sant. Etter jeg begynte og lese bloggen din FAST så har jeg ikke det lenger. Sånn serriøst. Jeg driter, jeg gir faen i hva andre synes nå :) Og det har du hjulpet meg med. Tusen takk for at du er den du er. Jeg håper jeg blir AKKURAT som deg når jeg blir stor :)

Jenny

16.04.2012 kl.16:16

Nå fikk du meg til å få å opp øynene mine helt! Hvis jeg blir usikker skal jeg huske på dette innlegget. Du er en av få forbilder som faktisk er utrolig smart! Jeg digger deg. Elsker stilen din og er innom bloggen din hver dag :)

Ida

16.04.2012 kl.16:17

D va kjempe bra! Du har ein bkjempe kul blogg og eg blir inspirert :))

Viss du vil kan du lesa bloggen min og:D www.idapussmote.blogg.no

Ida <33
kjempe bra innlegg !

ostepop123

16.04.2012 kl.16:23

jeg vil bare si at jeg elsker jeg bloggen din og synes du er kjempe kul plis kommenter bloggen min da blir jeg gla:)<3

Ulrikke

16.04.2012 kl.16:30

Selv om man kanskje ikke er en av de som sliter mest med dårlig selvtillit, så er det alltid dager hvor man føler man ikke er bra nok. Dette er et kjempe bra innlegg for alle jenter uansett! Du minner oss på det som er viktig å minne seg selv på når man føler slik man gjør. Nå er også våren kommet hos de fleste, og da går vi en letter Yog lysere tid i møte :-) Flott skrevet, Kristin!

Meg selv, ingen andre

16.04.2012 kl.16:31

Skal lese gjennom det innlegget her hver kveld før jeg legger meg, og hver morgen før jeg går på skolen. Kunne ikke vært bedre skrevet.

Hadde vært fint med en spørsmålsrunde når du får tid :) brenner inne med spørsmål...

Anonym

16.04.2012 kl.16:31

Fantastisk bra skrevet Kristin, du er så flink! :-)

Du er virkelig grunnen til at jeg ser på ph, hadde ikke du vært der ville det ikke vært noe bra. Du er deg selv og du er virkelig en person jeg liker.

Jeg har noen spørsmål jeg håper du vil svare på.. Prøvde å sende dem til deg da du hadde spørsmålsrunde, men du svarte ikke på det. Er det sånn at dere får så mye røyk, snus og alkohol dere vil på hotellet ? ;)

Har hørt folk har sagt det, men jeg vet jo enda ikke om det er sant før en av dere svarer på det. xoxo ! <3

Celine

16.04.2012 kl.16:32

du er forbildet mitt :) digger deg , og bra skrevet <3 elsker stilen din <3

susanne

16.04.2012 kl.16:37

dette er nok en påminnelse på hvorfor du er forbildet mitt, takk for at du er deg!

Marie

16.04.2012 kl.16:40

Er så utrolig glad for å lese det du skriver! Vet at det du sier er sant, for det er jo sånn det er, men allikevel er det vanskelig å ikke tenke på hva alle andre kommer til å si. Å gå på skolen, med klær du egentlig liker kjempegodt, men som ingen andre liker og aldri bruker, blir man plassert rett i den "teite" gruppen. Venninnen min hun er superpen, kjempefine klær og alle liker henne skikkelig godt ogsånn. Men selvom jeg er bestevennen hennes er det ingen som ser på meg og tenker "Oi, hun var pen!" eller kommer bort til meg og sier at jeg har fine klær. Jeg prøver jo å si til meg selv at jeg er pen! Men så tror man jo egentlig ikke på det...Jaja, jeg syntes i hvertfall at det du skrev, var helt utrolig bra skrevet og det får man til å tenke at man egentlig bare burde drite i hva alle andre sier..!! Ville hvertfall si at jeg leser bloggen din hver dag, henter masse inspirasjon fra deg og rett og slett digger hele deg! :D du virker som en helt fantastisk person. <3

Kristine

16.04.2012 kl.16:42

Kjempebra skrevet :) Du - og Camilla - gir et veldig bra inntrykk på PH. Dere har virkelig personlighet og intelligens på plass, det ser man av begge deres blogger også :) Selv om jeg ikke har fordommer, jeg digger PH, men det er jo fakta at enkelte deltakere ikke er "de skarpeste knivene i skuffen". Da er det godt at det finnes jenter som dere to, som faktisk ER gode forbilder for seerne. Bortsett fra en ting: dere røyker og snuser - det er ikke bra! ;)

Guro

16.04.2012 kl.16:43

Helt fantastisk Kristin!! Veldig veldig bra! Jeg blir så inspirert hver gang jeg leser bloggen din!! Du er så jordnær og god! Takk<3

Veronica Solbak

16.04.2012 kl.16:45

For et fint innlegg Kristin :)

o k i s a n d r a

16.04.2012 kl.16:45

Da jeg først så at det var SÅ mye som var skrevet tenkte jeg å ikke gidde å lese det, men når jeg først leste litt måtte jeg bare lese videre. UTROLIG BRA SKREVET!

Hanne^^

16.04.2012 kl.16:51

du er besst <3

du er mitt forbilde, en dag skal jeg bli som deg!

Tonje.

16.04.2012 kl.16:55

jeg er en jente som lenge har slitt med dårlig selvtillit, pga jeg er litt overvektig, 1.68 og rundt 75 kilo. Jeg synest det er flaut og vere rundt de syl tynne jentevennene mine. De snakker hele tiden om at de har trent ogsånn, og jeg trener også, men det gir ikke noen resultat.

I klassen har det vert et skikkelig tragisk drama mellom jentene og noen gutter. Det sliter på. Jeg er den jenten som liker å ha det gøy, noe som ikke funker når uansett hvor du går møter du et surt blikk mot deg.

Jeg skal også innrømme at jeg ikke har vert meg selv 110% hele tiden, men det har jeg tenkt å begynne med nå. Jeg ser du inspirerer og er et forbilde for mange, noe jeg godt forstår. Det har betydd mye for meg at du har skrevet dette innlegget. Jeg liker at du lever livet, for det er sånn jeg vil ha det også.

Jeg kommer virkelig til å jobbe med selvtilliten min, for jeg vet det er viktig, og dette innlegget har bare hjelpt meg på veien.

- Tonje, 15 år.

Marthe Løvli

16.04.2012 kl.16:58

Jeg sliten en del med dårlig selvtilitt og det er forskjellige grunner til det. Du er virkelig ei jeg ser opp til. Ikke bare fordi du har en utrolig kul klesstil som jeg selv elsker, men også fordi du skriver så bra og fordi dette innlegget fikk meg virkelig på rett spor!

Marthe

16.04.2012 kl.17:06

Du er så fantastisk Kristin!

Du har gjort meg bedre med dette innlegge, tusen takk for hjelpen.

Stå på videre Kristin, det er få som er så søt og herlig som deg!<3

karianne

16.04.2012 kl.17:10

Tusen takk kristin! Dette gjorde meg i et jævela bra humør<3 TUSEN TAKK!! ;) dette hjalp veldig<3

Maria

16.04.2012 kl.17:16

Utrolig fint inlegg ! du hjalp meg <3

Charlotte

16.04.2012 kl.17:24

Du aner ikke hvor mye dette innlegget betydde for meg! Det du sier er sannheten og jeg føler meg veldig ofte sånn at jeg må imponere en av vennene mine fordi hun er så populær på hele ungdomskolen blant alle guttene og jentene! Så er jg med henne føler jeg at jeg ikke kan være meg selv fordi hvis jeg gir henne feil inntrykk eller velger andre framfor henne at jeg da er den personen hun vil rakke ned på! Så dette betydde veldig mye for meg! Jeg følt at jeg er den eneste som føler det sånn, men det er jg tydeligvis ikke;) dette gjorde meg godt og selvtillit er virkelig noe jeg sliter med til vanlig! Jeg tenker er dette godt nok eller burde jeg ha på meg noe annet for å ikke virke helt rar og for moteinntresert når alle andre kommer med hettegenser og bukse kan jeg da komme i Nyeste toppen fra bikbok når hun får med den eldste de noen gang har hatt! Men å vite at alle faktisk er forskjellige er veldig betryggende for meg! Igjen tuuuuusen takk for dette innlegget!

Camilla Egeland

16.04.2012 kl.17:24

veldig bra skrevet!! dette skal jeg beholde i bakhodet!! du er super, kristin

Sofie

16.04.2012 kl.17:36

Du er så fantastisk Kristin! Jeg kjenner meg igjen i nesten alt det du skriver og det er så fint å høre at det er flere som har slitt med det samme som jeg har, og jeg har lært og gi litt faen. Alle er unike på sin egen måte, og du er utrolig! jeg er kjempe glad for at du blogger, gleder meg til å lese nye innlegg! stå på, Kristin! du er best <3

Sunniva

16.04.2012 kl.17:40

Du er et sinsykt fint forbilde! Du er mitt forbilde! Foresten dritbra skrivi, alt er sant! Elsker måten du er på og skriver! OG STILEN DIN <3

Nathalie <3

16.04.2012 kl.17:45

Ååå, du er helt topp, det fineste menneske jeg har sett. Jeg har ikke hatt bra selvtillit i det hele tatt, men nå har jeg det! Tusen takk<33

Hanne

16.04.2012 kl.17:47

Enig med det mange skriver! hvis du skriver bok lover jeg deg at jeg skal være en av de første til å kjøpe den!! Digger deg!

karijanne

16.04.2012 kl.17:50

Takk for at du skrev dette innlegget, det betyr virkelig mye for meg.

Det er deilig å se at andre sliter/har slitt med det samme som meg.

Alt du skrev var kjempe bra og jeg skal ta det med videre:)

Du er mitt forbilde <3 Takk Kristin <3

Jessica

16.04.2012 kl.17:51

Det er helt utrolig skrevet!

Jeg selv har ikke slitt så mye med selvtilliten, men jeg åpner øynene opp for hva du skriver. Det er noe man må ta med seg her i livet. Super bra :)

Silje

16.04.2012 kl.17:51

Bra skrevet! Var utrolig godt å lese dette nå, faktisk - nå som jeg har periode der selvtilliten ikke er helt på topp. Vite at jeg ikke er den eneste, og at det blir bedre og går over. Det jobber jeg med i hvertfall, for det du skriver, er så fakta som det kan bli :)

Caroline

16.04.2012 kl.17:52

Dette var rett og slett et helt fantastisk innlegg! Har begynt å følge med bloggen din, og den inneholder virkelig mye inspirerende, du er ei flott jente. Det går ikke en dag uten at jeg sjekker bloggen din, og blir like glad hver gang jeg ser du har postet et nytt innlegg. Kan være inne på bloggen din opptil mange ganger for dag. Du er ei jente som man virkelig kan og vil se opp til :)

Celine

16.04.2012 kl.17:56

Utrolig bra skrevet, du er et skikkelig bra forbilde for mange der ute.

Liker virkelig å følge med på bloggen din for det du skirver er bra og har mye mening. Og du virker som en skikkelig bra og hyggelig person, og det liker jeg. Sånn de har framstilt deg på Paradise søt, hyggelig og snill mot alle er et intrykk som jeg også har fått av å lese bloggen din (Y).

Emma

16.04.2012 kl.18:00

utrolig bra skrevet, dette skal jeg tenke over og ta med meg! takk, you made my day!

Amalie

16.04.2012 kl.18:01

For et sterk men utrolig bra innlegg. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har slitt lenge med dårlig selvtillit. Men en ting er sikkert, jeg har fått så mye bedre selvtillit av deg og bloggen din. Du er en person som inspirerer andre og gjør andre til å føle seg mer verdt! Du har en personlighet som en hver skulle hatt, da hadde verden vært så utrolig mye bedre.! Jeg elsker bloggen din og deg! Jeg er en skikkelig fan og jeg har lært meg å gjøre som jeg vil og bruke de klærne jeg vil, og være meg selv! det er det du som har hjulpet meg med!! <3

Maren Pisani

16.04.2012 kl.18:02

Utrolig bra skrevet, Kristin! Ser kjempe mye opp til deg! :) Du virker som en super person, etter inntrykket av deg på PH og her på bloggen. Men det er du nok sikkert og :-D

Charlotte

16.04.2012 kl.18:04

Nydelig skrevet !

Ylva

16.04.2012 kl.18:05

utrolig fint innlegg! Bare disse ordene hjalp på min selvtillit! Jeg er utrolig glad for å i det heletatt ha fått sett deg på tv sånn at vi kunne finne ut av hvilken fantastisk god rollefigur du er for ungdommer som meg! tusen takk for at du bryr deg om ungdommer å hjelper oss å få bedre selvtillit Kristin! :-)

Rikke

16.04.2012 kl.18:13

utrolig bra innlegg om selvtillit, Kristin! Tusen takk!

Malin

16.04.2012 kl.18:14

kjempe fint skrevet, ser kjempe mye opp til deg kristin <3

malin

16.04.2012 kl.18:26

Kristin DU er forbildet mitt'!! veldig fint skrevet :)

Benedicte Garcia

16.04.2012 kl.18:34

ågud, dette innlegget trengte jeg :) du er toppen

Lea

16.04.2012 kl.18:37

Du er så bra Kristin!<3

eva

16.04.2012 kl.18:37

utrolig bra skrevet! er 14 år nå og før slet jeg med litt dårlig selvtillit, husker jeg synes det var skummelt å gå med rød neglelakk da jeg gikk i 7ende klasse, men nå gir jeg langt faen i hva alle andre tenker! heldigvis=)

Oda

16.04.2012 kl.18:47

Du er utrolig flink til å skrive Kristin! Og du er et stort forbilde for de fleste som leser denne bloggen, ta det til deg!

Du hjelper mange unge jenter i forskjellige situasjoner bare ved å være deg selv å skrive det du mener :D

Setter stor pris på at du ville skrive dette innlegget ! Skal prøve å tenke på dette innlegget neste gang jeg får en dårlig opplevelse.

Ingrid

16.04.2012 kl.18:56

Kjempe fint innlegg :) sliter med selvtilliten selv

Sigrid

16.04.2012 kl.18:59

Du er forbildet mitt! Og det er det en grunn for!

Natasha

16.04.2012 kl.19:04

Wow!! Skikkelig bra skrevet. Ser virkelig opp til deg! Dette innlegget skal inn på ''favoritter''. Tror dette kommer til å være en stor hjelp :-) TUSEN TAKK!

Unknown

16.04.2012 kl.19:05

Veldig bra skrevet. (:

Jeg har selv veldig lav selvtillit. Har hatt det i alle år, og har det fremdeles. Uansett hva jeg har på meg, føler jeg meg ikke vell i det. Det er en ting jeg har lært, det er å aldri gi opp. Hvis du gir opp, får du ikke bedre selvtillit. Du må jobbe for å få selvtillit og for å stole på deg selv. Det er ingen andre som kan gjøre det for deg. Da er det viktig at du kjemper mot deg selv, og sier "Dette skal jeg klare", for hvis du er negativ og sier "Dette klarer jeg ikke", får du det heller ikke til.

Kamilla

16.04.2012 kl.19:13

Hei!

Ville bare si at du har en helt fantastisk blogg. Elsker å klikke innom og lese de siste innleggene dine. Digger stilen din og måten du oppfører deg på.

Stå på videre, Kristin! :)

Amalie

16.04.2012 kl.19:18

fint skrevet !

du er veldig flink å skrive , og jeg er sikker på at du hjelper mangen som har dårlig selvtilit. jeg selv har ikke så mangen problemer med det. jeg er veldig fan av bloggen din , for i motsetning til mangen andre blogger skriver du noe meningsfullt og interesant. du virker som ett vedlig oppegående menneske , og det liker jeg !

PS! jeg synest helt klart , at du er den med mest iQ , og den som er mest venlig og omtenksom på paradise. beundrer deg.

- amalie på 15 <3

Josefine Paulsen

16.04.2012 kl.19:22

kjempe fint!! digger deg

16.04.2012 kl.19:34

Digger deg Kristin!

16.04.2012 kl.19:36

You are just amazing. Det er så godt ha en som blogger, og som IKKE er rosablogger!

Caroline

16.04.2012 kl.19:52

Jeg digger deg, Kristin! Det var kjempebra skrevet, og jeg vil takke deg... Dette skal jeg virkelig bruke, og ta med videre!

i123

16.04.2012 kl.19:59

det siste året har jeg lært nettopp dette - å bli glad i meg selv. og livet er såå mye bedre :) kjempefint innlegg!! og jeg må bare få sagt, jeg tror ikke paradise hotel noen sinne har sett eller vil se et såpass klokt, jordnært og opplyst individ som deg!! du er fantastisk :)

Catharina Aaserud

16.04.2012 kl.20:03

Sier bare takk, og at det var fantastisk skrevet!

Du virker som en god person tvers igjennom!! <3

michellle

16.04.2012 kl.20:10

utrolig bra skrevet..

Caroline

16.04.2012 kl.20:11

Åååå! det var utrolig fint skrevet!

Martine

16.04.2012 kl.20:12

Hei! Jeg vil at du skal vite at dette kommer og hjelper mange jenter og gutter ute i verden. Dette sa mye om hvordan man har det og jeg ser litt av meg i dette speilet. Men jeg har mye selvironi, ler mye og driter i andre kommentarer. Men det er utseende mitt jeg sliter med, så takk. Du kommer nå til å gjøre dagene mine lysere fremover i en god stund. Så jeg respekterer deg og setter stor pris på deg. Ville bare at du skulle vite det.

- Moah(Martine)

Sara

16.04.2012 kl.20:22

Så utrolig sant! Var usikker på meg selv, klær og hvordan jeg skulle oppføre meg. Er fortsatt usikker, men ting går langt mye bedre nå når jeg er 16. Har venner og kjæreste. Likevell er det noe som mangler. Merker at det sprudlende humøret mitt ikke er her like mye som før. Ble en del mobbet som yngre. Grunnen er jeg fortsatt usikker på. Er derfor veldig var på hvordan jeg oppfører meg blandt andre. Jeg tar meg hele tiden i å prøve å få alle til å like meg. Nå er jeg bare lei.. Gleder meg derfor til vidergående med nye folk og nye muligheter.

Det er ikke lenge igjen, men det føles uutholdelig lenge å måtte vente. Spesielt med tanke på alt dramaet som skjer akkurat nå. Har vært så sliten i det siste at jeg har blitt syk. Vil bare si hade til en av veninnene mine. Alt hun gjør er å dytte alle rundt seg ned. Blir så lei. Vil bare være meg selv. Håper derfor ting blir bedre snart.

Er veldig glad i bloggen din, du er en stor insperasjonskilde!

Tusen takk, og stå på! <3

Adelaide

16.04.2012 kl.20:36

Godt skrevet, likte innlegget ;))

Lina

16.04.2012 kl.20:47

Det var et veldig inspirerende innlegg! Selv er jeg 16 år og sliter med nesten det samme!

Men hvet du hva? Jeg skal ta rådet ditt, jeg gidder ikke lenger å henge med de vennene mine som ikke en gang merker at jeg er der, da er de ikke en gang noen som helst form for venner!!

Rikke

16.04.2012 kl.20:50

det var bra skrevet. jeg sliter mye med mobbing og utestening og er den som står alene.Jeg vett at jeg ikke er det einaste som sliter med det så kan du hjelpe meg å skrive et innleg om det får selvtillit hjelper mye så var så snill å hjelp andre som sliter med mobbing og blir utestengt.

du er forbildet mit<3

håper du hjelper meg og andre som har det sån dritt på skulen

love you<3

16.04.2012 kl.21:07

fantastisk skrevet.. jeg vil først bare si at du virker utrolig jordnær og snill! jeg har selv slitt med dårlig selvtilit, og jeg kan ærlig si at det er en forferdelig følelse. Når du ikke føler at du kan se på folk når du snakker med dem en gang, fordi du føler du ikke er bra nok eller ser bra nok ut. Jeg må virkelig si at dette innlegget hjalp utrolig mye og se at det faktisk er utrolig mange som har gått gjennom det samme liksom. Jeg kjente meg så veldig igjen.

Du er virkelig ett bra forbilde og jeg skjønner godt at det er mange som ser opp til deg, innkludert meg :-) stå på!

Martine

16.04.2012 kl.21:07

vet du hva kristin? dette var et utrolig herlig innlegg! du er virkelig et bra forbilde. du er en fantastisk og en unik jente. du aner ikke hvor mye jeg setter pris på deg. <3 jeg kommer til å lese bloggen din for alltid! <3 du skriver så bra, du er så søt, så snill! jeg bare digger deg. du hjelper mange der ute. det er jeg sikker på. du er så søt! <3 jeg synes virker så ekte! <3 er så glad for at det finnes en så ekte person som deg. du er så nydelig. <3 håper du får en fin kveld. Selv om jeg ikke kommenterer i hvert innlegg. så vit at jeg er her. jeg leser bloggen din tusen ganger daglig. og bare elsker å lese bloggen din! Jeg vil nok ALLTID lese den! stå på! <3

mariaamale

16.04.2012 kl.21:07

Utrolig bra skrevet, digger deg i paradise btw! Stå på :)

Frida

16.04.2012 kl.21:08

Virkelig ett meningsfylt innlegg! Stå på : )

ingvild

16.04.2012 kl.21:12

Herregud Kristin du er forbildet mitt det der var utrolig bra skrevet, jeg har slitt veldig med selvtillit, men det der fikk meg virkelig til og tenke :)

Ms.A

16.04.2012 kl.21:18

Fint skrevet:)

Men dette handler kanskje mer om selvfølelse enn selvtillit? Selvom presentasjonen din av selvtillit er korrekt.

Jeg liker bloggen din. Du skriver godt og har fin blogg. Og du er vel, uten tvil, det sunneste PH forbilde til unge jenter. ;)

mia

16.04.2012 kl.21:19

heii, jeg bare lurte på om du trener mye? Siden du har en utrolig bra kropp!

Har du noen mage og rumpe øvelser? :)

CATHRINE NILSEN

16.04.2012 kl.21:32

Åhhh, forbildee!!! <3<3

Superbra skrevet, hjelper garantert! maaange jenter rundt i Norge! ü

Marie

16.04.2012 kl.21:37

Dette tror jeg er det. Beste jeg noen gang har lest, jeg personelig har fod selvtillit, lite respekt for meg selv og liker å ha det gly. Du er som meg, jeg gir f. i hva folk tenker og synes om meg. Du hjelper andre folk til å få et bedre liv, du er en vidunderlig og fantastisk jente jeg alltid kommer til Å se opp til. Første gang jeg så deg, på paradise tenkte jeg, hun er noe av det kuleste jeg har vært borti. Foresten tror jeg at jeg har sett deg i oslo ett sted før ph kom ut. Du er en god jente, stå på!:) jeg er bare 14 år og har allerede kommet gjennom fasen der man har dårlig selvtillit. Du er mitt største idol, det kommer du også alltid til å være <3

-marie

16.04.2012 kl.21:44

Veldig bra innlegg! Gud har skapt oss slik vi er og det er jeg fornøyd med:)

Isabella

16.04.2012 kl.21:59

Dette er et av de beste innleggene jeg noen gang har lest, Kristin! Fantastisk skrevet, du snakker rett fra hjertet! Jeg er 14 år gammel, men har som deg skjønt at man klarer seg bedre gjennom alt hvis man har god selvtillit og tror på seg selv! Du er en jente som jeg ser opp til! :) Utrolig bra blogg, stå på videre!<3 :))

aneveltaa

16.04.2012 kl.22:08

Blir helt overrasket over hvor mye kjærlighet du viser til alle menneskene rundt deg! Hadde bare alle vært så positive og glade som deg, da hadde vi levd i en perfekt verden :-) Stå på Kristin, jeg digger deg!!

sofie GOSHANOSH

16.04.2012 kl.22:31

takk Kristin <3

16.04.2012 kl.22:31

Du er virkelig en jente med ett gigantisk hjerte som tar deg tid til og fortelle hvordan folk skal ville sette pris på seg selv. Jeg kan egentlig ikke huske sist jeg så en så jordnær og så omtenksom person som deg. Du er virkelig en av de som skal komme utrolig langt i livet pga den ubeskrivelige personligheten. Dette innlegget gjorde at faktisk fikk ett anderledes syn på meg selv! Jeg håper virkelig det finnes flere der ute som deg, og håper du oppnår alt du skulle ønske videre i livet. Stå på!

stine

16.04.2012 kl.22:34

så sinnsykt bra skrevet! :) Jeg sliter ikke særlig med dårlig selvtillit, men om jeg hadde gjort det kan jeg love deg at dette hadde hjulpet!! :-D du er best <3

Henriette

16.04.2012 kl.22:39

Hei. Tusen takk for et kjempe flott innlegg! Du tar leserene dine på alvor,det er

Utrolig hyggelig å se. Du skriver kjempe bra og Man tror virkelig på det du skriver.

Bare ved å lese dette innlegget får man så mye bedre selvtillitt, du aner ikke.

Tusen takk for at du legger så mye arbeid i det du poster på bloggen.

Kjempe fin og bra blogg! Jeg er fast leser.

ChristineHindenes

16.04.2012 kl.22:48

Takk for gode råd og tips. Du er virkelig blitt et av mine store forbilder. Skal printe dette ut å henge det på veggen min slik at jeg hver dag kan se på det å tenke. "jeg er bra nok" :) tusen takk, Kristin. Tusen takk :)

L

16.04.2012 kl.22:51

Takk

Ingrid

16.04.2012 kl.22:51

Kjempebra skrevet, misunner deg til hundre<3

Vigdal <3

16.04.2012 kl.22:56

Urolig bra skrevet, Kristin!!

- Digger deg <3

Mmss

16.04.2012 kl.23:02

Tusen takk Kristin for heilt sinnsykt bra innlegg!! ;-) du e et stort forbilde for meg<3

Mange klemmer Marte<3

Christine

16.04.2012 kl.23:09

Åh, du er fantastisk!! Jeg selv mener jeg er "lubben". Jeg er den jenten som har på seg mangen plagg med klær for å skjule at jeg har litt fett på kroppen. Hver gang jeg sier til vennindene mine "off, jeg kan ikke gå i dette her, jeg er så lubben", kommer den aller tynneste jenten av dem alle å sier "ah, kom igjen Christine. Er du lubben? Se på meg, jeg er ett jævla fleskeberg. Kan ikke gå en meter uten att det disser i to timer etterpå." Reaksjonen min da er bare å stirre ned i gulvet. Vet hun egentlig hvordan der er å ha de "ekstra" kiloene? Vet hun hvordan det er å måtte lete etter size L hver bidige gang jeg skal kjøpe meg ett nytt plagg? Alle vennene mine vil nok si at jeg ikke er den typen jente som tar meg selv så høytidlig, tåler en spøk en gang i blandt. Men, for å si det sann; jeg er en ganske dyktig skuespiller. I alle år har det plagd meg å ha de "ekstra" kiloene. Mange tenker sikkert "gjør noe med det,da". men det er faktisk ikke så lett!

Du er virkelig noen man kan se opp til, imorgen skal JEG faktisk ha på meg en gjennomsiktig topp. Det første jeg skal gjøre når jeg står opp i morgen er å se meg selv i speilet, og rope "jeg er nydelig." Høres sikkert dumt ut, men jeg elsker deg på avstand! :-)

kari

16.04.2012 kl.23:30

fantastisk innlegg kunne ikke blitt mer enig, du er et stort forbilde for meg! <3 takk for at du tokk deg tid til å skrive om et tema som er kjempe viktig!

Tine

16.04.2012 kl.23:38

Elsker bloggen din, og jeg synes du virker som en superbra jente/dame! Jeg digger deg bare mer og mer for hver eneste gang jeg klikker meg inn på bloggen din. Kjenner jeg får lyst til å sitte å smile, noe jeg faktisk nesten alltid gjør når jeg leser det du skriver, haha. Elsker måten du kler deg på, og måten som du skriver på. Kjenner at jeg blir skikkelig inspirert.

Når det kommer til dette innlegget så blir jeg veldig glad for at du tar opp dette temaet siden det er aktuelt og det er mange som sliter med det, blant annet meg. Jeg tenker altfor masse på hva andre vil synes om meg hvis gjør det eller det, eller tar på meg det ene eller det andre. Men når noen som jeg digger såpass mye som deg tar opp dette temaet så får jeg virkelig lyst til å bare rett og slett drite i hva andre tenker, og mener, selv om dette ikke er så lett blir jeg virkelig inspirert til å prøve mitt beste ihvertfall.

Stå på videre!!

Navn

16.04.2012 kl.23:52

Ååå, Kristin <3

Tusentakk for dette innlegget, du virker som en utrolig fantastisk person, det mener jeg virkelig! Flere burde vært som deg! Forbilde, definitivt!

Heeeelt rå

..

16.04.2012 kl.23:53

Kjempe bra!! :-)

Alise Bettum

16.04.2012 kl.23:54

<3

Ine

17.04.2012 kl.00:06

Godt skrevet! Du er blitt en sinnsykt god blogger. Har sansen for deg :) Stor klem, håper alt står bra til med deg <3

17.04.2012 kl.06:28

Det er mennesker som deg, som gjør at eg er stolt bergenser

kamilla

17.04.2012 kl.07:46

tusen takk kristin! dete hjalp veldig :)

du e et stort forbilde!

Ingrid

17.04.2012 kl.08:22

Kristin! Dette fikk meg til å begynne å grine! Tuuuuusen takk! Du har hjulpet meg veldig nå! Takktakktakk!!!

susann elisabeth

17.04.2012 kl.10:07

Så utrolig bra skrevet!

Line

17.04.2012 kl.12:17

Utrolig bra! Du skriver kjempebra og hjelper mange, tusen takk for det!

Linnea

17.04.2012 kl.13:32

Skikkelig bra skevet !! Dette er det mange som setter pris på at du tok deg tid til å skrive ;) stå på vidre, du er topp!

Hedda L

17.04.2012 kl.14:47

det var veldig bra skrevet!

meg :)

17.04.2012 kl.17:53

Utrolig bra skrevet Kristin! Jeg har slitt med dårlig selvtillit utrolig mange år, men dette tror jeg at kan hjelpe meg og mange andre!

Du er et forbilde for meg og MANGE andre!

klem<3

Arina

17.04.2012 kl.18:32

Åh, UTROLIG bra skrevet ! digger deg, følte meg faktisk mye bedre etter å ha lest dette inngellet ! Stå på med bloggingen :))

Meg:)

17.04.2012 kl.19:13

så utrolig bra skrevet! vet akkurat hva jeg skal gjøre for å få bedre selvtillit; ha mer tro på meg selv! digger bloggen din utrolig mye:)

Helene

17.04.2012 kl.19:29

Tusen takk for tipsene! Det betyr utrlog mye!

Lena Marie

17.04.2012 kl.20:13

Veldig bra skrevet, Kristin, jeg beundrer deg virkelig. Den måten du tør å drite deg ut på, og ikke bryr deg om hva andre synes. At du presterer så bra osv.

Jeg sliter med dårlig selvtillit... men det gjelder ikke bare klær og sånn. Jeg tør nesten ikke snakke med folk uten å drite meg ut (elns?). Jeg prøver å si til meg selv at "faen, hvorfor er du sånn? Ingen andre tenker om hva andre synes om hva du SIER også?". Jeg hater meg selv virkelig, jeg vil bare kunne snakke med folk jeg ikke kjenner så godt uten å være taus eller snakke grøtete og rart... Hva faen liksom. HVA FAEN....

marie

17.04.2012 kl.20:25

wooow, bra skrevet!! kunne ikke vært mer enig:) stå på, Kristin!! -bloggen din er innholdsrik og ved å lese den får man en ordentelig følelse av at du setter pris på leserne dine <3

Emilie <3

17.04.2012 kl.20:51

Jeg synes det er bra gjort av deg å sette deg ned å skrive alt det!

Jeg tror det hjelper mange, plant annet meg selv. det er kult at du driter i hva andre mener, for det er ikke så lett! jeg synes at det er vanskelig å finne stilen min, og jeg har enda ikke funnet den enda. jeg elsker bloggen din! <3

♥ Emilie

17.04.2012 kl.21:46

Utrolig bra skrevet! Du er så fantastisk!

Er 14 år, og har litt dårlig selvtillit og er ganske usikker, og det er nettopp sånne innlegg som det her som får meg til å tenke på "Hvorfor i all verden bryr jeg meg om hva andre syns?". Digger deg til tusen, og du er et stort forbilde for oss jenter i tenårene :) Vi setter veldig stor pris på at du tar deg tid til å skrive sånne innlegg som dette! Du er bare den råeste dama jeg vet om! :D

cathrine

17.04.2012 kl.22:13

kjempe bra skreve :))

Skulle ønske jeg klarte å ha samme holdning som deg asså! Ting har jo komt seg med årene da!:)

Digge deg!:)

Linda

17.04.2012 kl.22:42

Kjempe bra skrevet, og det mener jeg virkelig,jeg har slitet med kropp/vekt siden jeg var liten.Ettersom jeg har hatt modelljobber siden jeg var 3 og har alltid følt jeg har måttet forbedre utsende mitt,selvbilde er en vanskelig ting,virkelig! Men det du skrev ga meg virkelig litt bedre bilde av meg selv som person,så tusen takk!

-Heier helt klart på deg i PH!<3

Zara

17.04.2012 kl.22:45

kjempe bra skrevet, Dette innlegget hjelper nok mange!!

Be yourself always, there's no one better ,right? :) hah

Digger deg!! ^^

Therese

17.04.2012 kl.23:19

Kristin, du e fantastisk!

-Therese:))

vlib.blogg.no \ Ingrid

18.04.2012 kl.13:17

Digger deg til 1000 Kristin! Kjenner deg jo ikke, men det jeg har sett på Paradise Hotel og på bloggen din virker du kjempeherlig =) Forbilde er du for mange, også meg. Kjempe bra skrevet og!

Rikke<3

18.04.2012 kl.22:36

Utrolig bra skrevet!

Heier på deg og Dennis!:D

Anette

18.04.2012 kl.22:59

Likte dettan inlegge her :) Slit med dårlig selvtillit og alt det der.

Og har en psykisk lidelse.. Deprsjon. Uansett du verke som en veldig forståelsesfull person og æ følte at du burde vette det :) Sekkert hørt det før, men skade ikje og hør det fleire ganga :)

KRISTINFAN

19.04.2012 kl.16:43

OMFG! :O Fikk mye bedre selvtillit etter dette + håper det var du som vant Paradise, ellers så blir jeg så pissed off! du er en av de PH som faktisk fortjener å vinne. Skal prøve de tipsene du skrev (:

neklcorn

19.04.2012 kl.20:32

wow! Her hva dt my å tenke over. TUSEn takk for at har hjulpe mæ litt på veien til å mekke meg selv til å faktisk bli meg selv. skal virkelig prøv dt der med speilet.

Du er rett og slett fantastisk med denj dream kroppen og drømme stilen delux!

Takk for at du er du!

Cecilie

19.04.2012 kl.22:30

Kjempe bra innlegg Kristin!!!! Det fikk meg virkelig til å tenke en stund tilbake når jeg slet med dårlig selvtillit. Pga de så gikk jeg glipp av så utrolig mye når jeg ikje tårte å by på selv eller være med selv rundt de jeg ikke kjente så godt. Det angrer jeg virkelig på! Nå er det stikk motsatt, har aldri vert mer meg selv før, det føles fantastisk og jeg elsker å skille meg litt ut fra alle andre:) forstår ikke hva jeg var redd for før, som du sa, man taper ingen ting på by litt på seg selv!

Men elsker virkelig bloggen din! Du er så flink til å skrive og du inspirerer meg virkelig!!

Thank You :)

Btw ELSKE stilen din !!!!

K

20.04.2012 kl.14:54

Jeg er 15 år og har verdens dåårligste selvtillit.. Jeg føler jeg aldri er bra nok for andre, jeg føler alltid at håret mitt er stygt og flatt, har også noen kviser, og siden jeg ikke sminker meg så veldig mye, så føler jeg at når folk ser på meg, så ser de på kvisene mine. Jeg er ikke tynn, så jeg går alltid rundt å tenker om jeg ser bra ut i klærne, om andre ser at jeg er litt stor og lignende. Synes også selv at jeg har veldig mørk stemme, og derfor snakker jeg ikke mye.

På grunn av alt dette, så er jeg veldig sjenert. Aner ikke hva jeg skal gjøre med dette, jeg vil virkelig ikke leve sånn her..

Har du noen tips til akkurat meg og mine "feiler"? Kunne du sagt noe om dette? I need :)

Kristine Lindberg

22.04.2012 kl.11:38

Tuuuusen takk for tipset! skal ta det videre med meg å se om selvtilliten min går rett vei.

Du er utrolig flink til å skrive! du er helt klart en av mine favoritter på Ph og forbilde mitt!:-)

Vilde

22.04.2012 kl.14:55

Herrejemeniiin, for en utrolig fornuftig og trygg jente du er!! beundringsverdig! takk for gode og hjelpsomme ord!

Kathrine

28.04.2012 kl.18:23

Tusen takk!!! Jeg trengte virkelig å høre dette! Det var midt i blinken, og jeg føler meg allerede bedre! Jeg har ikke veldig dårlig selvtillit, men jeg er ikke særlig trygg på meg selv heller. Men etter å ha lest dette, kommer det nok til å gå bedre fremover! Tusen takk, Kristin! Det betyr mye! Du er fantastisk!

Sara

29.04.2012 kl.21:03

Jeg har ikke sett så mye på paradise, men jeg DIGGER deg! Du er virkelig en stor inspirasjon, og jeg ser opp til deg! You go girl!

Karoline

04.05.2012 kl.06:12

Veldig bra skrevet :-)! Du har en fin blogg, og kommer med veldig mange gode råd!! ;-)

19.06.2012 kl.17:59

Du virker som et fantastisk menneske, både på innsiden og på utsiden:)

Kaia

19.06.2012 kl.23:04

Kristin, nå gjorde du kvelden min så mye bedre! Jeg er 14 år, å har selvtillit på 0. Jeg kjente meg så igjen idet du skrev, og blir helt forbauset at du er så sikker på deg selv nå. Det er så mye i livet mitt som jeg vil forandre på, og vil slå meg mer løs. Og nå skal jeg søren meg gjøre det å! Det å klikke seg inn på bloggen din, hver dag, er ett av dagens høydepunkter. Hver gang jeg leser hører jeg den herlige bergenser latteren din. Du er virkelig ett forbilde alle tenåringsjenter, og alle andre burde se opp til. Stå på Kristin!

Martine S

19.06.2012 kl.23:30

Utrolig bra skrevet! du linket til dette inlegget på spørsmålsrunden din så jeg ville se hva du hadde skrevet!

Det er faktisk bare 4-5 mnd siden jeg var på det laveste...Tror jeg aldri har vært så uposetiv noen gang. Jeg likte ikke meg selv, følte at jeg var for feit og for stygg.. Kviser i ansiktet gjorde meg mer stygg og at jeg hadde litt fett på magen gjorde meg feit! ganske mange la merke til at jeg var sånn, og de spurte meg om hva som var galt og masse sånt, de brydde seg.. Fikk en del mld der det stod "jeg savner smilet ditt" "jeg savner utstrålingen din"! og det var mange som sa det til meg også. Jeg ble glad men det hjalp meg lite. Når det bare var noen dager til julaften var tenkte jeg mye på hva jeg må endre på, at jeg må gå ned i vekt, må få huden min bra og alt det.. Dagene gikk og jeg gikk ned litt, men ikke nok.. Så sa en vennine til meg "du må bli bra igjen, mange savner deg hvis du skjønner..hva skjer med deg?" Det var da jeg skjønte at jeg var på feil "spor". Jeg begynte nesten med en gang å få opp selvtiliten min, smilte til alle! Stengte alle komentarer jeg ikke likte, ville ikke høre noen ting. Det gikk 2 uker, og alle sa til meg "åh, Martine jeg elsker smilet ditt" "du er så søt" "kjenner ingen som lyser opp dagen min sånn som det du gjør" :) jeg ble så utrolig glad og nå har jeg det helt fantastisk, jeg elsker livet mitt<3 Jeg mistet hunden min for 4 dager siden og falt litt ned igjen men vennene mine "løftet" meg opp igjen! Jeg er glad igjen selv om jeg savner hunden min utrolig mye.. :)

Men det beste av alt er at vennene min stiller opp for meg! mange har sikkert 1-4 venner som de kan stole på og ha det utrolig(!!) morsomt med, jeg har mange! alle sier hei til meg, selv de som er eldre enn meg! de smiler å sier hei til meg :) jeg smiler til alle jeg møter å sier hei :D føler meg så mye bedre og jeg tror selvtiliten min aldri har vært bedre.. Og jeg er bare 14 :) Synes utrolig synd på de som ikke har så bra selvtillit og håper virkelig at de får en bra selvtillit snart :D

love u all!<3

20.06.2012 kl.21:54

jeg leste dette innlegget når du postet det og på den tiden var det noen som hver dag kom bort til meg og spurte "hvorofr er du her?" og "hva er det du har gjort med håret ?" ol. etter at jeg leste dette skjønte jeg på en måte at det ville bli bedre og du inspirerte meg, neste gang de kom bort til meg og spurte svarte jeg ærlig og sa at jeg hadde satt håret opp i en hestehale og når de da lo og sa at det var stygt dro jeg til han ene og gikk. Takk for at du inspirerte meg kristin. Takket være deg blir jeg ikke lenger mobbet vær dag:) Du har blitt mitt største forbilde<3

Mathilde

21.06.2012 kl.20:04

Utrolig bra skrevet! Jeg er en med kjempe dårlig selvtillit, men det som du skriver nå er bare helt fantastisk! Du er bare RÅ! Du er mitt store forbilde og du kommer alltid til og være det! Jeg er en fast leser av bloggen din! Føler nesten at jeg er glad i deg, selv om jeg ikke kjenner deg! Haha litt crazy men sant! Jeg føler meg innemellom litt sånn bak andre i vennegjengen min, og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg! Og nå som jeg endelig har fått en super god venn som har fått utrolig mye betydning for meg sier en annen venn til meg at hun føler at eg tar min nå gode venn fra henne! Jeg vet hvordan det føles når folk tar vennene dine, og du står igjen med en mindre gos venn, men jeg har jo fått så utrolig bra vennskap med henne nå! Hva skal jeg gjøre? Vil ikke være i veien for dem!

Annelin S.

23.06.2012 kl.17:30

Kjempe bra skrevet Kristin! Du er min store inspirasjon og forbilde! Jeg har også slitt med dårlig selvtillit, og jeg er bare 14 år, men har klart å komme over det! Før var jeg veldig usikker på utseendet mitt, kroppen min og rett og slett alt det går ann å være usikker over. Men i det siste har jeg lagt dette bak meg. Hva så om jeg ikke har det fineste ansiktet eller den mest perfekte kroppen? Jeg driter i det. Jeg er fornøyd med meg selv, jeg LIKER meg selv. Jeg vet at det alltid vil være folk som baksnakker og slenger dritt om meg, men det er ikke noe jeg kan gjøre med det, så hvorfor bry meg? Jeg slenger vertfall ikke dritt om andre folk, jeg tør å være meg selv, jeg er positiv, jeg er ærlig, jeg står for det jeg mener og dette gjør at folk liker meg for den jeg er. Og takken går til ingen andre enn meg selv for at jeg fant ut at jeg faktisk ikke hadde lyst å være noen andre enn MEG.

anonym ♥

29.06.2012 kl.16:24

Bra skrevet, men ikke alle føler seg bedre bare av og høre det. Jeg tror jeg kan få anaroksi pga jeg gikk ned fra str: 29 i bukser på bikbok til str:25-26.... Jeg har begynt å spise mye mindre enn før. Spiser ikke chips når vi har det hjemme engang, sier at jeg ikke er sulten. hilsen en 13år gammel jente.

Du er forbildet mitt, jeg prøver å forbedre meg ♥!

Skriv en ny kommentar

hits