SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 3

 

Hei alle dere vakre, skjønne lesere... Her kommer svar på andre del av spørsmålsrunden i kategorien "Paradise Hotel"


1. Hvordan er det å se deg selv på tv?

- Det er veldig rart å se seg selv på tv. Mange ganger tenker jeg "hvordan i alle dager kunne jeg ta på meg det der" og "fy fæn jeg ser jo helt mongo ut" etterfulgt av en helsikkens latterkrampe... Hahaha! Både frisyrer og antrekk ser faktisk amnerledes ut i "virkeligheten" enn det det gjør på tv... Det er mye gøy jeg har gjort, som ikke er blitt tatt med, men føler alt i alt at jeg har blitt fremstilt sånn som jeg er i virkeligheten, noe jeg er svært glad for. Jeg har vært meg selv 100% og det synes... Hurra!

2. Har deltakelsen ødelagt noe for deg mht. til jobb?

- Foreløpig ikke, men jeg er fullstending klar over at det ikke alltid vil være like attraktivt med Paradise Hotel på CV'en. Deltakelsen i programmet kommer nok til å lukke noen dører, men også bidra til å åpne mange andre spennende dører!

3. Bringer det å være med på Paradise Hotel bare gode ting med seg?

- Absolutt ikke. Jeg har heldigvis blitt skånet for mye dritt, men med det samme deltakerne ble offentliggjort, var det mye drittkasting og slenging med leppen. Man bør ha en sterk psyke for å være med på noe sånt, for mennesker kan være grusomme og si forferdelige ting til deg. Får man høre noe stygge ting, gjelder det å ikke ta det til seg... Viktigst av alt tror jeg er å unngå diverse diskusjonsforumer på nett. Ingen vits i å oppsøke negative kommentarer rettet direkte mot deg selv...

4. Hva gjorde dere på Paradise Hotel i helgene?

- Mange lurer på dette! Det er ingen ting som heter "helg" i Paradise-verden. 1 Paradise uke varer i 4 dager, altså mandag, tirsdag, onsdag, torsdag. Så fortsetter vi på mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, mandag... Osv.

5. Hvordan og hvorfor bestemte du at du skulle bli med på Paradise Hotel?

- Ettersom jeg er en svært sosial person som elsker å møte nye mennesker, så jeg dette som en mulighet til å møte folk jeg ellers aldri ville møtt. Det var vel hovedgrunnen til at jeg valgte å dra. Jeg rådførte meg med mamma og de beste venninnene mine, og alle mente dette kom til å bli spennende opplevelse for en sånn småcrazy jente som meg... Hehe

6. Hvem ble din aller beste venninne på Paradise Hotel?

- Min aller beste venninne ble Camilla, og jeg hadde det forferdelig tungt da hun måtte sjekke ut av hotellet på torsdag! Christina har også blitt en av mine beste venninner, og jeg er veldig glad i begge disse jentene.

7. Ser du deg selv på tv hver dag på TV3?

- Ja det gjør jeg, men aldri alene. Hhaahaa...

8. Merket du at du brydde deg om kameraene på Paradise Hotel?

- Man glemmer fort kameraene, så egentlig ikke. Noen ganger ble jeg riktignok litt irritert over at det ikke fantes noe som helst privatliv, men det vet man jo på forhånd...

9. Hvor varmt var det på Paradise Hotel sånn ca.?

- Det var veldig varmt og deilig og regner med at det var rundt 26-35 grader. Vi hadde noen dager med regn og dårlig vær, og da falt temperaturen betraktelig... Ca 17-21grader.

10. Hadde du med deg mye klær?

- Jeg hadde med meg to kofferter og egentlig altfor mye av både klær og sko. Skoene fikk jeg jo nesten ikke brukt i det hele tatt, og jeg hadde en tendens til å gå med det samme hele tiden. Man får på en måte noen favoritt plagg, og de som jobbet på hotellet var ivrige på klesvasken. -Til alles store glede!

11. Ble dere sjekket for sykdommer?

- Ja det ble vi, og det er en strålende ting TV3 krever! Da vet man at de tar vare på oss, og at man ikke trenger å være redd for å bli smittet av noe, hvis man skulle gå på en smell.

12. Ble koffertene deres sjekket?

- Ja! Alt du hadde med deg måtte være "godkjent" før innsjekk.

13. Var det lov til å ha mobil på hotellet?

- Nei, det var strengt forbudt. Vi leverte fra oss både mobil/laptop/iPad til crewet, og fikk dette ikke tilbake før man dro fra hotellet.

14. Var det vanskelig å klare seg uten telefon og i Internett?

- Det gikk overraskende bra, men herlighet så sprøtt det var å skru på telefonen etter et langt opphold. Forstod ikke en dritt av hvordan den fungerte... Haha

15. Hva var førsteinntrykket av Christina?

- Da hun var "kristen" tenkte jeg at hun var en søt og herlig jente som det var viktig å ta vare på. Da hun var seg selv tenkte jeg at dette var en helt rå dame, jeg aldri ville miste kontakten med!

16. Tror du at du kommer til å fortsette å være kjent som "kristinthelovermakergodess" for alltid?

- Haha! For et orginalt spørsmål da gitt... Nå lo jeg godt! Vel, jeg kommer nok til å bli glemt ganske så fort etter at Paradise Hotel er ferdig... Samtidig tenker jeg om deltakerne som har vært med tidligere -"Å, der er Paradise-Heidi" for eksempel. Paradise tittelen er jeg nok stuck med for life.

17. Hva synes du om at Are og Iselin hadde sex første natten?

- Jeg synes det var i drøyeste laget, og noe man burde ventet med. For min del var sex på hotellet helt uaktuelt, men alle er forskjellig! Folk får gjøre som de vil!

18. Da du var på Paradise Hotel, fikk du lov til å dra andre steder rundt om i Mexico, eller måtte dere alle være sammen på hotellet helt til dere dro hjem?

- En uke før innspillingen startet bodde vi på et annet hotel i Mexico, og fikk derfor anledning til å se litt av de andre stedene. Utover det var det ingen mulighet til noen som helst form for sightseeing...

19. Er det morsomt å se seg selv full på tv?

- Haha... Jeg ler jo litt ekstra når jeg ser meg selv ha problemer med å uttale diverse ord, grunnet for høyt alkoholinntak. Det er jo ikke noe annet å gjøre enn å le... Gjort er gjort!

20. Er deltakerne på Paradise Hotel sånn som vi får inntrykk av på tv, eller er de annerledes?

- Noen blir dessverre fremstilt feil, grunnet klippingen.. Men, er du en drittsekk i virkeligheten, så er du en drittsekk på tv også! Skal man prøve å være en annen enn den man egentlig er, så blir dette også for gjennomskuet.

48 kommentarer

Kristina

31.03.2012 kl.12:28

Bra svart!

Christine

31.03.2012 kl.12:32

Hva gjorde dere på Fredag, Lørdag og Søndag egentlig? eller var de dagen mandag og tirsdag osv?
Bra svart!!

tirill <3

31.03.2012 kl.12:38

dere måtte ikke forlate paradise hotel i helgene sant? er det sånn at i helgene, blir kameraene slått av og dere bare hygger dere sammen uten å tenke på konkurransen osv? :)
Bra svart :-)

Kan jeg vær så snill få kommentar tilbake ? Da får du en tilbake :-)

-EmmaNailIt

Emilie

31.03.2012 kl.12:49

Elsker at du svarer så bra og ordentlig <3 ELSKER DEG KRISTIN<3

31.03.2012 kl.12:53

Herregud les innlegget dere som spør over her... :) bra svart!

Solveig

31.03.2012 kl.12:54

Kor e du fra i Bergen? <3 Serr, du e den råeste damen eg vet om

Martine

31.03.2012 kl.13:08

kjempe bra svart! du er så kul og søt! digger deg! <3<3<3<3<3

Hanne

31.03.2012 kl.13:10

Har det blitt noe mellom Camilla og Andreas?<3

Rebekka Stensbø

31.03.2012 kl.13:17

Digger deg! Etter første episode på PH, heier jeg på deg. Du virker som en utrolig jente. Jeg er bare 13 år, men allikevel syntes jeg du er fantastisk. utrolig kult at du gikk på Slåtthaug vidergående, der går jeg på ungdomskole nå. Ser utrolig gøy ut å være på PH.

Camilla

31.03.2012 kl.13:19

Jeg bare lurte på hvor lenge en seremoni egentlig varer? Og da for eksempel Tommy skulle velge et av maleriene, så var det jo ingen andre som fikk være der, får dere beskjed om at dere må være inne på rommene hele tiden da? Og dere blir jo også "intervjuet" om ting, blir dere hentet da? Og foregår det på et spesielt tidspunkt?

Beklager for at jeg kom med spørsmålene nå, men så ikke bloggen din før i går, men håper du kan svare selv om. Har alltid lurt på dette :)

Digger deg, Kristin

31.03.2012 kl.13:22

Du er så herlig, Kristin! En fryd å se deg på tv!

Men siden det ikke var noen helg, hva gjorde dere fredag, lørdag, søndag da?

marie

31.03.2012 kl.13:30

Digge deg Kristin!

Karen

31.03.2012 kl.13:37

Digger deg, du er helt rååå:-). Men er det noe mellom camilla og andreas den dag i dag? De var kjenpe skjønn på tv sammen

krist.in

31.03.2012 kl.13:40

Gøy med svar. Har alltid lurt på det der hvordan en uke fungerer!

BaoBao

31.03.2012 kl.13:46

Var det tungt og se Camilla reise hjem fra hotellet?

Liker du Camilla elr Christina best?

Maren

31.03.2012 kl.16:50

Du virker så utrolig koselig, Kristin!! Jeg elsker å se deg på paradise :)

Marie Christine

31.03.2012 kl.17:03

Jeg lurte bare på et lite spørsmål. Hvor høy er du egentlig? Og hvor høy blir du med hæler. Jeg er selv 1.76 og med hæler blir jeg rundt 1.88, synes du det er for høyt?

Håper virkelig du svarer!

helena

31.03.2012 kl.17:22

du er så rå , kristin ! heier virkelig på deg på paradise

men jeg lurer på en ting , kan du lage et innlegg med tatoveringene din hvis du har noen ?

31.03.2012 kl.17:33

Hva heter Iselin fra Paradise Hotell sin blogg? :D

Jenny

31.03.2012 kl.17:48

4. Hva gjorde dere på Paradise Hotel i helgene?

- Mange lurer på dette! Det er ingen ting som heter "helg" i Paradise-verden. 1 Paradise uke varer i 4 dager, altså mandag, tirsdag, onsdag, torsdag. Så fortsetter vi på mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, mandag... Osv.

hva mener du med dette? Ble dere ikkje filmet de andre ukedagene, eller ..? kan du fortelle litt mer om dette? :)

Elsker deg og bloggen din!

:)

31.03.2012 kl.17:54

ka du tenk om Alina når du ser ho nu på tv? ho e jo såå falsk! du likte henne så godt inne på hotellet ka e meninga di om ho nu da? ho kan ikke snakk norsk engang.

Therese

31.03.2012 kl.18:03

Braa svar Kristin:)

Men hva gjorde dere på fre ,lør og søndag??:) var det absoulutt ingenting som skjedde rundt på hotellet?:O

- Therese :))

kjendisriket

31.03.2012 kl.18:12

Utrolig at ingen skjønner det, men hun sier jo at de holder på i fire dager. Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, også begynner det på nytt igjen! Så da fredagen kommer; "filmer de det som en mandag" og ny uke!!

Hanna Bjerke

31.03.2012 kl.18:30

Digger deg Kristin!!

Men røyker/snuser du enda?

mariell rubach

31.03.2012 kl.19:41

Kunne dere veldige om det var noe dere ikke ville ha med på tv eller om det var noe dere ville ha med?

Aida

31.03.2012 kl.19:53

Hårfargen din er helt sjukt fin! Og digger stilen din. Armbåndene du bruker lenger ned var dødsfine også, ahh. høhø,digger deg rett og slett!

Mariell♥

31.03.2012 kl.19:56

Fikk dere ha med dere kamera ? så dere kunne få bilder med dere hjem?

hannah

31.03.2012 kl.20:01

Før dere kom på hotellet, ble dere bedt om å bruke manus på paradise? eller kunne dere si og være den dere ville? :)

✝ gloriie

31.03.2012 kl.20:16

Kjempebra svart!

God påske ♥

silje

31.03.2012 kl.20:28

Tenkte bare å la deg få vite at du har det vakreste håret i historien!! :-)

ingvillaar

31.03.2012 kl.20:30

Må bare si det assa! Du er en helt sykt hærlig person :)

Susanne Eines

31.03.2012 kl.20:31

Du har helt utrolig gode svar, digger deg Kristin!

imsuper

31.03.2012 kl.22:53

digger deg så utrolig mye !

1 spm, er du 100% norsk ?

Julie

31.03.2012 kl.23:08

Jeg vil bare si at jeg DIGGER klesstilen din, den er helt rååå!!!

Ken David

31.03.2012 kl.23:31

lurer sykt på hvem som vant

meg

01.04.2012 kl.00:39

Hun sier jo at en paradiseuke bare består av 4 dager da! Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Sånn går det rundt og rundt... Er ikke så vanskelig å forstå :P

Er det tilfeldig at du valgte et bilde av Are og Iselin rett under "drittsekk på tv"kommentaren? ;)

Kari:))

01.04.2012 kl.18:26

kan du ha med dette spm i del 3?: er camilla og andreas sammen på ekte nå etter ph? hørt mange rykter! Må også bare si at du har råååeste stilen<3<3

mariell rubach

01.04.2012 kl.18:44

Fikk dere ha med kamera sånn at dere fikk bilder fra tiden dere var der?

Fikk dere penger for og være med på tv og på paradise? eller kostet det dere noe og være med?

Cool

01.04.2012 kl.18:55

Hei! Jeg heier på deg og dennis.

Men jeg lurer også på noe. Hva syntes du om alexandra,bytta du partner inne på ph og ville dennis ha sex med deg, sa han det eller såg du det på han

Thale

02.04.2012 kl.14:05

Hehehehe, tilfeldig at det var bilde av Are og Iselin under det spørsmålet eller?

02.04.2012 kl.21:25

Særiøst, er mange er laget av brød .. en uke varer i fire dager så når fredag egentliger er de på mandag. Altså mandag, tirsdag, onsdag torsdag, mandag .. og sånt går det rundt og rundt. Med andre ord, dagen etter parsermonien er det mandag igjen!! De er på hele tiden.

Julie

05.04.2012 kl.01:12

Håper du vinner! Du er rå! Iselin og Are, haha, blir litt flau over å være norsk.

Unknown

07.04.2012 kl.23:01

Jeg får håpe du og Dennis vinner hele greia. (:

cathrin

09.04.2012 kl.13:27

Hva syns du om at Are faktisk h adde kjæreste hjemme mens han var på PH og at han etterhvert som han fikk dårlig sammvittighet lot det gå utover Iselin, ikke gadd snakke med henne, og sa en masse dritt om henne ved utreisesamtalen slik vi ser Marie blir helt forskrekket og prøver å dra n oe positivt ut av ham? Får dere se det og eller( utreisesamtalene) alt som blir sagt til teamet er jo ikke like positivt akkurat.Gråter dere for at Are drar eller for at dere ser Iselin bryte fullstendig sammen eller begge deler?

Milla

09.04.2012 kl.22:51

Du og Dennis er verdens søtestee <3 Håper dere vinner!

Maria skogvoll

22.03.2013 kl.21:07

Du sier det ikke er paradise hotel i helgene, mener du at dere drar hjem? eller hva skjer liksom?

Skriv en ny kommentar

hits