SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - VOL. 2


Da har jeg endelig klart å svare på enda flere av spørsmålene deres. Svar på 25 nye spørsmål kommer i morgen. Håper dere har en kjempe fin torsdagskveld og at dere får sove godt og drømme søtt, når dere kommer så langt...

 1. Miguel har sagt at måten han reagerte på når han ble sendt ut hadde veldig mye med klipping å gjøre, og at Paradise har klippet om så det ser mye verre ut enn det var. F.eks så ser det ut som at han går uten å si hade til noen. Er det sant? :)- Miguel hadde faktisk en voldsom reaksjon da han ble sendt hjem, og grein mer enn det som ble vist på tv. Det at han gikk uten å ta farvel, er riktig nok klippet til. Vi gav han alle en god klem!


2. Var du på Paradise for pengene eller opplevelsen?

- Opplevelsen... Man vet jo at det er mulig å vinne noen penger, men det var ikke det som var motivasjonen for å bli med.


3. Hva eller hvem ser du som viktigst i ditt liv akkurat nå?

- Mamma, vennene mine, og dere fantastiske lesere! Dere er faktisk veldig viktig for meg!


4. Vil du gifte deg og få barn en dag?

- Jeg vil absolutt gifte meg. På den gode, norske tradisjonelle måten, hvor jeg går oppover kirkegulvet. Hehe. Når det gjelder barn, er jeg usikker. Jeg har absolutt ikke lyst på barn på nåværende tidspunkt, og ser ikke for meg at jeg får mer lyst iløpet av de 5 neste årene. Hvis jeg skal bli mamma en vakker dag blir det nok ikke før etter jeg har fylt 30...


5. Er du den samme personen i virkeligheten som du er på paradise? eller er det veldig mye som er klipt for å få deg til å framstille som en "annen" person?

- Jeg føler jeg blir fremstilt slik jeg er i virkeligheten, og det er jeg virkelig glad for! Det er så klart noe klipping som har blitt gjort, som kanskje har fått frem en annen side, men jeg kjenner meg selv igjen, og det gjør de som kjenner meg også! Jeg er omsorgsfull, positiv og glad i de rundt meg, og kommer dette frem på tv, har de kliåpet meg riktig :)


6. Husker du at du sa det som vises på tv?

- Som regel, men ikke alltid. Som f.eks da jeg var drita på Titanic-festen og den dagen med den drikkeleken vi hadde, som jeg ikke forstod en dritt av...hahah! Disse dagene husker jeg fint lite fra!


7. Har du noen tips til folk som har dårlig selvtillit og sliter litt med seg selv o.l? :)

- Dette vil jeg faktisk skrive et eget innlegg om, og det skal jeg gjøre om ikke lenge. Det er mange som henvender seg til meg og ønsker tips og råd til hvordan man kan være mer fornøyd med seg selv, og dette er et viktig tema å ta opp. Stay tuned!


8. Hva syntes du om jenter som står på longboard og snowboard og har swag style?:D

- Det synes jeg er super sjarmerende! Digger folk som er litt laid back, og ettersom jeg er sånn selv, kan jeg ikke si noe annet... Hihihihi


9. Er det sånn at dokker svare hvis noen skriv til dokker på facebook, sånn fans liksom? haha

- Jeg prøvde å svare alle i begynnelsen, men nå har jeg rett og slett ikke kapasitet. Jeg får ca 50-100 meldinger i innboksen hver eneste dag, i tillegg til e-mails, så jeg får dessverre ikke svart alle. Jeg skulle ønske jeg var superwoman, slik at alle kunne få en melding tilbake, men det blir rett og slett umulig for meg. Beklager virkelig! Igjen vil jeg si atbjeg øeser ALT dere skriver, og setter stor pris på hver og en av dere!!!!


10. Skal du på Hove festivalen?

- Ja... Hurraaaaa! Hove er helt magisk!

11. Digger klesstilen din. lurer på hvor du henter inspirasjon til den fra? har du noen store moteikon? du inspirer hvertfall meg :D

- Det er sååå hyggelig at jeg inspirerer dere! Jeg tar nemlig bare på meg det jeg føler for der og da! Er det helt krise, og jeg absolutt ikke klarer å kombinere det jeg har i klesskapet, tar jeg en titt på lookbook.nu for å hente litt inspo. Utover dette er det egentlig bare dagsform og humør som bestemmer hva jeg vil gå med...


12. Kan du vise hvordan du krøller håret sånn som du har det på bildet på siden på bloggen? Det er dødsfint!:D

- Ja det kan jeg selvfølgelig! Lager et innlegg om dette neste gang jeg krøller håret.


13. Liker du å synge? Hørte deg på PH og du var veldig flink!

- Haha... Synes du? Så koselig! Jeg synger faktisk en del når jeg surrer rundt hjemme, men det er ikke noe jeg er synes jeg spesielt flink til!


14. Hva liker du best ved Dennis, bortsett fra øynene så klart?

- At han er verdens snilleste gutt, som gjør alt han kan for at de rundt han skal kose seg og ha det bra! Han lager masse liv og det blir aldri kjedelig rundt Dennis. I tillegg er han veldig familiekjær, og det er herlig å se!


15. Liker du å feste?

- Hehe! Er det én ting jeg liker, så er det en god fest! Jeg elsker å samle gjengen til vors hos meg, danse på bordene og fortsette festen på byn. Er vel en liten party girl ;)

16. Hvordan så du ut når du var bare 14 år?( kanskje du har noen bilder, det hadde vi satt veeeeeeldig stor pris på) ;D

- Hahahaha! jeg så heeelt jævlig ut, rett og slett! Ihjelnappete øyenbryn og kort piggsveis med lilla skjær... Skjønner du eller? Forferdelig! Buffalo sko, miss sixty bukse og leggvarmere var også på plass! Ikkje brrraaa!


17. Fikk dere bruke mobil på ph?

- Nei det var strengt forbudt. Ergo, null kontakt med noen andre utenfor hotellet. Var helt sykt å ta første tlf etter innspillingen...


18. Savner du ph?

- Savner enkelte ting, som det fine været, rommet Dennis og meg bodde på og folkene... Samtidig er det deilig å være tilbake i virkeligheten!

19. Bruker du selvbruning? Isåfall, hvilken?

- Nei jeg bruker ikke selvbruning, og har aldri gjort det etter et meget mislykket forsøk en gang for en god del år siden... Hehe.


20. Hvem er forbildet ditt?

- Mamma! Verdens beste dame...

21. Hvilke type gutter liker du?

- Det skal være litt mann... En barsking med litt halvlangt hår og tattoveringer, da er jeg solgt... Hehe


22. Hva tenker du om at det er mange som ser opp til deg?

- Jeg synes det er helt sprøtt at noen kan se opp til en helt vanlig jente som meg, men i og med at jeg er "vanlig" blir det ganske bra på mange måter. Det er sunt at jenter har et forbilde som har beina godt plantet på jorden, masse selvironi, og det skal jeg love dere at jeg har. Ja, jeg har vært med i et tv-program og fått et "kjent" ansikt, men det er viktig å ikke la "kjendis"-statusen gå til hodet på en... Vi er jo helt vanlige folk vi, som alle andre :)


23. Har du no kontakt med stian nå ?

- Ja det har jeg. Vi møttes faktisk i Hemsedal i påsken, noe som var veldig koselig.


24. Hvor mange ganger har du og Dennis kysset?

- Hehe... Mange ;)


25. Hvilke verdier synes du er viktige her i livet?

- Det viktigste i livet er å ta vare på menneskene rundt deg! Si til vennene dine og til familien at "jeg er glad i deg"! Jeg synes det er viktig å få folk rundt meg til å føle seg bra, være inkluderende og positiv. Det finnes for mange pessimister her i verden, for mange folk som henger seg opp i bagateller og det negative, noe jeg ikke skjønner helt vitsen med! I livet er det også svært viktig å ha en jobb man trives med... Det er tross alt her man tilbringer store deler av livet. Smil til livet og livet smiler til deg... Enkelt og greit!

88 kommentarer

olseenfoto.blogg.no<3

12.04.2012 kl.22:48

Herlig, digger deg<3

Ida Marie

12.04.2012 kl.22:48

Veldig bra svart på alt sammen! Liker bloggen din, den er søt! :)

Ida Mari :-)

12.04.2012 kl.22:49

bra svart Kristin :)

Isidora

12.04.2012 kl.22:49

Du er kjempe motiverende Kristin! :)

Elsker bloggen din, jeg blir rett og slett glad og føler for å vise mer av meg selv etter jeg har lest den :)

kristin

12.04.2012 kl.22:49

Du svarer så bra, i like :)

Trine

12.04.2012 kl.22:50

kommer del 3 imorgen? :-)

Anjaa!

12.04.2012 kl.22:52

Kjempe bra svart!

Marte

12.04.2012 kl.22:53

Blir så glad av å lese det du skriver!! Digger hele deg, rett og slett :)

nathalie olsen

12.04.2012 kl.22:53

herlige svar! herlig blogg :)

Ane

12.04.2012 kl.22:53

Du og Dennis passer jo så sykt godt sammen.. Om dere hadde blitt sammen, hadde dere vært det søteste paret i hele Norge, helt klart. Dere er herlige, pene, snille og morsomme, begge dere. ♥

Sille

12.04.2012 kl.22:53

Bra svart! Eg digge deeg!<3 stilen din og alt!

hannee

12.04.2012 kl.22:54

kjempe bra svart!:))

morten johansen

12.04.2012 kl.22:55

Kristin digger deg !<3

Kaisa brovold

12.04.2012 kl.22:57

Va hindrer deg i å bli sammen med Dennis?:) heier på deg i PH! Digger deg :)

Sofie

12.04.2012 kl.22:57

Du er en utrolig herlig jente, håper bare det var du som vant, herregud, digger deg Kristin, Stay Turned på bloggen og sånn :D <3

olseenfoto.blogg.no<3

12.04.2012 kl.22:57

Hadde du og dennis blitt sammen, hadde jeg begynt å gråte fordi jeg blir overlykkelih, dere er sykt søte! Du svarer sykt bra forresten<3

tos

12.04.2012 kl.22:59

kan du svare meg på dette spørsmålet? jobber/jobbet du på urban på sundt? eller er det en som er lik på deg? ver så snill og svar!

Kristin Hagen<3

12.04.2012 kl.22:59

du har et veldig fint navn ;)

Ronja N.

12.04.2012 kl.23:01

Vil legge deg til som venn på facebook, men det står at du har for mange venneforespørsler^^ Jaja, liker svarene dine, og digger deg og bloggen din!:)) Du er super Kristin!<3

Veronica Bremnes

12.04.2012 kl.23:01

Hei Kristin! Datt plutselig innom her nå, og vil bare si at du har en utrolig flott blogg! Gode spørsmål og svar, fine bilder med bra klesstil, og sååå fin leilighet jo! Tror jaggu du har nok en fast leser. Du virker som ei fresh jente. Håper du har det bra :)

anonym

12.04.2012 kl.23:01

kommer del 3 i morgen?:)

Veronica S

12.04.2012 kl.23:08

Du var ikke så gale som fjortis Kristin. Du var motebevisst:P

Kristina Maridal

12.04.2012 kl.23:09

Elska bloggen din å ikkje minst dej, Kristin! :) Ej les bloggen din kvar bidige dag, å he dej som et STORT forbilde! Folk sei at de gjeng faktisk ikkje ann å ver perfekt.... men etter ej he sett episodene på paradise og på blogginga di så e de faktisk ikkje et anna ord å bruke på dej en " perfekt sa duu??" Å plis bli ilag me han Dennis! elska dokke to <3 ikkje rart du e forleska i dinna gutten der, å ikkje minst at han e forleska i dej :D Hils han å sei at han he utrulige fine aune! han e sikkert hørt de MANGE gonga før, men uansett! Iallefall når han kom inn på paradise så blei ej forleska me en gong! VELG HAN FOR FAEN!! ;) heia på de beste para på paradise, dokke Må vinne!! heia Dennis og Kristin! :D :D

sisterzz

12.04.2012 kl.23:10

Bra svart :)

martine 13år

12.04.2012 kl.23:14

Du er heldig du :) som har en mamma!

Min mor døde for 2 år siden.. :( Føkk kreft

Emilie

12.04.2012 kl.23:18

Hei igjen har sekkert kommentert noen gang no men OMG eg be aldri lei av og les bloggen din og eg har hatt nesten bære faste kleia på meg no i d siste men du har gjørt at eg har tørt og slippe meg fri i kreativiteten og eg sett og ser på ph og ting eg har sett her e ting eg ser der no:):) eg vis bloggen tell vænnan mine men de bryr seg ikke så mye:):) du e så kul som sakt og eg elsk bloggen din be aldri lei:):):):):):):):):):)( vist d e Nokka feilskreven e d Pga eg sett på ipaden og skriv )

instagram

12.04.2012 kl.23:18

Håper virkelig du svarer på dette spørsmålet i et innlegg , hva som helst innlegg !

Jeg vet mange lurer på om du og Dennis er sammen og det er dere jo ikke ..

men dere virker som litt mer en venner så jeg lurer på om det er en flørt mellom dere som kan bringe til mer senere ?

Digger stilen Kristin !!!

karogran

12.04.2012 kl.23:18

Fine svar, elsker bloggen din og deg!<3<3

Oline Bredeli

12.04.2012 kl.23:22

Hva står "vol" for? haha, fuck skjønner det ikke!

instagram

12.04.2012 kl.23:23

Håper virkelig du svarer på dette spørsmålet i et innlegg , hva som helst innlegg !

Jeg vet mange lurer på om du og Dennis er sammen og det er dere jo ikke ..

men dere virker som litt mer en venner så jeg lurer på om det er en flørt mellom dere som kan bringe til mer senere ?

Digger stilen Kristin !!!

Kamilla<3

12.04.2012 kl.23:25

jeg digger bloggen din og stilen din å alt...

jeg elsker å lese bloggen din:)

Jessica

12.04.2012 kl.23:30

Jeg liker svarene dine, de virker så kloke ;D

Takk for all inspirasjonen du gir meg!

Therese

12.04.2012 kl.23:32

Du virke rett og slett som ein heilt fantastiske person Kristin!

Stå på videre, du e ein inspirasjon te mange!!:)

-Therese :))

Inger

12.04.2012 kl.23:33

Veldig bra svart, Kristin :). Sjønne deg, får lizm ikke sakt det nok ganger! <3

anja

12.04.2012 kl.23:46

Du er ein utrulig god person Kristin :-)

Ser opp til deg!:-)

Camilla

13.04.2012 kl.00:09

Du er en fantastisk person, Kristin!! Ser så opp til deg! Heier på deg og Dennis på ph, dere måå vinneee! Og så bør dere virkelig bli sammen, for dere hadde vært det søteste paret i verden!! omg dere er utroolige sammen! :D <3

♥ annabelle

13.04.2012 kl.00:14

Haha, digger deg Kristin!

Har du ikke kontakt med faren din? ( Sorry om han er død ellernoe.. )

13.04.2012 kl.00:15

Er det sant at du har røpet at Dennis vinner paradise?

Charlotte

13.04.2012 kl.00:33

Du er bare rå du, Kristin! :) stil, utseende og personlighet! Dæven ta, bra bergenser! :)

Heier på deg, Skjønne, skjønne deg!

toljbokk

13.04.2012 kl.00:53

ka syns du om gutta / menn som blogge ?

Emilie

13.04.2012 kl.01:20

PLEASE SVAR PÅ DETTE:

Har lurt på dette her superlenge!! Og det er når er det dere blir "tatt ut" for å snakke foran kameraene. Som for. eksempel når det er parserimoni, og dere kommenterer hva som skjer der og da. Er det før eller etter det som skjer?

Lurer veeeeldig på det. Elsker bloggen din Kristin, heier på deg!! :)

Laura og Klara

13.04.2012 kl.01:23

En så god person som deg, skal en lete lenge etter. Du er en av grunnene til at det er verdt å følge med på Paradise. Du virker som en utrolig snill, omtenksom og jordnær person! Om ikke du og Dennis vinner årets Paradise, ser vi det aldri igjen! Hehe.

Janne

13.04.2012 kl.01:46

Du og Dennis passer ilag, dere er kjempe skjønne begge to<3

mine favoritter (Kristin og Dennis) :)

Er Dennis en som du kunne tenkt deg som kjæreste? ;)

Snakker du mye med han nå etter paradise?

Klem<3

13.04.2012 kl.02:08

Brae svar :-)

Hvem vinner paradise hotel?

Kommer Miguel eller Alexandra inn igjen?

Hedda L

13.04.2012 kl.07:20

du er så pen! og du virker så snill! (men det tor jeg og)

brae svar :) wow!

jeg er så missunnelig på b-venninnen min, fordi hun ser ut som deg!

karianne

13.04.2012 kl.07:43

Du er så fin kristin ,herregud du er så perfekt det er faen meg så uretferdig!

håvard

13.04.2012 kl.07:45

du svarer så morsomt, men hadde vært veldig morsomt med en videoblogg! :D

Aidana ~ Kommenterertilbake !

13.04.2012 kl.08:05

Kjempefine svar, kan du lage en video der du svarer neste gang ? ^^ <3

Sibel <3

13.04.2012 kl.08:11

Du inspirerer meg mye, Kristin <3

Martine

13.04.2012 kl.09:18

du inspirerer meg også! og utrolig bra svart! herlig jente er du..<3 jeg setter stor pris på deg! <3 og du er en fantastisk blogger, og heier på deg på ph! <3<3

Maja F.L

13.04.2012 kl.10:15

Jeg elsker deg Kristin! du er en stor inspirasjon for meg, både måten du kler deg og hvordan du er, du er en utrolig flott dame :D <3 hihi

Henriette

13.04.2012 kl.10:43

Herlige svar

Malene

13.04.2012 kl.12:38

SKAL DU PÅ HOVE I ÅR?? :D

Unknown

13.04.2012 kl.13:31

Bra svart. (:

Susanne

13.04.2012 kl.13:56

Det kommer vol 3 sant ?

Malin Seglem

13.04.2012 kl.14:07

Før dere kom inn på paradise bodde dere vel en annen plass , var dere sammen da , slik at alle kjente hverandre litt før dere kom inn?

er mye planlagt skuespill ?

Madelene

13.04.2012 kl.15:02

Når det kommer sånn at dere snakker helt alene, også er det paradise hotel i bakgrunn? går dere på et eget rom å sier det? dere må jo gå heile tia da :o

13.04.2012 kl.15:11

under parseremonien, når den som måtte dra, måtten personen dra med en gang liksom ? eller fikk de litt bedre tid ? fikk personen være med på festen etterpå?

Erle

13.04.2012 kl.15:35

Bra svart :) Jeg ser veldig opp til deg! Men hva fikk deg til å melle deg på?? :)

lise

13.04.2012 kl.15:39

hei.. Elsker stilen din <3

Hvordan fikk du øyenbrynene dine til å bli fine igjen?? du sa at når du var 14 år hadde du overnappet øyenbrynene din.. Det har jeg å og angrer veldig. Har du noen tips??

Julie

13.04.2012 kl.16:04

Utrolig bra svart!:)

jeg lurte på om Camilla har silikon ? Heier på deg og Dennis<3

Line

13.04.2012 kl.16:06

Hei! Digger bloggen din og deg! :) Må bare si du er en av mine favoritter på paradise hotel. Har et spørsmål! Dere kunne vel gjøre alt dere ville osv, uten om det dere fikk beskjed om, asså pandoras eske osv? :D

colorthoughts

13.04.2012 kl.16:57

Hva fikk dere kjøpt inne på hotellet?

Hva skjedde/hvor dro folk når de ble sendt hjem? (Siden Camilla ikke dro hjem)

Hva var det første du falt for med Dennis?

Kommer alle spørsmålene som ble stilt på pandoras på TV?

-Digger deg og bloggen din, du er helt rå!!

:D:D

13.04.2012 kl.17:00

Heihei!! Jeg lurer veldig på hvordan opplegget på paradise er når dere sitter i et "rom", og snakker/forteller om hendelser og andre ting til kamera.. om du skjønner hva jeg mener :D

Håper på svar!

Anna

13.04.2012 kl.19:40

Yes, Kristin skal til hove! :D

Mepa99:)

13.04.2012 kl.20:32

Har du noen kontakt med Dennis nå? Er det noe mellom dere?:D

Mari

13.04.2012 kl.21:33

Hvor ofte "skriftet" dere i løpet av en dag? Når dere sitter alene foran en sånn greenwall og snakker om det som skjer

Ida

13.04.2012 kl.21:53

Skal Dennis på Hove? :)

Rebecca

13.04.2012 kl.22:01

heia! :-) vil bare begynne med å si at jeg ELSKER bloggen din!

Du skrev på det ene spørsmålet om selvtillit at du skulle skrive et eget innlegg om det. Det ser jeg virkelig fram til, fordi jeg plages veldig med dårlig selvtillit. På skolen klarer jeg ikke å ta av meg ytterjakken uten at jeg føler meg ukonfertabel med det. Kan du gi noen tips til hvordan man kan øke selvtilliten, og hva man kan gjøre? Om hva man skal gjøre når folk gir deg stygge kommentarer? Andre bloggere skriver bare at man ikke skal bry seg om det andre folk sier, og bare overse de, men det er virkelig ikke så enkelt når man får stygge kommentarer slengt etter seg hver dag! Det gjør det ikke særlig mye lettere når det er noe man ikke kan noe for. Som for eksempel når gutter kommer og lager kløft, også roper de ut til hele klassen: " Se folkens, jeg har større kløft enn Rebecca." Det er ganske sårende.

Henriette!

13.04.2012 kl.22:36

Er du sammen med Dennis? Er du og Camilla fortsatt venner? Har du god kontakt med de som var med i PH?

tomine

13.04.2012 kl.23:22

FYSØREN! Jeg elsker bloggen din, den og du er så perfekt! Du har også gjort slik at PH har fått ett annet rykte på seg!

-Hva synes du om Justin bieber?

-Kan du se for deg Dennis og deg som man og kone i fremtiden? :D <3

13.04.2012 kl.23:32

til spørsmålsrunden:

- Har dere noe kontakt med videoteamet og "kelnerene" osv?

- Hvem er det som "passer" på dere når dere blir for drita, og egentlig hele tiden? Itilfelle brann osv.

- Er ikke det rart å høre din egen stemme på tv?

- Har du følelser for denniis, og har han følelser for deg, og viss begge har det. Hvorfor ikke bli ilag?

14.04.2012 kl.10:44

Du er dritkul og jeg har noen spm til:

-Inne på PH gikk du med sminke hele tiden? Jeg har ikke sett deg uten sminke, men så ut for at du lå med sminke på om natten osv. Hvordan funket dette?

-Hvor gammel var du når du ble full for første gang?

-Tips til hva man kan finne på med kjæresten?

14.04.2012 kl.11:56

Holder deg og Dennis på fortsatt?

Tror du det kommmer til å bli noe mellom dere?

Når var sist dere møttes?

14.04.2012 kl.12:54

synest du at du ligner på tuvaw?

Sarah

14.04.2012 kl.18:48

Hvis du og Dennis blir sammen i fremtiden og skal flytte sammen, hvor vil du bo med han?

(stavangeeeeer!!!)

Sarah

14.04.2012 kl.18:51

Hva skjer med de som ryker? Reiser de hjem og kommer tilbake til finalen, eller er de i Mexico hele tiden på et hotel elns..?

lillenina

14.04.2012 kl.20:13

Hvordan føler du med tanke på at du ligger blandt de 5 øverste bloggerne i Norge ? ;) Tror du at din deltakelse på PH har noe å si på antall lesere ? :x

kebrelo

14.04.2012 kl.22:07

Bra svart!

Btw, vi VET at du og Dennis kommer til å få barn i lag ( DET blir fine barn,det), og at dere kommer til å leve lykkelige alle deres dager :-)

Elsker bloggen din <333

15.04.2012 kl.10:57

Du sa at som 14åring hadde du Ihjelnappete øyenbryn, men nå har du veldig fine øyenbryn, jeg lurer på om du bare har latt øyenbrynene gro ut igjen? For jeg nappet øyenbrynene mine for noen år siden, og angrer hver dag! Men hvis jeg lar det gro ut, så blir det masse hår rundt som stikker ut, det er bare stygt...

Forresten, digger virkelig bloggen din, stilen din og selvfølgelig dialekten din :))

marit og grete

15.04.2012 kl.14:35

hvilket kamera bruker du?? :-)

Vilde

15.04.2012 kl.15:11

Begynte veldig nylig og lese bloggen din, og den har jeg falt helt for! Du er heldigvis en av svært få som klarer å skrive grammatisk rett så TAKK for det! Du er min favoritt på Paradise og var det fra dag én, no joke. Du er så jordnær og søt og virker som du har et veldig sunt syn på livet. Også setter du hele Paradise-konseptet i et godt lys, det skal jeg love deg. Du og Dennis :-)

Håper du tilfeldigvis tar deg en tur til Stavanger snart og tilfeldigvis sier i fra hvor du skal.

Men! Et lite tillegg her... Når ble Paradise spilt inn?

Kristine

15.04.2012 kl.22:54

Bra svar! Hvilken mascara bruker du?? :)

mia

16.04.2012 kl.21:20

heii, jeg bare lurte på om du trener mye? Siden du har en utrolig bra kropp!

Har du noen mage og rumpe øvelser? :)

Charlotte (Lotta)

16.04.2012 kl.22:10

Hei Kristin! <3

Digger bloggen din!

Jeg lurer på om du har noen tips på hvordan du kan nå oppmerksomhet til en du liker, selv om man er veldig shy og redd for å gjøre feil. Hva kan man gjøre?

Håper veldig på svar! <3

Jeg ønsker deg alt godt! Du er rå kul og den stiligste jeg vet om! :)

Klem Lotta! <3

cathrin

16.04.2012 kl.23:57

Så fin blogg du har der du faktisk skriver om ting, svarer og ikke bare skriver om tull og tøys. Kjempeflott at du skriver om selvtillitt. Min er ikke på topp akkurat nå, pga ting jeg har gjort i livet mitt føler jeg meg som et dårlig menneske, men jeg er med i Ammandaprosjektet som ble dannet av foreldre til et hjertesykt barn som ikke kunne leve særlig lenge, mormoren spurte personalet om hun kunne gjøre noe for Amanda og de sa at barna trengte sokker, tepper, votter og luer, hun satte i gang, og det gjorde moren og da hun kom hjem uten noe barn. Jeg leste om dette og gråt og syns de var fantastiske som strikket barnetøy når deres egen Amanda var dø. Jeg tenkte at dette ville jeg gjøre, s å j eg er ikke bare et dårlig menneske. Alle som tilhører et sykehus med prematuravdeling og vil strikke kan delta.Det står mer på nette om du søker på amandaprosjektet.Masse hjelp er det også å få om man lurer på noe.Da jeg var barn ble jeg mobbet på sk olen, jeg tenker at det er de som skal leve med det, 2 av dem ble l ærer og de skal lære om mobbing og vite at de h ar gjort det. En av mobberne ba meg om unnskyldning på en klassefest, da sa jeg at det er klart det gjorde vondt, men at et barn ikke ser helt konsekvensene av mobbing, og at vi er voksne nå og at jeg hadde lagt det bak meg.

cathrin

17.04.2012 kl.00:04

Til Rebekka

Disse guttene har kanskje deler av kroppen sin som de er usikre på/ ikke fornøyd med, og så er det å mobbe deg en måte å takle det på? Det fins også damer med veldig store bryst som har problemer med det pga nakke, skuldre og hodepine, jeg kjenner mange som har operer sine mindre, og damer som ikke kan kjøpe seg en bluse, men m å gå i megastore telt av t shorter. Selv har jeg en arm som har arr og ikke kan strekkes ut, har fått noen kommentarer på den, når det er varmt har jeg t shorte og en dame sa at jeg ikke burde vise meg ute med den. Jeg sa at jeg var ute hver dag, og kledde meg som jeg ville og om hun ikke tålte se det kunne hun være hjemme og l ære seg litt folkeskikk. Om noen ikke takler armen min som er slik så er det deres problem, ikke mitt.

17.08.2015 kl.15:25

Fine negler!

Skriv en ny kommentar

hits