SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 2

Da går vi i gang med noen svar i kategorien "meg privat", og også her er det mange som lurer på både det ene og det andre. Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke dere alle fantastiske lesere, for hyggelige tilbakemeldinger. You all make me very happy!

Allright...


1. Hvor pleier du å kjøpe klær?

- Hmmm... Jeg kjøper litt her og litt der. Jeg finner masse fint på Bik Bok, Zara, Urban, H&M og Weekday, og innimellom Monki. Også Cubus har virkelig tatt seg opp, og kan til tider tilby masse fint. Gina Tricot derimot, synes jeg har tapt seg litt, men handlet mye der tidligere. Skal jeg virkelig slå på stortrommen stikker jeg innom Acne, for er det ett sted man virkelig kan finne mye fint, så er det her. Jeg liker å få mye for pengene, og siden jeg liker mange forskjellige stiler og går fort lei av klærene i skapet, gidder jeg ikke å kjøpe det dyreste jeg finner...

2. Favoritt TV-serie?

- Jeg ser svært sjelden på tv, og egentlig hadde jeg ikke hatt behov for å ha en tv i stuen.. Meeen, jeg følger jo tross alt med på Paradise Hotel da, hehe, og jeg blir alltid i godt humør av å se på Big Bang Theory... Ah, Sheldon in my heart! Hahaha

3. Har du planer om å flytte fra Bergen?

- Jeg har allerede flyttet, og har bodd i Oslo siden mars 2010. Stortrives i hovedstaden, men Bergen vil alltid stå mitt hjerte aller nærmest!

4. Har du dyr?

- Ja. Jeg har en liten luring av en pomeranien med navn, Fokus! han er liten, men absolutt ikke en veskehund som brukes til utstilling. Han tøffingen her liker lange turer i skog og mark og er verdens skjønneste vofs. Dessverre har jeg ikke muligheten til å ha han i Oslo, da jeg reiser mye i jobbforbindelse, så derfor bor HM hjemme hos mamma i Bergen.

5. Drømmereise?

- Ååååå vanskelig å si. Jeg føler vel egentlig at jeg har vært på drømmereisen, og det var da vi dro på jentetur til USA. Vi begynte i LA, leide en bil, kjørte dit vi ville, og tok vel egentlig hele ferien på sparket. Vi var innom både San Diego og Las Vegas, og jeg hadde virkelig THE TIME OF MY LIFE!

Jeg har også vært i Malaysia og India, og begge destinasjonene er helt fantastisk. Neste sted jeg vil reise til må bli New York, Bali og Fiji... Dubai er også et drømmereisemål, og dit skal jeg i mai med min beste venninne... Joohooo

6. Hvilken videregående skole gikk du på?
 
- Jeg gikk på Bergen yrkesskole i to år på formgivningsfag og VK1Design og tekstil. Etter det tok jeg almennfaglig påbygg på Slåtthaug vg.skole.

7. Hvor får du din inspirasjon til klesstil fra?

- Jeg er vel en sånn typisk jente som bare hiver på meg det som føles riktig der og da, uten å tenke for mye over det. Noen ganger står man selvfølgelig foran speilet i full frustrasjon over å ikke finne en dritt å ta på seg, og da klikker jeg meg ofte inn på lookbook.nu for å få litt inspo.

8. Favoritt sang?

- Dette er også et veldig vanskelig spørsmål, for jeg liker så mye forskjellig... Men akkurat per dags dato er det Chris Brown - For your love og The Lonely Island - Motherlover

9. Hvilke blogger leser du?

- Jeg leser følgende blogger og kan anbefale dem alle sammen!


♥ www.livingdoll.no
♥ www.annawii.blogg.se
♥ www.monicasinblogg.blogg.no
♥ www.addictivefashion.blogg.no

10. Favoritt matrett?

- Alt fra havet! Spesielt blåskjell og ferske, nykokte reker! Nam!

11. Favoritt drikke?

- Vann... Enkelt og greit!

12. Favoritt drikke på fest?

- Jeg er veldig glad i rødvin, rosé og bobler. Skal jeg lage meg en drink blir det smirnoff og farris med lime. Verste jeg vet er søte eller syrlige drinker. Jeg er også stor fan av jäger. Spesielt på fjellet! hehe

13. Favoritt årstid?

- Det er noe magisk med sommeren, men jeg liker faktisk vinteren aller best. Rett og slett fordi jeg er veldig glad i snowboard, afterski og stemningen på fjellet!

14. Har du noen gang vært i Nord Norge?

- Nei dessverre, men har et stort ønske om å dra dit!

15. Hvorfor blogger du?

- Det begynte som en blogg for å øke kjennskapen til kødd ermet jeg jobbet for tidligere. Plutselig hadde jeg en god del lesere, som ville ha litt mer av "meg personlig" og da var jeg igang. Ser på det som en hobby, og koser meg med bloggingen.


16. Hva er det beste med å blogge?

- Å kunne få æren av å inspirere andre! Blir like lykkelig hver gang noen blir inspirert av outfits o.l.


17. Kommenterer du ofte på andres blogger?

Ja. Ser jeg noe jeg liker, kommenterer jeg alltid!

18. Er det din naturlige hårfarge?

Ja det er det. Har aldri farget håret, og trives vel egentlig med hårfargen.

19. Kjører du ski eller snowboard?


- Jeg kjører snowboard og har stått siden jeg var 14. Jeg har prøvd meg litt på slalom, men føler meg som en komplett idiot når jeg kommer plogende ned fjellsiden. Glemmer aldri den gangen en liten kid på 10 år stoppet opp ved siden av meg, da jeg hadde satt meg ned for å ta en pust i bakken, og utbrøt; "Døøh??? Det er faktisk en slalomløype her!!" Allerede da mistet jeg litt piffen og forstod at jeg aldri kom til å bli like flink som han kjepphøye tiåringen! Holder meg til det jeg kan heretter! Hehe

20. Inne på PH så har du en skikkelig "chill" stil, men utenfor har du drit fin stil!!! når fikk du stilen din liksom? Kledde du deg slik før PH også?

- Jeg er en veldig laid back jente, og trives aller best i boyfriend jeans, hoodies og sneakers. Samtidig jobber jeg som selger for et norsk designermerke, så da passer det seg ikke å vise frem kolleksjonen til kundene, iført det mest baggy jeg kunne finne i skapet. Jeg liker selvfølgelig å hive på meg et par high heels og pynte meg litt, men jeg er ikke hun jenten som tar på seg kjole når hun skal ut på byn. Da skal det isåfall være en helt spesiell anledning :) Egentlig så hater jeg å gå med kjole, og det har dere kanskje lagt merke til på Paradise Hotel. Det første jeg gjorde etter parsermonien, var å hive på meg de komfy klærene mine... Tro det eller ei, men jeg fester best i baggy klær og lave sko! hehe.

I løpet av kvelden, evt. imorgen får dere svar på 20 nye spørsmål, så følg med!

Ha en fantastisk torsdag videre, fine lesere!

37 kommentarer

Lise M

29.03.2012 kl.16:33

Du er ei fantastisk jente! :) Håper virkelig at det er du og Dennis som vinner!

tirill <3

29.03.2012 kl.16:47

DU MÅ ALDRI begynne å snakke på en annen måte enn BÆRGENSK! :-) det e der eg e fra :-D heier på deg og Dennis på paradise :-))

CATHRINE NILSEN

29.03.2012 kl.16:57

Gleder meg til resten av svarene! :D

Adele Gullaksen

29.03.2012 kl.17:20

Hvor i Bergen kommer du fra? :)

lineee

29.03.2012 kl.17:47

Hvilket designer merke jobber du for?

TRUDE

29.03.2012 kl.17:50

Hei Kristin!

må bare få sagt at jeg synest du er en kjempe søt jente med en utrolig kul stil, fikk seriøst lyst på alle outfita dine! :) Jeg ble kjempe glad da jeg fannt ut at du hadde blogg, og ser fram til å lese den videre. Liker også veldig godt at du ikke er en sånn typisk dum og teit paradise deltager. Du virker som ei kjempegrei og godhjerta jente ! :D Bloggen din er kjempe bra også, så keep it up og lykke til videre ! :)

TRUDE

29.03.2012 kl.17:56

Btw synest det er digg at du har lookbook! :D har ikke bruker selv, men er der inne hver dag for å se etter ny inspo :)

krist.in

29.03.2012 kl.17:57

Gøy med svar, og å bli litt bedre kjent med deg :) !

Sunniva

29.03.2012 kl.18:38

bra svart :)

Guro

29.03.2012 kl.18:51

Du er flink!<3

Emma

29.03.2012 kl.18:57

Da kan jeg bare si at jeg blir veeeeldig inspirert av stilen og bloggen din! Kom jo over den pga PH, men jeg leser den fast fordi den faktisk er sykt bra! Skriver bra og stilen din er bare helt fantastisk :)) You go girl, heier på deg! Synes også du virker sykt grei inne på hotellet, og du er/hadde vært en verdig vinner. Håper du kommer langt, i hvert fall! (:

Martine

29.03.2012 kl.18:58

åh! digger deg virkelig. du er så fin og herlig jente.. du er en så bra blogger, og skriver så bra.. jeg heier på deg på ph! du er best!

29.03.2012 kl.19:03

hva er bloggen til are & hva er bloggen til iselin ?

Kristine

29.03.2012 kl.19:53

Kan jeg slenge inn et last minute question? :) Lurer på om du trener mye, eller bare har en så bra kropp naturlig? Du ser jo så bra ut i alt fra baggy til stivpynta!

Ane

29.03.2012 kl.19:59

For en herlig jente du er :D <3 Heier virkelig på deg å Dennis<3 Dere vinner sikkert uansett :) er veldig spent på kveldens episode ...:) du å Dennis er veldig sterke så har troen på dere :)<3 lurer også på om du er i Stavanger nå? Hadde vært så kjekt å sett deg, hihi:** Dennis bor vell på hundvåg? Så er ganske i nærheten av deg :) Stå på!<3 Er du i stavanger for øyeblikket ? :D<3

Sunniva

29.03.2012 kl.20:25

Du er kjempepen, digger stilen din og syns bloggen din er veldig bra og inspirerende :)

Heier forresten på deg og Dennis på ph :D

Kristine

29.03.2012 kl.20:25

Jeg har et spørsomål :D Kan du linke meg !<3?

June Vik Osaland

29.03.2012 kl.20:47

Bra svart ! :)

Lese min blogg? <3

29.03.2012 kl.20:53

Syns det er så bra at du er en av de eneste bloggerne fra paradise jeg har sett som faktisk greier å ha en ordentlig blogg, hvor du skriver ordentlig og har et bra design, å ikke bare skriver om paradise!

Helene

30.03.2012 kl.00:10

Elsker stilen din, synes den er utrolig fin :) Kunne du ikke også laget et innlegg med de antrekkene du selv synes er kule og liker best? Blir så inspirert når jeg ser outfit bildene du legger ut av deg selv, du kan virkelig det å kle deg bra!

Ida Marie

30.03.2012 kl.01:56

må si jeg elsker laid back stilen din! du kler egentlig alt

siri<3

30.03.2012 kl.03:14

kjempe søt du kristin, elsker stilen din kjempe kul, du virker som ej kjempe jente <3 håper seriøst du å dennis vinner heier på dere <3 å vor i alverden har du kjøpt boksa di, ej just love it <3

stine eline<3

30.03.2012 kl.10:22

Bra svart, Kristin! Jeg heier mer og mer på deg og Dennis på paradise Hotel. Dere fortjener å vinner. :-D Digger deg! Rå stil :)

mari

30.03.2012 kl.10:53

Du er nydelig! :)

Stine

30.03.2012 kl.13:14

Elsker stilen din! Er akk lik selv når det kommer til stil, bare tar på meg det jeg føler for der og da :)

Kristine<3

30.03.2012 kl.13:32

Du er superflink til å blogge! Jeg har likt deg best fra første episode, å så når jeg fant ut at du hadde blogg, så liker jeg deg bare bedre å bedre ut i fra hvilke uttrykk jeg får av deg! håper du og Dennis vinner! :D

ragnhild

30.03.2012 kl.16:12

de sagge buksene dine er kjempefine, hvor får du tak i de? :-)

30.03.2012 kl.17:43

Hei :-) jeg digger virkelig hele deg og bloggen din!!

Men det jeg lurte på:

Har Andreas og Camilla truffet hverandre nå i etter tid?

PS: Håper du vinner PH, du fortjener det!!!!!

MaritaCecilie

30.03.2012 kl.18:59

Hei Kristin! Først å fremst må jeg bare si at du er helt rå! følger med på paradise og jeg syntes du fortjener å vinne mest!

Men på det siste bildet i dette innlegget har du på deg en sykt rå bukse! Hvor er det du kjøper sånne og hvor mye koster de sånn ca?

kristin<3

04.04.2012 kl.11:08

hei kristin jeg håper du vinner men jeg har et spørsmål:er du og dennis kjærester eller er dere bare veldig gode venner?

Pia

05.04.2012 kl.12:24

Hei Kristin:)

Jeg kan fortelle deg at Dubai er en kjempefin plass. Var der i vinterferieuka i februar. Du blir kanskje litt overasket over hvor mange kjente butikker som finnes i Dubai. De har bla. Zara, the body shop, mango(tror jeg?) og noen flere:D

Også et tips til er at hvis dere får privat taxi som hører til hotellet så IKKE gi dem nr deres!!

Men ha en hyggelig ferie:))

Klem:))

Ninni Isadora

07.04.2012 kl.14:23

De skoene på siste bilde, hvor er de fra? og kan du ta nærmere bilde av dem? :D

Unknown

07.04.2012 kl.22:58

Bra svar. c:

maren turmo

08.04.2012 kl.20:26

hvist du skal til nord norge må du komme til mosjøen <3

Lena

11.04.2012 kl.12:06

Elsker stilen din :D ! hvor har du kjøpt boksa på siste bildet i dette innlegget?

Lise

12.04.2012 kl.19:04

Digger stilen din, og det som person! du er en veldig livlig og morsom jente. by the way snowboard = tommel opp!

Kineogletten <3

12.04.2012 kl.20:07

Jeg har også en Pomeranien, Toy Pomeranien <3 Han heter Oliver <3 Digger bloggen din <3 og du og Dennis <3 ÆÆÆÆÆ FIINE <3 Dennis er sååå kjekk og du er såå peeen <3

Skriv en ny kommentar

hits