SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - VOL.11. Hva tenkte du om at Dennis hadde lagt roser over hele rommet, for du virka ikke så utrolig begeistret, haha :)

- Det var veldig søtt gjort, men jeg hater for mye romantikk. Jeg er ikke så begeistret for den slags, og det der var litt i overkant for min smak. Hehe! Samtidig så satt jeg veldig stor pris på innsatsen han hadde lagt ned i det, og jeg ble veldig sjarmert. Reksjonen blir litt annerledes når man har høy promille, og dere så vel alle at jeg var på en kjempe snurr. Haha! Jeg fikk takket Dennis senere på kvelden, og takker han igjen i kveldens episode :) Så ikke vær skuffet folkens...


2. Er du mere usunn eller sunn?

- Det forandrer seg fra uke til uke. Prøver å holde meg til et sunt kosthold, men synes det kan være vanskelig...


3. Hva slags musikk hører du på? Rock, pop, osv

- Jeg hører på masse forskjellig, men kanskje mest pop.


4. Hvor lenge varte egentlig Pandoras eske? er det sant at det varte i hele 9 timer? isåfall, var ikke det utrolig slitsomt ;o

- Det er ikke sant at pandoras varte i 9 timer, men det kunne ta ca. 2 timer å spille inn en runde med pandoras eske.


5. Hvorfor er egentlig alle så deppa og kjipe på hotellet? eller var. Var det fordi Camilla røk ut? Og hvorfor i huleste hadde Dennis og Alina lyst til å dra hjem?

- Vi var egentlig ikke så fryktelig deppa som det ser ut til. Man blir litt slått ut i varmen og i tillegg var vi litt klein etter festene. Husk på det at et helt døgn skal kortes ned til 40min, så det er mye annet gøy vi faktisk gjør, som ikke blir vist på tv. Hvorfor Dennis plutselig skulle reise hjem, skjønte jeg ingen ting av. Tror han bare hadde en litt overdrevet reaksjon på et tidspunkt. Man blir litt rar av å være der inne, uten kontakt med omverden, og følelser og den slags forsterkes så til de grader.


6. Hva jobber du som?

- Jeg jobber som salgssjef for et norsk designermerke. Jobben min består bl.a av mye reising rundt i Norge og utvide kundelisten. Jeg har med meg kolleksjonen på tur og selger inn produktene til kundene våre. Fantastisk jobb, som jeg stortrives i!


7. Hva syntes du om Alina?

- Alina er en veldig koselig jente! Hun kan dessverre virke litt kjip på tv skjermen, men hun er bare god. Hun var der for å spille, men det er ingen ting vondt i henne. Jeg liker Alina veldig godt!


8. Leser du absolutt alle kommentarene du får?

- Ja! Hver eneste en av dem. Det er svært viktig for meg at dere alle vet at jeg setter utrolig stor pris på det dere skriver, selvom jeg ikke får svart alle. Jeg har rett og slett ikke tid eller kapasitet til å gi hver enkelt et svar eller en kommentar tilbake, så derfor kommer det innimellom et eget innlegg hvor jeg gir dere en felles takk! Dere er unike!


9. Hva skjer hvis du eller en annen deltaker røper hvem som vinner Paradise?

- Det er strengt forbudt og et brudd på kontrakten. Derfor er det absolutt ingen vits i å spørre meg om hvem som vinner, for det kommer jeg ikke til å svare på... hehe


10. Hvor i Bergen kommer du fra?

- Jeg kommer fra Fana.


11. Har du en utenlansk bakgrunn?

- Nei. Veldig mange om lurer på det, og jeg skjønner jo at man lurer siden jeg har ganske mørkt hår og mørke øyne. Men er nok 100% norsk :)


12. Kan du noen andre språk?

- Jeg forstår godt dansk og kan snakke det i liten grad. Ellers kan jeg selvfølgelig engelsk flytende. Både skriftlig og muntlig. Kunne ønske jeg kunne noen flere språk, og fransk er vel det språket jeg virkelig har lyst å lære meg!


13. Hva gjorde dere på i Paradise på fredag, lørdag og søndager? Hvor lå dere over da?

- Dette er en gjenganger på spørsmålsfronten. Som jeg har nevnt tidligere, så er det ikke noe som heter helg i Paradise-verden. En fredag for dere her hjemme ble en mandag for oss, hvis der skjønner hva jeg mener. Altså... Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag (mandag), lørdag (tirsdag), søndag (onsdag), mandag (torsdag) o.s.v.... Vi dro naturligvis ikke ut av hotellet i helgene... Det ville vært bortkastet tid, og mye man hadde gått glipp av på tv. Så nå er jeg spent på om jeg klarte å forklare meg ;) Hehe... Skal jaggu ikke være enkelt!


14. Har Nina og Tommy noe på gang, så det sånn ut når du var der?

- Hehe. De har ingen ting på gang så vidt jeg vet... Men de var litt på flørteren inne på hotellet. Søtt!


15. Var de som vasket på hotellet noen gang i veien?

- Nei, aldri... De sto av og til å sniktittet fra vinduet på kjøkkenet og fniste litt da de så gutta i bar overkropp. Haha...


16. Hvor mange ganger til dagen spiste dere?

- Vi hadde tre måltider, og tilgang på annet snacks og smørbrød utenom frokost, lunch og middag.


17. Fikk jentene velge rom i begynnelsen, eller sa de hvilket rom dere fikk?

- Vi ble tildelt rom av produsentene.


18. Var du fornøyd med rommet ditt?

- Jeg var veldig fornøyd med rommet mitt. Akkurat det rommet jeg håpet jeg skulle få! Jeg elsket å kunne sitte i døren med beina i bassenget. Det der ble liksom sonen til Dennis og meg, og hadde fast rutine på å alltid sitte der før vi la oss...


19. Hvem likte du best av Camilla og Christina på Hotellet?? Jaaa.....Camilla kom inn igjen så søt du var med henne

- Likte begge to like godt, men Camilla var hjertet mitt! jeg ble så glad i henne, så dere kan jo bare forestille dere hvor glad jeg ble for å se henne igjen! Begynte jo å grine av glede, jeg... Hehe


20. Svarer du på alle mailene du får, har nemmelig sendt til deg men ikke fått svar, så håper du svarer :-)

- Jeg prøver så godt jeg kan, men det blir en fulltidsjobb i seg selv å sitte å svare på mailsene jeg får. Når det kommer ca 50 mails om dagen, er det vanskelig å få svart alle så fort som jeg skulle ønske. Jeg leser dem alle sammen, og blir veldig glad når jeg får sånne hyggelige mails av dere! Det varmer mitt hjerte og gjør dagen min komplett!


21. Jeg er en jente på 14 år 1.70 høy, og veier 66 kg, syntes du eg er tykk?

- Definitift ikke!!! Du høres helt perfekt ut! Akkurat slik man skal være :)


22. Hvor er de rosa solbrillene dine i fra?

- De er fra Vans. Kjøpt på Urban!


23. Hvilken by foretrekker du. Oslo eller Bergen?

- Jeg elsker Oslo, og for øyeblikket er det ingen andre steder jeg heller vil bo. Samtidig vil Bergen alltid stå mitt hjerte aller nærmest, og jeg er ganske sikker på at det er der jeg kommer til å ende opp til slutt.


24. Måtte dere ha med dere alt selv på PH? Eller var det enkelte ting som dere fikk.. Som for eksempel sminkefjernere, q-tips og andre sånne småting som man ikke akkuratt kunne ha med masse av?

- Vi fikk det vi trengte av slike ting da vi gikk tom, og jeg måtte be om bl.a shampo, sminkefjerner og hårspray.


25. Liker du Dennis?

- Hehe. Ja! Jeg liker Dennis veldig godt, og vi har en veldig god kontakt. Vi snakker sammen flere ganger i uken og jeg er blitt veldig glad i han. Vi er dog ikke sammen, som flere tror. MEN... Det kan jo være der blir noe etterhvert... Hehe... Da lover jeg isåfall å gi beskjed til dere!


25 nye svar på spørsmålsrunden kommer i morgen! Stay tuned fine lesere...


Love love

170 kommentarer

annikensliv

11.04.2012 kl.21:11

På paradise hotel (tidligere episode) så sang du, hørtes ut som du sang veldig fint! Er du flink til å synge? (:

erikawskille2

11.04.2012 kl.21:14

Awe, dere er så skjønne sammen ! <3

mari

11.04.2012 kl.21:15

det var bra du svarte på det spørsmålet om fredag, lørdag og søndag! har alltid lurt på det, haha.

Er det sant at det klippet av Miguel der han stod å gråt så mye var veldig klippet? var ikke det kleint at han stod å gråt så mye, mens dere bare satt der? haha, virket så utrooolig kleint!

Linn

11.04.2012 kl.21:16

Heier på deg Kristin! Du virker som ei utrolig livlig og sprudlende person. Du og Dennis må være det søteste som finnes. Dere ender nok opp sammen til slutt ;)

Sabrina Torkelsen

11.04.2012 kl.21:17

kjempebra svart kristin ! <3

håper virkelig du og dennis blir sammen :)

♥ Emilie

11.04.2012 kl.21:17

Veldig bra svart!

Du og Dennis hadde vært det perfekte par! Håper det skjer noe mellom dere snart, hihi :)

Kornelia Kjær

11.04.2012 kl.21:18

Du er så nydelig, Kristin! Dritbra stil, og rett og slett en flott jente!! Fast leser:)

Natalie

11.04.2012 kl.21:18

kjempe bra svart!!

Gleder meg mye til resten av svara !!!

-Du er BEST!!!

Løv

Starright.blogg.no

11.04.2012 kl.21:19

Aww... Du og Dennis er så søte sammen <3<3:D

synnemtn

11.04.2012 kl.21:19

Håper dere blir sammen til slutt! Dere er kjempe skjønne sammen <3

Haha, lykke til <3

Silje Engeberg

11.04.2012 kl.21:19

du og dennis er sååå søte sammen!!

Cathrineni

11.04.2012 kl.21:20

Du & Dennis er supersøte sammen! ü

Ingvild

11.04.2012 kl.21:21

Du er virkelig verdens herligste deltaker på paradise noensinne! Min favoritt uten tvil, og det at du er fra beste byen Bergen er bare rått. Elsker klesstilen din og hele deg, mitt nye forbilde :)

Marlene :)

11.04.2012 kl.21:21

Dere er perfekte for hverandre! bli sammen, dere kommer til og ha det beste forholdet på laaang tid som (kjendiser)

elsker deg, kristin, du er er virkelig et stort forbilde for meg!

Hedda

11.04.2012 kl.21:21

Bra svar!

Håper du å Dennis blir sammen!! :)

Becca Alexandra

11.04.2012 kl.21:21

Har du ikke lov å si hvem som vant til foreldrene dine engang? :)

Anna

11.04.2012 kl.21:22

Jeg er en ganske sånn.. tjah Outsider? er 14.. elsker stilen din, har ganske dårlig råd hjemme så jeg lurt på hvor man kan få kjøpt slike kule klær litt billigere..?

Linnea

11.04.2012 kl.21:22

Håper det blir Dennis og deg!<3

Heier på dere! :'D

ingrid

11.04.2012 kl.21:23

Først og fremst vil jeg bare si at bloggen din er fantastisk, og du virker som en helt utrolig person både på tv og på bloggen. Du er ett så synsykt bra forbilde for ungdommer, og jeg er så inspirert av bloggen din. Klesstilen din, alt egentlig!! Liker at du liksom kombinerer med litt avslappet stil samtidig som du er egentlig pyntet. Du er bare helt utrolig! Ikke stopp å blogg, etter PH, du må fortsette!! Vil også bare si at du og Dennis er så fine sammen! hehe :-) digger bloggen din og deg! Team Kristin og Dennis :D

Isolde

11.04.2012 kl.21:23

Du og Dennis er så sinnsykt søte sammen, loveyoutwooo<3

Kamilla

11.04.2012 kl.21:23

Bra svart! :) du er best! :D

11.04.2012 kl.21:23

jeg er en jente på 14 år er 1.64 høy å veier 45 kg

er jeg under eller over vektig eller eg jeg norml, for venner og mamma sie at jeg er alt for tynn! men jeg hadde nesten spsiseforstyrelser for en stund tilbake, men så klarte jeg å spise mer hver dag! :)

Tuva<3

11.04.2012 kl.21:24

Brae svar! årh digger deg vikreliig! Du er awesome!:D<3
du e såå fin! heier på deg og dennis på PH!! kan du plis sjekke innom min blogg!? hadde betydd alt!!! <3

Andrea

11.04.2012 kl.21:25

Du har en kjempe fin blogg, elsker stilen din! Og deg og Dennis er kjempe søte, hadde vært så søtt om det hadde blitt noe mellom dere! :-D

<3 sofie

11.04.2012 kl.21:25

elsker deg og dennis , dere er perfekte sammen ! <3 <3 <3 <3 <3

abelone

11.04.2012 kl.21:26

Hei, fine kristin! du og dennis er så utrolig søte sammen! håper dere ender opp sammen! :)<3

Jessica

11.04.2012 kl.21:26

Tausen takk! fikk svar på så mye alt nå!

Dere to er så søte sammen :)

Sevval

11.04.2012 kl.21:26

Kjempe bra svart!

Digger deg!

Emilie L<3

11.04.2012 kl.21:26

Damn, du og dennis assa<3

Dokker e skapt for hverandre<3

emma

11.04.2012 kl.21:27

Du svarer så bra! Jeg vil bare si at jeg synes du virker som en skikkeli herlig person :) Og du og Dennis er bare helt sykt søte sammen, dere fortjener hverandre, jeg digger dere begge to. Håper dere blir sammen en gang i fremtiden! Digger deg Kristin <3

KajaRingereide♥♥

11.04.2012 kl.21:27

Digger bloggen din, det hadde vært hyggelig med en kommentar på bloggen min da!

Men jeg bare lurte på om hvordan du lagde designet ditt, det var veldig fint! <3

Marthe

11.04.2012 kl.21:29

Heier på deg Kristin!! veldig brae svar!

Du e sykt pen,søt og nydelig! elsker bloggen din! og du og dennis passer utrolig godt sammen!!! :-D

Vilde Wigum

11.04.2012 kl.21:29

Fine svar !<3 Men hvorfor kommer sidemenyen din nederst på bloggen, når man trykker på hvert enkelt innlegg?<3

11.04.2012 kl.21:30

hva syntes du om miguels reaksjon da han måtte skjekke ut?

når man må skjekke ut av hotellet drar man hjem til norge eller oppholder seg på et annet hotell i mexico?

Malin

11.04.2012 kl.21:30

Så utrolig bra svart :)

Jeg heier på eg og dennis på paradise :* har gjort det siden

Første dag <3. Elsker bloggen din og ikke minst, stilen din!

Jeg har instagram: amandastaar, kan du followe meg? Det ville

Betydd såååååå mye ;* elsker deg <33

Mari H

11.04.2012 kl.21:30

Bra svar! Liker at du er så ærlig, og tar vare på leseren dine. :-) Du er super!

Fanatype

11.04.2012 kl.21:30

Hvor i fana kommer du fra?

Ronja

11.04.2012 kl.21:31

Det er bare en ting jeg lurer på.. går det an at 3 gutter hadde gått til samme rom når de skulle velge hvem de ville dele rom med?

Ida

11.04.2012 kl.21:32

Elsker at du er så åpen, ærlig og direkte! Når man leser bloggen din så føles det som om man allerede kjenner deg, fortsett sånn! Fast leser :D

Mari <3

11.04.2012 kl.21:32

Haha <3 Du og Dennis er det søteste parret jeg har sett ever ! PÅ PH så ser det ut som dere er veldig glade i hverandre <3

Hanne

11.04.2012 kl.21:33

Når er det dere filmer inn at dere snakker forran kameraet alene? Lurer virkelig på det! : )

Silje :)

11.04.2012 kl.21:34

digger deg!! nå skal jeg se på dagens episode, hohohoh! :))

karogran

11.04.2012 kl.21:35

Fine svar:-D

Kathrine

11.04.2012 kl.21:36

Du og Dennis er verdens søteste! :)

Susann Mørkve Crook

11.04.2012 kl.21:38

Elsker bloggen din & DEG!

!!!! - > Og stilen din, WOW. Har ikke ord! Fineste stilen i hele NORGE! mener det :):):)

DIGGER DEG! biiiiiiig love <3.

klem meeeeg :)

Hanne Lisa

11.04.2012 kl.21:43

Haha, dette er litt merkelig! Hver gang jeg leser bloggen din hører jeg det som om du snakker! Den utrolige bergenser-dialekten din! Til og med nå mens jeg skriver hører jeg du snakker ordene! Merkelige greier :D

Veronica S

11.04.2012 kl.21:44

Har spørsmål til deg Kristin;) haha... Vi gikk jo i klasse sammen, synes du jeg var nerd?? haha? utrolig dumt spørsmål, men jeg lurer:P

OdaStor

11.04.2012 kl.21:45

Bra svart !

Du er seriøst forbildet mitt på alt.

Utseende, klesstilen og mest personligheten!

Hadde likt å ha deg i familien!

HFC - Helene Frida Cecilie

11.04.2012 kl.21:47

krysser fringrene for at du og dennis vinner ! beste paret :D

Lilja

11.04.2012 kl.21:47

Åhh,dere er alt for perfekte sammen , dere må bli sammen en dag!!<3 jo også er spørsmål til i morgen eller noe ,aha har du godt kontakt med nina i virkeligheten eller er det camilla og christina du har best kontakt med? og ble du god venn med iselin? digger bloggen din sykt!!<3

Hanna ♥

11.04.2012 kl.21:47

Fine svar. :)

Utrolig søtt bilde!<3

Nora

11.04.2012 kl.21:47

du og dennis er så utrolig søte sammen!<3 elsker bloggen din! du har utrolig bra stil :-)

Kari Brekken❤

11.04.2012 kl.21:49

Bra svart ! Du og Dennis er såå søte på ph :-)

gina

11.04.2012 kl.21:51

du og dennis er så søte sammen! håper det blir noe i fremtiden :-)

Maren Pisani

11.04.2012 kl.21:51

Kjempe bra svart!

skjønt bilde! :)

Tuva

11.04.2012 kl.21:59

Du er virkelig en fantastisk person, en inspirasjon for mange! Å, elsker Bergensdialekta! Fine svar, håper dere kommer enda nærmere etterhvert, for dere er virkelig søte sammen! Dennis og Kristin, you 2 rock.

Charlotte

11.04.2012 kl.22:00

Sånn som jeg har sett dere på tv synes jeg dere passer perfekt sammen, men som personer utenfor alt dette paradise stryret. Håper jeg dere er lik som på tv, for da er dere definitift perfekte for hverandre! <3

Anonym

11.04.2012 kl.22:02

Ahh, endelig en toppblogger som er naturlig! Du er et forbilde for mange Kristin! :-)

Vilde

11.04.2012 kl.22:04

Hvor har du kjøpt dongeri vesten din?? Den er kjempe kull !!!!

11.04.2012 kl.22:06

Hvor har du kjøpt genseren du hadde på pandoras idag???:)

11.04.2012 kl.22:09

Hettejakken***

Anette Melheim Jensen

11.04.2012 kl.22:11

ååh, du og Dennis er seriøst perfekte sammen! det er så søøøøtt.. håpe det blir noke :):) du er forbildet miiiitt!

11.04.2012 kl.22:17

Jeg er ca 155 høgt og veier 70 kilo er jeg tykk?

Nina

11.04.2012 kl.22:24

Kjempe bra svart :) Og utrolig bra at du svarte så fort. Det er veldig gøy å lese bloggen din, når du oppdaterer så ofte, så fortsett med det.

Du virker som ei utrolig snill jente, og deg og Dennis er jo bare supersøteee :D

june

11.04.2012 kl.22:29

Å se smilet ditt lyser virkelig opp enhver dag! <3

Amalie

11.04.2012 kl.22:31

Hva synes du om Iselin? Stakkar, hun virker jo snill selvom hun er litt ''blond''..

Anne Malin

11.04.2012 kl.22:34

Du er sååå flink til å blogge og svare! Blir skikkelig imponert, for hver gang jeg er innom her så er det ett nytt innlegg! Stå på videre! Elsker bloggen din! :-)

Melissa

11.04.2012 kl.22:35

Du er virkelig forbilde mitt!! Du er utrolig søt, og alt!! Håper det blir noe mellom deg og Dennis!! :D

Line

11.04.2012 kl.22:36

åå du er så sykt flink til å svare på spørsmålene! når jeg leser bloggen din så hører jeg stemmen din inni hode mitt liksom! haha du har drit fin stemme!

friiduz

11.04.2012 kl.22:41

du å dennis e så søte sammen! :D bor dåkke i nærheten av hverandre? digge deg Kristin!! :D

Martine

11.04.2012 kl.22:41

kristin, du er en utrolig nydelig jente. du skriver så bra, og har nydelige bilder. jeg kommer til å lese bloggen din hver dag etter paradise hotel også. <3 jeg bare digger den. og jeg leser den tusen ganger hver dag nå. <3 jeg heier på deg og dennis på ph. <3 og jeg håper at dere blir sammen <3 dere er bare så søte. <3 dere er faktisk et perfekt par! et par som er skapt for hverandre. dere er så fantastiske begge to! jeg digger dere! herlige ! <3 ha en nydelig kveld videre. du fortjener det beste. og er så glad for at du er med på ph i år. <3 stå på! Masse gode tanker sender jeg deg! <3 Klem fra Martine

Vilde

11.04.2012 kl.22:42

Til: Jeg er ca 155 høgt og veier 70 kilo er jeg tykk?

Ja, du har en BMI på over 29, som vil si du er overvektig da den normalt sett skal ligge på 19-25

Henrikke

11.04.2012 kl.22:56

Håper serriøst deg og denneis vinner! Det fortjener dere, heier sikkelig på dere! Håper du har hatt en kjempe fin dag!:)

Tina

11.04.2012 kl.22:57

Når har du bursdag?

Inger<3

11.04.2012 kl.22:59

Bra svart Kristin! :)

Deg og Dennis er så utrolig sjønne sammen<3 Digger dere begge<3

Du er jo så glad, sprudlende og sjøn jente, en sånn som alle skulle hatt! Heldig han Dennis da, og du da som har han! ;P <3

Må si jeg ser veldig opp til deg! <3

Hannah

11.04.2012 kl.23:00

For en herlig person du er :)

Mariell

11.04.2012 kl.23:01

bra svart..

men jeg har spurt flere gang om disse to spm.. men får aldri svar !! så håper virkelig du svarer på dem nå !

>Hvor mange år er dennis? høres ut på måten du sier det på tv at han e sånn 20 å du er liksom 35 elns.. siden du sier at han er i 20 årne osv.. :P

>Var det noe som het "klokke" på paradise? fikk dere lovt og ha klokke med eller var detpå veggene?

>Er du og Dennis enda forelsket ? eller har følelser?

Guro

11.04.2012 kl.23:05

Kunne dere stille så mange spørsmål dere ville på pandora?

Er Dennis flink til å kysse?

Hvordan er det å se seg selv kline på tv?

2 positive og 2 negative ord/setninger om

Tommy

Dennis

Are

Stian

Andreas

Kristian rene

Miguel

Iselin

Alina

Christina

Camilla

Nina

Aleksandra

Kan du gi tre eksempler på ting du ikke liker ved deg selv og fem på hva du liker ved deg selv?

Hvem på PH følte du at du fikk best/dårligst kontakt med og hvorfor?

Hva gjorde dere på dagen? Annet enn å bade, ha flasketuten peker på, stillere og boksen går?

Hva gjør du når du skal slappe ordentlig av?

Hvordan er den perfekte date?

Fem ord for å beskrive deg som person?

Kan du snart lage en videoblogg, holder ikke å høre stemmen bare på paradise!! Du er så kul Kristin!!

Nora<33

11.04.2012 kl.23:06

Dennis og du er så søte sammen!<3 du har en super blogg og jeg leser den vær dag! :)

johanne

11.04.2012 kl.23:06

digger deg, kristin!

jeg har aldri, aldri hatt et stilikon eller noe slags før, men det er et eller annet ved deg som er skikkelig spesielt! elsker bloggen din og digger deg! veldig rart å endelig ha et stilikon og på måte en man ser litt opp til og..!

<3

Silje Merete

11.04.2012 kl.23:12

Jeg elsker deg, Kristin! Du er en så fin jente og ser ut til å være positiv 24/7 og er som en ''mamma-vennine'' (hvis du skjønner) haha! Skulle ønske at det fantes en mini versjon av deg på en alder av 15 år som jeg kunne blitt kjente med og som bodde ved meg..... :P

Henriette

11.04.2012 kl.23:15

Først vil jeg bare si at jeg digger deg, men har et litt random spørsmål som jeg håper du tar med i morgen!

- Føler du at bergensdialekten din ble påvirket av de andre deltagernes dialekt siden du er den eneste fra Bergen?

Det var det, håper du og Dennis vinner!

Julie

11.04.2012 kl.23:16

Tidlig at du er fra Fana. Kommer derfra jeg også! :) du virker som en sykt herlig jente Kristin og føler at jeg virkelig kjenner deg <3 hehe. bra at det er en skikkelig god bergenser med i Paradise ! Heier på deg<3

11.04.2012 kl.23:17

hva er det du liker best ved deg selv og minst ved deg selv og hvorfor?<3

det fineste komplimentet du har fått?<3

Ingrid

11.04.2012 kl.23:22

Jeg har aldri sett opp til en person på denne måten før, både stil og personlighet, men det forandret etter at jeg så deg på tv og begynte å lese bloggen din! Alt ved deg er så ekte og du virker som en utrolig god venn og en som kan tilpasse seg mange og få dem til å føle seg godt tatt i mot! Jeg liker deg virkelig godt, stå på du kule bergenser!

Maiken H

11.04.2012 kl.23:22

Utrooooolig flott blogg! og utrolig flott utstråling og flott klesstil :-)

Jordnær og flott jente, ønsker deg og Dennis det beste :-D

Isidora

11.04.2012 kl.23:24

Jeg digger at du sa rett og slett bare "JA, det har jeg." På pandoras eske idag! Fortsett å vær deg selv Kristin, du har en kjempe kul personlighet! :)

Henriette

11.04.2012 kl.23:26

hehe, glemte å spørre om 2 spørsmål :

- heier du på brann, føler du med på kampene?

- er du stolt over å være bergenser? :D

Monica Lindstad

11.04.2012 kl.23:30

Du å Dennis er så søte saammen :)

johanne

11.04.2012 kl.23:37

Ahaaaaa så du mener er at dere hadde liksom ikke pause også begynte en uke? Det bare fortsatte i firedagersrytme liksom?<3 Ahaaa, haha <3

Hva tenker du om at Nina som studerer juss var på paradise?<3

Malene

11.04.2012 kl.23:38

jeg vil bare si at jeg elsker stilen din, og ikke minst dialekten din :)

og at jeg håper du vinner/(vant) ph ! heier på deg!

Terese

11.04.2012 kl.23:41

Du er ett godt forbilde, Kristin :)

Arina

11.04.2012 kl.23:42

Jeg digger deg så utrolig mye inne på PH! Du er så rettferdig mot alle, snakker ikke dritt om noen i det hele tatt og spiller spillet på den riktige måten! Du og Tommy er de mest rettferdige der inne, og du og Dennis er jo veldig søte da! Heier på deg, håper du og Dennis vinner! :D

Anonym

11.04.2012 kl.23:50

Jeg er 13 år, nesten 1.70 og veier 48-49 kg. Er det normalt eller unormalt? Eller, hva syns du? :) vær ærlig :)

Katrine

11.04.2012 kl.23:53

elsker bloggen din! tror nok du og dennis blir sammen til slutt! et lykkelig paaarrr <3

Silje

12.04.2012 kl.00:35

Du virker som et bra forbilde for mange. Digger stilen din. Liker også at du er så ærlig, på PH blir du framstått ganske bra, en som bryr seg å tar vare på de andre. Morsomt å se alle festene deres på PH, haha ;)

Susanne Eines

12.04.2012 kl.01:01

Du er bare helt sykt inspirerende, selvom sikkert sykt mange allerede har sagt det til deg! Men jeg må bare si det til deg, for du fortjener så sykt å høre det :-D Du og Dennis er så utrolig søte sammen, jeg blir så glad av å se på dere, utrolig gode svar forresten!

Madelen

12.04.2012 kl.01:29

Hva syntes de nermeste i familien din om at du skulle bli med på paradise hotel?

Håper du og Dennis vinner! :)

12.04.2012 kl.02:51

har du noe utdanning?

Unknown

12.04.2012 kl.07:08

Veldig bra svart. Tenkte meg det var slik med dagene på Paradise Hotel. (:

lovejenny♥

12.04.2012 kl.07:15

Ahh, utrolig fine svar Kristin. Modige pening!

Du og Dennis er til å bli in love med! Søtinger! :)

charlotteee

12.04.2012 kl.07:48

Dere er så utrolig søte sammen! :) <3

Mia

12.04.2012 kl.08:10

Brae svar! : - )

12.04.2012 kl.08:22

Hei!

Om du kan være så snill å følle meg på instagram?

Jeg heter "malensh97" !

Lise

12.04.2012 kl.08:38

Så gøy at du likte det dennis gjorde for deg, for jeg syntes det var kjempesøtt! Dere er skapt for og vere sammen, og forresten så diger je dei :-) koser meg hver gang jeg ser på paradise!

johanna

12.04.2012 kl.10:00

jeg blir så glad av å tenke på deg og dennis! dere er så søte sammen!

Jeg synes både han og deg er nydelige personer, og jeg hadde blitt SÅÅÅÅ glad på deres vegne hvis dere ble kjærester.

Malin R.

12.04.2012 kl.10:38

Jeg digger deg i paradise! du og dennis er det søteste paret der inne, men det regner jeg med at du hører så ofte ;p

Uansett! jeg lurte på om du har noen tips til å bli en god blogger, for dette er den beste bloggen jeg har lest og vet om! :D

Karoline

12.04.2012 kl.11:18

Måtte dere betale noe for å være med på PH? :) Isåfall, hvor mye?

Digger deg og Dennis btw!! :)

Ingrid

12.04.2012 kl.11:20

Kan ikke få sagt hvor mye jeg ser opp til deg! Du er så skjønn! Også er vi begge fra Bergen!! Stolt av å være fra samme by som deg.

heidiiiii

12.04.2012 kl.11:50

jeg er en stor fan kristin ser opp til deg :D

victooriaaaa

12.04.2012 kl.11:56

Pen du eeer ♥

Susanne

12.04.2012 kl.12:15

Hva skjedde med folka som ble sendt ut? fekk dei reise hjem til Norge med engang eller måtte dei være der til innspillingen er ferdig? :))

ellen

12.04.2012 kl.12:53

Du er utrolig pen, kjempemorsom, dritkul stil og snill.. Du er rå! ♥

helene

12.04.2012 kl.13:32

Dokker er bare så utrolig søte sammen <3 ps: heier på dokker begge :)

Therese

12.04.2012 kl.13:42

Hei!

Jeg ville bare fortelle deg at jeg digger stilen din!

Har selv en veldig enkel og ganske kjedelig stil, bruker veldig sjeldent farger.

Paradise-seer.

12.04.2012 kl.13:47

En ting jeg lurer på: Du sier hele tiden på tv at du ikke var der for og spille spillet, men likevel så snakket du med mange av deltagerene der inne om hva som burde gjøres for og beholde deltagere som du likte, er ikke det litt dobbelmoral? Det ser ut som du virkelig var med på og påvirke spillet til din fordel...........

En som har Kristin som forbilde

12.04.2012 kl.13:51

Kjempefine svar, Kristin!:) heier på deg og Dennis, og har gjort det fra starten av!

Men hvis jeg kan herme litt, jeg er 13 år, 157 høy og veier 39 kg.. er jeg tjukk?

12.04.2012 kl.14:16

ser at dere fikk shampoo og sånne ting, men fikk dere snus og røyk?

;D

12.04.2012 kl.14:22

Hva skjedde når dere jenter ble tommer for bind å tampong? Fikk dere mere da? ( hvis dere har mensen da, som jeg kanskje tror dere har... )

anee

12.04.2012 kl.15:01

hvor er DC jakka fra? :D rå tøff!

Cecilie

12.04.2012 kl.15:11

Hvis Dennis hadde spurt deg om dere kan bli sammen , hva ville du svart? :-)

helene

12.04.2012 kl.15:13

så altfor søte! stå på, håper dere vinner alt :)

Rakel

12.04.2012 kl.15:13

Bra svart! :) Jeg bare lurer på om det er noen andre som også har problemer med å se programmer på tv3play.no ? Blir glad hvis noen kan svare meg!

Camilla

12.04.2012 kl.15:14

du er så fantastisk, kristin! Digger deg:) Håper virkelig du og Dennis kan bli noe mer enn bare venner snart, for dere er sykt søte sammen <3

Ane

12.04.2012 kl.15:19

Heier på deg og Dennis, dere er supersøte sammen ! Men jeg har et spørsmål. Kunne dere velge om å bli vist naken eller visste dere ikke om dere ble filmet ? :)

Mina :)

12.04.2012 kl.15:27

aww , du og dennis er så søte :)

digger bloggen din !

sigrid

12.04.2012 kl.15:29

du må være den vakreste jeg noen gang har sett!

Mari

12.04.2012 kl.16:00

E det du så skrive på bloggen din, eller e det noen andre så skrive for deg mens du e på Paradise Hotel? :D

Mathilde

12.04.2012 kl.16:04

dere er så søøøte sammen :D

mari

12.04.2012 kl.16:07

når du sier at dere alle bodde på et annet hotell en uke før innspillingen. betyr det at dere møtte hverandre der for første gang?

Marit Parit

12.04.2012 kl.16:11

Du ruler!!!!! :)

Tiril

12.04.2012 kl.16:13

Kan du anbefale pudder og foundation? trenger hjeeelp!

sattanii

12.04.2012 kl.16:29

hvorfor har ikke Dennis blogg ???

vil du ha barn

har du hytte iså fall hvor ?

haha for en utrolig bra blogg, og du virker som en utrolig kjekk jente håper du vinner <3 <3 du o dennis er som d perfekte par , elser dere begge to <3 <3

johanne

12.04.2012 kl.16:46

hvor høy er du? lurer veldig på det!<3 og hvor høy er dennis?<3

du sa man det er brudd på kontrakten og straffbart å avsløre det dere gjorde på ph før det var sendt, men hva skjer liksom? kommer man i fengsel? får man bot? <3

Marte

12.04.2012 kl.16:53

-Kan du fortelle noe om produksjonen?

I så fall lurer jeg på om de noen gang sa hva dere skulle gjøre.

- Er det sånn at når f.eks camilla kom inn igjen så visste dere det før hun kom og spilte overrasket? eller hadde dere ikke peiling?

-Var det sånn at dere visste hele tiden hva som kom til å skje? at f.eks. miguel skulle komme inn den og den uka eller?

- har du og dennis sex på hotellet?

- Helt ærlig, ble du av og til lei av at det skjedde så lite på hotellet? og ble du lei av aldri å ha mobil eller pc eller noe lignende?

- Er det virkelig dere som spiller paradise eller har produksjonen et manus som sier hva dere skal gjøre eller lignende?

marita

12.04.2012 kl.16:54

Hvordan var det å få føleser på PH?

Frida

12.04.2012 kl.16:59

KRISTIN OG DENNIS- TURTELDUENE VÅRES! <3

kamilla

12.04.2012 kl.17:12

Du e bare helt rå! digger deg kristin, og veldig bra svart foresten ;) du og dennis e så søte sammen, håper dere blir sammen sart, blir så glad inni meg når jeg ser dere to sammen :)
driver du med dennis eller er det noe på gang<3?

12.04.2012 kl.17:23

kan du fortelle om litt om deg og dennis

er dere bare veldig gode venner eller kjærester ?

12.04.2012 kl.17:25

Du e helt fantastisk! hvor i fana bodde du før du flyttet? fana e best!!

12.04.2012 kl.17:26

hei er du og dennis mye sammen på fritida

savner du når du og dennis var sammen hver dag ?

karianne

12.04.2012 kl.17:57

fastleser, gleder meg jævla mye til de neste spørsmålene, digger stilen din digger deg kristin, du er seriøst mitt forbilde:) hva var ditt første inntrykk av dennis ? plis svar meg? :)

Anonym

12.04.2012 kl.17:59

Du og Dennis er så søte sammen! hvorfor er dere ikke kjærester?

celine

12.04.2012 kl.18:12

hva er favoritt kroppsdel

Therese

12.04.2012 kl.19:14

Du e heilt rå Kristin!

- Therese :))

celine

12.04.2012 kl.19:30

Hvortid har du bursdag ?

Hvilket tall liker du best ??

Guro N♥

12.04.2012 kl.19:54

Kan du linke til de fem beste nettsidene å kjøpe klær på?:)

Ane

12.04.2012 kl.20:21

Til Anonym som skrev : Jeg er 13 år, nesten 1.70 og veier 48-49 kg. Er det normalt eller unormalt? Eller, hva syns du? :) vær ærlig :)

- Det er helt normalt! :)) Du er sånn du skal være.

- Selv er jeg undervektig, siden jeg veier 33 kg, 1,56 og 13 år.

Elis

12.04.2012 kl.20:34

Duuuuu Kristin, hva er e-post adressen din?? Du virker bare som den mest ærlige og positive personen i heeele verden! Du atte hvordan får du til det?? Et triks? Hehe..! Jeg er bergenser selv, bor veldig nært fana, faktisk! Jeg ble så lettet over at det var du som skulle "representere" Bergen, at det var akkurat DU! Nå ser nok alle på Bergen og bergenserne som verdens feteste folk..! Gir du meg e-post adressen din, det er så mye jeg vil ha svar på, og du virker som en som kunne gjort dagen min komplett med bare et smil! Håper å høre fra deg!

12.04.2012 kl.21:59

Hadde dere legge tider på PH ?

marleneeB

12.04.2012 kl.22:23

jeg skjønner fortsatt ikke det der med helgen! haha :)

Anonym 12 åring som snart er 13

12.04.2012 kl.23:36

Hei, det er noen spørsmål om vekt og sånt, og jeg er snart 13 og jeg er 1.72 og veier 63 kg.... Er kjempe ufornøyd med kroppen min....går på dans, men mister ikke så mye der..går mere opp en jeg går ned, vil ble kvitt en goood del av det jeg har av fett... Men har en del med muskler, det ligger i beina... Har du noen tips om å gå ned i vekt?? Føler at jeg er usunn..

PS: digger bloggen din! :D

Jonas

13.04.2012 kl.14:23

Var det mulig for dere å bruke elektroniske apparater inne på PH? Slik som barbermaskin, epilator osv?

trude

13.04.2012 kl.18:38

så søte dokke er<3

Camillaohrvik

13.04.2012 kl.20:53

Skjønte forklaringa de med helg på paradise :D

14.04.2012 kl.00:42

Tydeligvis har noen praplet om hvem som vinner, for jeg har hørt at Nina og Dennis vinner, but of course, det er nok 99% sikkert at det bare er rykter :)

Tankekjør

14.04.2012 kl.11:20

Herregud! Du nydelige jente. Lenge siden jeg har sett et SÅ vakkert ansikt med en SÅ god personlighet!! Du gjør virkelig en god figur på PH. Ønsker deg alt godt for fremtiden.

Isabella

14.04.2012 kl.16:12

Åhhh... Du er så pen Håper du vinner ph

Isabella

14.04.2012 kl.16:13

Elsker innsiden og Utsiden av deg du er så snill (trur jeg ) :D

Fan

15.04.2012 kl.19:16

Du er sååå utrolig kjekk jente! Eg kjenner deg jo ikkje men eg blir såå glad av å se deg og du er så flott jente både innsiden og utsiden! Eg blir alltid så glad når eg leser bloggen din! du er så fantastisk! du er alltid deg sjølv men likevel perfekt! du er sååå god i deg sjølv, ofte blir eg sittene å smile heilt uten videre fordi eg leser bloggen din fordi du er sååå.... har ikkje ord! men ta det posetift! ;D Eg er 14 og kommer faktisk fra Stavanger 8) Er heilt kjempe fan av deg! og Dennis :D

Tale

16.04.2012 kl.12:39

Elsker håret ditt:)

og du og Dennis er kjempe søte:)

c

16.04.2012 kl.16:57

håper du og dennis blir sammen, han er jo sååå skjønn .. isåfall er du kjeempeheldig kristin :)

helle

17.04.2012 kl.20:27

dere er så søte sammen :D

håper dere vinner <3

ina

19.04.2012 kl.19:14

har dere et ekte forhold?

neklcorn

19.04.2012 kl.20:51

hva heter det norske deigner merke du jobber for?? og hvordan fant du ut at du ville jobbe med dt? har du jobbet andre plasser i livet?

hegelanges

20.04.2012 kl.15:19

Dere er sååå søte sammen <3

mari

20.04.2012 kl.20:37

jeg går på slåtthaug ungdomskole og det er noen som har sagt at du har gått der,så gikk du der?

Hadde du en lærer som het Inger Mette? hvis du hadde, hva syns du om henne? og kan du si alle lærerene du hadde? <3:)

anonym

28.04.2012 kl.00:18

Heier på deg Kristin!

Jeg har ett spørsmål til deg som jeg lurer på. Jeg er 15 år, er 160 - 161 høy, og veier 49 kilo. er det mye?

Skriv en ny kommentar

hits